Snelle levering & uitstekende prijs in vergelijking met de dierenarts.

• Voor wie bestel jij producten bij ons? Mijn hond
  • Welk product heb je besteld? Glucosamine tabletten

Glucopro werkt perfect op de gewrichten .

• Welk product heb je besteld? Glucopro

Geweldige kwaliteit . Heb wel wat puntjes; De nieuwe vorm van adverteren is niet aan mij besteedt. Ze bieden nu producten goedkoper aan terwijl mijn vaste bestelling curcuma foeneknof, mct er niet bij is. Ik heb liever korting bij artikel naar keuze bij vaste klanten Tenslotte er werd een grote verrassing aan gekondigd in mijn emailbox? Haha die moet nog binnenkomen.

• Voor wie bestel jij producten bij ons? Mijn paard, Mezelf
  • Welk product heb je besteld? Mct/curcuma, etc

Prima service en prima product

Snelle levering, goed product. Verpakking gemakkelijk te openen, niet nog eens met veel tape omwikkeld of piepschuimsnippers toegevoegd. Prima zo!

• Welk product heb je besteld? Psyllium vezels 6,5 kg

Amazing

This supplement has changed my dog’s life!

Qualität und Zuverlässigkeit

Über die Qualität der Produkte lässt sich nicht diskutieren, diese sind einfach perfekt. Die Webseite bietet ausgiebige Unterstützung bei der Suche nach dem richtigen Produkt, dessen Anwendung aber auch wie lange dieses bei bestimmter Vergabe reicht. Damit hat man automatisch eine bessere Idee wieviel man von dem Produkt bestellen muss. Versand ist immer zeitnah und zügig. Einziger Wunsch: die Verfügbarkeit einiger Kräutermischungen (i.e.Atemwege) zu verbessern.

Super Produkte

Die hohe Reinheit der Produkte ist super. Leider ist in manchen MSM schon zugegeben. Die verträgt mein Pferd leider nicht.

Prima kwaliteit en snelle levering

• Welk product heb je besteld? Vitamine e

goede snelle levering

• Voor wie bestel jij producten bij ons? Mijn paard
  • Welk product heb je besteld? glucosemini

Veel producten goede service

Altijd snelle levering , veel keuze in producten ook fijne keuze in hoeveelheid dat je kan bestellen

• Welk product heb je besteld? Glucopro, msm & glucosamine, kurkuma

Achat post workout

Je n’ai pas mis 5 étoiles uniquement parce que je n’ai pas encore essayé le produit donc je ne peux juger sur le service. Commandé conforme et livraison rapide. Juste le colis était ouvert quand je l’ai récupéré au point relais. Sinon ras

Top Qualität

Schnelle Lieferung

gut

bei beiden Bestellungen hatte ich diese innert 8 Arbeitstagen im Haus

Goede website. En goede levering.

• Voor wie bestel jij producten bij ons? Mezelf
  • Welk product heb je besteld? Glucosamine tabletten groot.

Geweldig product! Ik heb er geen probleem mee om het aan mijn paard te geven en hij ziet er al veel beter uit dan toen ik hem kocht. Hij is meer ontspannen, zijn vacht glanst en hij ziet er gelukkig uit.

• Voor wie bestel jij producten bij ons? Mijn paard
  • Welk product heb je besteld? Calm mix, kurkuma, duivelklauw

super ervaring met dit bedrijf

Het artikel werd snel en goed verpakt geleverd. Top!

• Voor wie bestel jij producten bij ons? Mezelf
  • Welk product heb je besteld? D Mannose

Super snelle levering, binnen 24 u

• Welk product heb je besteld? Vit E en electrolyte

good service, quick shipping

Used them many times, and always pleased with the service and professionalism. Will continue to use them.

RAPIDITE - PRODUITS TRES BONNE QUALITE

DEPUIS DES ANNEES JE SUIS CLIENTE. POUR LES CHEVAUX, ON TROUVE DES PRODUITS MATIERE PREMIERE PUR ET BRUTE, SVT CONSOMMATION HUMAINE GAGE DE QUALITE ET TRACABILITE, ET PAS DILUE DANS X LITRE D'EAU OU DE VINAIGRE DE CIDRE COMME LA PLUPART SUR LE MARCHE. LIVRE TRES RAPIDEMENT. RAPPORT QUALITE PRIX OK. JE RECOMMANDE !

Produkt ist sehr gut, alles andere hat noch Optimierungspotential

Das Produkt ist top. Allerdings kommt es in einem riesigen Karton. Völlig unnötig. Zumal durch die Schutzfolie unnötig viel Müll entsteht. Schade finde ich auch, dass bei einer Bezahlung mit Paypal Gebühren entstehen. Die einzige kostenlose Zahlungs-Methode ist die Überweisung, was die Lieferung in die Länge zieht. Kenne ich so überhaupt nicht und finde ich sehr ungünstig.

Fijne ervaring

Groot aanbod. Alles is snel verzonden en de producten bevallen goed. Zal zeker nog een keer bestellen!

• Welk product heb je besteld? Lijnzaadolie + electrolyten

Alles prima. Super schon öfters bestellt

Immer wieder. Tolle Produkte.

Goede produkten

Kwaliteit en snelle levering.

• Voor wie bestel jij producten bij ons? Mijn hond
  • Welk product heb je besteld? Glucopro hond

Rapide et Efficace

Le produit que j'ai commandé m'a été recommandé par mon ostéopathe. je ne l'ai que depuis 1 semaine donc difficile de voir quoi que ce soit. Par contre, l'envoi à été très rapide. Merci

Super snelle levering

Echt top en producten goed verpakt

• Voor wie bestel jij producten bij ons? Mijn paard, Mijn hond, Mezelf
  • Welk product heb je besteld? N.v.t.

Best beoordeeld uit 5 leden

- Pharmahorse | 9.6