Bestelling netjes afgeleverd

Grote breekbare bloempot besteld. Netjes afgeleverd, 100% in orde. Bezorging was op decdag wel wat vertraagd.

Super snel in huis!

Makkelijk te bestellen en snel in huis!

het is niet de eerste keer dat ik bij u bestel. Ik ben tevreden Het gaat vooraal op lemax producten Bodenvien zijn ze goedkoper dan in de winkels en we vinden elementen die we niet in de winkel kunnen vinden

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de levering

Top. Goed geregeld

Snel geleverd.

C'est ma deuxième expérience et elle est très positive comme la première fois.

Parfait

EEN BEDRIJF HET VERTROUWEN WAARD

Zeer snelle en correcte levering van bestelde artikelen; zeer vlotte communicatie en oplossing bij retour van beschadigde artikel.

moeizaam

bestelling gedaan, zou gebeld worden als het klaar lag. Na 5 dagen niks gehoord, telefonisch contact niet mogelijk daarom maar het tuincentrum Groenrijk gebeld. Rara.....maar het lag klaar. Dus voor het vertrek toch even gebeld, ligt niet klaar in het outletcentrum maar bij Groenrijk. Ok dan daar naar toe en ......rara men weet van niks dus diep adem halen en geduld hebben. Waarschijnlijk heeft men de artikelen heel vlug uit de winkel gegrist en ja hoor. We mogen afrekenen en vertrekken.

De bestelling verliep vlot en toen ik het helaas onverhoopt toch moest annuleren, kreeg ik hier heel snel een reactie op en hebben ze dit direct geregeld en werd het geld ook direct teruggeboekt.

De levering was snel. 1 product was niet meer beschikbaar, gelijk een mail gegad en na mijn toestemming direct geld terug ontvangen.

Snelle bezorging

Mooie makkelijke website

Geen reactie op mijn bestelling

Er was geen reactie gekomen op mijn bestelling maar had wel betaald. Naar de winkel gegaan bestelling mee gekregen alleen de bezorgkosten heb ik niet terug gekregen.

Bestelling ineens meer dan een week later geannuleerd zonder communicatie

Het artikel zou binnen 5 dagen worden geleverd. Ik kreeg meer dan een week later ineens het bedrag teruggestort (zonder de verzendkosten), terwijl er niets was gecommuniceerd over dat het niet geleverd zou worden. Hierdoor kwam mijn cadeautje te laat binnen en moest ik er zelf achteraan. Geen passende oplossing of (kleine) compensatie. Al met al een slechte ervaring!

Nog steeds niets ontvangen

Er valt weinig te beoordelen. Wanneer ik nog steeds niets heb ontvangen. Hoop dat het toch eerdaags aankomt. Emmy Eibrink Zutphen

Goede duidelijke website snelle leveringen . Pakket was even zoek maar door snel handelen werd het super bezorgd ... Zeer zeker een aanbeveling waard

Nog steeds geen levering van bestelling

Bestelling geplaatst eind 2024, na reminders om te vragen waar bestelde producten blijven blijkt plots 1 product niet beschikbaar... Terwijl wij al een tijdje in de verwachting van dit product waren. Intussen heb ik alweer meer dan 4 werkdagen geleden bevestigd dat het product dat er niet was niet vervangen moet worden en ik een creditnota wens. Dit opnieuw zonder enige reactie.

Gemakkelijk, snel en betrouwbaar

Super goede prijs, snelle levering.

besteld en niks ontvangen

op 27 december 2x 2,5 ltr tender fuel besteld en tot op heden nog niets ontvangen .. wachtend op antwoord j.c. ooms wilhelminakade 19, Uithoorn

Tevreden

Na de kerst een afgeprijsde kerstboom gekocht. Werd begin 2025 afgeleverd via Post.nl. Het pakket niet opengemaakt en gelijk op zolder gezet waar het de komende 11 maanden blijft staan. Er is immers toch sprake van 12 jaar garantie. Dus een kwaliteitsoordeel kan ik nu dus nog niet geven!

Wat een ballentent!

11 dagen geleden iets besteld en nog niks ontvangen. Geprobeerd te bellen, krijg een opname bandje met dat ze het zo druk hebben en de telefoon niet opnemen. Maar gemaild waneer ik de bestelling kan verwachten. Wordt er beloofd dat het die dag of de dag erna verstuurd word, prima. Twee dagen later nog geen track en trace ontvangen. Weer gemaild. Krijg ik te horen dat er een artikel niet op voorraad is. Geen communicatie vanuit deze organisatie. Nu nogsteeds niks ontvangen. Ik ben benieuwd of het nog gaat komen.

Zeer gunstige prijs, en gratis geleverd ook in het Noorden van het land

Gunstige prijs, gratis leveren en duidelijke communicatie wat leveren betreft. Je kunt zelf een dag kiezen en van te voren wordt er een tijdslot gecommuniceerd. Helemaal prima

Gave lemax bestelling

Had een mooi item gevonden bij tuincentrumoutlet en deze was voor een hele mooie aanbieding te koop deze besteld en werd netjes gratis bezorgd na twee dagen al in huis ! Alles zat netjes verpakt dus ik ben superblij

snelle levering en producten als voorgesteld

Alles als verwacht !

Snelle en goede levering!

Vlak voor kerst een lichtbol besteld en voor kerst al in huis. De levering was erg goed en snel. Het product voldoet ook aan de verwachting. Top geregeld dus :-)!

leuke kerstaanbiedingen, alles behoorlijk goedkoper

top tijdens de kerst dage wel lange levertijd , na de kerst snel geleverd

Best beoordeeld uit 3 leden

- Tuinmeubels.nl | 8.9