Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

Goed contact via mail en mooi product �

Goed contact via mail en mooi product voor de prijs, een aanrader!

• Aanbevelen Ja

Altijd een super snelle service en goed �

Altijd een super snelle service en goed contact!

Bestelling op tijd!

Bestelling op tijd!! Communicatie was uitstekend! En product meer dan tevredenstellend!!!

• Aanbevelen Ja

Goed geholpen met het aanleveren van �

Goed geholpen met het aanleveren van mijn bestand en een snelle levering!

prettige partner

Al een tijdje klant en diverse orders doorlopen. Persoonlijk, meedenkende medewerkers, goed bereikbaar en erg servicegericht voor een online drukker. Mede daardoor een prettige partner voor reclamebureaus.

tevreden en snelle levering

tevreden en snelle levering

Super tevreden!

Super blij met dit bedrijf. Er moesten enkele bestanden aangepast worden en dat is heel professioneel gedaan. Snelle en duidelijke communicatie en het eindresultaat was boven verwachting mooi. Volgende bestelling plaats ik weer bij dit bedrijf.

De klant staat centraal!

Een prima bedrijf! De status van je bestelling word up to date gehouden. Wat ik heb besteld was in de verkeerde maat geleverd maar netjes opgelost. Geen probleem van gemaakt, snel na geleverd! Ik zou toch weer bij dit bedrijf een bestelling plaatsen.

Uiterst duidelijke productaanbieding

Uiterst duidelijke productaanbieding, informatieve procesbeschrijving, vriendelijke omgang en vlotte service

Site is wat lastig

Site is wat lastig. Uiteindelijk product is naar wens.

• Aanbevelen Ja

Goed snel en goed advies

Goed snel en goed advies. Niets opgedrongen. Top

Perfecte service

Perfecte service. Had een paar keer online besteld. Snelle levering. Veel keuze. Helpen je met het oplossen als je wat wil maken en kon ook op rekening betalen. ( naar een aantal keer wat online besteld te hebben )

Service

Service snel, vriendelijk en helpend.

Helemaal top!

Via hun site en de chat daarop werd ik heel goed geholpen. Ze dachten echt met mij mee! Ook vond er een snelle en keurige levering plaats, dus helemaal top! Harmke Bijker

Bestelling kwijt geraakt.

Bestelling kwijt geraakt.

• Aanbevelen Nee

Goed geholpen met het ontwerp van mijn �

Goed geholpen met het ontwerp van mijn flyer. Al super veel positieven reactie op de flyer gehad

• Aanbevelen Ja

snelle afhandeling van de bestelling

snelle afhandeling van de bestelling prijs verhouding goed klantvriendelijk kwaliteit van het product prima

Alles prima geregeld.

Alles prima geregeld.

• Aanbevelen Ja

overgestapt van een andere drukkerij �

overgestapt van een andere drukkerij naar de drukwerk concurrent maar wat een goede service en een correcte afhandeling!!

geweldige support en service

geweldige support en service

Sterke service

Sterke service, correcte prijzen, goede communicatie.

• Aanbevelen Ja

Top service en snelle levering!

Top service en snelle levering!

• Aanbevelen Ja

Alles is geleverd op de afgesproken �

Alles is geleverd op de afgesproken dag. tevens van opstart tot levering een goede communicatie

• Aanbevelen Ja

Geweldig mooi spandoek foto gemaild en �

Geweldig mooi spandoek foto gemaild en de tekst die ik erop wou nou echt mijn complimenten mooi ontwerp en daadwerkelijk heel mooi geworden meiden zijn kampioen geworden en vonden het spandoek vet gaaf

prima levering

prima levering Kleur (full color) komt aardig overeen met het origineel. Ik hoef wat mij betreft niet de duurdere PMS te gebruiken