Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

super blij met het resultaat

heb deze week de doos met flyers binnen gekregen en ik ben er super blij mee

Prima service!

Ik vind dat drukwerkconcurrent prima kwaliteit levert. Ik kreeg de kans om nog vragen te stellen en mee te denken alvorens het product gemaakt werd. Dat was erg prettig, Het resultaat was wat ik kon verwachten. Ik ben er blij mee

Fout op fout op fout

Een eerste test van visitekaartjes was goed bevallen. Snel geleverd en goed in orde. Op basis van deze ervaring een week later voor een andere collega dezelfde kaartjes laten maken. En toen werd het een drama, ik heb drie verschillende zendingen, maar alledrie verkeerd, ontvangen en ben dus nu ca. 2,5 week verder. Vanuit de 'klachtenafhandeling' werd gemeld dat het vervelend was en boden ze, tenminste dat begreep ik uit de mail, aan om het drukwerk gratis te verzorgen. Kleine geste (ca. � 20), maar goed. Het is een gebaar. Er werd echter op teruggekomen, namelijk dat ik dat verkeerd begrepen had. Ik krijg nu dus mooi 10% korting op de volgende bestelling. Nou, die gaat er dus niet meer komen. Ik ben er klaar mee. Allemaal goede bedoelingen, maar geen betrouwbare levering en klachtenafhandeling ho maar.

• Aanbevelen Nee

Ze doen wat ze zeggen!

Positief! goede kwaliteit, snelle levering en aardige snel reagerende mensen.

• Aanbevelen Ja

Zoals gewoonlijk weer super service en snel

Snelle en goede service met perfecte kwaliteit voor materialen op de beurs.

Erg tevreden

Klantvriendelijk, prima service en goede kwaliteit.

• Aanbevelen Ja

Zeer goed EN sneller dienstverlening.

Ik ben zeer tevreden over de service van DWC. Zeker voor herhaling vatbaar!

Topservice.

Topservice. Goede kwaliteit!

• Aanbevelen Ja

Snel, goed en meedenkend.

super service

1 telefoontje en alles werd geregeld even een controle pdf op de mail. Binnen een week had ik al mijn spullen en voor een goede prijs.

hele fijn geholpen

ik werd persoonlijk heel fijn geholpen

erg behulpzaam & snelle levering

Mijn drukbestand voor een krant was niet helemaal in orde, maar de mensen van drukwerkconcurrent hebben dit helemaal super in orde gebracht voor mij.

• Aanbevelen Ja

perfecte service voor een lage prijs

Ik ben erg tevreden hoe ik ben geholpen door drukwerk concurent.

Snelle Goede Service

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Goede service!

Binnen no time reactie op mijn vraag, supersnelle verwerking van de bestelling, goede kwaliteit van product en bezorging ook prima.

3 sterren

duurde best lang om alles rond te krijgen. Nog even het product afwachten maar ik geloof dat het wel netjes wordt. Ik had eerst verwacht dat de prijs een stuk minder zou uitvallen. Maar door een kleine aanpassing in de logo ging er toch per body warmer en flinke prijs erboven op wat mij eerder een kleine aanpassing leek van de logo zelf? (dit hoeft maar 1maal te gebeuren lijkt mij). Toch bedankt voor alle support.

• Aanbevelen Ja

Super snel en super geholpen

Spandoek laten maken, snelle actie en reactie. Goed advies. Handig dat er ook eerst een chatsessie mogelijk is!! Ook als leek heel makkelijk te regelen!

• Aanbevelen Ja

super geholpen en kwaliteit is goed

Ben goed geholpen en mijn rolbanner is zelfs afgeleverd waar ik het wilde hebben. Top service dus.

• Aanbevelen Ja

Goeder service en snelle levering

prima bedrijf, denken met ons mee

Bestelling Schrijfblokjes

Ik had natuurlijk meerdere offertes aangevraagd en eigenlijk al een leverancier gekozen. Door de lastige aanmeld/aanmaak procedure ben ik daar mee gestopt. Per toeval kwam ik bij jullie terecht. Prima verlopen, geen gezeur met voorbeeld aanleveren. Hele goede prijs, prima kwaliteit, snelle levering. Helemaal top, kan er niets anders van maken. Tot de volgende ronde.

• Aanbevelen Ja

ze denken echt met je mee

na 2 drukproeven waar ze niet moeilijk over doen was het precies zoals ik het graag wilde. personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

• Aanbevelen Ja

Veel advies gekregen over mijn bestelling. Daarna een vlotte levering en een super mooi resultaat. Erg blij met mijn reclame spandoek.

• Aanbevelen Ja

Rare manier van zaken doen

We hebben gekregen wat we besteld hebben vandaar 2 sterren, maar verder was het niets. Voor het bestellen meerdere malen nagevraagd hoe ik het aantal pagina's in moest vullen voor mijn drukwerk. Elke keer hetzelfde antwoord gekregen. Na bestelling en betaling en diverse mailtjes te krijgen dat het document in orde is en dat het klaar is om gedrukt te worden een mailtje of ik nog enkele honderden euro's bij wil betalen omdat ze "verrast waren door een melding uit productie". Dit ging over het aantal pagina's, dus dat was ik niet van plan te betalen want dat was op hun aangeven zo gedaan. Toen het voorstel gekregen de helft te betalen, ook dit afgewezen. Uiteindelijk is toegezegd mijn order te drukken voor het afgesproken voor het afgesproken bedrag. Vanaf dit punt ontbrak alle communicatie. Bij navraag waar mijn order was zou hij al onderweg naar me zijn in de wagen van DHL. De volgende dag nog maar een keer ge�nformeerd en toen werd het na het weekend want hij was nog niet weg bij productie. Al met al was het een stressvolle bedoeling, deze bestelling. Op zich hebben ze het opgelost, maar op een of andere manier was het mijn probleem dat zij een fout hebben gemaakt. En dat gevoel stel ik niet op prijs.

• Aanbevelen Nee

Klant is daadwerkelijk koning

Personeel is heel vriendelijk en mails worden vrijwel direct beantwoord. Mijn bestelde drukwerk was er binnen de afgesproken levertermijn. Kortom het hele proces van bestellen tot leveren is uitstekend verlopen.

• Aanbevelen Ja

Goed telefonisch advies, uiteindelijk iets snellere service besteld zodat alles op tijd zou zijn, wat amper meer kostte met de paaskorting. De posters zijn vervolgens keurig op de afgesproken dag geleverd ondanks het paasweekend ervoor en ze zien er geweldig uit.