Prima product en acceptabel snel geleverd

De nieuwe geïsoleerde airco afvoerslang werkt prima en houdt de warmte behoorlijk goed tegen. Hij werd binnen 3 dagen geleverd.

top

Netjes op en tijd afgeleverd !!

Mooi spul

Goede kwaliteit voor een leuke prijs.

groot assortiment

Spiro en hulpstukken gekocht voor ventilatie meterkast: uitgebreid assortiment, goed gedokumenteerd (maten ed), aantrekkelijke prijzen en komplete levering (goed verpakt) binnen enkele werkdagen. Eerste aankoop en direkt zeer tevreden!

Gewoon goed

Levering op tijd en er zat nog een extraatje in de doos. Duidelijke website met een ruim assortiment aan producten.

Geleverd volgens belofte. Binnen 24 uur geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Product voldoet aan de verwachtingen.

Zoals het hoort te zijn.

Heel vlotte correcte service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer goede correcte ervaring met snelle levering

Vlot en correct

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Al vele bestellingen gedaan. Snel, netjes verpakt & uitgebreider gamma dan in fysieke winkel

Heel tevreden over meerdere bestellingen. Blokjes voor de airco, buisventilator, ventilatiebuizen uit kunststof en metaal. Aluminiumtape, schroeven, beugels en bevestigingsmateriaal, flensen, dakdoorvoeren en nu een windgedreven dakventilator. Allemaal netjes verpakt en vlot verzonden. Go to winkel eigenlijk, in de doe - het - zelf zaken heb je zo'n uitgebreid aanbod niet.

Waardeloos apparaat

Bij installatie bleek één van de schroefjes voor de elektrische aansluiting dolgedraaid en daarna zat er speling in de achterkant (motor) tov de schroef. Hierdoor liep de schroef steeds vast tegen de mantelbuis. Apparaat teruggestuurd.

Uitstekende service

Alles correct afgehandeld!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Verkeerde item ontvangen, geen reactie

Het juiste pakket besteld, 2 van de 3 items zijn juist. Na contact geen reactie.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

fine product

would prefer you use another delivery company.

Heel tevreden

Ze leveren zoals ze zeggen . Helemaal korrekt Plezier om mee samen te werken

Snelle levering via DHL afhaalpunt

Snelle levering en de afzuiger is zeer stil dus zeer tevreden met de aankoop, aanrader

Geleverde materialen werken perfect

Buisventilator werkt perfect. Terugslagklep is een aanrader. Snelle levering. Zeer leuke ervaring.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zoek een ander verzendbedrijf!

Hoe moet ik een beoordeling geven als ik na een week nog niets ontvangen heb?

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Vlotte levering

Vlotte bestelling en levering.

Geen spijt van aankoop

Ik heb een ventilatiebuis aangekocht voor in de kelder. Werkt heel goed. Goede levering gehad. Niets op aan te merken. Ik heb een 2de besteld Thanks

duidelijke beschrijving en uitleg

Veel informatie wat zeker heeft geholpen bij de keuze en installatie

Vlotte snelle levering.

Snelle levering, product is zoals omschreven kortom leuke betrouwbare leverancier!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

telefonische bereikbaarheid,ontoereikend (te lang wachten)

levering voldoet

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Produit en phase avec ce que j'attendais

Matériel conforme à la description et livraison rapide

Best beoordeeld uit 2 leden

- Ventilatieshop.com | 9