Gemakkelijk en goede service

Bestelling is vlot verlopen en de staat van het product in exacte staat zoals beschreven staat.

Doen wat ze beloven

Artikel besteld wat niet op stock was, levering op datum zoals telefonisch afgesproken, super content van de kwaliteit ( ventilatiesysteem horeca)

afhandeling

goede service en afhandeling

Aanrader

Alles perfect verlopen.

Zeer oplossing gericht..

Er was een probleem met de werking van een geleverde ventilator. Dit op afstand eerst proberen op te lossen. Hierna netjes retour kunnen sturen met een label waarna uit onderzoek fabriek garantie van toepassing was. Ook weer netjes een nieuwe uitgeleverd. Oftewel problemen worden netjes opgelost... Dankjewel

Doos en verpakking geopend bij levering

De doos en plastiek verpakking was open bij levering… kleine matte plek op het oppervlak van het ventilatiedeksel. Dit was waarschijnlijk een teruggestuurd item. Beetje jammer…

• Zou u ons aanbevelen? Yes

snelle levering dik voor elkaar!

ventilatieshop.com is goed maar bezorging niet

de bestelde artikelen zijn in orde maar de bezorging is niet goed, na 3 dagen was mijn bestelling nog niet binnen dus gebeld met ventilatie shop die zeiden dat de bestelling gelijk de deur was uitgegaan naar de bezorger en kon mij verder niet helpen ook al adverteren ze met de andere dag geleverd. mijn bestelling werd pas een week later afgeleverd, ik vind dit zeer bezwaarlijk

Snelle levering en correcte prijs.

Snelle levering en correcte prijs.

Helemaal prima

Snelle levering, goed werkend product

Besteld, snel en correct geleverd. Prima!

Super service

Voor alles een oplossing en vooral goed advies!

Positief, geen klacht te verzinnen.

Alles is naar wens verlopen.

Badkamer ventilator voldoet aan de verwachting. Plaatsing was eenvoudig

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed product en snelle levering

Precies wat ik nodig had!

goede prijs kwaliteit

snelle levering, koppelstukken passen niet altijd even mooi.

Alles vlot geleverd

+ Duidelijke website + Snelle en duidelijke levertijden + Alles netjes verpakt, zodat het schadevrij aankomt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Gewoon zoals verwacht en beloofd.

Het bestellen was simpel, de verzending was goed en de ontvangst ook. De installatie ging ook goed, dus helemaal tevreden.

Goed product.

Goed product.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Met enige regelmaat bestel ik voor mijn projecten de benodigde artikelen bij de Ventilatieshop. Het assortiment is erg breed, de prijzen scherp, verzendkosten vanaf €45 al gratis en levering zeer snel. De verpakking is bovendien erg ludiek, dat maakt de bestelling extra plezierig. Kortom, ik ben vaste klant en kan de Ventilatieshop van harte aanbevelen!

goed materiaal en snelle levering

goed materialen en correcte levering

Alles in orde.

Prima in orde alles verliep naar wens.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

goede service en materiaal.

goede service en materiaal.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer tevreden prijs kwaliteit en rap geleverd

Correct product scherpe prijs snel geleverd

Zeer behulpzaam!

Beantwoordt snel vragen en denkt goed mee, en retouren gaat ook erg makkelijk.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Ventilatieshop.com | 9.2