Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

super communicatie

werkt super, eerst nog een mail met voorbeeld dan goedkeuren om te drukken

• Aanbevelen Ja

snelle levering, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

daarmee is alles gezegd; aanrader!

• Aanbevelen Ja

Goed drukwerk. Mooi folder.

De folder voldoet aan mijn verwachting. Is goed gedaan. Ging makkelijk via website en bestelling was goed te volgen.

Goede ervaring

Op een communicatiefoutje na verliep het probleemloos. Na het benoemen van het foutje werd er ook meteen op gereageerd en werd het bestelde product eerder geleverd dan aangegeven. Print was goed en materiaal stevig (het ging om een spandoek van 4m breed). Prijs/kwaliteit helemaal in orde.

Visitekaarten

Prima kwaliteit zeer tevreden, er werd heel goed meegedacht door de medewerker van DrukwerkConcurent

Gewoonweg geweldig

Ik had dringend folders nodig. 1 telefoontje en alles was snel geregeld. En wat ziet het er mooi en verzorgd uit!!! Boven mijn verwachtingen. Ik ben er super blij mee, en mijn klanten zijn zeer verrast van de mooie uitstraling.

Snel en goed

Het drukwerk (flyer) zag er prachtig uit en werd sneller geleverd dan gepland. Geen onverwachte kosten. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

prachtig!!

Nadat je een proefdruk krijg te zien, en akkoord bent is het snel geleverd! En het is super mooi! Top!!!

• Aanbevelen Ja

Superkwaliteit drukwerk en uitstekende service

Kwaliteit drukwerk is perfect. In ��n keer! Niet twintig keer heen en weer. In ��n keer goed. Chatservice online werkte prima. Goed geholpen. Fijn om gebruik te kunnen maken van Afterpay. Werkt prima! Pas wel op dat je op tijd betaalt met Afterpay want hun verdienmodel is gericht op de bedrijven die niet binnen de betaaltermijn betalen.

• Aanbevelen Ja

Goede en snelle service,goede kwaliteit/prijs

Snelle levering en goede prijs- kwaliteit.

• Aanbevelen Ja

Snel en goede prijs-kwaliteit verhouding

Duidelijke website, Snelle levering. Goede bereikbaarheid. Vriendelijk te woord gestaan. Dienstverlenend. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Zeer klantgericht

Drukwerkconcurrent is een zeer aanbevelenswaardige internetdrukker die erg klantgericht is, dus zeer goede service. Ook de kwaliteit en leveringssnelheid zijn perfect.

• Aanbevelen Ja

Goede kwaliteit en snelle service

De kwaliteit van de producten zijn goed. Het is fijn dat je direct via chat je vragen kan stellen Het zou wel fijn zijn dat jullie langer bereikbaar zouden zijn. Bestelling worden vaak later of vroeg op de dag gedaan om zo meer tijd te hebben voor andere zakelijke bezigheden. Verder ben ik uitstekend te spreken over levering.

Goede Snelle Levering & Service

Besteld, makkelijk doorlopende verkoopsite. Alles netjes bevestigd via mail. Enkele dagen later, binnen 5 werkdagen in huis, degelijk verpakt. In een woord super !!!

• Aanbevelen Ja

Gebruiksvriendelijke site en de verwerking ook super verlopen. Erg tevreden!

• Aanbevelen Ja

super snelle fijne service en een heel goed product gekregen!

Doordat ik maar een klein bestandje had, was het extra moeilijk om een goed product te maken, maar dit is hartstikke goed gelukt! Blij met de grote sticker van 120x60 cm! Bedankt!

Top bedrijf

Goed advies gekregen, denk met de klant mee in oplossingen. Snelle levering tegen een hele nette prijs!

• Aanbevelen Ja

We zijn heel goed geholpen in het uitzoeken van juiste formaten. Top!

Banner

Omdat ik zelf niet erg handig ben m.b.t. de lay-out,heeft de designer heeft er toch iets moois van gemaakt, waardoor de banner er perfect uitzag! Nadeel was dat ik hem niet na de door mij betaalde 2 dagen geleverd kreeg, maar na 4 dagen. Zodat ik hem niet tijdig kon gebruiken.

gewoon goed

Prima terug koppelingen en service. Kwaliteit drukwerk: gewoon goed.

• Aanbevelen Ja

Goed overleg en goed produkt

Via mail alles geregeld, ook wijziging en prima afgehandeld.

• Aanbevelen Ja

Goed geholpen en goed geregeld

Perfecte service en snelle levering

Wederom DIK tevreden !

Onze Sint flyer super mooi en snel binnen. Van ons een dikke 10

Goede ervaring

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de prijs van de doer ons bestelde banners.

Uitmuntende service van Drukwerkconcurrent.nl

Kort geleden een bestelling geplaatst via de site van Drukwerkconcurrent.nl voor nieuwe visitekaartjes. Keurig netjes een proefdruk ontvangen ter controle en ook na wat kleine aanpassingen weer een proefdruk ontvangen. Dit alles binnen 1 dag. Twee dagen later de visitekaartjes ontvangen. Top service tegen een zeer gunstige prijs.