Na veel gedoe bestelde uiteindelijk gekregen.

Op 04-06 producten besteld (levering binnen 24 uur). En uiteindelijk, na veel gedoe uiteindelijk op 14-06 mogen ontvangen. Dit deels veroorzaakt door vervoerder maar ook deels dat de producten niet goed verpakt waren door Ventilatieschop.com. Ventilatieschop.com heeft zich wel aan de afspraken gehouden maar ons bedrijf zal hier niet meer bestellen. Duurt op deze manier te lang. Product zelf is prima.

Erg goede webshop

Na wat instellings problemen perfect geholpen om dit op te lossen. Goede communicatie met een heldere uitleg. Snelle reactie via mail.

correcte bestelling en levering

prima materiaal

Snel en perfect

Het bestelde snel geleverd en is precies wat ik er van heb verwacht

Persoonlijk advies

Voor meer complexe ventilatiezaken kan je naar de bouwmarkt met weinig keuze en kennis of naar een specialist die je telefonisch of via mail helpt. Ventilatieshop is één van de weinigen waar je ook als particulier en zelfs op zaterdag even binnen kunt lopen voor advies. Erg handig als er iemand naast je staat om naar je foto's en tekeningen te kijken en in de showroom wat opties aanwijst. Het kost even wat tijd vanuit Eindhoven maar met goed advies en meteen de juiste spullen mee naar huis nemen zeer de moeite waard.

perfect

Snelle levering van een goed product

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede services ook als er vertraging is bij het pakket. Vriendelijk en goed geholpen

werkt perfect.

mooie afzuiging, werkt naar behoren. levering netjes op tijd.

Super en snel!

Overzichtelijke webshop met een compleet aanbod en snelle levering. Ook de online support reageert snel en passend!

Goed product en goede service!

Goed product, snel geleverd. Ik had zelf de verkeerde maat besteld, makkelijk retour kunnen sturen en netjes afgehandeld.

Alles voor frisse lucht, ventilatie. Nl heeft het in een zucht

Alles was goed. Juiste leveringen enz. Maar ik hou niet van deze enquêtes !! En zeker niet aandringen als ik niet reageer!! Dankjewel!! Zou ik jullie aanbevelen ? Ik heb maar 2 keuzes, dus zeg ik nee. Mensen moeten het zoeken, net zoals ik.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Groot assortiment

Alles naar wens bestelling vlug en correct Verzonden

vertrouwd adres .

snelle levering ... groot assortiment , prima materiaal en nette prijzen .

Prima producten!

Voor een voordelige keus,top producten.

snelle en correcte levering

Geen slechte ervaring gehad, alles was ok

Ruime keus, snelle levering

Zocht een ventilatie ventiel voor een moeilijk bereikbare plaats. Uitgebreid gezocht op internet uiteindelijk bij de ventilatieshop uitgekomen. Hadden ruime keus met kwalitatief prima artikelen. Product werd snel geleverd in verpakking passend voor het product (beter voor het milieu). Staan nu bij mijn favorieten.

Uitstekend!

Levering conform toezegging ‘

Goed advies en snelle levering

Reageerde snel op mijn vraag. Kreeg goed advies waardoor ik het juiste kon bestellen. Heel fijn!

Fijne site om te zoeken.

een ventilator nodig voor een badkamer. Bij ventilatie shop aan het juiste adres. Alle soorten en maten. en een snelle levering.

Mooi assortiment. Snelle levering

Makkelijk en snel te bestellen. Snelle levering.

Leveren altijd snel en het juiste product

Top geregeld

Netjes afgeleverd conform afspraak.

Niet weer daar bestellen

Advies gevraagd voor vervangende huidige badkamer ventilator omdat mijn wand type niet in plafond kon.. Wel reactie maar geen advies Zelf maar een besteld, zelfde merk met app maar dan plafond geschikt. Blijkt deze veel minder belangrijke instellingen te missen. Aangegeven maar doen er niets mee. Kan ook niet meer terug omdat hij al gemonteerd is en doos weg. Niet geen coulance zodat ik bij hun een duurder merk kan kopen die wel de specs heeft. Haal de nieuwe wel ergens anders. Waardelooos dit

Heel tevreden

Duidelijke website waardoor meteen de juiste keuze gemaakt kon worden en de dag erna bezorgd werd. Kortom een zeer goede ervaring.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Ventilatieshop.com | 9.1