Goede produkten voor een mooie prijs

Goede service . Zowel bij aankoop of verkoop .

Top geregeld

Goede prijs

Snel geleverd fijne service

• Nazorg / Garantie

Prima zeer betrouwbaar en snelle levering

Snelle levering goede service

Good

Very good!

Top en snel geleverd

Een refurbished Xbox series S gekocht. Werd snel geleverd en echt zo goed als nieuw.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

leuke prijs en makkelijke site.

Het was makkelijk te vinden en te bestellen . De prijs was erg goed en het is helemaal nieuw. Beetje rekening houden dat het leveren even duurt .

Goed snel tevreden

Goede uitleg,snelle levering, tevreden klant...ga zo door

Goede kwaliteit

Vaak besteld hier en altijd goed. Zowel de spellen als de consoles. Top!

Werkt niet

Een controller besteld voor de ps3 maar die doet niks. Contact gehad met klantenservice en die zegt dat ik een bepaalde link moet volgen. Dat heb ik gedaan en nu werkt het niet niet. Ook nog niks gehoord van de klantenservice

• Nazorg / Garantie

Prima games, zachte prijs en snel geleverd!

Recent hebben we 3 retro games bij GooHoo besteld en zijn er erg blij mee. Veel keuze, zachte prijzen en snel geleverd! Het enige wat wat minder makkelijk is, wanneer je verschillende games voor verschillende consoles wilt kopen, elke console heeft zijn eigen website... of misschien zag ik het verkeerd?

• Nazorg / Garantie

Xbox series x besteld, moest WiFi uitgebouwd worden. Snel ontvangen en ziet er netjes uit, Xbox werkt perfect

Volledig tevreden

Spel en daarna laadstation gekocht. De levering duurde wat langer maar dat lag uiteraard aan PostNL ;-) Klantenservice heeft me vlot en netjes te waard gestaan. Spel en laadstation zijn precies wat ik ervan verwacht.

Geweldig zoals altijd

Mijn eerste aankoop hier was mijn PS4 een aantal jaar geleden. Sindsdien al onwijs tevreden, zowel met mijn PS4 als met de spullen die ik hier koop. Ik beveel het iedereen aan, het is betrouwbaar, snelle levering en als er iets afwijkt krijg je super snel antwoord van de klantenservice. Ik koop nooit meer ergens anders!!

Fifas

Mooie 2e hands games en het werken super goed een goede aanrader

Nintendo switch game

2de hands game gekocht Kwam binnen afgesproken tijd aan En was gechecked en keurig ingepakt

Mooie poppetjes

Poppetjes werken goed en zijn in goede staat. Pakket werd snel bezorgd. Blij mee. Zal hier zeker vaker kopen.

Matig

De 2ds zelf is in een prima staat en werkt goed ik had er wel een spel bij besteld en die is niet aa

Top site

Ik had 2 spelletjes besteld en de zelfde dag nog verstuurd Volgende dag al binnen dus ga zo door.

• Nazorg / Garantie

Ben er blij en snelle levering

Ben snel en goed geholpen en een goede prijs

• Nazorg / Garantie

Zelfde spel voor een klein prijsje

Altijd een fijne ervaring gehad! Spelen zijn zgan!

Heerlijk om te switchen

Lekker onderuit buiten regen en dan lekker gamen

Overzichtelijk en makkelijk

Bestellen is zeer overzichtelijk en je kunt daarna je bestelling makkelijk bekijken en tracken. Top website met een goed inventaris aan games!

Herinneringen ophalen met ps3

In begin twijfelde ik om ps3 te gaan halen maar gelukkig heb ik het wel gedaan. Het is een geweldige ps3 super slim consol met genoeg ruimte en heel klein ben er super blij mee. Om geweldige games op te kunnen spelen. Heb al paar weken getest en het viel me op het doet niet minder met ps4 en ps5.

Best beoordeeld uit 14 leden

- GamecubeGames.nl | 10