ottima

Buona relazione con la clientela. Prodotto di qualità e prezzi equilibrati.

• Ci consiglieresti? Si

tres bon site

attention a votre entreprise de livraison qui n'ont aucun respect de la marchandise

wisselvallig, maar de afwikkeling was netjes.

De Proteïnebooster was niet voorradig en ik kreeg regelmatig te horen dat er aan gewerkt was. Echter toen het weer voorradig was, kreeg ik niet de beloofde kennisgeving. Toen ik hierover contact opnam en vroeg of ik nu de bestelling wel binnen kreeg werd de afwikkeling heel netjes afgemaakt en kreeg ik ook nog een extra korting.

• Welk product heb je besteld? Proteïne booster

Sehr gute Produkte

Bin sehr zufrieden mit den Produkten, und bestelle immer wieder

Très bien

Je commande surtout le glucopro pour mes vieux chevaux, et j'en suis très satisfaite.

Prix attractif, envoi rapide et soigné, prennent soin de leurs clients.

Très satisfaite

Délais de livraison un peu plus long avec le black friday. Mais j’avais été prévenu et rassurée. Personne à l’écoute et réactive pas mail. Produits de qualité

Super Produkt

Ich füttere die Zusätze jetzt über 2 Jahre. Wir sind total zufrieden. Zum Service: Fragen werden sofort und freundlich beantwortet.

Très mauvaise expérience

Le faite de payer pour faire une carte bleue 2 euros il me semble c'est juste pas possible et la livraison plus de 3 semaines pour avoir mon colis, mon animal était guéri que je n'avais même pas encore reçu mon colis . Juste inadmissible. Je ne commanderai plus jamais.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede producten

Fijne en goede producten,paarden doen het er goed op.

• Voor wie bestel jij producten bij ons? Mijn paard, Mijn hond
  • Welk product heb je besteld? Heel veel

Goede en vlotte service

Zeer tevreden over de service van pharmahorse. Vanaf de bestelling tot levering gaat heel vlot. Ook tijdens de heel drukke dagen proberen ze vlot te leveren .

• Welk product heb je besteld? Glucosamine met msm

Supplementen zijn top.

Was niet blij met de lange levertijd van de Black friday actie maar jullie hebben het heel netjes opgelost. Supplementen zijn top en daar gaat het om.

• Voor wie bestel jij producten bij ons? Mijn paard, Mijn hond, Mijn kat
  • Welk product heb je besteld? Magnesium vitamine E biotine msm glucosamine glucopro fenegriek

Livraison lente, emballage minime mais excellent produits

Je commande car ce sont d'excellents produits rapport qualité prix. Mais les traitements et les livraisons sont toujours trop longs. Et l'emballage est minime, ma boîte avait explosé ( il on fait un geste commercial )

Vlotte verzending, zuivere producten

Ik kom steeds terug naar pharmahorse om de zuiver producten aan te schaffen. Ze zijn goed en meestal snel geleverd. Ik vind het soms wel jammer dat er geen ruimere gamma is in verschillende supplementen. Vele lijken op elkaar. Toch blijf ik vaste klant. Ook hún beloningssysteem is een mooie meerwaarde. Je wordt beloond voor de goede zorgen naar Je paard toe.. super toch!

• Voor wie bestel jij producten bij ons? Mijn paard, Mezelf
  • Welk product heb je besteld? Gluco pro, Magnesium Buta Duivelklauw Bcaa …

Keine Wirkung erkennbar

Seit ein paar Wochen füttere ich Pharmahorse Pulver, um die Gelenke meiner Stute zu unterstützen. Nach paar Wochen erkenne ich keinen Unterschied. Zudem äppelt sie schwerer, als vorher. Ich mache mir deswegen Sorgen und setze das Mittel ab.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Achat de complements

Parfait

C'était mieux avant

1 - le prélèvement de frais supplémentaires pour paiement / Paypal ou CB qui est illégal selon le Code de la Consommation, 2 a- l'emballage : 1 seau de 5 kg dans un carton sans aucune protection pour amortir les chocs = carton déchiré = réserves auprès du transporteur qui n'est pas responsable de l'emballage de vos produits... 2 b- absence de sac hermétique contenant le produit = comme l'emballage est réduit à sa plus simple expression, en cas de casse du seau le produit n'est plus contenu... y-a-t'il eu 1 changement de direction, d'actionnaires chez PharmaHorse qui expliquerait cette dégradation ? Depuis je cherche d'autres fournisseurs...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super Ergänzung

Hilft unserer Stute mit ihrer Arthrose

Top service en advies

Snelle levering, goede kwaliteit supplementen. Erg blij mee en mijn honden ook.

• Voor wie bestel jij producten bij ons? Mijn hond
  • Welk product heb je besteld? Glucopro, biotine +, happy hips,

Zeer goede ervaring

Voor de eerste keer besteld dat achteraf niet in voorraad bleek, maar het bedrijf hield me op de hoogte en toen het er was werd het gelijk verstuurd Ook kreeg ik een sorry kaart met 20% korting voor een volgende bestelling Ook hebben ze supervriendelijke medewerksters in dienst Dikke pluim

• Voor wie bestel jij producten bij ons? Mezelf
  • Welk product heb je besteld? Vit D3

Sehr wirksam !!!

Ich hab das Paket curcuma,MSM und Kollagen gekauft. Leider kam es mit der Lieferung zu Verzögerung aber es kam ein toller Gutschein ,wegen der Verzögerung. Ich bin super begeistert von dem Sortiment. Seid dem ich es füttere hat mein Pferd sich sehr verändert. Es ist fast schmerzfrei bewegt sich wieder gerne und wieder richtig fröhlich. Er hat schwer Kissingspines und Spat. Vorher stand er mit schmerzverzehrtem Gesicht und hat sich sehr selten hingelegt. Jetzt ist sein Gesicht voll entspannt, wälzt sich öfter am Tag zum schlafen legt er sich wieder hin und spielt tobt mit seinem Kumpel wieder über die Wiese. Auch bei der bodenarbeit ist er total motiviert. Und ganz wichtig grad das Kurkuma wird gerne genommen, ich muss im Futter nix verstecken oder mit was anderem übertünchen.

Goede producten Goede service

• Welk product heb je besteld? Msm en glucosamine

Nette service, goede producten!

Nadat mijn pakketje door DHL onbedoeld retour gezonden is, werd meteen een nirue pakketje naar me opgestuurd. Super fijn, want hetnoude suplement was bijna op en zo kwam ik niet zonder te zitten. Dank je voor de fijne service!

• Welk product heb je besteld? Glucopro

Livraison impeccable

Merci bcp pr le colis reçu, emballé impeccablement bn, les bons produits étaient là, livré à la bonne adresse. Dc merci bcp à l'équipe :-)

Best beoordeeld uit 5 leden

- Pharmahorse | 9.6