Zeer goed geholpen

Aan de hand van de afmetingen van onze deurkozijn hebben we onze deur op maat kunnen bestellen iom Arnoud

Vriendelijk en goeie service

Hele fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Ze zijn behulpzaam, duidelijk in de communicatie en redelijk geprijsd. Erg mooie kwaliteit voordeur en ook heel netjes gemonteerd.

Prima geregeld

Wat ik besteld heb heb ík volgende dag ontvangen. Zoals het hoort

Beschadigd product snel vervangen

Super snelle levering!

Super snelle levering en ziet er goed uit!

goede service, voldoet aan de verwachtingen

goede service, voldoet aan de verwachtingen

Goede uitleg en snel geleverd

Passend advies, goed product

Mijn ervaring met deco deuren is geweldig

Ik heb een goede ervaring met deco en de monteurs hel om aan te bevelen top

Goed proces en een prachtige deur helemaal naar wens.

Levertijd zou iets sneller mogen echter was het ook een maatwerk product wat we besteld hebben en dus is het wel weer begrijpelijk.

Helemaal top

Vakkundige mensen bij Decodeuren, Wolter en Michael die de deuren hebben geplaatst Zijn erg vakkundig Wij zijn erg tevreden Peter en Paulien Kik

Snelle en heldere communicatie

Heldere website, daarna snel contact met Decodeurbeslag. Bestelling en levering snel en keurig. Decodeurbeslag een dikke 10

Top product. Top service

Wij hebben twee schuifdeuren besteld bij Deco deur. Moest op maat gemaakt worden. Uitstekend advies gekregen in de showroom en het eindproduct is ook top. Bij de aflevering zat er een beschadiging op een van de deuren door het transport. Er was geen enkele discussie om de deur te vervangen. Prima adres. We zouden er zo weer naar toe gaan.

Vertrouwen is bevestigd.

Er ontbrak iets. Daarover gebeld. De importeur zou het naleveren, maar dat gebeurde niet. Weer gebeld met DecoDeurbeslag en twee dagen later lag het alsnog in de brievenbus. Perfect, zo'n afhandeling. Schept vertrouwen.

Makkelijk besteld en ontvangen

Bestelling ging zeer makkelijk. Ook fijn dat er nog staffelkorting werd toegepast. Levering is (denk ik) door hun leverancier gedaan. Hierdoor geen informatie gehad over levermoment. Aangezien onze pakketbezorgers in een afleverbox bezorgen die net niet volledig waterdicht is, was ons pakket toch vrij vochtig geworden. Waarschijnlijk heeft het er al langer gelegen omdat ik niet door had dat het er al was.

perfect geregeld

snel antwoord op vragen en op tijd het juiste geleverd.

Vriendelijk aan de telefoon en heel snelle levering.

Niets op aan te merken.

Mooie deur en goede service!

Goed geholpen, snelle levering, goede montage service!

Snel , goede berichtgeving, en goed product

Zeer mooie producten van goede kwalteit.

Alle producten zijn op tijd geleverd. Zeer mooi deurbeslag van goede kwaliteit.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw review! En fijn te lezen dat u helemaal tevreden bent. Wij wensen u veel plezier toe van het deurbeslag! Team van DecoDeurbeslag

Slecht

Ik heb het verkeerde beslag wat niet past in de webshop lees je niet waar je rekening mee moet houden

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat de deurkruk niet past op uw deur. Bij het artikel staat een maattekening vermeld. Wij zouden graag weten waarom deze niet past om u verder te kunnen helpen. Uiteraard kunt u het artikel retourneren en krijgt u uw aankoopbedrag terug, zoals u ook op onze website kunt lezen. Team van DecoDeurbeslag

Gewooon goed

Omdat ze ver uit de goedkoopste zijn

Service en product in één woord, fantastisch

Kwaliteitsproducten, snelle levering en zeer goede klantenservice!

Reactie van het bedrijf

Namens het team van DecoDeurbeslag hartelijk dank voor deze positieve review! Hier doen we het voor ;) Veel plezier gewenst van het deurbeslag!

prima service

mooie deuren geleverd

Deurbeslag

Tevreden over de levering en snelheid van leveren. Mooie greepjes en blij met de aankoop. Voor het bevestigen zaten er geen schroefjes bij om de schilden te bevestigen, hier nog separaat naar de winkel gegaan. Een uitleg of instructie bij dit type deurbeslag zou welkom zijn.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw review en goed te lezen dat u blij bent met uw aankoop! De bevestigingsmaterialen voor de deurkrukken leveren we altijd mee in de doosjes. Vervelend te lezen dat deze er niet bij zaten. We hadden ze anders ook kunnen nasturen. Excuses voor het ongemak! Voor nu veel gebruiksplezier gewenst van het mooie zwarte deurbeslag! Team van DecoDeurbeslag

Mooie deur geplaatst door vaklui

Kwaliteitsdeur geplaatst door echte vaklui.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.