had controller besteld voor playstation en xbox maar die xbox was niet goed na een mail kon ik deze retour sturen en gelijk zonder gezeur een ander ontvangen.. hoe fijn top service

Goec

Mijn ervaring met goohoo is zeer goed verlopen

• Nazorg / Garantie

Altijd top bestel hier altijd

Gewoon helemaal geweldig

Top.

Een refurbished PS5 besteld. Was super simpel gedaan. Binnen 2 dagen geleverd.. alles met goede communicatie.

• Nazorg / Garantie

Hele snelle levering, product zoals omschreven gekregen. En qua prijs is t ook betaalbaar

Beetje jammer

Prima 3ds besteld beetje jammer dat het geluid het vanaf het begin al niet doet

Geen klachten helemaal prima

Alles was geleverd zonder problemen

• Nazorg / Garantie

Ze leveren wat ze zeggen goede kwaliteit voor 2 hands. Mijn vaste adres voor ps3 games tevens ook GameCube en ps4 allemaal top.

Goede ervaring

Snelle bestelling met extra spellen gekregen . Alles goed en netjes verpakt. Een aanrader.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Mooie prijs en snel in bezit

Wederom een game gekocht. Via de site gaat dit super makkelijk en kon het binnen 1 dag ophalen. Mooie prijzen. Zeer tevreden! Vandaar al vaker wat gekocht (en verkocht).

• Nazorg / Garantie

Werkende controller maar verkeerde model.

De controller dat ik heb gekregen werkt goed, echter is het wel het verkeerde model. Ik was opzoek naar de sn30 pro+ vanwege de d-pad drift bij de meeste controllers. Helaas heb ik de 8bitdo pro 2 controller gehad. Ik heb dus een verkeerd product ontvangen maar omdat de pro 2 controller alsnog beter is dan de switch pro controller heb ik hier geen probleem van gemaakt.

Perfect!

Een goede gebruikte playstation voor een leuke prijs, wat wil je nog meer!

Super goed

Goede service snel geleverd

Goede winkel

Ze verkopen van alles

• Nazorg / Garantie

Nu hebben mijn klein zonen veel plezier met de nieuwe spelletjes

• Nazorg / Garantie

Goede prijs en veel keuze

Er is veel keuze en zijn voor goeie prijzen te kopen

• Nazorg / Garantie

Fijne winkel met aardige medewerkers.

De winkel was dichtbij en was fijn. Het spel en de console deden het goed.

• Nazorg / Garantie

Good product for good price

I needed to buy a PS5 but didn't have budget for it. So, I went with GooPlayStation4.nl. I received a good product for the value I paid. I will definitely order more from now on.

• N/A

HAIL HITLER

HAIL THE FUHRER

Uitmuntend

Goede service en goede producten Erg tevreden met mijn extra ps4 Zeker een aanrader om hier je producten te kopen

• Nazorg / Garantie

Zoals altijd alles weer prima in orde

Heb al meerdere keren games besteld bij meerdere van hun shops, dus ook deze en elke keer is alles (assortiment, betaalgemak, aanbiedingen, verzending en verpakking weer prima op orde. Heb niks negatiefs te melden omdat dat er ook niet is.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

goede website en leuke spellen

fijn dat je goede kwaliteit spellen voor een leuke prijs kan kopen

Perfect condition

duidelijk en snelle levering

Product werkt prima en snel geleverd

Très satisfait de la console Playstation 3

Je suis très heureux de la Playstation 3 par contre la manette que j'avais commandé je 'e l'ai pas reçue parce qu'un voisin m'a dit que le livreur l'avait mise sur la pierre de la porte et est parti et quand j'ai été voir le colis n'était pas là donc ce livreur est vraiment un con parce que j'ai crié oui j'arrive et le temps de mettre ma prothèse de jambe droite et aller ouvrir la porte il est parti et je n'avais pas de colis donc question de petit colis comme ça je n'en commanderai plus j'irai les acheter directement au magasin près de chez moi sinon la console va très bien et la deuxième je l'ai mise à place si au cas que celle ci tombe en panne

Best beoordeeld uit 14 leden

- GamecubeGames.nl | 10