Goed, snel en betaalbaar.

Twee games besteld die op deze site netjes geprijsd waren in vergelijking met andere aanbieders. De verzending verliep vlot en de games waren goed verpakt. Ik ga vaker van deze website gebruik maken.

Uitstekend.

1 controller en 5 spellen gekocht. Alles ontvangen in de staat zoals ik had gevraagd. Alles zat ook in een pakket en binnen een paar dagen ontvangen.

Toppie

Snel geleverd en goed verpakt. Ik ga hier zeer zeker vaker bestellen

Top polijstservice!

Ik kon een elders gekochte Xbox360 game helaas niet spelen door iets te veel krasjes. Ik stuurde deze op en binnen no time had ik hem terug en werkend!

Geweld bedrijf

Beetje lastig te vinden en wat ongemakkelijk aan de afhaalbalie maar wel top prijs / kwaliteit

Als nieuw

Bestelde controller PS4 gebruikt, maar werkt zeer goed en ziet er als nieuw uit. Controller was ook correct verpakt, de volgende bestelling ga ik weer hier doen.

Goed en snel ontvangen

Ps5 console is is goede staat niks mis mee. Enige min punt De controller was wel aan vervangen toe. Heb daarom ook een nieuwe daar voor gekocht.

• Nazorg / Garantie

Console zoals omschreven in de shop Snelle verzending niks te klagen

Slecht

Ik heb hier een gebruikte PS4 gekocht die zou als nieuw zijn waar ik 30 euro of zo moest voor bijbetalen ook. Bij ontvangst bleek dat een van die pootjes helemaal weg was en er een gat was ook. Ik ben hier knalhard opgelicht en dit bedrijf kun je ook voor geen cent vertrouwen met tweedehands spullen. Ze hebben mij 10 euro gegeven ter compensatie terwijl ze mij feitelijk een een nieuw onderstuk hadden moeten geven wat zeker 100 euro kost. Walgelijk volk.

• Snelheid / Levertijd N.v.t.

Geweldig!

Ik heb er een switch OLED white besteld + 2 spellen en allerlei benodigdheden en was maar 351 euro kwijt aan alles, Zoveel krijg je nergens anders voor die prijs. Was binnen 2 dagen al binnen en het de switch is alsof je het gloednieuw uit de winkel hebt gehaald, Alles was schoon en netjes ingepakt in de originele verpakkingen, Er waren geen krasjes of andere beschadigingen, De spellen waren ook in de originele verpakkingen geleverd en alles werkt naar toebehoren. Ben heel erg blij ermee en zal hier zeker vaker aankopen gaan doen voor mijn switch, Heel erg bedankt voor de goede service en ga vooral zo door!

Prima bedrijf !

Een van mijn bestelde spelletjes was niet op voorraad maar binnen twee dagen hadden ze het elders gevonden en naar me opgestuurd !!!

Toppers

Ze zijn heel vlot en de games werken altijd goed dus ik heb geen enkele klacht complimenten

Snel geleverd, goede kwaliteit. Ik zal zeker nog bestellen via gooxbox360

Super. Bespaart veel geld

Heb drie nintendo switch spellen gekocht, werkt super, goedkoop, bespaar meer dan 60 euro.

Topproduct mijn Playstation 4

Zeer tevreden goed product aan te bevelen aan andere

Topproducten

Snelle leveringen

Meer dan tevreden met mijn Playstation5

Ik heb mijn PlayStation5 voor een hele goeden prijs hij werkt ook nog heel goed, ben heel blij met mijn bestelling!

• Nazorg / Garantie

Gewoon snel en.goed zoals het moet

Gewoon snel en goed Zoals het moet

Ebru

Mijn zoon speelt dit spel en vindt het geweldig. Soms speelt hij het met zijn vrienden. We zijn er erg blij mee, dank u wel.

• Nazorg / Garantie

Alle artikelen waren netjes verpakt. De games en poppetjes doen het allemaal perfect. Mijn zoon van 7 keek zijn ogen uit en elke dag spelen we samen de spellen. Hier ga ik vaker bestellen.

• Nazorg / Garantie

Was prima voormekaar snelle levering

Was allemaal snel en netjes geleverd ..

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede keuze en mooi ingepakt. Speelt heerlijk. Alleen de communicatie dat het pas na 1730 bezorgd kon worden werd niet aan voldaan. Het was er 5,5 uur eerder.

• Nazorg / Garantie

Leuke spel kun je lang bezig houden met dat spel

Fun fun fun

zeer slecht

Krijg een kapote doos, voorfront zit los/klikt nier meer,zitten beschadingen enz Heb een mail gestuurd met foto`s ( dat vroegen ze ) geen reactie op gehad en ik wacht nu nog op andwoordt .

• Snelheid / Levertijd N.v.t.

Mega tevreden

Alles ging eigenlijk perfect. Switch zag er top uit en de levering ging ook goed. Gelijk een tweede geplaatst!

Best beoordeeld uit 14 leden

- GamecubeGames.nl | 10