Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

Goed en snel als altijd

Goed en snel als altijd. Inmiddels als jaren vaste klant en bevalt goed.

goed en snel

goed en snel alleen het volgen van de zending werk niet

ben zeer tevreden.

ben zeer tevreden. Jullie hebben zonder blikken of blozen 5 keer het ontwerp aangepast totdat wij als client tevreden waren. Ben nu benieuwd hoe het straks op het doek staat voor buiten bij de winkel. Kan niet wachten tot ze geleverd worden. M.v.g. Tapijtshop Eric Janssen. Velp/Zutphen

Drukwerkconcurrent is oke

Alles prima geregeld. Duidelijke site, makkelijk bestellen en volgens afspraak geleverd. Top !!

Top Service.

Top service.

Prima contact en snelle levering

Prima contact en snelle levering

Zoals gewoonlijk

Zoals gewoonlijk: prima

• Aanbevelen Ja

snelle en keurig afhandeling van de�

snelle en keurig afhandeling van de opdracht

• Aanbevelen Ja

Ik heb stickers besteld en ze kwamen�

Ik heb stickers besteld en ze kwamen eerder dan verwacht binnen. De stickers waren precies zoals aangegeven. Ik ben er superblij mee.

goede service

goede service. Product nu nog niet binnen, dus hopelijk wordt deze zo mooi als we hopen.

Weer een prima levering

Weer een prima levering, prima kwaliteit en sneller dan verwacht.

Hele fijne service

Hele fijne service, snelle levering, goede produkten!!

Spsndoek

Vlotte levering van spandoek en bevestigingsmateriaal. Zag er allemaal prima uit voor een goede prijs. Chapeau!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, en een snelle levering.

Klant centraal

Ondanks een relatief kleine bestelling alle aandacht voor een juiste opmaak van het drukwerk. Chapeau!!!!!

Uitstekende en snelle service

Uitstekende en snelle service. Zeer persoonlijk.

Snel geleverd ook??

Snel geleverd ook??

• Aanbevelen Ja

Ik ben bijzonder content met de persoonlijke service, snelle levering en uitstekende prijzen bij DrukwerkConcurrent. Een absolute aanrader voor eenieder die op zoek is naar mooi drukwerk voor een goede prijs.

• Aanbevelen Ja

Prima service, net als altijd

Tevreden

Erg tevreden met de manier van zaken doen! En blij met het eindresultaat. Bedankt drukwerkconcurent!

Voldeed aan mijn verwachtingen�

Voldeed aan mijn verwachtingen .Levering was snel .Alleen miste ik een aankondiging van het post bedrijf en bij toeval lag mijn pakje op een afhaal punt van post.NL omdat ik nog een pakje op moest halen, kwam ook dit pakje te voorschijn.

Snel geleverd & prima werk

Snel geleverd & prima werk

Goed behandeld

Ik liet voor de eerste keer een spandoek bedrukken. Er werd keurig uitgelegd hoe en wat. En snelle service.

Plezierige mensen en duidelijke�

Plezierige mensen en duidelijke communicatie

• Aanbevelen Ja

Prima service, snel geleverd.