Super mooie kledingstijl
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 123 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken consequent de hoge kwaliteit van de artikelen en de betrouwbaarheid van de levering. Klanten prijzen vriendelijk en behulpzaam personeel en een vlekkeloze winkelervaring, zowel online als in de winkel. De collectie wordt beschreven als gevarieerd en eigenaardig, met betrouwbare maatinformatie. Over het geheel genomen is dit een positieve en betrouwbare winkelervaring.
Altijd weer nieuwe verrassende kleding
25 April 2026
Yvonne
Bodegraven
Al jaren mijn favoriete winkel. Leuke collectie, zeker als je niet van “standaard” houdt. Je krijgt persoonlijke aandacht en een eerlijk advies!!
11 April 2026
Cathalien
Maassluis
Mooie website, prachtige kleding, goeie prijs, correcte service!
9 April 2026
lies
Waregem
LEEZZA slaagt er keer op keer in een gevarieerde topcollectie aan dameskleding te bieden. Serena en collega’s reageren op een zeer klantvriendelijke wijze en doen ook wat ze zeggen. Leuke winkel, kwaliteit en betrouwbaar in service!
2 April 2026
Leny
Eygelshoven
Wat een geweldig idee om de juiste maten bij de kleding te plaatsen! Ik kom zeker nog eens (online) winkelen!
1 April 2026
ELI
WILRIJK Antwerpen
Geweldige service!!!!!!!
30 March 2026
Marja
Heinenoord
Ik heb de winkel van Leezza helemaal ontdekt! Wat een snoepwinkel. Mooie collectie met kleding die net even anders is en van een mooie kwaliteit. Je wordt er ook fijn geholpen met een eerlijk advies. Ik kom weer terug!
19 March 2026
Saskia
Rosmalen
Mijn man was voor zijn werk in Bodegraven en zo maakte ik kennis met jullie winkel. Ik had een heel fijn contact met een jonge vrouw en was verrast door de mooie items die in de winkel hingen en ging met een leuk zomer jurkje blij de winkel uit. Omdat ik een jurk/jasje had laten hangen wat ik bij nader inziens toch wel graag wilde kopen heb ik via de site het jurkje kunnen vinden en met extra korting besteld. Ik ben erg tevreden over de levering en de kwaliteit van de kleding en de hartelijke ontvangst. Hoop zeker als ik in de buurt ben nog eens binnen te lopen. Liefs, Gisela
17 March 2026
Gisela van Duivendijk
Dronryp
Nooit problemen gehad met dit bedrijf. Altijd alles netjes op tijd.mooi ingepakt.
Ann
Oud-Turnhout
Ik heb twee broeken van Ozai N Kü besteld. Het is zó fijn dat Leezza de maten van de kledingstukken weergeeft. Dus ze passen perfect! Ik ben trouwens heel blij met het merk Ozai N Kü: wat een prachtige stoffen en wat een prachtige ontwerpen.
Else
Den Haag
Zeer goed, ik ben meer dan tevreden
Hannie
Julianadorp
Dank je wel voor deze mooie review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en onze service als geweldig ervaart. Daar worden we echt blij van!
Zoals ik verwoord heb in bovengenoemde zin..
14 March 2026
Tineke Moerkerk
Leiderdorp
Wat een mooie woorden, dank je wel!
We vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten zich gezien en goed geholpen voelen, dus het is heel fijn om te lezen dat je dat zo ervaart. En natuurlijk zijn we blij dat onze collectie je aanspreekt.
Hulpzaam ,als ik een vraag heb over een artikel,ook erg vriendelijk Snelle levering
14 March 2026
Gerda Van Den Dool
Noordeloos
Bedankt voor je fijne review!
Wat leuk om te horen dat je onze service als behulpzaam en vriendelijk ervaart en dat je tevreden bent over de snelle levering. We hopen je snel weer te mogen helpen.
Word altijd heel fijn geholpen. Het is gezellig bij Leeza!
