Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Het drukwerk wordt eerst gecontroleerd en een mail met voorbeeld wordt voor akkoord gestuurd. Het is prettig om de bestelling te kunnen volgen. Prima dus

Alles prima geregeld

Prima service. Lekker via afterpay betalen. Zo kun je eerst bekijken of je tevreden bent. Duidelijke drukproef vooraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Persoonlijke benadering

Door de persoonlijke benadering is het resultaat helemaal zoals het gevraagd wordt door de klant. Iedereen denkt met de klant mee voor het beste resultaat! Topteam.

Ga hier zeker terugkomen

Super service erg behulpzaam bedrijf

• Aanbevelen Ja

Top bedrijf met een Topservice en mooie prijzen

De eerste ervaring was al top en deze kwaliteit weten jullie vast te houden. Ga zo door!

keurig afgehandelde bestelling

Door persoonlijk contact wijzigingen aangebracht op de toegezonden bestanden, resultaat een erg mooie sweater. Bert van Dalen Cinnova BV, waterstraal snijmachines

Drukwerk werd versneden

Een snijfout in het drukwerk werd prima opgelost. Zonder pardon werden de flyers overgedrukt en weer netjes afgeleverd. Een fout maken doen we allemaal wel eens, het netjes oplossen laat vakmanschap en professionaliteit zien.

Wel top kwaliteit mariaal

Ze gebruiken DHL leverancier. Die gasten zijn niet zo snel. Had al 2 keer slechte ervaringen met DHL

Mooi spandoek!

We hebben een mooi Spandoek ontvangen voor een zeer scherpe prijs! Zelfs eerst een proefdruk ontvangen met de opmerking dat ze de foto niet scherper konden krijgen, of ik dit wel zo wilde. En wat mij betreft (ik ben een leek) is ie helemaal niet onscherp maar ze zijn dus heel kritisch en willen kwaliteit leveren. Helemaal goed.

• Aanbevelen Ja

Scherpe prijs en goede service

Spandoek gekocht voor jubileum en gekozen voor levering binnen drie werkdagen. Door snelle reactie van de drukker op mijn aangeleverde template kon het doek de volgende werkdag al gedrukt en verzonden worden, waardoor ik het dus al binnen twee werkdagen binnen had! Kwaliteit van het drukwerk op PVC doek was zeer goed en ook de tunnelzomen waren prima. Tel daar de scherpe prijs bij op en je hebt een tevreden klant die bij een volgend drukwerkklus gewoon weer naar DrukwerkConcurrent gaat!

• Aanbevelen Ja

Mooi resultaat, en snel geleverd

Mooi resultaat en snel geleverd

• Aanbevelen Ja

Snelle en goede service voor een prima prijs!

Bestelling verliep voorspoedig en op vragen werd snel antwoord gegeven. Prima prijs-kwaliteitverhouding. Ik ga hier vaker bestellen.

Uitstekend!

Een uitstekende en snelle service.

• Aanbevelen Ja

Meedenken is een kwaliteit!

Prettig om alles telefonisch af te kunnen handelen. Fijn als er met je meegedacht wordt! Een voorbeeld per post om de juiste keus te kunnen maken vond ik top. Snelle afhandeling en aftersales zoals het hoort. Ik blijf klant!

• Aanbevelen Ja

blij met product helft voor mijn zus haar verjaardag prachtig vindt ze ze

goed geholpen

• Aanbevelen Ja

Mooie start nieuw bedrijf!

Al het drukwerk zag er heel netjes uit een betere start van mijn bedrijf kan ik niet wensen!

Prima en snelle service

Prima en snelle service. Top!

• Aanbevelen Ja

Een beachevlag die precies was als bedoelt

Fijn geholpen,duidelijk antwoord op mijn telefonische vragen.Eind resultaat was helemaal naar wens

prima!

Ook na de online-bestelling nog (gevraagd) advies per telefoon.

Top bedrijf!

Denken mee, geven goed advies en snelle service

Snelle service en levering

Voldoet aan alle wensen

Vaderdag spandoek

Ik heb gebruikt gemaakt van de vaderdag spandoek actie; een spandoek inclusief opmaak door een vormgever. Bestellen ging super gemakkelijk, dezelfde ochtend nog een ontwerp ontvangen (helemaal leuk geworden, dat kun je zelf als leek niet gemakkelijk voor elkaar krijgen..) Na akkoord daarvan binnen drie dagen het doek al in huis. Wat een leuke verrassing hebben wij straks op vaderdag! Erg tevreden!

• Aanbevelen Ja

Snelle en correcte behandeling en kwaliteitsvolle aflevering

Snelle, correcte behandeling. Kwaliteitsvolle aflevering

Kwaliteit werk

Makkelijk bestellen en op tijd afgeleverd

Prima werk

Goede communicatie in aanloop naar de opdracht. Opdracht perfect uitgevoerd en top drukwerk geleverd.