Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

Prettige drukwerkpartner

Duidelijke website, snelle opvolging en uitvoering van werkzaamheden, plus een vast contactpersoon. Denken en werken oplossingsgericht mee met de klant.

Goede service.

Goede en snelle afhandeling, ik werd goed op de hoogte gehouden van het begin tot aflevering Zal volgende keer weer bij jullie mijn stickers bestellen.

• Aanbevelen Ja

Goed geholpen, geen problemen ondervonden

• Aanbevelen Ja

Op vragen werd snel gereageerd en accuraat gehandeld. Prima contacten.

Mijn ervaring is uitstekend te noemen.

prima en snelle service

tevreden over de prijs/kwaliteit

• Aanbevelen Ja

Heb laatst 2 bedrukte borden besteld . Echt heel mooi opgedrukt en afgewerkt prima kwaliteit prijs verhouding. Had ook een bedrukte beach vlag besteld. Zaten paar gaatjes in contact opgenomen werd de zelfde dag nog een nieuwe gemaakt. Alles netjes ontvangen echt een top bedrijf.

• Aanbevelen Ja

Uitstekende kwaliteit drukwerk en service

Ik heb bij DrukwerkConcurrent een flyer en visitekaartje laten drukken, snel binnen gekregen en uitstekende kwaliteit drukwerk! Er was een fout in het visite kaartje geslopen door de ontwerper, die scherp was opgemerkt door de drukker. Mooi hersteld, ziet er goed uit! Erg blij mee, zal zeker weer gebruik maken van de diensten.

Snel

Snelle levering + goed advies via online chat

• Aanbevelen Ja

Snelle en accurate behandeling van de opdracht.

Terwijl ik mijn opdracht uitzocht, kwam de chat van de klantenservice in beeld. Via deze chat was ik snel bij het naambordje dat ik wilde bestellen.

Een grote duim omhoog!

Door een fout bij drukwerkConcurrent had ik bijna niks meer aan mijn bestelling, maar door perfecte, klantvriendelijkheid en snel optreden is alles gelukkig goed opgelost! Vandaar een dikke duim omhoog en een aanbeveling!

• Aanbevelen Ja

Goede levering en sympathiek meegedacht

Wat onwetend een bestelling geplaatst, maar met goed advies en wat hulp een schitterend product gekregen. Netjes optijd, goed verpakt. Goed op de hoogte gehouden wat status van order is! Kortom zeer content.

• Aanbevelen Ja

Goede service, snelle reacties en uitstekende prijs/kwaliteits verhouding!

Erg goede ervaring met het bestellen van de Canvas doeken voor mij zoontje. Heel tevreden over de snelle reacties, de goede service en de prijs/kwaliteisverhouding!

te late levering

1e zending schade / 2e levering te laat geleverd dan afspraak, fout word aan dhl gegeven

• Aanbevelen Nee

Snel en kwaliteit

Na contact met professionele mensen van DrukwerkConcurrent, een zeer goede keus als advies gekregen. Ik ben erg blij met mij drukwerk. Prima service en prima kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs!

• Aanbevelen Ja

Geweldige en snelle service!

TOP BEDRIJF, TOP KWALITEIT!

• Aanbevelen Ja

Prima drukwerk tegen een geode prijs

Goede services!

Keurig werk afgeleverd!

Zeer hulpvaardig

Onse ervaring is zeer positief te noemen. Er wordt snel gereageerd op vragen. Ook is de aanlevering correct uitgevoerd en snel. Kortom zeer tevreden.

• Aanbevelen Ja

Spandoek voor vaderdag laten maken, ontzettend leuk product voor leuke prijs. Mooie opmaak en snelle en goede levering!

Drukwerkconcurrent.nl TOP

Van ons een hele goede beoordeling! Door zeer snelle service, goede prijs, communicatie en een verbluffend resultaat. Zeer Bedankt!

Perfect in alle opzichten

Site overzichtelijk en zelfs voor een leek prettig mee te werken. Er word met je mee gedacht om te zorgen voor een goede eind product. Prijzen zijn netjes. Communicatie is goed, je word stapsgewijs op de hoogte gehouden. Afspraken voor levering word zondermeer nagekomen.

goede kwaliteit en service

alles prima in orde, goede kwaliteit/prijs verhouding

• Aanbevelen Ja

Fijne service en goed advies

Wij zij erg tevreden over de service, hulp en snelheid.

stickers KristalZuiver

zeer goed bedrijf, vakkundig personeel, denkt mee super ideeen, snelle levering!!! grote complimenten met mij heb je er een vaste klant bij!!!

keurig afgehandeld

order is vlot afgehandeld