Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

Pluspunten Alles prima en vlot geregeld, ook met extra vragen kon ik er goed terecht. Leuke accommodaties voor ons gezocht, niet allemaal even geschikt voor mijn beperking, maar het was te doen. Leuk boekwerk met informatie over alle plaatsen waar we langs kwamen er bij gekregen.

Pluspunten Zeer behulpzaam en geduldig.Verbeterpunten Geen

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Duidelijke communicatie en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. We hebben de reis van ons leven gehad.

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Dit reisbureau is een echte aanrader. Wij zijn voor 3,5 week op vakantie geweest naar Namibië. Een prettig contact waarbij er snel en compleet wordt geantwoord. Zij denken met je mee en zorgen ervoor dat je wel de lusten, maar niet de lasten hebt bij het plannen van je reis. Er wordt veel informatie meegegeven voor de reis, met bijvoorbeeld tips voor vooraf en tips wat je tijdens je reis kunt ondernemen. Ook bij vragen op vakantie geven zij snel en uitgebreid antwoord. De prijs-kwaliteitverhouding is zeker goed, voor een relatief lage prijs plannen zij je complete reis. Wij hebben dit reisbureau direct aanbevolen aan vrienden welke ook richting Zuid-Afrika en Namibië willen gaan.

• Aanbevelen Ja

Pluspunten De reis was goed verzorgd en we kregen tijdig de benodigde reispapieren. Ook het routeboekje was heel erg fijn en stond vol met leuke informatie voor onderweg! Mochten we nog een keer naar Zuid-Afrika gaan, dan zouden we zeker weer via Suid Afrika Reise boeken.

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Doen war wordt beloofd. Luisterend vermogen en gevoel de wens van de klant te doorgronden en te vertalen naar een super reis.Verbeterpunten Geen

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Top geregeld! Prachtige reis gehad met super fijne nette accomodatie's!Verbeterpunten Geen

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Prima bedrijf! Zeer betrokken en weten erg veel over 't land! Dit geeft zeker extra toegevoegde waarde, De hotels/B&B kennen zij vaak zelf en ook de diverse mensen waar zij mee samen werken zijn prettig in de omgang en komen hun afspraken prima na. Kortom toppertje!!!!

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Persoonlijk en vriendelijk advies gebaseerd op een korte inventarisatie van onze vakantiewensen. De geplande vakantie voldeed volop aan onze verwachtingen. We zouden dit reisbureau zeker aan andere vakantiegangers adviseren. Eigenaren willen lokale bevolking laten profiteren van vakanties. Locaties zijn hierop afgestemd.Verbeterpunten Geen

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Eigen inbreng zeer gemakkelijk; communicatie, telefonisch of per mail direct mogelijk. Tips en hulp in overvloed. Uitgebreide reisinformatie.Verbeterpunten ??

Pluspunten Geen!!

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Zeer enthousiast, goede informatie, zeer snelle reactie op vragen ook buiten kantoortijden.

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Eender welke vragen worden beantwoord en zo goed als mogelijk opgelost. Zelfs tot op de verre bestemming. Het geeft een heel veilig gevoel om via Suid Afrika Reise een vakantie te boeken in een toch wel uniek land. Bij een volgende reis richting Zuid Afrika kiezen wij ongetwijfeld weer voor Suid Afrika Reise!

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Gedegen kennis van Zuid-Afrika. Kennis van ons als klant. Persoonlijke benadering. Goede documentatie

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Zeer toegankelijke en meedenkende mensen die de best passende reis voor je willen maken.Verbeterpunten -

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Goed geregeld en geweldige vakantie gehadVerbeterpunten geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Aanbevelen Ja

Pluspunten top bedrijf in alle punten. van het begin tot het einde van onze fotosafari een goed gevoel gehad. bijzonder vond ik de persoonlijke kontakt die nog voor de reis werd gelegd (bij FotoClass in Oss) en ook het specifieke routeboekje voor onze groepsreis. een reis bij Suid Afrika Reise te boeken is het zeker waard. mvg Jasmin Drinkwaard-Matthies

• Aanbevelen Ja

Pluspunten We hebben prachtige locaties bezocht met oversl zeer vriendelijke mensen.Verbeterpunten Wanneer het een groepreis betreft, graag niet meer in een tweepersoonsbed met een onbekende. Liever gescheiden bedden.

Pluspunten Behulpzaam Snel Accuraat Enthousiast Kennis van zaken

• Aanbevelen Ja

Pluspunten Luisteren goed naar wat je wilt en dit wordt ook snel toegepast in een reisvoorstel. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en de vakantie is precies wat je wilt en had overlegd!Verbeterpunten Geen, denk ik. Ik kan oprecht niets bedenken.