Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

Pluspunten Stipt Vriendelijk Uitgebreide informatie Prijs kwaliteit is prima Vlotte samenwerkingVerbeterpunten Mss een betere communicatie tussen hen en bushlore Info updaten

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Putten uit eigen ervaring bij het samenstellen van de reis. Alles tiptop verzorgd. Leuk boekwerk met allerlei informatie over de plaatsen die je bezoekt.Verbeterpunten Type huurauto was ok, maar alternatieven waren niet echt besproken.

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Altijd beschikbaar en snel met reageren. Denken mee met de klant.

• Aanbevelen Ja

Pluspunten We zijn zeer tevreden over Suid Afrika Reise. Bij ons eerste bezoek werd er zeer ruim de tijd genomen om ons informatie te geven, wat onze wensen zijn, wat er mogelijk is en algemene informatie. Communicatie via de mail verliep snel en prettig. Voor onze reis is er een mooi boekje gemaakt met alle belangrijke reisbescheiden, accommodaties en tips wat er in de omgeving de moeite waard is om te zien. Alles perfect geregeld!

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Zeer persoonlijke aandacht, altijd paraat, weten waar ze over praten.Verbeterpunten -

• Aanbevelen Ja

Pluspunten korte lijnen en ook op het laatste moment nog een leuke geproduceerd

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Klein en betrokken. KundigVerbeterpunten Leuk die persoonlijke reisgids. Maar laat er eens iemand taalkundig naar kijken. Ik brgrijp dat het moeilijk is zo'n gids up to date te houden. Er staan dan ook wel wat onjuistheden in.

• Aanbevelen Ja

Pluspunten goed geregeld alleen te kort

• Aanbevelen Ja

Pluspunten goede prijs-kwaliteit verhouding vriendelijkVerbeterpunten de brochures staan vol spel- en andere taalfouten. Ziet er onverzorgd uit.

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Mooie locaties waar we verbleven.

• Aanbevelen Ja

Pluspunten vriendelijk,uitgebreide duidelijke informatie.

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Dit was weer een geweldige ervaring :). Een aanrader voor iedereen die in gezelschap met een zelfde passie voor fotografie op vakantie wil!

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Prettig, persoonlijk contact. Kwalitatief zeer goede en betaalbare reizen op maat met mooie en unieke locaties waarbij alles fantastisch is verzorgd. Daarnaast is alles nog een uitgebreid uitgewerkt in een zeer complete reisbeschrijving.Verbeterpunten Deze reis was het niet helemaal duidelijk wat wel en niet inclusief was (dit gaat vooral over de entree van de wildparken). Misschien een idee om eventuele afwijkingen expliciet te vermelden. Verder werd er bij de parken gevraagd naar een Wild Card. Geen idee wat de kosten hiervan zijn, maar er lijken nog wel wat voordelen aan zo'n kaart te zitten.

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Zeer fijne communicatie via telefoon. Alles was tot in de puntjes geregeld. Alle vragen voor de reis werden duidelijk beantwoord. Duidelijk ervaring met zuidelijk Afrika. Top vakantie gehad

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Erg klantvriendelijk en behulpzaam. Reis op maat, met veel nuttige tips. Prima overnachtingsplaatsen en lodges.Verbeterpunten geen

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Een fijn bedrijf vanwege de persoonlijke benadering. Ze denken goed mee en weten waar ze het over hebben. Zeker een aanrader!Verbeterpunten Geen, alles wordt super geregeld.

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Duidelijke communicatie, snelle communicatie. Reisbescheiden op tijd binnen, alles binnen korte periode geregeld. Prima.Verbeterpunten Kaarten in het reisboekje duidelijk leesbaar maken. Routeboekje, knip en plakwerk even goed nakijken, op dubbel of omgedraaide route.

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Echt persoonlijk veel aandacht en weten waar ze over praten. Zeer ervaren ter plaatse.

Pluspunten Tot in detail de route en advies!Verbeterpunten Geen

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Persoonlijke aandacht voor een op maat gemaakte reis die aan de verwachtingen voldoet.

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Organisatie voor super maatwerk voor reizen in Zuidelijk Afrika Goed in het realiseren en garanderen van al je wensen door de juiste contacten en agentuur ter plaatse. Geeft de nodige tips en informatie voor onderweg dmv reis-routeboek waarin route,reistijd en beziens waardigheden en route staan. Hier boeken betekend verwezenlijking van je droomreis.