Had een ventilatie gekocht voor nieuwe badkamer. Monteur had hem aangesloten en werkte. Na het vastzetten weigerde de ventilator. Monteur heeft diverse dingen gedaan, echter deed hij het niet meer. Contact opgenomen met ventilatieshop en foto's toegevoegd. Nu had de monteur een inkeping moeten maken om hem goed passend te krijgen. Op basis hiervan verviel de garantie. Aan de ene kant te begrijpen (hij is niet in originele staat), maar er werd mij verteld dat dit vocht zou doorlaten. Dat vond ik een vreemde reden. Vervolgens nog gevraagd of ik een nieuwe kon kopen voor 50% van de waarde, echter dat kon absoluut niet. Ik zou denken, beter een tevreden klant die ons zal promoten, dan iemand op deze manier af te schepen. Ik persoonlijk zal hier nooit meer iets bestellen en gewoon naar lokaal bedrijf gaan waar de prijzen uiteindelijk echt niet hoger zijn en waar je als klant wordt behandeld.
Beste Amadee, Bedankt voor je bericht. Jammer dat je niet tevreden bent. Dat betreuren we zeker. Wel is het zo dat als er contact was opgenomen voordat de monteur deze inkeping gemaakt, we de ventilator retour hadden kunnen nemen onder garantie. En dus een betere oplossing kunnen bieden. Door deze inkeping is het aannemelijk dat er vocht in de ventilator kan komen. Het is zeker niet zo dat we je afschepen. We hebben zeker bepaalde richtlijnen waardoor we onze klanten tevreden kunnen stellen. Dus we mogen in bepaalde gevallen kortingen geven of zelfs een nieuwe ventilator sturen. Bij jou is dat niet gelukt Dat is jammer maar je blijft altijd welkom om bij ons te bestellen. met vriendelijke groet Onno Vemntilatieshop
1 maand de ventilatie terug gestuurt een ik heb nog altijd het geld terug verkregen waarom zolang wachten ?
Beste Joseph Bedankt voor je bericht. Mocht het nog steeds niet goed afgehandeld zijn, geef ons per mail of per telefoon even je ordernummer door, dan kunnen we meteen even kijken.
Prima service, snelle omwisseling bij een defecte ventilator
Beste Rolf Bedankt voor je positieve feedback. Ook bij problemen of defecte producten proberen wij altijd adequaat te handelen. Fijn dat je dat ook positief ervaren hebt.
Fijne rustige zachte ventilator, die vanzelf starr zodra de douche aan staat. Blijft ook nog fijn enkele minuten nalopen.
Beste Rene Fijn dat je tevreden bent over je bestelling en ons product. We wensen je veel plezier met je ventilator.
Goed verpakt en snel geleverd!
Beste Peter Belangrijk voor ons ook om te weten dat het goed verpakt is en snel geleverd. Veel plezier met je bestelling!
De keuzehulp helpt je goed de juiste ventilator te bestellen. Per ongeluk zelf toch de verkeerde besteld. Deze ging zonder problemen retour en het geld stond snel weer op mijn rekening.
Beste Regina Fijn dat je de keuzehulp op onze website als positief hebt ervaren. Ook proberen wij de afwikkeling zo makkelijk mogelijk te maken als er iets fout is gegaan. Bedankt voor je review!
prijs kwalitiet
Beste Guy Fijn dat je onze prijs kwaliteit verhouding noemt. En dat je tevreden bent over onze producten. We zien je graag een keer terug! Met vriendelijke groet Onno Ventilatieshop
Het was behoorlijk puzzelen hoe we de ventilatie na verbouwing gingen aanpakken. Na voor mezelf een plaatje te hebben gemakt mailcontact gezocht en gevraagd wat mee te denken. Snel reactie en goede tips! Erg fijn!
Goedemorgen Wim Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen met je project. Met vriendelijke groet Onno ventilatieshop
Beste Frank We proberen altijd snel te leveren. Dat beloven we ook dus fijn dat we dat bij jou ook hebben kunnen waarmaken. Veel plezier met je bestelling Met vriendelijke groet Onno Ventilatieshop
Al 2 keer een bestelling gedaan en telkens zeer snel geleverd, wat erg belangrijk was. Zeer tevreden.
Beste Nathalie Daar staan we voor en proberen we ook waar te maken, dus fijn dat je dit ook als positief hebt ervaren. met vriendelijke groet Onno Ventilatieshop
Degelijk en professioneel materiaal dat werd aangekocht.
Beste Jean-Claude Wij staan voor onze producten maar wij waarderen het zeer dat jij dat ook zo ervaart. We wensen je veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet Onno Ventilatieshop
Alles verliep correct en snel!
Beste Joran Bedankt voor je review en alles goed is verlopen. We wensen je veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet Onno Ventilatieshop
Snelle levering en producten zijn dik in orde
Blij met het afdekrooster erg mooi ook
Beste Monique, Bedankt voor je review. We wensen je veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet Onno Ventilatieshop
Filters werden geleverd zoals voorzien.
Goedendag Luc Fijn dat alles naar wens was! We zien je graag een keer terug. Met vriendelijke groet Onno Ventilatieshop
Eerst verkeerde maat filter besteld maar kon snel geruild worden, top
Beste John Fijn dat dat snel opgelost is! Met vriendelijke groet Onno
integraal zeer tevreden over deze webwinkel. doet wat het beloofd. bij foutjes of mankementen draaien ze niet rond de pot en leveren ze na of wisselen voor nieuwe stukken. prachtige service.
Beste Tim Wat fijn dat je zo positief bent over onze webwinkel en onze service! Fijn dat je de moeite hebt genomen voor deze review. We zien je graag een keer terug. Met vriendelijke groet Onno Ventilatieshop
goed product en volgens afspraak geregeld
Beste Mark Fijn dat je ons product en de service als positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet Onno Ventilatieshop
Een snelle levering en alles duidelijk . Het pluspunt is ook dat men een retour ticket bezorgt zodat de oude kan teruggestuurd worden voor reclycage waarvoor hartelijk dank
Dag Rudy Fijn dat je onze service ook als positief hebt ervaren. Dat is voor ons belangrijk om te weten. We proberen het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Met vriendelijke groet Onno Ventilatieshop
Snelle levering.
Vragen die ik stelde keurig beantwoord.
2 ventilators gekocht. 1 was de behuizing van stuk 1 werkte niet Terug gestuurd,hebben ze 1 nieuwe opgestuurd terwijl ik aangaf mn geld terig te willen.Deze geweigerd aan de deur,uiteindelijk mn geld terug gekregen.
Ventilatie geplaatst in de kelder
Top product en zoals aangegeven zeer stil
De buizen en hulpstukken voor een ventilatie afvoer waren goed geprijst en overzichtelijk in de site te vinden