Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

Heel goed werk afgeleverd binnen zeer�

Heel goed werk afgeleverd binnen zeer korte tijd!

Goede snelle levering.

Goede, snelle levering. Mooie kwaliteit.

• Aanbevelen Ja

Grote waardering voor dit bedrijf zoals�

Grote waardering voor dit bedrijf zoals zij de klant benaderen om een zo goed mogelijk product aan de klant te kunnen leveren. Top !

Denkt mee

Denkt mee, degelijk materiaal, prijs kwaliteit goed.

flyer keer op keer fout

waren het ontwerp van mijn flyer in de laaste fase kwijt???, stuurde daarom zomaar een eigen ontwerp op, leek er niet op. Contact opgenomen, het laatste ontwerp naar drukwerkconcurrent toegstuurd om af te maken, worden vervolgens toch nog de verkeerde flyers opgestuurd??? weer een mail gestuurd, en ik zit nu nog (ruim 1 maand vertraging) te wachten op de goede flyers. Geen korting, geen gebaar, geen coulance...terwijl ik veel bij ze besteld heb. Blijkbaar hebben ze cli�nten genoeg

• Aanbevelen Nee

Snel, goed en mooi

Ik heb mijn drukwerk heel snel ontvangen! Goed verpakt. Het drukwerk ziet er mooi uit. Mijn klanten zijn blij!

Prima en snelle service!

Prima en snelle service!

• Aanbevelen Ja

Snelle levering en een mooi eindresultaat!

• Aanbevelen Ja

Duidelijke afspraken en snelle levering.

Duidelijke afspraken en snelle levering.

Betrouwbare leverancier

Attent, stipt en uitstekend drukwerk

Super geregeld!

Super geregeld!

Geweldige service

Geweldige service

• Aanbevelen Ja

Wat een mooi werk leveren jullie af

Wat een mooi werk leveren jullie af. Zelfs een pluim voor de bezorging, dat werd heel netjes opgelost. Tot de volgende opdracht!

• Aanbevelen Ja

Goede service en snelle levering en�

Goede service en snelle levering en kwaliteitsproduct !!!

Snelle afhandeling, goede communicatie

Nette en snelle afhandeling van mijn bestelling. Duidelijke communicatie zowel voorafgaand aan, als na de bestelling. Prima.

Top werk!

Super snelle levering en een mooi resultaat!

• Aanbevelen Ja

Snelle reactie en goede kwaliteit!

Snelle reactie en goede kwaliteit!

Goeie service

Goeie service, ook toen ik langskwam om wat te vragen/veranderen.

Snelle afhandeling / perfecte druk

Snelle afhandeling / perfecte druk Zeer tevreden

Drukwerkconcurrent denkt altijd mee

Drukwerkconcurrent denkt altijd mee, levert uitstekende kwaliteit af en is ook nog eens zeer gunstig geprijsd!

• Aanbevelen Ja

Weer prima en vlot geregeld.

Weer prima en vlot geregeld.

Klasse reclamebord!

De opdracht was goed uitgevoerd en de verpakking was uitstekend tijdens het vervoer. Prima kwaliteit voor een scherpe prijs.

Goede afhandeling

Goede afhandeling, helaas zijn de gevraagde USB sticks nog niet op voorraad, maar deze worden half april alsnog geleverd. Prima commnunicatie erover.

• Aanbevelen Ja

Vriendelijke verkopers die met je�

Vriendelijke verkopers die met je meedenken en de tijd voor je nemen! Ook eerlijke, fijne prijs-kwaliteit verhouding. Super bedankt voor de flyers! Groet Marion namens bodytfitnessdoetinchem.

Echt een topbedrijf!

Echt een topbedrijf! Ik kreeg de bedrukking niet goed binnen en ze hebben dat direct voor me opgelost. Super fijn!