Snelle levering.

Goede service,en snelle levering van een fietsaccu.

Top. Zondag een nieuwe accu besteld, woensdag geleverd. En er zit zelfs een extra reflector op.

Ik raad deze site echt aan.

Goed Bestelling gedaan snel verstuurd Werkt prima

Snelle en goede levering

Online makkelijk te vinden en site is makkelijk

Helemaal top

Telefonisch contact gehad en goed advies gehad. Vandaag besteld en volgende dag goed verpakt geleverd

Topbedrijf!

Voor mijn Sparta had ik een nieuwe accu nodig. Ik twijfelde welke accu bij mijn fiets zou passen dus heb ik contact opgenomen met Ebikepartsdirect. Ik kreeg een vriendelijke man aan de lijn en deze heeft mij perfect geholpen met het vinden van het juiste exemplaar. Deze werd de volgende dag al geleverd zodat ik weer naar werk kon op de fiets. Inmiddels rij ik al 2 maanden zonder problemen rond met deze accu, super tevreden mee!

De Pinckart 46

5674 CC Nuenen

040 240 54 08

Over Ebikepartsdirect.nl

Wij leveren scherp geprijsde e-bike onderdelen aan consumenten. Denk hierbij aan fietsaccu's en andere accessoires.