Heel slecht.

Eerst was er schade aan mijn bestelling. Daarna heb ik op 8 mei een nieuwe bestelling geplaatst maar nog steeds heb ik niets ontvangen. Ik krijg ook geen antwoord op mijn emails...

Kwam zonder beschadigingen,mooie pot.

Zeer goede service

Zowel de bestelling op de website als de afleveringen waren zeer goed geregeld. Kan deze site aan iedereen aanbevelen

Goed product slechte service

Na bestelling van product duurde de verzending langer dan aangegeven. Reactie op de vraag waar onze bestelling bleef liet lang op zich wachten. Het bestelde product is goed aangekomen en naar verwachting.

Na 3 weken mijn product nog steeds niet ontvangen!

Regenton gekocht maar na 3 weken nog steeds niet verzonden. Na meerdere mails de bevestiging gekregen dat het pakket is verloren geraakt tussen het magazijn en postnl en dat deze opnieuw verzonden zal worden. Helaas ondertussen alweer een week later en volgens de track&trace is deze nog steeds niet bij postnl!

Goede prijs kwaliteit

Nadat een track and tracecode uitbleef heb ik per e-mail contact gehad. Aangezien 1 artikel niet leverbaar was bleef de verzending “hangen”. Na het contact direct de verzending ingezet en goede artikelen ontvangen voor een mooie prijs.

Geen reactie/beschadigde levering

Picknicktafel gekocht op 29 april. Bestelling binnengekregen op 14 mei in zwaar gehavende verpakking. Ik zie de schroeven los liggen. Er zitten krassen op de tafel. Er zit een adressticker op van een andere (de vorige?) ontvanger. Mijn adres is onvindbaar. Bijzonder hoe het pakket mij toch bereikt heeft. Gelijk gemaild (14/5) en op 20 mei weer. We zijn nu 26 mei en geen enkele respons. Telefonisch onbereikbaar. Knap waardeloos.

Uiteindelijk tevreden

Mij mislezen op leveringsdata. Contact proberen opnemen, dat ging wat traag van start, wat lastig was omdat ik dringend informatie nodig had, maar uiteindelijk heel behulpzaam en is alles goed gekomen!

4 bloembakken besteld

Van de 4 bloembakken kwamen er drie beschadigd aan. Dit door de te dunne verpakking. Bij PostNL wordt er grof omgegaan met de pakjes. Bij drie bloembakken waren er 1 of meer hoekpunten beschadigd. Tenslotte maar twee defecte bloembakken in uw magazijn omgeruild omdat anders hetzelfde probleem zou ontstaan. Lof voor uw collega Annick die steeds al haar afspraken na kwam! Verder slecht bereikbaar telefoonnummer! Voicemail: door drukte zijn wij telefonisch onbereikbaar! Oplossing: tuincentrum bellen, dan wordt je wel gelijk met Annick doorverbonden. Annick heeft uw slechte logistieke prestatie voor mij gered! Lof voor deze mevrouw…..

Heel goed contact en service

Heel goed contact en service

Vreselijke service

Nooit iets ontvangen behalve loze beloftes via de mail. Berichten als “ het is hier blijven liggen , we sturen het morgen gelijk op” tot 2 x toe. Het kwam nooit. Daarna een mail dat het met hun eigen bezorgdienst zou komen, ik kon zelf dag plannen. Ook toen kwam het niet. En ineens een bericht dat de voorraad niet klopt. Dus al die eerdere mails zijn leugens. Totaal onbereikbaar bedrijf. Hoop dat ik mijn geld terugkrijg.

Geen communicatie en heel traag.

Bedrijf is niet bereikbaar via mail reageren ze niet en telefonisch nemen ze niet op. Uit eindelijk maar ergens anders besteld en na 9 dagen kwam opeens het pakket onaangekondigd

Beschadigd en incompleet geleverd, daarna stil gebleven

Bestelling beschadigd en incompleet ontvangen; na één reactie is ondanks herhaalde meldingen geen vervangend product geleverd. De klantenservice is telefonisch onbereikbaar.

Prijzen zijn goed maar opvolging minder

De prijzen zijn zeer goed, maar eens besteld is de opvolging minder. Telefonisch kan je niemand bereiken. Uiteindelijk komt de bestelling wel correct aan!

Nog steeds niet geleverd

Ik heb geen mail gekregen om levering in te plannen. Ik heb jullie gecontacteerd en leveringsmethode stond verkeerd. Jullie hebben deze aangepast Ik heb nog steeds geen mail om levering in te plannen en krijg ook geen reactie

Heb nog steeds niets ontvangen

Dus gee goede ervaring wordt ook niet op de hoogte gehouden van het probleem

Verkoop van producten die niet op voorraad zijn.

Tuincentrumoutlet heeft een website met ruim aanbod. Hier heb ik voor voor een cadeau een vaas besteld met de belofte binnen enkele dagen een track & trace code te onvangen. Wanneer dit niet gebeurde besloot ik een e-mail te sturen. Wat blijkt: Het product was niet op voorraad en had niet verkocht moeten worden, maar ik krijg het geld geretourneerd. Hierdoor was ik genoodzaakt om snel naar een ander tuincentrum af te reizen om toch een mooie vaas uit te kiezen en een cadeau te hebben. Het is jammer dat producten verkocht worden die ze niet geleverd kunnen worden, gelukkig heb ik inmiddels wel mijn geld terug.

Niet geïnstalleerd

Er stond dat de bbq geleverd zal worden en geïnstalleerd. Nu is de bbq netjes geleverd maar niet geïnstalleerd. Dit nog gevraagd aan de chauffeur. Maar die begon daar niet aan. Mail gestuurd naar bbqkopen.nl is ook nog steeds niet op gereageerd. Beetje jammer. Heb iemand moeten vragen om deze in elkaar te zetten.

Geleverd maar moeilijk bereikbaar

BBQ werd finaal geleverd (iets later) Enig bericht was PostNL de nacht ervoor. Klantendienst niet bereikbaar, enkel een bandje 'no operators available to assist you', zelfs geen naam van het bedrijf.... Email & naam nalaten had geen effect Finaal geleverd, maar communicatie mogelijkheden zijn sterk ondermaats naar normen van normale, westerse webwinkels

vlotte verzending + goedkoper dan elders

Bloembak was 35 € goedkoper dan elders. Snel geleverd

Vriendelijk en goede prijzen. Wel moeilijk bereikbaar.

Na een week vertraging door een fout in het order systeem van de webshop alles in orde geraakt en keurig geleverd. Wel moeilijk te bereiken. Volgens mij kan de administratie wat hulp gebruiken. Dus als je kan wachten is het hier te doen voor scherpe prijzen. Moet het snel gaan kijk je momenteel beter elders.

Snelle levering, goed verpakt.. en gewoon in 1 woord super

Tijdsverspilling

Artikel was op voorraad, maar werd niet verzonden. Zelf maar een mail gestuurd, het ging verzonden worden. Een week later nog steeds niets ontvangen. Vraag om te annuleren werd beantwoord met dat de bestelling reeds onderweg was. PostNL had het pakket echter nog steeds niet ontvangen. Pure tijdsverspilling deze winkel.

De barbecue online besteld met een duidelijke productinformatie. Daarna een snelle levering van de barbecue en heb hem afgelopen weekend al gebruikt.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle levering, goede kwaliteit