Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

Altijd goed met prima service.

Altijd goed met prima service.

• Aanbevelen Ja

Goed en snel geregeld en je wordt goed�

Goed en snel geregeld en je wordt goed op de hoogte gehouden over de product status.

• Aanbevelen Ja

Goede service, ook nadat flyer niet ok� was. Opnieuw en snel nieuwe flyers ontvangen.

top service

goede service, maakte mij attent op de te lage resolutie.

Korte levertijd

Korte levertijd, mooi drukwerk en doen wat ze beloven.

Snelle reactie op offerte

Snelle reactie op offerte, professioneel, plezierig contact en niet te vergeten goede kwaliteit spandoek voor een normale prijs!

Komt beloftes niet na

Je vraagt op dinsdag een offerte aan, elke dag wordt er belooft deze aan te leveren, tot op heden niets gezien. Als je een medewerker hierop aanspreekt "bevalt de toon niet" en wordt er aanbevolen naar een concurrent te gaan, dat ga ik nu ook maar doen!

• Aanbevelen Nee

Weer helemaal goed.

Weer helemaal goed.

prima service

prima service, prijs is ok en er wordt meegedacht

• Aanbevelen Ja

Makkelijk online bestellen en snelle�

Makkelijk online bestellen en snelle levering, helemaal top!!!!!!

Nooit meer!

- Levering in 3 losse delen !! - 3000 verkeerde posters (geen blueback) - Tijdrovende klachtenafhandeling. Binnen 5 minuten was duidelijk dat de order niet correct was, ruim 24 uur later gingen ze in herdruk. - Ook de levertijden van de nalevering waren niet correct. Alles later dan de bedoeling was. Ondertussen betaal je wel de factuur uiteraard. De complete order is dus te laat aangekomen en hebben de deadline niet gehaald waarmee deze order dus onbruikbaar is! Denk dat het overbodig is om te zeggen dat dit de laatste keer is dat we bij jullie afnemen.

• Aanbevelen Nee

Zeer persoonlijk!!

Erg positief over de persoonlijke aanpak! Laagdrempelig, snel schakelen, gewoon lekker persoonlijk. Maar helaas over het product (gevouwen folder) minder tevreden. Erg slechte snijranden; inkt eraf en papier brokkeld hier gewoon. Zeer jammer!! UPDATE: DrukwerkConcurrent heeft contact met me opgenomen en nieuwe producten toegestuurd.

• Aanbevelen Ja

Top bedrijf met super goede service!

Top bedrijf met super goede service!

• Aanbevelen Ja

Zoals elke keer weer positieve�

Zoals elke keer weer positieve ervaring. Contact met DC goed, super coole visite kaartjes, prijs top. Geen klagen

goede service en vlugge levering

goede service en vlugge levering

Prima bedrijf

Prima bedrijf! Heel hulpvaardig en goede kwaliteit!!!

• Aanbevelen Ja

Meer dan perfect geholpen en een zeer�

Meer dan perfect geholpen en een zeer goed klantenservice. Ik ben er wel uit voor de toekomst en raad het iedereen aan.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Een aanrader

Een aanrader! Super goed en snel geleverd. Top service.

Uitstekende service

Uitstekende service

Alliance Fran�aise is echt geholpen

Ze hebben me zo geholpen Tsja, daar zit je dan met een bestand, gemaakt in een programma dat je niet hebt, want het is een echt "ontwerpers"-programma. En er moeten een paar dingen in veranderd worden voordat het klaar is voor ons gebruik. Ik had wat gemaakt in Powerpoint maar de drukwerkconcurrent-medewerker zei "Nee, dat is niet scherp genoeg". Maar hij snapte wat ik wilde en zo kon hij er verder mee. Daarna belde een andere drukwerkconcurrent-medewerker want het bestand bleek A3 terwijl ik voor A4 betaald had, dus zij heeft me werkelijk gered want ik bedoelde ook werkelijk een A4 maar ik kan dat bestand niet lezen, dus.... En voor een mooi prijsje. Ik ben nu wel heel benieuwd hoe het er op papier uit gaat zien.

• Aanbevelen Ja

Het ziet er duidelijk en strak uit.

Het ziet er duidelijk en strak uit.

prijs kwaliteit GOED

prijs kwaliteit GOED

• Aanbevelen Ja

Drukwerkconcurrent is een zeer professionele organisatie

Drukwerkconcurrent is een zeer professionele organisatie. Ze zijn betrokken, denken mee, zijn flexibel en stelden alles in het werk om (ook al was ik te laat met aanleveren) het drukwerk op de door mij gewenste tijd en dag te leveren. En het was er!

• Aanbevelen Ja

Weer mooi werk van de Drukwerkconcurrent

Na enkele drukproeven en goed overleg weer een prachtig pvc doek ontvangen van de Drukwerkconcurrent. Dik tevreden met hun kwaliteit en service!