Hartelijk dank voor uw reactie. Dit geeft ons de mogelijkheid om de informatie op onze website verder te optimaliseren. De Bobi brievenbussen hebben inderdaad geen voorgeboorde montagegaten. De plekken waar de gaatjes zelf geboord dienen te worden, zijn in het metaal gemarkeerd. Om de montage van de Bobi brievenbussen met of zonder statief te verduidelijken, zijn we thans bezig om een montage instructie toe te voegen aan de productinformatie. Wij wensen u ondanks dit veel gebruiksplezier toe van uw Bobi brievenbus op statief! Team DecoDeurbeslag
Hartelijk dank voor uw review en heel vervelend dat dit zo verlopen is. Helaas zijn wij afhankelijk van de pakketdiensten en hun medewerkers en verloopt dit in uitzonderlijke gevallen niet goed. Onze excuses nogmaals hiervoor. Wij wensen u voor nu veel gebruiksplezier toe van het product! Team van DecoDeurbeslag
Hartelijk dank voor uw mooie review! Dit is precies waar wij als DecoDeur een verschil in willen maken -> het geven van het juiste advies in een specifieke situatie. En zo te lezen is dit gelukt! Fijn dat u tevreden bent over het eindresultaat en wij wensen u veel gebruiksplezier toe van de deuren! Team van DecoDeur
Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent over onze werkwijze! Hartelijk dank voor deze positieve review! Wij wensen u veel woonplezier toe in uw droomhuis. En natuurlijk in het bijzonder van de voordeur en de binnendeuren! Team van DecoDeur
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.