Snel en correct geleverd!

De juiste materialen snel geleverd.

1000x beter dan mijn oude

Ik heb deze gekocht ter vervanging van oude, lompe, vergeelde ventielen in de woonkamer. Deze zijn ook echt wit ipv 9010, zoals de versies verkrijgbaar bij de bouwmarkt. Heel blij mee. Ook de levering ging perfect: echt de volgende dag in huis.

Supersnel

Snelle reactie op vragen Snelle verzending

Goed advies

Mij dak doorvoer is eigenlijk voor pannen maar kan zeer goed ook op een zinken dak gelijmd worden. Klein minpuntje: Het afschroefbare bovenste deel zit met ijzeren schroefjes vast, dat moet natuurlijk RVS zijn

Kwaliteit

Goed maar niet te duur. Wordt gewoon geleverd. Je hoeft niet bang te zijn dat het niet word geleverd

Als oke dank jullie

Scherpe prijzen

Ik heb een 125mm 170m3 ventilator besteld bij ventilatorshop. KW125T-RVS-G Deze was snel geleverd voor een scherpe prijs. De ventilator maakte naar mijn mening nog best wel wat lawaai, voor wat in de webshop staat omschreven als zeer geluidsarm.. Daarnaast is het allemaal geen hele denderende kwaliteit. Aansluiten met VD Draad kan je vergeten. Ik heb hem aangesloten met 3x1,5 flexibel Draad.

Zeer goede webshop met uitstekende service.

Een mooie duidelijke webshop met een erg groot assortiment en zeer goede aftersales.

Simpel, snel en goed

Website was duidelijk. Snelle levering. Netjes op de hoogte gehouden over wanneer de levering zou plaatsvinden

Goed product

Goed product alleen de bezorgers zijn zacht uitgedrukt waardeloos (kan ventilatieshop zelf niets aan doen )

Reactie van het bedrijf

Goedendag Wesley, Wat vervelend dat de bezorging van uw pakket niet goed is verlopen. Wij hebben hier zelf weinig grip op, maar toch graag samen met u kijken wat we hiervoor kunnen doen. U kunt hiervoor het beste met uw verhaal contact opnemen met onze klantenservice door een mail te sturen naar service@ventilatieshop.com Wellicht kunnen wij dan een melding maken richting de betreffende bezorgdienst. Excuses voor het ongemak.

Heel erg goed

Duidelijke website, erg handig dat er suggesties bij gegeven worden

Mooi op tijd

Een - puntje was. Indien vragen of informatie betaald telefoonnummer.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering Heb al vake wat bestelt.

Alles kwam precies zoals besteld en ook nog eens snel.

Telefonisch hulp goed, terugsturen van artikel ging goed. Terugbetalen zonder problemen.

Levering dag na bestelling is eerder een week na bestelling

Reken niet op de geafficheerde verkoopsvoorwaarden. Bestel vandaag, levering morgen: klopt niet. Ik heb meer dan een week moeten wachten.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Goedendag M, Wat vervelend om te horen dat de levering van uw pakket met vertraging is verlopen. Helaas kan het altijd met uitzonderingen gebeuren dat een pakket later wordt geleverd dan verwacht. Wij hebben uw bestelling direct na het bestellen voor u verstuurd. Hierna is het aan de door u gekozen bezorgdienst om deze spoedig bij u te leveren. Dit is in de meeste gevallen de volgende dag. Helaas heeft er een uitzondering bij u plaatsgevonden. De volgende dag is niet behaald i.v.m. drukte. Hierna hebben ze problemen gehad met het bereiken van uw adres. Waardoor deze naar een Pakketpunt verstuurd is. Wij vinden het erg vervelend dat u niet tevreden bent, maar helaas ligt dit ook buiten onze handen. Wel zullen wij een melding maken naar de betreffende bezorgdienst. Excuses voor het ongemak.

Snelle en goede levering. Keurig verpakt

Overzichtelijke site. Snelle levering. Bij telefonisch contact, goede hulp en uitleg

Super service en snel

Besteld en wordt volgende dag al geleverd en naar wens. Koerier was binnen de tijdslot ter plaatse.

Beter kan niet

Duidelijke website em snelle levering

correcte levering,misschien betere uitleg,handleidingen naar gebruik

eerste maal dat ik iets bestel bij jullie

Perfect !!

Ik kocht een tweedekansje in perfect condition , Mooi , werkt zoals het moet !

goede spullen, snel geleverd

de bestelde buisventilator is stiller dan verwacht. goede spullen en snel geleverd.

Een hele makkelijk verlopen, prettige ervaring

Het uitkiezen van de componenten die ik nodig had verliep moeiteloos dankzij de duidelijke website. Ook het afrekenen was zo geregeld. De spullen werden netjes en goed verpakt op het afgesproken tijdstip afgeleverd en de montage verliep vlekkeloos. Ik ben een zeer tevreden klant.