Wil je jouw Kiyoh-reviews integreren in je eigen systemen of tonen op je website op een manier die 100% bij jouw merk past? Met onze XML-feed heb je directe toegang tot al jouw reviewdata — snel, betrouwbaar en volledig aanpasbaar.
De XML-feed van Kiyoh is een gestructureerde gegevensstroom waarmee je automatisch:
Nieuwe reviews kunt ophalen
Gemiddelde scores kunt tonen
Klantinformatie kunt analyseren
Beoordelingen kunt integreren in jouw eigen systemen of front-end
Perfect voor developers, e-commerce platforms, en marketeers die maatwerk willen.
Toon je meest recente reviews direct op je homepage, productpagina’s of klantverhalen. Zo geef je bezoekers direct vertrouwen én bewijs van klanttevredenheid.
Gebruik de XML-feed om je eigen overzicht te maken van klantinzichten, trends en prestaties. Zo zie je in één oogopslag wat klanten echt vinden.
Koppel je reviews aan je bestaande tools. Stuur automatisch opvolgmails of pas je klantcommunicatie aan op basis van ontvangen beoordelingen.
Ben je klant bij Kiyoh en wil je de XML-feed activeren? Neem dan contact op met onze supportafdeling of log in op jouw dashboard om direct je persoonlijke XML-link op te halen.