BBQ na 2 dagen vrij nemen nog niet binnen

Op het moment van schrijven de bbq nog niet eens binnen. Zou eerst 2 weken geleden al bezorgd worden (op donderdag want bezorgen alleen maandag en donderdag) maar werd woensdag middag gecancelled. Natuurlijk al vrij genomen. Week erna op maandag zelf gebeld en de nieuwe bezorgdatum was de donderdag erna. Op woensdagmiddag weer gecancelled want de bbq was nog niet binnen. Natuurlijk al vrij genomen. Bbq schijnt nu morgen te komen maar wat eerst een goede aanbieding was is na 2 dagen voor niets vrij nemen toch wel duur. De reactie van het bedrijf is "schuld van leverancier dus niet ons probleem"

Niet goed

Pakket nooit ontvangen. Zonder mijn weten teruggestuurd. Daar kon tuincentrum waarschijnlijk niet aan doen. Maar de terugbetaling verliep niet zoals het zou moeten, uiteindelijk wel in orde na veel mails en getelefoneer. Hun klantendienst is zeker niet vlot bereikbaar of toegangkelijk. Ik koop er niets meer.

Netjes, duidelijk en goed

Bestellen ging eenvoudig via de site na afrekenen snelle bevestiging binnen. Werd op de hoogte gehouden van de levering maar niet met zekerheid veel communicatie, prettig en genoeg. Alle artikelen waren mooi op tijd,netjes en heel binnen.

Frusterend.

Ik had een verlicht hert besteld, deze was onderweg. Maar ivm slecht weer retour naar outlet verzonden. Na telf contact zou hij opnieuw verzonden worden. Na 3 dagen een bericht niet meer leverbaar!, hoe kan dat ? Maar tot op heden geen reactie op die vraag gehad.

Hele fijne winkel met super goeie service!

Als ik iets bestel vind ik dat altijd best spannend. En het personeel aan de telefoon was echt super lief en geruststellend! De stoel die ik had besteld had helaas een probleem met het frame. Maar top als ze zijn komen ze morgen gewoon een heel nieuw frame brengen en de oude meenemen. Onwijs bedankt voor de fijne service!

heel goed nadat ik mijn bestelde art. binnen gekregen had. en snel.

ik had van de efteling een bestelling gedaan en die is heel netjes heel goed verpakt, en zeker naar wens lekker snel aangekomen. super bedankt . goed verzorgt, met vriendelijke groeten monique linkels

Waardeloos/ **********

Wacht nog steeds op mijn bestelling en krijg niemand te spreken, nergens fatsoenlijk antwoord. Bestelling drie weken geleden geplaatst en betaald.

Slecht

Ten eerste zeer late verzending! Twee paar laarzen besteld van Blackfox. Waren allen in 1 doos gepropt zonder bescherming van de laarzen oid, waardoor er één laars gehavend uitkwam. Ronduit slecht! Zo ga je naar mijn mening niet om met bestelde artikelen en artikelen waar je als winkel achter staat!

Nooit meer!

De geleverde bestelling was niet de mijne. Mail/service loopt heel stroef. Bellen is een klucht. Nadien bleek een item van mijn bestelling al niet meer beschikbaar te zijn. Ze gingen dan toch de rest van de bestelling opsturen. Wat raad je weer klopte de bestelling niet. Nu gevraagd om alles retour te sturen en geld terug te storten. Voor mij nooit meer en nu maar hopen dat ik snel men geld terug heb.

Lang wachten op bestelling

Ik heb een bestelling geplaatst, hiervoor stond een aantal werkdagen voor verwerking en verzending. Echter het verzenden duurde langer dan verwacht. Heb 2 mailtjes gestuurd. Op zich vind ik et niet erg langer te wachten, maar geef dat dan aan op de website.

Waarschijnlijk duurde de bezorging wat langer dan verwacht door de extreme sneeuwval, maar het is keurig bezorg! De enorme bloempot is bezorgd zonder schade en een zeer vriendelijke chauffeur.

Online inkoop prima verlopen.

Zoals altijd is mijn online aankoop prima verlopen. Door de weersomstandigheden iets langere levertijd dan normaal. Maar na navraag over verwachte levering, prima te woord gestaan en pakket iets later ontvangen.

Prima product en levering !

Alles vlot verlopen ! Graag tot volgende keer !

Super klantvriendelijk, heel veel kennis en ik kom hier zeker snel terug !

geweldig

mooie kerstspullen....snelle levering tegen een goede prijs

Goede communicatie fijn bedrijf

Blij mee!

Mooi vogelhuisje voor een mooie prijs, netjes en snel verzonden, top!

Late levering, geen update & beschadigde doos

Er kwam geen update over de levering of leveringstijd. Bestelling werd niet door de chatbot gevonden. Het pakket werd uiteindelijk geleverd maar de doos was beschadigd.

De winkel voor de beste prijs en veel aanbod

Nu paar keer wat besteld, snelle levering. Per telefoon goed te woord gestaan. Snelle reactie op contact formulier

Prima met slome afwikkeling

Prima prijs. Het afhandelen duurt lang met beperkte communicatie.

Moest lang vissen achter m’n bestellingen aan!!

Bestelling gedaan Wekenlang niets gehoord Na bellen ont-zet-tend langzaam geholpen En daarna paar maal wederom verkeerde levering updates gehad waar ik weer over bellen moest. Daarna werde de artikelen geleverd in geplette dozen en één artikel zelfs helemaal niet in verpakking!!!

IK heb het bestelde en betaalde niet ontvangen.

Een behoorlijk bedrag voor een eenvoudig product, maar niks hoor: geen product, geld niet retour.

Altijd conform afspraak

Perfecte ervaring

Stoel in rotan besteld. Geleverd binnen de verwachte tijd. Scherpe prijs!

Dik tevreden

Dik tevreden