Goede uitleg, super klantvriendelijk! Top bedrijf!

Vriendelijk deskundig

Vriendelijk deskundig en men neemt de tijd

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?
  • Henk Pen is dé specialist in de camper- en caravanmarkt, ervaar je dat ook zo? Ja

Tevreden zijn we over de camper en over deze ervaring opdoen.

Als jarenlange caravangebruikers valt ons op dat je binnen een kwartier reisvaardig bent. Dat je met z'n 3'en goed overzicht hebt over de rijweg en de omgeving. Het rijden met de camper went in een paar dagen. Hij is breder dan een auto. Het is een log voertuig, maar dat went. Het dieselverbruik valt ons mee. 1 op 14 op de snelweg. Alles bij elkaar 1 op 11. Bij een rustige rijstijl. Bedden met vierkante rubbers zijn waarschijnlijk beter dan met lattenbodem. Douche vinden we niet nodig. We gaan toch altijd naar campings. De stoelen zitten goed. Automatische versnelling is heel fijn. De eerste keer inventaris huren is ook prettig. De tijd tussen het inleveren voor 11 uur en verhuren om 12 uur geeft stress bij het personeel en bij de klant.

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

Soepele en vriendelijke uitleg en afhandeling.

Positief

Ik kwam de Weinsberg 390QD tegen op marktplaats. Via MP kwam ik bij Henk Pen terecht waar ik goed contact had met Sebastiaan. Ook gekeken bij dealers dichter bij huis. Maar ik viel toch voor de behulpzaamheid en klantgerichtheid van Sebastiaan. We hebben een mooie deal gemaakt waarbij de mover ook werd overgezet. Super! Twee dagen voor oplevering bedacht ik dat ik ook een luifel wilde. Zo kort voor de oplevering is dit zelfs ook nog gelukt. Top! Toch heb ik ook wat tips voor verbetering. Bij het omzetten van de mover is de schakelaar binnen in de caravan geplaatst. Helaas aan de voorzijde van de bank waardoor de dop volledig in het zicht is. Jammer dat deze niet aan de zijkant is geplaatst, uit het zicht. Ik had overigens aangegeven hem aan de buitenzijde te willen. Jammer dat daar geen gehoor aan is gegeven. Ook wilde ik graag stabilisatie voetjes onder de poten. Mij werd verteld dat deze eronder zitten bij aflevering. Dat was niet zo. Ze lagen onder het bed. Tot slot merkte ik dat de caravan schokte bij optrekken en remmen. Herkenbaar probleem als je hier naar zoekt op internet. Ik moest aan drie monteurs uitleggen wat het probleem was en mij werd gevraagd of ik weleens eerder met een caravan heb gereden. Ik ben een alleenstaande vrouw die al jaren met de caravan door Europa reist. Heb dus de nodige rij-ervaring. Zou deze vraag ook gesteld worden aan een man? Ik vraag het mij af en voelde me door deze vraag behoorlijk beledigd. Het bleek dat de oplooprem niet goed was afgesteld. Duurde drie uur. om dit te herstellen waardoor ik uiteindelijk pas einde middag naar huis kon met de caravan.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Volgens afspraak, snel en goed geholpen.

Telefonisch slecht bereikbaar, maar eenmaal bij de werkplaats vlot geholpen.

• Hoe beoordeel je de communicatie vanuit Henk Pen?
  • Hoe beoordeel je de snelheid waarmee je bent geholpen en de afspraak heeft plaatsgevonden?
  • Is de daadwerkelijke opdracht naar tevredenheid uitgevoerd? Ja

Hoge rekening

Tijdens een reparatie wordt er een prijsopgave gemaakt en aan ons doorgegeven a €590,00. Bij het ophalen van de caravan blijkt dat de rekening ineens €857,00 te zijn. Daar wordt je dan mee geconfronteerd. Dat is niet prettig en dan voel je je als klant niet serieus genomen, maar een nummer. Dan staat er op de rekening €99,00 onderzoekskosten, wat ik absurd vind, je laat de reparatie toch doen ! Dit is niet de service die we jaren lang gewend waren van Henk Pen. De service loopt hard achteruit !

• Is de daadwerkelijke opdracht naar tevredenheid uitgevoerd? Ja

Baggerslecht,

Men is niet klantgericht. Zodra de camper gekocht is, ben je aan ze overgeleverd. Service verlenen ze niet. Laten je constant wachten, uitstelgedrag. APK afspraak: om niet heen en weer te rijden ( men komt tenslotte niet van om de hoek) maak je een passende afspraak en neemt aan dat je vlot geholpen wordt. Nee hoor… afspraak om 10.15u en uiteindelijk om 16.00 klaar. Zonder een lunch aangeboden te krijgen. De reparatie van de APK mogen ze gratis doen. Hier komen we nooit meer terug. We geven ook geen advies aan anderen om naar Henk pen te gaan. Sterker nog, we raden het af.

