Good Service

I have ordered a PS3 slim, with original controller, all cables and 1 game. The state I received the PS3 in was very nice considering the price and age of it, and it worked straight out of the box. The box was nicely cushioned enough, for the console and other parts to come intact. Ordered on Friday, and came on Tuesday, that is some good service. So overall I think this shop is great for the value, and I would recommend it to whoever wants some piece of “retro” gaming. The last detail - one of the cables I ordered had the USB-A connector bent, but I gladly had a spare one.

Altijd snel!

Zeeeeer snelle levering. Je ontvangt wat je besteld, goede kwaliteit en zoals beloofd!

• Nazorg / Garantie

Goede xbox goede prijs goede staat duurde niet lang

Slechte kwaliteit producten, nog slechtere service

Slechte kwaliteit producten, nog slechtere service

Alles binnen zoals omschreven

De producten ontvangen zoals omschreven. Snel verzonden ook.

• Nazorg / Garantie

2 wii u spellen goed ontvangen, echter 1 spel geeft zeer regelmatig aan maak disk schoon of hij is beschadigd. Schoonmaken enz helpt niet deze melding blijft komen waardoor spel spelen niet meer leuk is. Email met foto gestuurd nog steeds geen reactie gekregen.

• Nazorg / Garantie

Goede kwaliteit en snelle levering

Ruime keuze en reële prijs

• Nazorg / Garantie

Super! Ze werken net als nieuw!

Fijne service! levering duurde alleen wat langer dan gehoopt, maar dat kan ook komen omdat ik ze in het weekend had besteld. Verder werkt alles naar behoren!

• Nazorg / Garantie

What you see is what you get !

Veel keus, duidelijke site , overzichtelijk en snelle levering. Alles is keurig verpakt

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Product als omschreven, alles werkt goed. Bezorging was ook snel.

Oplichting!

Heb een compleet Playstation 4 pakket opgestuurd met 4 werkende Controllers, een headset, oplader voor controllers en 3 games. Afgesproken waarde €***. Krijg vervolgens een mail van deze *****en dat ik slechts €*** krijg. Heb een deel van me pakket GEBROKEN terug gekregen. Hebben mijn Playstation dus volledig KAPOT TERUGGESTUURD. En ook twee controllers. Ik adviseer iedereen: HIER NIKS TE (VER)KOPEN EN WIE DAT WEL DOET: Ik raad iedereen aan niets naar deze Shop te verzenden tenzij je vooraf betaald krijgt. Stuur niks op voordat je de betaling HEBT!

• Nazorg / Garantie

Games waren goede kwaliteit. Redelijk prijspunt en binnen 2 dagen bezorgd.

Games waren prima voor oudere ps3 games Geen krassen of schade. Ook netjes binnen 2 dagen bezorgt

• Nazorg / Garantie

goede service voor een goede prijs

snel verzonden en goed verpakt

Perfect!

Kan niet beter... was iedere webshop maar zo... Moeiteloos een goede deal... Dankjewel... Ik ben

• Nazorg / Garantie

Snelle bezorging en goed contact.

Producten worden goed en snel geleverd. Bij oude apparaten terug sturen hebben we een goede communicatie gehad en was alles snel geregeld.

• Nazorg / Garantie

Niet ontvangen wat geadverteerd was.

Ik had een spel besteld en die was anders dan geadverteerd op de site, misschien is het handiger om een werkelijke foto van het product te maken, bovendien zat de gebruiksaanwijzing er ook niet bij wat ook jammer was. Het zou fijn zijn als er wordt vermeld of de handleiding er bij zit of niet en of het de Platinum versie is of de Black Label versie. Nu is het niet zo'n punt want het spel was nog geen 3 euro maar toch jammer toe. Hij binnenkwam, en dus eigenlijk ook niet de moeite om eventueel terug te sturen /end rant (;

• Nazorg / Garantie

2 spellen gekocht en een controller, alles snel geleverd en werkt perfect.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Precies zoals verwacht, nette games, service voor een top prijs

Al vaker dingen besteld bij diverse onderdelen van goohoo, Geniaal dat de artikelen gewoon netjes beschreven worden, ook als er iets mis is met een doosje i.o.d., ooit een defecte game ontvangen maaar dit werd heel netjes verholpen dus ook de service is TOP.

Kleine prijs, groot geluk

Voor onze zoon een ps5 gekocht, de ps5 is niet van nieuw te onderscheiden geweldig

Mijn verwachtingen zijn overtroffen

Onlangs een 3ds XL Animal Crossing editie besteld en de conditie van de console die ik heb ontvangen was beter dan ik had verwacht. De console werd geadverteerd met een conditie van 4/5 sterren, maar ik vind hem zeker 4.5 ster waard, er zijn nauwelijks gebruikssporen te zien. Ook de verzending/bezorging was erg snel. Ik ben al met al zeer tevreden en zou hier zeker een nog een keer bestellen.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Mijn kleinkinderen zijn heel blij met mijn aankoop ze beleven er veel plezier mee.

Slecht

slechte ervaring. Volgens de melding was mijn bestelling geleverd, maar ik heb niets ontvangen. Ik heb rond mijn huis gekeken en bij de buren gevraagd maar nergens te vinden en klantenservice hielp niet. Uiteindelijk heb ik niet mijn pakket ontvangen en ook niet mijn geld terug. Ik raad het niet aan om hier te bestellen

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goohoo werkt goed en snel

Leuk dat je tweede hands spellen kan kopen .ik heb battlefield 1 gekocht voor 3 euro , leuk om die weer een te proberen na al die jaren .

• Nazorg / Garantie

Al meerdere bestellingen geplaatst en elke keer perfect in orde . Ook heel redelijke prijzen vergeleken met andere winkels. Ik bestel hier zeker nog .

Super !

Duidelijke taal in emailberichten, goede afwikkeling en betaling van hert geleverde, heel goed allemaal !

Best beoordeeld uit 14 leden

- GamecubeGames.nl | 10