Goede site, mijn artikel snel gevonden en snel geleverd! Alles mooi verpakt, product in perfecte staat en werkt heel goed! Tevreden van de service!

• Nazorg / Garantie

Helaas kreeg ik een incompleet product

Kreeg een hoesje met alleen de disc binnen. Jammer genoeg werd er niet bij vermeld dat het product niet compleet was.

Super fast delivery PS4 Pro in like new condition

Very happy with my order and couldn't be happier! Carefully packed and shipped in record time. Unit was like new, including accessories. Definitely would recommend anyone to shop with ease here. These guys know what they're doing!

Super snel geleverd

Goede afhandeling

Als beloofd

was snel in huis

nog niet echt een ervaring, gekocht als kerstcadeau voor mijn kleindochter, dus ze moet nog even wachten totdat ze hem krijgt. Maar ze zal er best heel blij mee zijn

• Nazorg / Garantie N.v.t.

De beste site voor tweedehands ps 4 en 5 spullen. Games en alles wat je meer nodig hebt.

Nintendo games

Hoi hoi Heb hier een leuke game gehaald Cars Maar deze was wel goed! Maar heb de optie aangezet voor extra leuk verrassing spel Maar blijkt niet leuk te zijn Zo ik verzoek iedereen dit niet aan toegevoegen Verder leuk spel voor de kids!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Mijn touch pad werkt niet

Als ik in een game zit kan ik mijn touchpad niet rond bewegen

• Nazorg / Garantie

Snelle levering en altijd goede service

Alles prima in orde!

Nu ook mijn XBox stuur en pedalen netjes arriveerden en ik alle informatie en software zo kon vinden op de site een revieuw; prima gedaan! Ik kom terug als fan.

Altijd goede kwaliteit

Vaak besteld bij Goo, nooit problemen gehad.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Zeer blij met de bestelling

Topservice!

Ik heb hier al eens vaker wat besteld, dus toen ik bij mijn laatste bestelling merkte dat een spel miste heb ik meteen contact opgenomen met de klantenservice. De service was vriendelijk en bijzonder snel, ik ben een tevreden klant.

Beter dan nieuw

Ik was opzoek naar een Switch. Gewoon eentje die doet wat hij moet doen en nog jaren mee gaat. Deze heb ik gevonden en het spelplezier is groot. De tweede controller deed het in eerste instantie niet, maar met aanvullende instructies van GNS werkt die ook.

Twee dezelfde spellen.

Joystick gekocht met daarbij 2 verassingsspellen. Eenmaal ontvangen blijken het twee Fifa voetbal spellen te zijn. Beetje jammer dat het dan niet twee verschillende spellen zijn. Daarnaast is er gekozen voor thuisbezorging en ook voor betaald. Blijkt dat de verzender heeft gekozen voor afleveren bij een afleverpunt.

• Nazorg / Garantie

Snelle verzending, goede staat artikel

goed en betrouwbaar

meestal binnen 1 dag mijn spullen binnen. gewoon een goed bedrijf . mvg s.keijzer

• Nazorg / Garantie

Ik vindt het heel goed bedrijfgeeft alles wat ik nodig he. En goeie kwaliteit dit is echt een top bedrijf

Geen schade of gebreken.

Goede levering, kwam aan zonder enige gebreken, vriendelijk personeel.

• Nazorg / Garantie

2e hands maar werk zoals nieuw.

De nintendo switch die ik hier heb gekocht werkt super. Er zijn geen gebruiksporen te zien. Ik had een switch scherm met 4 sterren.

prima verzorgd

We bestelden een PS4 voor onze dochter, met twee controllers. Het pakket ontvingen we snel. Alles was netjes verpakt. De console was schoon en werkte goed. Ondertussen speelt onze dochter met groot plezier haar eerste spel (Far Cry Primal)., en dat tegen een betaalbare prijs. Tot nu toe dus een positieve ervaring.

Snelle bezorging!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Fijne duidelijke site en snelle levering.

Voor de kinderen al 2 keer een PlayStation 4 gekocht+ vr bril. Voor mezelf een wii u aangeschaft en meerdere spellen. Alles is altijd netjes verpakt en helemaal tip top in orde. Zeer betrouwbare en betaalbare site. Alleen maar fijne ervaringen.

Best beoordeeld uit 14 leden

- GamecubeGames.nl | 10