Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

Mooi kwaliteit en goede service

Mooi kwaliteit en goede service

• Aanbevelen Ja

Vlotte afhandeling van je bestelling en�

Vlotte afhandeling van je bestelling en ze staan klaar met goed advies

Spandoek

Mooi product, snelle levering

• Aanbevelen Ja

Heel vlotte afhandeling van mijn�

Heel vlotte afhandeling van mijn bestelling, ik werd prima op de hoogte gehouden van de stand van zaken. En, het belangrijkst, de kaartjes zien er prachtig uit.

• Aanbevelen Ja

Ik heb nog niet alles binnen maar de�

Ik heb nog niet alles binnen maar de viste en ansichtkaarten zien er top uit. Heel tevreden tot nu toe.

Prima en snelle levering

Top, goede kwaliteit en supersnel!

• Aanbevelen Ja

Het is mooier geworden dan ik had�

Het is mooier geworden dan ik had verwacht. Prijs kwaliteit is heel goed.

Prima en snelle service!

Prima en snelle service!

• Aanbevelen Ja

Super snel en het ziet er goed uit!

Super snel en het ziet er goed uit!

Zeer professioneel

Zeer professioneel, snel, duidelijk en vakkundig! Echt een aanrader!

• Aanbevelen Ja

Goede kwaliteit, snel geregeld en niet duur!!!

Ik doe vaker zaken met DWC en dat is altijd prima voor elkaar. Goede kwaliteit, snel geregeld en niet duur!!

• Aanbevelen Ja

Volgende keer bestel ik er weer!

Snelle levering en goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Volgende keer bestel ik mijn folders weer bij DrukwerkConcurrent.nl

Uitermate goede service

Uitermate goede service! Goede communicatie en goede kwaliteit.

• Aanbevelen Ja

Na enkele opdrachten te hebben�

Na enkele opdrachten te hebben geplaatst bij DrukwerkConcurrent kan ik alleen maar lovend zijn. Goede service..fijn contact met Freek gehad..top! een volgende bestelling komt eraan. Gr. Hans

• Aanbevelen Ja

Het is allemaal keurig en snel verzorgd�

Het is allemaal keurig en snel verzorgd en goed overleg. Voor ieder aan te bevelen!

Prima terugkoppeling, goede klantgerichtheid

Prima terugkoppeling tijdens werkproces, als klant weet je precies hoe het verloopt. En ondanks ongelukkig vallende feestdagen toch een prima tempo in de afhandeling!

Prima Kwalitiet

Orders worden snel en correct afgehandeld. Als je vragen hebt wordt je vriendelijke te woord gestaan. Levering prima, kwaliteit prima, een aanrader voor andere bedrijven of verenigingen.

• Aanbevelen Ja

Kwaliteit en snelle levering.

Kwaliteit en snelle levering. We hadden met spoed wat nodig, we hebben een bestelling geplaatst met een levering van twee werkdagen. Deze order werd snel opgepakt en correct afgehandeld, en de levering was netjes op tijd, en dat in deze drukke periode met kerst.

• Aanbevelen Ja

Prima tot zeer goede service

Prima tot zeer goede service. Wij waren vrij laat met onze order, en toch zijn wij er uit gekomen, met onze lat out voor de folder, en tijd. Perfect geholpen hiermee. Thanks.

goed en snel geleverd.

goed en snel geleverd.

• Aanbevelen Ja

Netjes alles geregeld en gedrukt

Netjes alles geregeld en gedrukt. Afwerking mag iets strakker

Alles prima

Alles prima, snel, goede service en prachtig drukwerk.

Super snelle levering .betrouwbaar en�

Super snelle levering!Betrouwbaar en meedenkend met wijzigingen.

volgens afspraak

volgens afspraak

Wederom Top!

Wederom Top! Mooi drukwerk en supergoede service.