Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

snelle reactie op het verdwijnen van�

snelle reactie op het verdwijnen van bestelling bij post nl

• Aanbevelen Ja

Jullie hebben een leuk ontwerp gemaakt�

Jullie hebben een leuk ontwerp gemaakt voor een flyer, tot nog toe alleen maar positieve reacties gehad! Betaalbaar en naar mijn wensen. En ik ben echt klantgericht behandeld, niet onder druk gezet.

Betrokken medewerkers

Betrokken medewerkers die prachtig drukwerk leveren tegen een goede prijs kwaliteit verhouding!! top bedrijf

Twee buitenborden besteld met 2 x 2�

Twee buitenborden besteld met 2 x 2 verschillende posters. De borden heel snel en zeer secuur verpakt geleverd gekregen. Met.. ��n set posters. Na telefonisch contact werd er meteen toegezegd de tweede set te versturen (men wist er al van). Deze enkele dagen later ontvangen in twee dozen.... Zonde van de verpakking, zonde voor de extra porto en tijd. Kwaliteit en service wederom uitstekend!

• Aanbevelen Ja

Ik ben zeer tevreden over de wijze�

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop onze bestelling in gang is gezet. Daar ik moeite had de bestelling via internet te doen, mocht het ook via email en dat is zeker klantvriendelijk. De vlaggen zijn binnen en ik zie het factuur binnenkort wel in mijn mail verschijnen. Gr Monica Blom

Camping vlaggetjes

Het produkt, de vlag van 20x30 is prima. De uitleg op de site over de afwerking wat betreft bevestiging kan beter/duidelijker. De verzending per pakket vind ik overdreven. Had ook in een envelop gepast

Perfecte en snelle service

Perfecte en snelle service

gewoon

gewoon: 100 % tevreden

• Aanbevelen Ja

Uiteindelijk toch goed gekomen.

Communicatie tussen de professionals van drukwerkconcurrent en mij is een beetje lastig. Ik ontwerp met powerpoint en de pdf die ik daarvan maken kan is niet geweldig. Veel gedoe over wel of niet witte randen. Het blijkt dat ik dingen als vanzelfsprekend aanneem terwijl er in werkelijkheid zo veel manieren zijn. Ik ben heel blij met het resultaat. Dat is nu het belangrijkste.

Gewoon goed!!

Gewoon goed!!

• Aanbevelen Ja

Prima advies en snel en keurig�

Prima advies en snel en keurig afgewerkt en geleverd.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

goed product voor een goede prijs

goed product voor een goede prijs

Super service

Super service. Ik had dinsdag gebeld of er een mogelijkheid was om 1 sticker te drukken met de achterhoekse vlag voor op het ADR bord van mijn man�s vrachtwagen en dat was geen probleem. Zaterdag in de bus en week later zit hij erop. Top service

Supersnelle service en prachtige�

Supersnelle service en prachtige kwaliteit zeker een aanrader

Levert snel

Levert snel, kwaliteit en waar je om vraagt.

• Aanbevelen Ja

Goede service en snelle levering!

Goede service en snelle levering!

Prima en snel gedaan.

Prima en snel gedaan.

Spandoek

Spandoek Snel levering goede kwaliteit zeker niet duur.

• Aanbevelen Ja

Goed (maar geen track en trace)

Vijftig posters besteld en ze waren er vlug en zagen er goed uit. Ik had een track en trace wel fijn gevonden.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

• Aanbevelen Ja

Top geregeld en binnen de afgesproken�

Top geregeld en binnen de afgesproken levertijd en ziet er mooi uit

Dit kan toch efficienter

Ik begrijp het systeem van wat klaar is direct verstuurd wordt. Maar ik vind het zot dat als je bij een grote order in ��n bestelling ook 4 x 1 poster besteld, dat wij dan VIER pakketten met een koker met 1 poster toegestuurd krijgen. dat is minstens 3x kosten van verpakking + 3x porto verspild. Wel heel mooie posters overigens en heel snel, dat wel.

Perfect!

Goede communicatie, snelle levering, geweldig product, scherpe prijzen.

Uitstekende service

Ik heb een reclamebord via de email besteld. Ik ben perfect geholpen met het speciale verzoek dat ik had, namelijk een transparant bord zonder dekwit.Het product ziet er perfect uit. Een minpuntje is dat de voorgeboorde gaten en het bijgeleverde ophangsysteem niet met elkaar overeenkwamen waardoor we alsnog zelf de gaten groter hebben moeten boren.