Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

geweldig betaalbaar snel en kwalitatief goed

Ik heb een krantje gemaakt voor een beurs waar ik ga staan. ik ben een nieuwe klant en ik werd telefonisch goed en vriendelijk te woord gestaan. Ik vond alleen de upload pagina wat moeilijk begrijpbaar maar het is goed gekomen. Nog nooit eerder op een afgesproken tijdstip, zelfs een uur eerder mijn drukwerk gekregen. Super !!!! ik bestel snel weer.

Prettige samenwerking

Produkten worden snel geleverd, al onze wensen goed verwerkt en goed overleg.

• Aanbevelen Ja

Goeie drukker, aanrader voor aandere partijen

Snelle afhandeling, snelle levering, nette prijzen.

• Aanbevelen Ja

Goed en snel geleverd en goede kwaliteit.

Het is jammer dat je het product niet zelf kunt zien. Maar na een voorbeeld mail pas te zien krijgt. Wat overgens wel snel beantwoord wordt. Maar echt goede kwaliteit.

• Aanbevelen Ja

Na goed persoonlijk email contact is er een perfecte kalender afgeleverd

Perfecte levering

Perfecte levering, goede kwaliteit. uitstekend telefonisch geholpen

Tevreden

Professioneel, snel en vriendelijk. Alleen de verpakking kon beter.

Goede en snelle service.

• Aanbevelen Ja

Snelle levering en visitekaartjes zien er prima uit.

Snelle beantwoording van vragen. Na aanlevering van mijn bestand(en) zeer snel gereed en thuisbezorgd. Papierkleur was iets minder wit dan ik had verwacht, maar dat kan er aan liggen dat ik dit zelf niet goed heb aangegeven.

• Aanbevelen Ja

Goed advies bij het aanpassen van het drukwerk

Ik had een verkeerde bestelling gedaan, na telefonisch contact werd een goede oplossing gevonden. Prima werk!

• Aanbevelen Ja

Goede kwaliteit voor scherpe prijs

Goede service en goed en snel te bereiken via de chatfunctie. Volgende x bestel ik weer bij drukwerkconcurrent

Shirt met print

Ben zeer tevreden

goed en snelle levering

goede produkten eerlijke prijs en snel geleverd

Super service!!

Ik heb een reclame bord besteld bij drukwerkconcurrent. En wat een top service. Aan mijn bestand ontbrak nog 1 detail en omdat ik hier niet in thuis was heeft een medewerker mij telefonisch helemaal er door geholpen zodat mijn bord meteen in de druk kon. En 2 dagen later werd mijn reclame bord bezorgd en hij is nog gaver dan gaaf!! Ik ben er super blij mee!! Dank je wel drukwerkconcurrent!! Mijn volgende bestelling komt zeker weer naar jullie!!

• Aanbevelen Ja

Goede kwaliteit voor een goede prijs

De stickers kwamen perfect op tijd binnen. Ze waren niet duur en van goede kwaliteit

Goede prijs �n service!

Hele lage prijs en daarnaast ook nog eens een goede service op het moment dat er afwijkende wensen zijn. Topper!

ontwerp PDF is anders dan drukwerk

ontwerp PDF is anders dan drukwerk

Super netjes en snel

Wij hebben de bestelling super snel en netjes ontvangen

• Aanbevelen Ja

De goede service doet het hem

Er zijn wel wat dingen fout gegaan maar waar mensen werken worden fouten gemaakt. Dit wordt door dit bedrijf goed opgepakt en direct naar oplossingen gezocht. Snelle reactie via mail en terugkoppeling via telefoon. Zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden

Fijne service

Vriendelijke service, snelle levering en een goede kwaliteit! Wij zijn tevreden!

• Aanbevelen Ja

Is de eerste kennismaking, helaas is er met Canva in het ontwerp een foutje in geslopen, dit is niet opgevallen in de voorbereiding v��r het afdrukken. Door het niet helemaal recht afdrukken is dit zichtbaar is geworden. Verder is de kwaliteit goed!

snel en goedkoop

Zeer netjes en snel.

ondanks vergissing .

drukwerk was niet uitgevoerd zoals afgesproken maar probleem direct verholpen en binnen 3 dagen drukwerk alsnog goed ontvangen. prima

• Aanbevelen Ja

Wederom een uitstekende kwaliteit drukwerk, perfecte levering..

... en een prima support per telefoon en email voor als je er even niet uitkomt. Dat is werken met de menselijke maat en uitstekende klantvriendelijkheid! Team DrukwerkConcurrent, bedankt!

• Aanbevelen Ja

Klantgericht, meedenken, snel en kwaliteit!

Duidelijke site, snelle communicatie, men denkt mee om de beste kwaliteit te leveren, vriendelijke drukwerkadviseur, snelle verwerking en levering. Ik heb vandaag voor de 2e keer besteld en zal zeker niet de laatste keer zijn.