Score: 8
Snelle verzending, goede kwaliteit
4 November 2024
1 November 2024
Geverifieerde klant
Bestelling goed en snel gelverd
24 October 2024
17 October 2024
9 October 2024
Geverifieerde klant
Prima artikel, snel geleverd. De verpakking was over de top, erg veel plakband gebruikt.
28 September 2024
17 September 2024
Geverifieerde klant
Duidelijke communicatie bij problemen. En ze loste het zelf snel op. Bestelde artikelen snel ontvangen.
12 September 2024
Geverifieerde klant
De bestelde badlift bleek onvoldoende stevig verpakt! De zijsteun was licht verbogen en we misten 1 rubberen dop. Wij hebben niet geretourneerd omdat we de schade zelf verholpen hebben en 2 nieuwe doppen hebben gekocht. Voor ons was dit makkelijker dan de hele procedure en wachttijd ivm retourneren. We l heel jammer. Euvel was de verpakking!!
5 September 2024
4 September 2024
23 May 2024
Geverifieerde klant
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Tafel bevalt uitstekend, is in breedte en hoogte verstelbaar, heel praktisch! Makkelijk in elkaar te zetten. Ik ben zeer tevreden.
21 May 2024
10 May 2024
Geverifieerde klant
Het bestelde product nog niet ontvangen, 22 april besteld en het zou met 1-2 dagen binnen moeten zijn. Na een mail van mijn kant, excuses gekregen. Product was niet op voorraad en wordt nu hopelijk van de week alsnog verzonden.
30 April 2024
Geverifieerde klant
Wij hadden voor de tweede keer bij jullie een plasschuitje besteld ,maar bij deze zat een hele scherpe rand aan de bovenkant waar ze heel veel last van had !wij hebben dit met speciaal nat schuurpapier er afgeschuurd zodat het weer netjes afgerond is!hopelijk kunnen jullie hier voortaan op letten dat dit niet meer voorkomt?
Beveelt niet aan
22 November 2023
2 November 2023
2 September 2023
Geverifieerde klant
Altijd snelle levering en behulpzaam bij het zoeken naar oplossingen.
6 July 2023
4 July 2023
Geverifieerde klant
T duurde zolang voordat de beugels arriveerde
Beveelt niet aan
1 July 2023