Hartelijk dank voor uw review en wat vervelend nu te lezen dat u de verkeerde scharnieren ontvangen heeft. Helaas is dit mis gegaan in ons magazijn, onze excuses hiervoor. Uiteraard kunnen wij u alsnog de juiste scharnieren sturen, als u dit wenst. Team van DecoDeurbeslag
Hartelijk dank voor uw review en vervelend te lezen dat u langer dan gewenst op uw terugbetaling moest wachten. We begrijpen gezien de annulering van uw bestelling dat dit vervelend is. In onze algemene voorwaarden staat dat we bij een retour het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen zullen terugstorten. Maar in de praktijk handelen we dit uiteraard altijd zo snel mogelijk af. Onze excuses dat dit in uw geval toch 14 dagen geduurd heeft. Team van DecoDeurbeslag
Hartelijk dank voor uw review en wat vervelend om nu te lezen dat uw pakket met brievenbus beschadigd is aangekomen! Natuurlijk heel fijn dat u de pakketkast zelf hebt kunnen herstellen, maar dit is uiteraard niet de bedoeling. Wanneer u ons direct had geïnformeerd hadden we kunnen zorgen voor een vervangend exemplaar. Fijn dat u ons alsnog hierover informeert, want dit stelt ons in staat om contact op te nemen met de leverancier omtrent de verzendverpakking om deze te verbeteren. Wij wensen u ondanks dit alles heel veel gebruiksplezier toe van uw pakketkast! Team van DecoDeurbeslag