10 March 2026
B Laport
BODEGRAVEN
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je je altijd zo goed geholpen voelt en dat je de gezelligheid bij ons ervaart. Daar worden we heel blij van! Hopelijk zien we je snel weer bij Leezza Fashion.
Zeer prettige sfeer met uitstekende en deskundige hulp en advies! Prachtige collectie kleding en accessoires.
10 March 2026
Tineke Kasbergen
Lisse
Wat een mooie woorden, dank je wel!
Fijn om te horen dat je de sfeer in de winkel als prettig hebt ervaren en dat ons advies en de collectie zo in de smaak vallen. Daar doen we het voor!
Steeds kan ik verrassende combi’s maken met kleding van Leeza. Ben altijd super blij als ik in die outfits loop.
7 February 2026
Lieve
Sommelsdijk
Bedankt voor het compliment en fijn om te horen dat je mooie combinaties kunt maken met de kleding uit onze collectie.
Genoeg keus. En altijd nieuwsgierig wat is het nu .? En draagbaar en toch appart Vlug gestuurd. Dank
25 January 2026
Gea
Veenendaal
Ik heb al meerdere keren kleding gekocht bij Leezza, ben er tevreden over.
30 December 2025
Sylvia
Tilburg
Hele prettige winkel met kleding waar ik van hou. Aardige verkoopsters en ook grotere maten. Mooie sieraden, ik word er blij van!
22 December 2025
Marian Domburg
12 December 2025
Monique
Venlo
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Het is altijd fijn om een compliment te ontvangen!
Je wordt er altijd er prettig geholpen, ze denken met je mee.
12 December 2025
Dirkje
Hazerswoude
Bedankt voor het fijne compliment en graag tot ziens!
Niet prettig
Beveelt niet aan
8 December 2025
Mo
Dedemsvaart
Beste Mo,
Wat jammer dat je niet tevreden bent over onze service. We hebben je bestelling een dag na je bestelling verzonden en een van je retour gestuurde artikelen binnen de gestelde termijn terugbetaald. We horen graag wat we anders hadden kunnen doen.
Team Leezza
Leezza doet zijn best de bestelde artikelen op tijd te leveren. Je krijgt voorrang ,als member, op aanbiedingen.
4 December 2025
JM
Zuidlaren
Bedankt dat je onze service als prettig ervaart. Dat is een fijn compliment!
Prettig en persoonlijk in contact ! Zeer tevreden.
30 November 2025
Ria
Schalkhaar
Bedankt voor het fijne compliment Ria. Het persoonlijke contact vinden wij erg belangrijk.
Ik ken geen andere modezaak met dezelfde service en klantvriendelijkheid! Super!
29 November 2025
Leny
Eygelshoven
Dat is heel fijn om te horen Leny. En heel bijzonder om zulke fijne klanten helemaal uit het zuiden van het land te hebben!
Bij LEEZZA geloven we in mode met karakter. Onze collecties zijn speciaal samengesteld voor vrouwen die zich willen onderscheiden, zonder concessies te doen aan comfort of kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een uitgesproken ontwerp of een stijlvolle basic met een twist – bij ons vind je kleding die blijft verrassen.
We kiezen bewust voor slow fashion: duurzaam geproduceerde kleding van merken die net als wij waarde hechten aan vakmanschap en originaliteit. In onze webshop én winkel in Bodegraven vind je onder andere de collecties van Elsewhere, NÜ Denmark, Ozai N Kü, Lotus Eaters en Amber & Moon. Stuk voor stuk labels met een unieke uitstraling en sterke ontwerpen.
Naast kleding vind je bij ons ook accessoires zoals ceintuurs, tassen, sieraden en sjaals – perfect om jouw look helemaal af te maken. Bestellingen boven de €100 verzenden we gratis binnen Nederland; boven de €150 ook naar België en Duitsland. Retourneren? Geen probleem. En heb je vragen, dan staan we altijd klaar met persoonlijk advies.
Met liefde voor stijl, details en eerlijke mode hopen we je te inspireren om jezelf te laten zien – precies zoals je bent. Welkom bij LEEZZA.
Brugstraat 1
2411 BM Bodegraven