Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

Prima snelle en vriendelijke service.

Prima snelle en vriendelijke service.

snelle reactie en afhandeling

snelle reactie en afhandeling

Iedereen tevreden

Lekker snelle levering, en na het uploaden van de bestanden gaan ze gelijk aan het werk. Mijn klant was er erg tevreden over en ik dus ook. Ik heb al vaker dingen besteld en altijd netjes en correct behandeld en je kan altijd wat vragen als je problemen hebt. Goede service en super goed geregeld.

• Aanbevelen Ja

Goede service en snelle levering Top!

Goede service en snelle levering Top!

Mails worden niet (goed) gelezen

Mails worden niet (goed) gelezen, er wordt door medewerker D.C. akkoord gegeven en daarna weer teruggedraaid!? Facturen die niet kloppen en onze eerlijkheid wordt niets mee gedaan... Dramatische, zeer slechte behandeling. Uiteindelijk geen opdracht en kijk hier toch een aankoopbevestiging om te beoordelen!? Triest....

• Aanbevelen Nee

Heel tevreden met de service en�

Heel tevreden met de service en afwerking van het drukwerk. Als er iets niet goed is gegaan met toevoegen van een file dan nemen ze gelijk contact op, zodat je het alsnog goed kunt aanleveren en er zo geen kostbare tijd verloren gaat.

prima werk

Voor het tweede jaar heeft Drukwerk Concurrent onze schoolgids gedrukt. Snel en nauwkeurig, prima werk!

Top kwaliteit

Top kwaliteit. Beurswand zeer netjes gemaakt

Goed gedaan

Goed gedaan.....

Goede proactieve houding

Goede proactieve houding, directe feedback en snelle levering! Je kan er op vertrouwen dat het goed komt!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Uitstekend service

Uitstekend service, alles goed geregeld, informatie op tijd via de mail, aflevering op afgesproken tijdstip. Druk kwaliteit prima, prijs/kwaliteit verhouding verassend goed.

• Aanbevelen Ja

goede service alleen website beetje�

goede service alleen website beetje klant onhandig

prima partij voor al je drukwerk

prima partij voor al je drukwerk

• Aanbevelen Ja

zeer tevreden hebben me geholpen met de�

zeer tevreden hebben me geholpen met de opmaak van mijn 65 jaar verjaardag kaart meer dan tevreden. Henk van den Bosch Arnhem.!!

• Aanbevelen Ja

Snelle service, contacten en zeer professioneel geholpen! Sigrid is echt een medewerker met goede kennis over de producten.

Top geregeld

Top geregeld. Snel en tegen een redelijke prijs.

Verzorgt je opdracht(en) goed

Verzorgt je opdracht(en) goed! Is gewoonweg aan te bevelen

Kwaliteit en snelheid

We zijn heel tevreden met de folder die Drukwerkconcurrent heeft ontwikkeld. Niet alleen hebben ze een prachtige huisstijl ontworpen en daarbij goed nagedacht over wat wij willen uitstralen, ook de snelheid waarmee ze werken is een pluim waard. En dat alles voor een hele mooie prijs! Dank! Frances van Dinther van meditatie.live

• Aanbevelen Ja

vriendelijke mensen en mooi gedrukte�

vriendelijke mensen en mooi gedrukte folder met heldere kleuren

Top service!

Top service! Al een paar keer een bestelling geplaatst en tot nu toe nog steeds erg tevreden. Mooie ontwerpen, goede en klantvriendelijke service en snelle levering. Ga zo door!

Naambordje Achterhoek

Snelle afhandeling van de proef en snelle levering binnen de termijn:)

• Aanbevelen Ja

Snelle levering en de kwaliteit-prijs�

Snelle levering en de kwaliteit-prijs verhouding is uitstekend.

Mooi ontwerp

Mooi ontwerp en snel geleverd.