Levertijd beter omschrijven

Pre order niet duidelijk wanneer er geleverd wordt of een indicatie

Goede service en snel geleverd.

Picknicktafel besteld bij Tuinmeubels.nl een goede service en een snelle levering gehad.

Wieltjes zaten niet onder de bak. Was afgeprijst, maar erg beschadigd!!

Slechte levering, duurde lang en was niet compleet. Wieltjes nagestuurd, ook die waren erg versleten! Ook de bak was aan meerdere kanten erg gekrast!! Eigenlijk vonden wij de afgeprijsde bak toch nog te duur! Als dat vermeld was, dan hadden we hem niet gekocht! Maar terug sturen is voor ouderen een heel gedoe, dus we houden hem maar, ondanks dat we niet tevreden zijn! Voor ca 74 euro is hij veel te duur!! Gabri Engelen uit Eindhoven

Ondanks een kleine achterstand in de bestellingen is ons parketje heel aangekomen. Dat is tegenwoordig wel een uitdaging.

Snel en degelijk

Het was heel eenvoudig om de bank te bestellen. Ik kon zelfs genieten van een promotie. De levering ging vlot : de leverancier was zeer vriendelijk, ophet afgesproken moment en de bank was al gemonteerd bij levering. Staat zeer mooi in de tuin!

2x een beschadigd product geleverd

Ik ben zeer ontevreden over de dienstverlening en klantgerichtheid. Na probleemloos diverse Capi buitenpotten te hebben besteld, merkte ik bij een nieuwe bestelling dat de prijs van een pot ineens bijna 25% duurder was geworden. Vervolgens ontving ik een beschadigde pot. En bij een nieuwe bestelling nog een keer een pot met dezelfde beschadiging! (Scheur in bovenrand) Telefonisch zijn jullie slecht bereikbaar en ik mis de klantvriendelijkheid en het meedenken. Echt niet oké dit.

onvoldoende

Ik bestelde 4 bloempotten (3 kleintjes + 1 grotere). Bij het uitpakken van de doos bleek zowel de grote bloempot als één van de kleintjes een grote barst te vertonen. Ze zijn dus onbruikbaar. Op mijn mail met foto's kwam nog geen enkele reactie. Ik ben dus nog in afwachting van een oplossing. Ik voeg hieronder één van de foto's toe - het lukt me niet om meerdere foto's te uploaden.

Tevreden met de sup boarden

Wij hebben 4 supboarden gereserveerd. Ik kon deze dezelfde dag nog ophalen. Ze werden netjes naar de winkel gebracht. Goede service!

Helemaal prima

Goede ervaring. En aflevering prima hebben het zelfs voor ons op Terras gezet. Bedankt

Gezocht op juiste rooster voor BBQ alleen verkeerde geleverd.

Misschien ligt het aan mij zelf. Ik wilde een bbq rooster voor een 47cm bbq weber. Zag hem op jullie site staan. Bestel hem en krijg vervolgens het onderste kolen rooster opgestuurd. Nu zit ik met een kolen rooster die je niet gebruikt enof gaat gebruiken.

Snel en exact zoals beschreven

Ik heb geen enkele negatieve opmerking. Goede prijs, snel en exact zoals verwacht.

erg trage en slechte communicatie

vragen over producten worden zelfs helemaal niet beantwoord, en vragen over hoe het met de levering staat, wordt erg snel afgekapt en je wordt weer met n zoethouder in t bos gestuurd. Levertijden en afspraken zoals op hun website staan, worden niet nagekomen product is goed, maar 1 week om iets af te leveren (met eigen leverdienst) is wel heeeel erg lang

Goede hoes

Past perfect om de barbeque

Ik moest zelf bellen om te vragen waar mijn pakket bleef , de 5 werkdagen waren al voorbij.

Helaas, moest ik zelf bellen om te vragen waar mijn pakket bleef na de vooraf aangegeven werkdagen. Toen ik belde bleek het al klaar te staan en kwam het snel. Geen idee waarom dit zo liep. gr. Janouke Colen-Jutten

Slecht

Totaal 3 weken gewacht op pakket, weinig tot geen contact te krijgen met klantenservice

Uitstekende service!

Een hele positieve ervaring vanaf het bestelproces tot en met de levering. De communicatie was uitstekend, de levering conform afspraak. Ook het bestelde product was geheel conform verwachting. Kortom: een aanrader!

Bestelling is netjes geleverd

Mijn bestelde artikellen zijn netjes geleverd

Middelmatig

Na een aantal weken de spullen nog steeds niet ontvangen. Ik wacht nu nog! Het begon ermee dat het betalen via de webshop niet lukte. Ik heb het bedrag uiteindelijk gewoon overgemaakt. Na een mail dat ze de verzending in gang zouden zetten nog steeds niets ontvangen. Ik heb gebeld maar kreeg jullie onmogelijk te pakken. Toen weer gemaild. Deze communicatie verliep wel beter. Na een week weer een herinnerings mail gestuurd want de stoelen kwamen maar niet. Lang verhaal kort. Ik ben nog steeds wachtende. ..

Teleurgesteld

Levering duurde wel erg lang ondanks dat alles wel op voorraad was

Geweldige service

In de zomersale een tuinstoelenset gekocht met bijbehorend tafeltje. Uitermaten tevreden over de stoelen, maar helaas zat er een kras over de glasplaat van het tafeltje. Na contact met de klantenservice kreeg ik de keus. Het tafeltje omruilen of nog eens 10% extra korting op de totale verkoopprijs. Ik vond omruilen teveel rompslomp, dus voor de korting gekozen. Prima opgelost Tuincentrum Outlet. Dikke pluim.

Je moet zelf erachteraan gaan wanneer je je product niet geleverd krijgt

Het product zou binnen 5 werkdagen geleverd zijn na twee weken heb ik zelf een klacht ingediend. Na een paar dagen kreeg ik per mail te horen dat het product die week zou komen maar na weer een paar dagen kreeg ik een mail dat het product uitverkocht was Als ik na 5 dagen mijn product niet heb verwacht ik op de hoogte te worden gebracht!!!

Duidelijk en Netjes op tijd

Communicatie is flut

Bestelling geplaatst. Track en trace zou binnen 2 dagen volgen. Niet dus. Vraag stellen via telefoon betekent dat je contactgegevens moet inspreken op een wazig telefoonnummer om vervolgens niet te worden teruggebeld. Op mailtjes volgt keurig een ontvangstbevestiging, maar geen antwoord op de vraag. Uiteindelijk gebeld met GroenRijk dat op zelfde adres zit. Medewerker heeft levering uitgezocht en meldt dat zelfde dag track en trace volgt. Niet dus. Wel op de dag erna uiteindelijk ontvangen. Bezorgdag blijft lang onzeker en bezorging gebeurt door een andere bezorgdienst dan genoemd in bestelbevestiging. Maar ...... na deze treurige ervaring, wel keurig bezorgd en ben ik tevreden over wat ik kreeg voor mijn geld

zeer correcte prijs, snelle levering

Stoelen werden snel door heel vriendelijke koerrier geleverd. Prijs/kwaliteit was top

Heerlijke stoelen

Twee heerlijke stoelen gekocht voor in mijn serre. Snel geleverd (3 werkdagen ongeveer). Bezorging verliep vlekkeloos en de stoelen zijn gewoon super. Kwalitatief goed en ze zitten heerlijk.

Best beoordeeld uit 3 leden

- Tuinmeubels.nl | 8.5