Zeer slecht

Zeer slecht koop hier aub nooit wat

Snelle levering aan een voordelige prijs.

Nog maar een van de weinige online shops waar je meer dan 1 zak houtskool van het merk Boretti kan bestellen. Snelle levering aan een prima prijs !

Snelle levering, goede service

Regenton besteld. Kregen snel bericht voor de levering. Je kan zelf aangeven wanneer je de levering wilt en ze bellen ook nog eens netjes op. Artikel was in goede staat.

zeer traag en helpdesk is onbekwaam

hoewel alles op voorraad stond online heeft het zeer lang geduurd eer ik mijn zending mocht ontvangen. in tussentijd had ik de helpdesk gecontacteerd maar die konden geen enig zinvol antwoord geven.

Gewoon top

Op de webshop besteld super gemakkelijk , betaald en na een paar dagen geleverd . Topservice

Late bezorging

Bestelling van 28 mei werd pas 11 mei bezorgd. Bestelling werd met eigen bezorgdienst bezorgd. Vriendelijke chauffeur en plantenbakken waren binnen afgeleverd in goede staat. Zou hiet zo weer een bestelling doen.

Mooie BBQ en een goede service

De BBQ werd snel geleverd, maar ik kwam er niet helemaal uit met de handleiding om het in elkaar te zetten. Na een mailtje naar bbqkopen werd ik al snel teruggebeld, en de persoon had naar aanleiding van mijn email al precies uitgezocht waar ik iets niet goed had gedaan. Was echt een hele nette service.

Er was een onderdeel beschadigd geleverd. Dit is op een snelle manier opgepakt binnen een week nieuw onderdeel geleverd. Echt goede snelle service

Super ervaring

Als ik een paar reviews las had ik mijn twijfels . Stuur je een mail ontvang je een antwoord soms na 1dag of 2dagen mr er komt antwoord . Leveringen komen na een weekje aan soms ook sneller hangt af van de grote van het pakket. Heb er ecopotten en bbq besteld en was allemaal prima in orde . Aanrader

Levering precies volgens afspraak. Een tevreden klant!

Mooie producten en vriendelijke mensen en mooie prijzen

Slecht

Stoelen besteld, maar vervolgens geen enkele reactie ontvangen. Uiteindelijk heb ik zelf contact opgenomen en kreeg ik te horen dat de stoelen beschadigd in het magazijn stonden. Er werd voorgesteld om foto's van de schade toe te sturen, maar die zijn nooit verzonden. Vandaag opnieuw gebeld. Toen bleek dat de stoelen zó ernstig beschadigd waren dat men had besloten geen foto's meer te sturen. Dit besluit is echter nooit aan mij gecommuniceerd. Tijdens dit gesprek is afgesproken dat de bestelling wordt geannuleerd en dat ik het volledige aankoopbedrag terug ontvang. Wat deze ervaring vooral teleurstellend maakt, is het complete gebrek aan proactieve communicatie. Op geen enkel moment heeft iemand contact met mij opgenomen om mij te informeren over de situatie of om samen naar een oplossing te zoeken. Ik vraag me oprecht af hoe lang het had geduurd voordat iemand zelf contact met mij had opgenomen als ik niet steeds zelf had gebeld. Daarnaast gaat het niet om een klein bedrag. Voor twee stoelen heb ik ruim €600 betaald. Juist bij een bestelling van deze omvang mag je een professionele en klantgerichte afhandeling verwachten.

Afspraak van levering fauteuil

Er werd via de mail bevestigd dat het product geleverd zou worden. Uiteindelijk werd het product niet geleverd terwijl op de dag zelf werd gemaild dat de bezorger onderweg was. Uiteindelijk werd er een mail gestuurd in de middag dat de bestelling pas 3 weken later bij Groenrijk binnen zou komen. Geen passende compensatie, geen excuses. Niks. Onze eerste aankoop bij hun was een loungebank wat wel prima verliep qua contact en levering. Spijtig dat het nu anders ging…

Twee weken geleden iets besteld maar nog steeds niets ontvangen

Tot op heden zeer slechte ervaring omdat het bestelde opdraaiwiel voor een zwembadafdekking nog steeds niet is ontvangen.

Afhalen bestelling verliep niet soepel

Mijn bestelde artikel lag niet gereed toen ik deze af kwam halen ondanks de bevestiging hiervan per mail. Uiteindelijk is het door verschillende medewerkers opgelost zodat ik het bestelde artikel vanuit de winkel mee heb kunnen nemen

snelle en correcte levering en communicatie

Makkelijk kunnen bestellen en snel en correct geleverd. Eerste levering was ik helaas niet thuis omdat ik moest werken en ik het levermoment niet kon wijzigen, uiteindelijk is het de volgende werkdag geleverd. Erg tevreden mee. Mooie stoel ontvangen

Mijn papasan stoel zit als mijn lounge-oase....

Mijn oude papasan stoel was kapot gegaan. Dankzij tuinmeubels.nl zat ik 1 week later al in mijn nieuwe loungestoel te chillen!

Netjes correct en behulpzaam

Netjes correct en behulpzaam

Mijn bestelling werd nog altijd niet geleverd ondanks dat ik dit gemeld heb.

Teleurstellend

Ruime keuze

Groot assortiment in diverse prijsklasses

Prettige en vlotte levering

Snelle bezorging volgens afspraak

Binnen een week de bestelde loungeset in huis op de afgesproken datum

Tevreden over levering terrasbloembak

Ik ben zeer tevreden over de levering van mijn terrasbloembak, na wat communicatie over de levering is de terrasbloembak snel geleverd, alleen telefonisch slecht bereikbaar

Ging goed!

Alles werd binnen 2 dagen bezorgd geen schade.

Best beoordeeld uit 3 leden

- bbqkopen.nl | 8.4