Snel besteld en geleverd

Geleverd zelf op zaterdag . top

goed en snel en duidelijk

goed en snel en duidelijk

Mooi op tijd en conform omschrijving

Zie hierboven

Snelle levering en precies wat ik besteld had!

Het bestelde werkt goed en kwam onbeschadigd aan, prima!

Professionele dienstverlening

De Ventilatieshop heeft een breed assortiment badkamerventilatoren wat de keuze voor een passend product makkelijker maakt. Zij heeft adequaat en snel antwoord gegeven op mijn vraag. De levering van de ventilator was binnen de geplande termijn en degelijk verpakt.

snelle levering , duidelijk website, bij sommige producten afmeting niet altijd duidelijk

de uitleg bij het artikel klopt niet

Er staat in de uitleg bovenaan dat bij dit soort kleppen de ventilatieklep onder druk opent en sluit, dat is dus niet het geval want de opening staat gewoon schuin vast op het kader ... met een raster met grote gaten achter, waar dus makkelijk ongedierte de weg kan in vinden ...

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Product, prijs en levering zijn top en snel.

Ondanks dat niet alle onderdelen op voorraad waren zijn toch alle producten op de gewenste afleveringsdatum geleverd.

Snelle levering en top product

De badkamerventlator was binnen 2 dagen binnen . Zeer tevreden over het product Cabro 100h

Goed en een snelle levering. Tevens een goede ondersteuning voor de montage.

Zie hierboven

Eenvoudige selectie van bochten en ventielen

Goede website met goede zoekfunctie, boodschappenlijstje opgesteld, gecontroleerd en besteld. Levering vanuit Nederland naar België binnen 1 dag. Zeer tevreden, na montage buizen bestel ik voor de klant bijbehorende ventielen voor de installatie

Snel en correct

Snel en dag later geleverd

Zeer te vrede hoe altijd geholpen wordt

Erg goed

Snelle levering, omschrijving van werking product mag iets duidelijker, met name op product eigenschappen, bijvoorbeeld wel of geen nalooptimer

Uitstekend product

Kwalitatief goed product en vlotte levering

Goed en snel

Alle bestelde artikelen werden snel geleverd en voldoen aan de verwachting!

Goed advies en mooie prijs

Ik wil wilde een airco aansluiten op een bestaand ventilatiekanaal voor de douche. Dat kan maar ik vermoedde dat een klep nodig zou zijn. Kreeg in de winkel goed advies welke producten in mijn situatie pasten en welke niet. T werkt nu naar wens.

Zeer tevreden, snelle en goede service

Zeer tevreden, snelle en goede service

service met een grote S

Correcte service zowel bij afhalen als via levering via courier service

Kei goed

Gewoon goed

Snelle bezorging

Ventilator binnen een dag bezorgd. Voldoet aan de verwachtingen

helemaal goed en snel.

een prettige ervaring en snelle levering en goed verpakt

Heel goed geholpen

Ik kon het zelf niet vinden en heb gebeld. De medewerker begreep mijn probleem en heeft het uitgezocht en mij verteld waar ik het kon vinden. Deze heb ik besteld en heb ik ook al gemonteerd. Hij paste perfect.

Top, kwaliteit en correct

Top, kwaliteit en correct

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede communicatie en snelle levering

Mooie design afzuig ventilator. Geleverd met extra kleurtjes voor het signaallampje zodat het altijd past bij het interieur.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Ventilatieshop.be | 9.2