Slechte opvolging bij problemen

Mijn bestelling ging geleverd worden op 5 mei. Ik was er niet dus ze werd naar een postpunt gebracht. Ze kwam echter nooit aan op het postpunt. Volgens de leverancier zou ze in de loop van de week terug bij mij thuis aangeboden worden. Maar ik verneem niets van postnl. Slechte opvolging en communicatie.

Zeer slechte ervaring

Na een bestelling en online betaling ontvingen wij link naar planning; bbq levering via hun eigen vervoer....levering plannen via de applicatie....bevestiging van levering ontvangen....Tot zover verliep voorlopig alles vlot... Plots de avond voor de effectieve levering een vreemd mailtje....dat onze bestelling een pre order zou zijn...en dat de levering dus niet doorgaat...en verdere details moeilijk te begrijpen uit hun conversatie... Sindsdien geen enkele reactie meer...niet op onze mails, niet op tickets via hun support desk....lijkt alsof iedereen bij bbqkopen.nl en hun andere winkels plots van de wereld verdwenen zijn.... Lijkt dat we er een juridisch issue zullen moeten van maken... Dus opletten met deze webshop !!!

Zeer slecht

Tot 2x toe slecht verpakte bloembakken ontvangen, waardoor ze beide keren flink beschadigd aan kwamen.

Kapot artikel ontvangen slechte klantenservice

Erg lange levertijden .Ik heb een kapot artikel ontvangen aangegeven dat ik graag een nieuwe zou ontvangen maar krijg al een paar dagen geen reactie. Niet klantvriendelijk

Bloembak stuk na levering

Een van de geleverde bloembakken was stuk na levering. Dezelfde avond nog een mailtje gestuurd naar klantendienst met foto's van de kapotte bloembak en dezelfde avond nog een mailtje terug met de mededeling dat een nieuwe zou geleverd worden. Snel!!

Nog steeds niets ontvangen, is inmiddels weken geleden.

Jammer dat je de artikelen niet ontvangt. Foto kan ik niet toevoegen want ik heb niets ontvangen.

Goede prijs en snelle, correcte levering

Het is een beetje zoeken binnen de website, echter eenmaal gevonden, dan is het fijn je product snel af te rekenen en een afspraak voor levering simpel te maken is.

Wordt heel laat verzonden

Ik heb op 25 april een bestelling geplaatst en die is nog steeds niet binnen. Contact opgenomen en dat wordt wel netjes afgehandeld. Alleen de 3-5 werkdagen die op de site staan kloppen dus niet. En dat vind ik wel erg jammer. Ik ga hier dus niets meer bestellen.

Mooie degelijke tafel, goed verpakt en netjes geleverd.

Topservice !

Heel tevreden met deze potten! Super kwaliteit, mooi afgewerkt en exact zoals verwacht. De levering was bovendien stipt en alles was perfect verpakt aangekomen. Echt een aanrader voor wie kwalitatieve bloempotten zoekt. Topservice!

snelle levering, top product

ik heb een nieuwe hoes voor mijn Boeretti BBQ besteld. Binnen enkele dagen is deze geleverd en de hoes ziet er perfect uit.

Prima en snelle levering

Alles is verlopen zoals gepland. Snel geleverd. Geleverd op doorgegeven tijdstip. Contact met klantenservice goed. Prima, zoals het hoort.

Goed advies en goede levering product.

Goed advies over de aanschaf van een grote regenton. Besteld en netjes snel en kosteloos thuisbezorgd.

snelle vlotte aankoop

makkelijk besteld , en snel geleverd. netjes door chauffeur mee uitgepakt en nam ook nog eens het afval mee ! heel tevreden

Ik zocht een artikel en was nergens meer op voorraad, behalve hier. Gelijk besteld en binnen 2 dagen binnen!

geweldige koop gedaan

goed geholpen , de verkoper luisterde goed wat ik wilde en speelde daarop in. de verkoop was zo gelukt. het bezorgen ging net zo goed , de bezorger zette de tafel inelkaar en alle dozen nam hij mooi mee.

ze doen wat ze zeggen.

De bestelling was gemakkelijk geplaatst. De communicatie over levertijd en levering was helder. De geleverde regenton is van een goede kwaliteit en inmiddels geplaatst. Nu wachten op de eerste stevige regenbui.

Mooie bbq, keurig aan huis geleverd

De Kamado was zeer goed verpakt en keurig in de tuin gezet. Er zijn wel 2 personen voor nodig om de bbq af te monteren en op de stelling met wieltjes te zetten. Daar moet rekening mee gehouden worden als je een grotere maat besteld.

Goed bereikbaar telefonisch

Na een prettig telefonisch contact werd mijn bestelling direct verzonden.

Komen afspraken niet na

Als je zegt dat je binnen 2 a 3 dagen levertijd, dan moet je dat ook doen. Of communiceer erover.

hele goede ervaring en service

Nadat ik een verkeerde bestelling had gedaan is dit opgelost met iemand van de klantenservice, hartelijk dank

Goede communicatie en snelle levering

We hebben een regenton gekocht. Via berichten werden we goed op de hoogte gehouden van de levering en het product voldoet aan de verwachting

prima geregeld

alles volgens datum goed geregeld

Levering

Graag had ik tijdig geweten wanneer mijn bestelling ging geleverd worden...ik durfde mijn huis niet verlaten...Post. nl. Heeft wel geleverd op het uur en dag die ze hadden laten weten...ik ben, wel zeer tevreden over mijn besteld item ...

Levering was niet gebeurd

Bestelling luep vlot echter levering gebeurde niet op de afgesproken datum. Dit werd netjes opgelost. Team goed bereikbaar. Nieuwe track and trace niet ontvangen maar door goede telefonische bereikbaarheid kwam dit mooi in orde. Dat is zeer geapprecieerd dat je nog mensen achter een webwinkel hebben die je verder helpen en in oplossingen denken.

Best beoordeeld uit 3 leden

- Tuinmeubels.nl | 8.5