Goed aanbod games, snelle levering

Een paar PS4 games en een controller gehaald. Snel geleverd en alles zag er top uit!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering en alles in goede staat!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Het was snel en de spellen waren leken Niew

Redder in nood!

Na een lange zoektocht was dit de enige plek waar ik nog een passende voeding kon vinden voor mijn PlayStation VR (PS VR1). De bestelling en levering verliepen vlekkeloos en snel. De voeding werkt perfect en de PS VR doet het weer als vanouds. Absolute aanrader!

Goed bijna onherkenbaar 2e hands product / Scherpe prijs

Switch game besteld, werd netjes en goed verpakt verstuurd, en kwam op tijd binnen. Het doosje van de game zag er nog heel goed uit, en de game werkte naar behoren. Tot nog toe geen problemen gehad met GooHoo in het algemeen. Ook al eens in het verleden contact gehad met de klantenservice, en deze reageerde ook adequaat, en binnen korte termijn. Tel daarbij op de scherpe prijzen, en dit alles maakt GooHoo voor mij persoonlijk een hele fijne, en geruststellende bestel ervaring, met scherp geprijsde producten. Top !.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering, netjes verpakt.

Gameboy spelletje gekocht voor een mooie prijs. Was binnen twee dagen bezorgd en keurig verpakt.

Goed en snel geregeld

Een cd Need for speed. Als nieuw geen beschadigingen en het apel is super alles werkt geen haperingen.

• Nazorg / Garantie

Het product wat ik besteld had was snel geleverd en in perfect staat, ik raad het aan als je iets nodig hebt voor je ps5.

• Nazorg / Garantie

Spellen in topstaat en snelle levering!

Voor het eerst tweedehands Wii U-games besteld bij GooHoo en ik ben super tevreden. De discs verkeren in goede staat en de games zijn netjes geleverd in het originele doosje. Je merkt echt dat ze de spellen goed controleren voor de verkoop. De verzending was snel en de prijzen zijn erg netjes. Zeker voor herhaling vatbaar!

Uitstekend niks mis mee.

Ik heb hier twee playstation 4 consoles gehaald. deze waren in prima staat en me kinderen hebben er veel plezier van. kortom prima niks op of aan te merken.

Controller

Vol met krassen en hij was vies plakkerig. We hebben ook niet op refurbished geklikt.

• Snelheid / Levertijd N.v.t.

Precies simple en goed

Voldoet aan verwachting. Netjes ingepakt.

Excellent

Voor al je retro consoles en games is goohoo de beste imo. Voorheen ging ik altijd op marktplaats en in de stad opzoek naar retro spullen. Dit werkt en de prijzen zijn ook goed! Ik mist nog wel die gekke japanse games maar is niet erg.

Zoon is helemaal tevreden

Kan online leuk spelen nu !

• Nazorg / Garantie

leuk aanbod voor een betaalbare prijs!

Zocht oude nes games. kwam Tmnt 1 voor de nes tegen voor een goeie prijs en zeer snel in huis! Top

lekker goedkoop

Een mooie manier om nog voor niet al te veel geld aan Games te komen. Helaas, had ik 3 CD's besteld, waarvan er één doosje open in het bezorgdoosje zat. Gelukkig was de CD niet beschadigd, en doet het spel het wel nog gewoon.

Slecht

Bij aankomst ter plaatsen kregen wie niet de zelfde doos als we besteld hadden. Ik werd ontvangen in een klein gangetje er werden verschillende dingen vergeten en ze zwegen er over. Ik kreeg een spel niet mee eens nadien kreeg ik 2 console s niet mee.

• Nazorg / Garantie

Controller besteld voor de SPS 4, volgende dag werd deze keurig afgeleverd…super tevreden!

TOP

Ps2 Doet het prima. Heel tevreden. Gelijk wat spellen besteld. Geen spijt.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Na een schijfje van de playstation gekocht te hebben die niet bleek te werken werd dit zonder problemen opgelost. Kregen we direct een andere die gecheckt werd zo goed als nieuw is. Heel blij met het spel voor een leuk prijsje en super service. Bedankt

• Nazorg / Garantie

snel en in goeie conditie ontvangen

goeie spullen met uitstekende prijs verhoudingen, je krijgt wat je verwacht snel geleverd.

Ik vind het een 9 waard omdat het goedkoop is en snel is geleverd

Ik vind het goedkoop en snel in huis fijn want ik hoef geen maand the wachten en dat is ideaal :)

Super service

Ik had een tweede hands switch gekocht bij deze jongens. Heel tevreden mee. Zag er uit als een nieuwe . Alles compleet . Super

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede ervaring snel geleverd, en ps3 slim is een goede spelconsole waar ik uren speel plezier heb. Ben er blij mee met me bestelling ga zo door.

Gewoon prima

Gewoon prima controllers al klikken de "X A B Y" kknoppen niet zo heel goed