Helemaal prima

Vriendelijk, ter zake kundig

Ik heb DecoDeur van aankoop tot en met de plaatsing als zeer prettig ervaren een AANRADER dus.

Vlotte mensen van de verkoop en de man die de deur kwam plaatsen heeft dat keurig netjes gedaan echt een aamrader.

goeie materialen,niet echt klantvriendelijk

ondergetekende had een mail met een vraag gestuurd over bepaalde kruk met rozet.....kreeg geen reactie...da's niet goed... bestelling gedaan....1e keer ging goed.....week later 2e keer...ging mis...moest ik foto's opsturen wat ik had gekregen.....je weet toch wat je verstuurd naar wie ??? niet handig ...... heb wel een opmerking....op de bon staat 1x kruk...begrijpelijk dat je dan 1 krukje pakt....maar check wel even de bestelnummer....niet naar gekeken blijkbaar.....miss. is het duidelijker als betreffende bon word aangepast ,zodat het aantal erachter staat , in een aparte kolom ,..lijkt het iets overzichtelijker........

Goede levering en communicatie .

vlotte levering

minder tussentijdse meldingen dan bij andere leveringsdiensten, dus je hebt geen idee over wanneer de levering zal gebeuren, maar voor het overige alles in orde

Vakwerk!

We zijn ontzettend tevreden. Prachtige deuren en kozijnen: vakwerk! Daarnaast is timmerman Rien een erg aardige man. De communicatie was top, hij is vriendelijk en punctueel. Veel dank, Luuk en Pleuni

Goede contact

Alles ging prima

Super geholpen, ziet er mooi uit

Goede prijs, netjes afgewerkt

Kritische maar zeer tevreden klant

Prettig geholpen bij het uitzoeken van 9 fraaie zijdeglans zwarte Svedex binnendeuren. Door Rien ingemeten, 9 verschillende maatvoeringen en alles perfect en zorgvuldig geleverd en door Rien gemonteerd. Vakman die Rien en werkt erg netjes. Zeer tevreden!

Mooi deurbeslag en zeer snel geleverd

Het deurbeslag ziet er nog mooier uit dan op de site en de bestelling is snel geleverd.

Mooie deco schuifdeur kommetjes geleverd

Prima service, mooi schuifdeur beslag gekocht, passend bij de rest van het beslag in ons art deco huis.

Prima product snelle levering goede communicatie

Uitstekend bedrijf absolute aanrader

Snelle service en bezorging

Vooraf had ik wat vragen. Hierop kreeg ik snel antwoord. Bestelling snel in huis. Product van hoge kwaliteit.

Alles erg soepel gelopen

Snel, goed advies en goed geholpen

Snelle verzending, prima product

Ik ben tevreden

Betrouwbaar

Goede communicatie over leveringstermijn, heldere e-mail van transporteur en keurig nette bezorgers. Deur ziet er netjes uit en straalt kwaliteit uit

Gewoon een degelijke deur.

Een deur gevonden die paste bij de oorspronkelijke stijl van het oorspronkelijke ontwerp van de woning en straat. Levertijd is lang, maar dat is met zo’n groot assortiment ook wel begrijpelijk. Prima geholpen en een aanpassing van de maatvoering werd ook na bestelling nog verwerkt. Geplaatst door onze aannemer, alles paste zoals bedoeld en ziet eruit zoals verwacht: netjes afgewerkt en ook de driepuntsluiting en de tochtvaldorpel waren netjes ingefreesd. Pas hoeven betalen na levering geeft ook vertrouwen, het is toch een behoorlijke investering waarvan je maar moet afwachten hoe het uitpakt. Zeer tevreden.

Snelle levering van de producten die ik had besteld

Snelle levering van de producten die ik had besteld

Top....alleen duurt levering van de deur behoorlijk lang

Goede monteur en netjes afgewerkt

Goede communicatie

Toen bleek dat de fabrikant vertraging had in zijn productie, was de proactieve communicatie vanuit Decodeurbeslag snel en prettig.

Breed assortiment en goede service

De verzending was snel, en bij het retourneren van sommige items (wij hadden verkeerd besteld) kreeg ik een snelle, duidelijke, helpende reactie.

uitstekend

m

Goede communicatie, flexibiliteit, advies wat wel en niet te doen en in het gevoel dat iemand met je meedenkt! Dit was de tweede keer in 5 jaar dat we als klant by DecoDeur zijn en we raden het iedereen aan! Zonder enige twijfel!

De verkoop, communicatie en plaatsing van de voordeur waren echt topkwaliteit.

Wij zijn ontzettend tevreden over de manier waarop het hele proces is verlopen: een zeer klantvriendelijke benadering, snelle antwoorden op vragen, goede adviezen en de deur en kozijn zijn vakkundig geplaatst. Het resultaat is prachtig!

Snelle levering - beste kwaliteit

Snelle levering, beste prijs en kwaliteit (Artitec-Wallebroek)

Best beoordeeld uit 2 leden

- DecoDeur | 9.2