Snelle levering, goede boeken.
Bij Obelisk verkopen ze ook boeken die niet overal te koop zijn. Veel keuze en snelle levering.
2 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 217 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering, duidelijke communicatie en een breed aanbod boeken. De service is betrouwbaar en de verpakking is over het algemeen goed, met af en toe opmerkingen over kleinere problemen. Bestellen gaat gemakkelijk en de prijs-kwaliteitverhouding is gunstig. De algehele ervaring is positief en er zijn veel tevreden klanten.
2 September 2026
Chantal
Sprang-Capelle
Goed. Mooie zomer aanbieding.
1 September 2026
Goverden Antonetta
Blandiana
In deze tijd is zoveel desinformatie en in deze boeken vinden we het juiste antwoord.
1 September 2026
C.
Leersum
Indrukwekkende collectie, die goed bij mooien interesses past. Service is uitstekend. Ga door !! met vr gr Cor van Sliedregt
Cor van Sliedregt
enkhuizen
Obelisk Boeken is een heel mooi bedrijf met een geweldige service, de boeken worden snel geleverd. Er zijn ook regelmatig leuke acties. Tussendoor op de website kijken is ook zeker de moeite waard, het ziet er zo mooi en verzorgd uit en ook kun je er al veel lezen. Aan het assortiment kun je ,vind ik, al zien dat ze het hart op de goede plaats Hebben!!!
Mia
Breda
Ontving direct een nieuw boek nadat de bezorger het had beschadigd. Uitstekende persoonlijke benadering! In één woord: geweldig
H. de Jager
's-Gravenhage
Veel keuze en snelle levering.
Jan
Colijnsplaat
Ik was verrast door het enorme aanbod van heel veel bijzondere boeken. Meteen drie besteld en ook nog tot mijn verrassing kon ik kiezen uit drie kleine boekjes, die ook zeer de moeite waard zijn. Snel antwoord en een snelle keurige levering
29 August 2026
Elly Bos
Zutphen
Na bestelling kreeg ik een persoonlijke mail over gratis bonus boeken. Na selectie van titels werd het hele pakket boeken direct verstuurd; dag erna ontving ik in goede orde de boeken.
Léon
Limburg
Onverwachte bonus bij bestelling
D.A. Ploeg
Heesch
De extra toegift van een extra boek{je} had nog duidelijker gekund hoewel het tijdelijk is!
D.C.C.M. de Wit
Bentveld. Bramenlaan 182
fijne boekhandel online goede keuze aan boeken en onderwerpen die aan te bevelen zijn goede service ! dank
Odin Froeling
Heerlen
Snelle reactie op mijn bestelling en prima geleverd in Portugal.
27 August 2026
Ingrid Meijer-Smith
São Martinho do Porto
Een fijn team die zorg draagt voor de boeken. Het extra presentje was ook zeer welkom!
24 August 2026
Yvonne
Warns
Obelisk heeft een ruim en steeds weer verrassend (aanvullend) assortiment aan maatschappelijk relevante boeken. Zij speelt snel in op het laten verschijnen van boeken over actuele thema's.
24 August 2026
Theo Claassen
Burgum
Ik was al heel blij met mijn gekochte boek:) en kreeg nog een berichtje dat er een actie was deze periode en ik mocht nog twee boekjes gratis uitzoeken, echt heel blij mee:)
22 August 2026
Joke
Amsterdam
Er werd mijn vriendelijk gewezen dat ik bij mijn bestelling nog een aantal boeken mocht kiezen.
21 August 2026
Reinier Vaneker
Almere
snelle levering en goeie communicatie
21 August 2026
Lilly Huis in 't Veld
maastricht
Wel heel heem heel jammer dat je nog altijd geen account kunt aanmaken wat ik echt niet begrijp?!
19 August 2026
Velghe Charline
Ardooie
ik bestelde mijn boeken en een dag later werden ze al geleverd. plus voor elk boek een gratis werk er bovenop! van een aangename verrassing gesproken..
19 August 2026
Eric Steylaerts
Bekkevoort
Overzichtelijke zoekfunctie. Uitgebreide informatie over de inhoud van de boeken. Snelle levering en goed verpakt.
17 August 2026
Genieta Haveman
Zutphen
Mooie aanbiedingen en veel om uit te kiezen
Wim Bongers
Limburg
Heb al vaker boeken bestelt. Het zijn hele mooie boeken, direct verstuurd. Prijzig ?? Maar wel degelijk waard!!!!
P. van der Zijden
Plasmolen
Na de bestelling kreeg ik nog een mail met de vraag welke boekjes ik nog gratis wenste te ontvangen uit de Golden Ratio reeks en na 2 dagen was alles geleverd.Dus alles is prima verlopen.
Jef Damen
Arendonk
De gratis boekjes heel informatief en dit was een mooie verrassing
Joke Joustra
Apeldoorn
De boeken van Obelisk zijn verkrijgbaar bij alle fysieke en online boekhandels in Nederland en België, maar u kunt ze ook rechtstreeks in onze webshop bestellen. Onze auteurs schrijven over spiritualiteit, bewustwording, gezondheid, persoonlijke groei en nieuwe wetenschap. Ons fonds bevat voornamelijk non-fictietitels.
Zinkstraat 24
4823 AD Breda