Geweldig bedrijf

Ik heb nu best veel gekocht bij bovenstaand bedrijf en ik ben daar echt heel enthousiast over. Ze communiceren goed en duidelijk EN op tijd en tegen fijne lage(re) prijzen. Ik ben over andere bedrijven in het verleden vaak minder positief geweest, maar dit is echt een aanrader!

echt super ervaring mooie spullen

Vlotte verkoop maar ontbrekend stuk

De verkoop verliep vlot, doch de gratis speciale schuursponsen ontbraken. Via mail gemeld, gingen nagestuurd worden...na 3 weken nog niets ontvangen.

Beter de klant op de hoogte houden.

Kerstballen besteld maar nooit ontvangen. Weken gewacht op deze bestelling. Blijkbaar waren deze niet voorradig. Als ik zelf niet had gemaild waar mijn kerstballen bleven , had ik nog zitten wachten denk ik.

Snelle service. Goed afgeleverd

Erg tevreden over de service. Reageren snel op mailcontact en leveren/monteren snel. Werken erg netjes!

Slechte ervaring, ik maak me zorgen

Na twee weken geleden een order geplaatst te hebben en betaald te hebben nog steeds geen levering mogen ontvangen hebben, gisteravond nog eens een mail gestuurd, nu maar hopen dat het alsnog geleverd wordt, ik maak me zorgen dat ik deze levering ooit ga ontvangen

Slecht

De bloem pot is kapot voor de 2e keer

Supersnelle correcte levering.

Het door mij bestelde had ik binnen 2 dagen in huis. SUPER!!

Makkelijk te bestellen, goede communicatie

Bestellen en afleveren gaat fantastisch!

Het bestellen van de producten die nergens anders te verkrijgen waren ging heel makkelijk. De aflevering met “eigen transport” ging fantastisch. Wat kan er dan beter? De mogelijkheid om een medewerker te spreken te krijgen zou zeker beter moeten.

Tevreden klant

Loungebank besteld en meer dan tevreden. Bestellen gjng makkelijk en bezorging was zeer goed

Erg vriendelijke en behulpzaam.

Vriendelijk en behulpzaam, maar mijn bestelling is nog steeds niet geleverd.Levertijd tussen 2en5 werkdagen.Wij zijn nu 11 dagen verder en nog steeds heb ik mijn bestelling niet binnen

Belofte over bezorgen op moment dat je uitkomt, wordt niet nagekomen

Product tuinbank mooi, hoewel geleverd met 2 schroeven minder dan op handleiding stond. Bij Tco bestelt om belofte Bezorging wanneer je uitkomt, dat wordt niet waargemaakt. Mail van bezorgdienst uitermate slecht/ onduidelijk. Ontvangen op donderdag, uiteindelijk op een maandag bezorgd. Klantenservice tco niet bereikbaar, je wordt eruit gegooid telefonisch, via chat kun je wachten tot je ons weegt voor een mens die reageert, tco verwijst in die chat naar andere bezorgdienst dan waar die door geleverd wordt (zeker mbt herkennen spam is dit zeer verwarrend) - die bezorgdienst reageert niet op mail. Veel ruimte voor verbetering dus.

Vriendelijk te woord gestaan door de medewerker

Zoals gewoonlijk weer super geleverd

Niet telefonisch bereikbaar.

Om in contact te komen moet je een mail sturen met verzoek om teruggebeld te worden. Wat ook gebeurt. En vriendelijke dame aan telefoon. Vandaar nog 2 sterren. Maar ik heb een week geleden een mail gestuurd met klacht maar daar heb tot op heden geen antwoord op gekregen. Maar kreeg wel bij 2e mail wel deze enquête toegestuurd. Zie mail wat klacht is. Kleine beschadiging aan tuinstoel.

Nog niet gehad

Nog niet gehad

Goede prijs betaald en snelle levering

Ik was op zoek naar Elho-potten en zag dat ze bij Tuincentrum Outlet in de aanbieding waren. Ik heb meerdere potten in verschillende maten besteld. Aanvankelijk twijfelde ik door de matige reviews en omdat de korting bijna te mooi leek om waar te zijn. Toch heb ik besteld, en de potten werden dezelfde week nog geleverd. Ik ontving een orderbevestiging, maar geen verzendbevestiging. Via PostNL kreeg ik wel een melding dat ze onderweg waren. De potten zijn in goede staat aangekomen, en als ik in de toekomst meer nodig heb, zal ik hier zeker weer bestellen.

Mooi product

Stiefzoon is blij met de box, snelle levering, tevreden!

Snelle levering mooi product

De 3 eetkamerstoelen waren binnen enkele dagen afgeleverd door de vriendelijke chauffeur. Klasse!

PAS OP! wordt niet geleverd

Product besteld, maar is nog steeds niet geleverd. Ook geen communicatie mogelijk over de levering. Diverse keer geprobeerd te bellen en via de chat geprobeerd!

goed product, snel geleverd.

Regenton lijkt me prima, maar dat weten we pas zeker na een paar jaar gebruik. Het was even zoeken naar de bijgeleverde kleinere spullen, daarvoor moest de ton even op de kop. Geen probleem bij deze maat, 350 liter.

Online bestelling werkt perfect!

Online mijn bestelling gedaan. Ideaal met de afspraakplanner voor bezorging. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorger voor de deur staat.

Goed!

Levering en afstemming van tijdstip was prima in orde

Prima prijs trage levering

Levering liet meer dan een week na bestelling op zich wachten. Uiteindelijk geleverd om 6.45 uur 's-ochtends.

Best beoordeeld uit 3 leden

- Tuinmeubels.nl | 8.3