• Is de daadwerkelijke opdracht naar tevredenheid uitgevoerd? Nee

Toch regelmatig problemen of probleempjes

Alles leek prima bij het ophalen van de camper, maar toch hadden we al aan het begin vaak problemen om stroom in de camper te krijgen, op de 3e camping bleek dit aan de meegeleverde stroomkabel te liggen en hebben we zelf een kabel moeten kopen. Daarnaast konden we na 1 x onze fietsen weer op de fietsdrager te hebben gezet, deze er niet meer afkrijgen, de vergrendeling van de fietsdrager was defect en door ons niet open te krijgen. Henk Pen is bij het inleveren 45 minuten druk geweest om onze fietsen eraf te krijgen, er bleek iets afgebroken te zijn. Ook toch wel een aantal kleine problemen zoals verduisteringsgordijnen die uit elkaar vielen, lichtschakelaars die soms wel en soms niet werken. Helaas bood Henk Pen ons op eigen initiatief niets aan, zelfs geen vergoeding voor de stroomkabel en kregen we pas na enig aandringen een tegoedbon ter hoogte van de aanschafwaarde van de stroomkabel.

klantvriendelijk

een nieuwe caravan mee gekregen alles er op en aan en met professioneel uitleg we hebben een heerlijke vakantie gehad

Zo of zo

Slecht gecontroleerd voor de aflevering. Allerlei kleine gebreken. In december geboekte caravan bleek in juni niet voorradig. Was zelfs in de folder aangeboden!

Geweldige ervaring

Geweldig team, meedenken en afspraken nakomen.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Veel duidelijke voorinformatie. Schone en mooie camper inclusief uitvoerige uitleg door uiterst vriendelijke mensen. Gewoon Top!

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

van eerste bezoek tot oplevering als klant alle aandacht gekregen.

Het eerste bezoek was goed. Niels nam de tijd voor uitleg enz.., maar voelde ook aan dat wij een moment samen wilden hebben. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor de telefoontjes die ik heb gehad heb met Niels. De prijs was goed, advies was goed, vragen werden vakkundig beantwoord, koffie met likeur was top. De oplevering waar twee uur voor werd uitgetrokken was uitgebreid en er was voldoende mogelijkheid tot het stellen van vragen. Kortom van de eerste binnenkomst tot het moment dat we met de camper wegreden was een hele mooie reis. Twee weken na oplevering zijn we gebeld of we tevreden waren over het gehele traject.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Slechte communicatie met het belteam

Het bel team luistert niet naar mij , ter wijl ik vraag naar de werkplaats , en ze niemand aan de lijn krijgt , ik hé meerdere malen gezegd dat ik deze week weg ga op vakantie, terwijl mij is beloofd dat de caravan vrijdag gereed zal zijn , er belt je niemand. Zodat ik zelf moet bellen met het bel team die niet luisteren, zij wilde een bericht doorgeven dat ik terug gebeld zal worden dat kon dan volgens haar pas maandag na het weekend worden, ik heb de dame meerdere malen verteld dat ik weg ga op vakantie en de caravan moet hebben. Hier wordt je boos van dat mensen niet naar je luisteren .

• Hoe beoordeel je de communicatie vanuit Henk Pen?
  • Is de daadwerkelijke opdracht naar tevredenheid uitgevoerd? N.v.t.

WIJ HEBBEN EEN PRACHTIGE VAKANTIE GEHAD.

DIT WAS ONZE EERSTE CAMPERREIS. VOOR ONS EEN NIEUW AVONTUUR, WE HEBBEN ERVAN GENOTEN EN IS ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR. DE SERVICE BIJ HENK PEN HEBBEN WE ALS ZEER PLEZIERIG ERVAREN.

Fijne uitleg voor aflevering

Goede en duidelijke uitgebreide uitleg bij aflevering. Caravan kon schoner aan de binnenkant, met name de kastjes. Tijdensu de eerste keer dat we konden kijken aangegeven dat de spiegelkast niet naar behoren sloot en dat het gordijn geen stopper had, daar is niets mee gedaan bleek bij het eerste gebruik. Verder tot nu toe nog geen verdere opmerkingen.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Onze eerste ervaring om te kamperen met een caravan is mede dankzij Henk Pen een groot succes.

Na een uitgebreide uitleg van de mogelijkheden met de caravan, voor het eerst onderweg. Heerlijk geslapen, en een top tijd gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geslaagd.

Is zeer goed.

Uitstekend verhuurbedrijf

Henk Pen is een uitstekend caravan verhuurbedrijf. De caravan was schoon en fris. Wij werden door het personeel van Henk Pen erg goed geholpen en voorzien van allerlei nuttige informatie en handige tips.

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

We zijn tevreden over de goede service die verleend wordt.

We zijn tevreden over de service die geleverd wordt.

Zorgeloos genieten

Service is goed.

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

Prima camper gehuurd met dito service.

Bijna nieuwe camper gehuurd. Perfect afgeleverd, alles wat erbij gehuurd is, was aanwezig. Hele proces oogt zeer professioneel. Voldoende tijd genomen om e.e.a. uit te leggen (uur). Inleveren/afhandeling verliep allemaal prima.

Wat een topteam

Wij hebben voor het eerst een caravan gehuurd bij Henk Pen en dit is ons zeer goed bevallen. Splinternieuwe caravan met alles erop en eraan. Fijn team en op al je vragen kwam een duidelijke uitleg. Wij zijn dus heel blij met onze keuze voor Henk Pen. Met vriendelijke groeten, Fam van Straten.

• Hoe beoordeel je de hygiëne van onze verhuurwagens?

Niets dan lof over de camper en het verhuurbedrijf. Vriendelijk personeel en goede service ! Ik heb geen enkel negatief punt kunnen ontdekken

Best beoordeeld uit 4 leden

- Henk Pen Verhuur | 9