Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

Foute levering snel opgelost

Twee beachflags besteld. Keurig materiaal. Bij levering bleek echter de mast te kort te zijn voor het doek. Men pakte dit snel op door een nieuwe set op te sturen en de verkeerde op te halen. Keurig opgelost.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Wij hebben de folders voor onze korte golfbaan in Voorst laten drukken bij de DrukwerkConcurrent. Alles naar volle tevredenheid. Goede en snelle levering en prima drukwerk op mooi papier. Geen tegenvallers en dat voor een prima prijs. Ga zo door!

• Aanbevelen Ja

Snelle levering en ook over het ontwerp werd mee gedacht. Met vriendelijke groet R Rupert. RR Dienstverlening & Service.

Goede snelle service

Mooie kwaliteit en een snelle levering De prijs kwaliteit verhouding is prima

• Aanbevelen Ja

Hier kan ik het zelf niet voor doen!!

Ik deed de kaartje die ik ontwierp voor mijn zelf of vrienden, voorheen zelf printen. Daar was ik altijd erg tevreden over, echter moest ik laats full color kaarten printen. Mijn inkt was bijna op en ik had ook niet het goede papier in huis. Zoekend op het internet kom ik bij [Link] terecht. Na het een en ander bekeken te hebben, heb ik samen met mijn vriend besloten om hier zijn kaarten (en ook enveloppen) te bestellen, de prijs zag er immers er interessant uit. Zo gezegd zo gedaan, na 3 werkdagen heeft mijn vriend alles netjes ontvangen. overgens in twee leveringen, eerst na 2 dagen de enveloppen en vervolgens de dag later de kaarten. En hij,en ik zeker ook, zijn zeer te spreken over de kwaliteit, alles is zoals je verwacht. De verzorging, snelheid, vriendelijkheid van het personeel en natuurlijk de offset en kleuren, zo als je had bedacht. Ik ga het voortaan zelf niet meer voor printen, mijn meervoudig drukwerk gaat voortaan naar [Link] Robert Biesen

• Aanbevelen Ja

Snel en betrouwbaar geholpen. Kwaliteit is naar tevredenheid.

Prima geregeld

Eerste bestelling is prima afgehandeld en ze hebben gedaan wat ze beloven: uitblinken op het gebied van service en dienstverlening en het leveren van topkwaliteit drukwerk tegen een concurrerende prijs.

• Aanbevelen Ja

Snelle, persoonlijke behandeling met veel aandacht!

Goede ervaring, snelle afhandeling en goed bereikbaar personeel.

Mooie kranten

Ik bestel regelmatig kranten bij DrukwerkConcurrent. Het drukwerk is prima. Ze leveren goede service en denken met je mee!

goede kwaliteit...snelle levering

eenmaal besteld bij dit bedrijf, wil je eigenlijk geen andere meer.. de kwaliteit is goed en de levering snel, en dat is toch waar het om gaat..niet waar gr marja

• Aanbevelen Ja

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

De flyers die ik regelmatig laat drukken zijn van goede kwaliteit en prijsverhouding. De levering is altijd snel!

Erg tevreden

Alles naar verwachting. En snel geleverd.

Goede kwaliteit en service

Bestelling op tijd ontvangen en volgens verwachting. Klantenservice is vriendelijk en hulpvaardig.

• Aanbevelen Ja

Drukwwerkconcurrent er is geen betere

Heb mijn visitekaartjes , briefpapier, mailing en canvas doek in orde laten maken door drukwerkconcurrent. Alles elke keer weer netjes, keurig afgewerkt en ruim binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Bedankt voor het meedenken tijdens de opmaak van mijn briefpapier en visitekaartjes. De mailing was perfect en netjes bezorgt in de juiste plaatsen compliment. Kan een ieder aanraden om met jullie in zee te gaan. Ga zo door ik blijf in elke geval bestellen bij jullie.

• Aanbevelen Ja

Wat een fantastisch snelle service!

Hadden snel een goede kwaliteit kalender nodig. Het resultaat is geweldig! Snelle service en een goede communicatie tijdens het 'maakproces' van de kalender.

Fantastische kwaliteit, goede service

In het verleden bestelden wij ons drukwerk altijd bij een concurrent van DrukwerkConcurrent. Om een goed vergelijk te hebben, hebben wij deze keer bij DrukwerkConcurrent onze bestelling gedaan. Wij waren aangenaamd verrast door de betere kwaliteit, vlottere levering en dat ook nog eens voor een gunstigere prijs. Erg tevreden over DrukwerkConcurrent, ze hebben aan ons een klant voor het leven erbij........

kwaliteit en klantgericht

Ik heb flyers en een reclamebord besteld en beide keren ben ik professioneel geholpen, zeer tevreden over het resultaat en de prijs. Als ik weer nieuwe visitekaartjes moet hebben, ga ik die ook bij DrukwerkConcurrent bestellen.

• Aanbevelen Ja

goede service en snelle levering

Na een telefoontje, betalen en opsturen van een bestandje super snelle levering van kwaliteit drukwerk!

• Aanbevelen Ja

twee keer besteld perfect kijk niet verder

Volgende keer niet meer zoeken maar direct bestellen

Top, Zo hoort het!

We hadden geen hele scherpe foto ingeleverd, die we toch wilden printen. Op zich dus een vreemd verzoek. Dan is het toch fijn om te constateren dat er niet klakkeloos afgedrukt wordt, maar even terugkoppelen en meedenken met de klant, voordat kosten in rekening worden gebracht. Top! Zo hoort het! We gaan er binnenkort een nabestellen. Dus ook prima kwaliteit! :-)

Goede service, prachtig eindresultaat

Ik ben erg tevreden over de service van DrukwerkConcurrent. De bestelling werd snel geleverd en het eindresultaat is prachtig.

• Aanbevelen Ja

Mooie kwaliteit flyers, snel geleverd, erg tevereden!

Voor onze pas geopende webwinkel flyers besteld van 10 x 15 cm in kleur en voor en achterkant bedrukt. Ze zien er mooi en goed uit. Gratis verzenden, dat is bij de concurrent wel anders, krijg je aan het eind van je bestelling torenhoge verzendkosten. We bestellen zeker nog een keer!! Met vriendelijke groet, kadootjes-online.nl

• Aanbevelen Ja

visitekaartjes snel en goed geleverd

De visitekaartjes zagen er goed uit en werden volgens afspraak geleverd. Ook mijn telefonische vraag werd goed beantwoord. Het ontwerp met de voorkant staand en de achterkant liggend, was geen probleem. Goed gedaan Drukwerkconcurrent.

• Aanbevelen Ja

Nog steeds een blije klant!

Voor de 2e keer hier besteld, en weer super geholpen! Top service en goeie kwaliteit! Zoek niet verder!

Bestelling 100 A5-folders, dubbelzijdig

prima drukwerk tegen een zeer scherpe prijs. Binnenkort weer een bestelling plaatsen voor onze aquariumver. Hugo Aqua.