Website geeft bij een product wisselende informatie.

In de 1ste instantie " niet op voorraad". Klik je door dan "wel op voorraad"? Voor 14 uur besteld, volgende dag is huis klopt niet. Vervoersbedrijf kan deze snelle levering niet waarmaken. Jammer.

Snel en goed

Precies zoals het hoort

Prima materiaal voor prima prijs

Ondanks dat de site aangaf dat alles op voorraad was, bleek toch niet alles daadwerkelijk op voorraad te zijn. Levering was dus vertraagd. Op zich geen probleem, tenzij je iets echt snel nodig hebt.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering, prima verpakt!

Het is een beetje een nichemarkt (voor mij). Ik heb nog nooit iets met ventilatie gedaan, maar de website van ventilatieshop.com ziet er prima uit, duidelijke foto's en omschrijving. Goed verpakt, snel verstuurd. Echt helemaal prima!

Leveringsvoorwaarden

Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen gratis bezorgd. Dit is helemaal niet waar !! Op 17 juli heb ik 2 ventilatoren besteld met deze voorwaarden en pas 23 juli geleverd...dus als levertijd belangrijk is...

alles snel geleverd

nog niet geinstaleerd

Goed geholpen

Telefonisch contact gehad met wat vragen en prima geholpen

Snelle service en betrouwbaar

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duur, maar wel een mooi en kwalitatief product

Mooj product en snel geleverd . Top.

Hele goeie service, en snel geleverd.

Had eerst en verkeerd product besteld. Deze kon ik retourneren en vervolgens de goeie besteld.

top

duidelijk en snel

Behulpzame klantenservice en snelle leveringen

Meerdere bestellingen al geplaatst

snel en goede kwaliteit

Snelle levering zo als het hoort!

Heel snel en makkelijk , goede website.

Vertrouwd adres

Gebeld voor advies; denkt met je mee. Snelle levering van de artikelen. Voor herhaling vatbaar

Makkelijke website

Perfect service

Have visited the store several times, Bas is extremely knowledgeable, and helpful. He has helped me with several projects; I wouldn’t have been able to do it without him. And the prices are competitive.

Klantvriendelijk

Fijn persoonlijk deskundig contact nav vragen en product volgende dag in huis.

Bruikbaar advies en snelle levering

Medewerkers zijn bereid om advies te geven bij ontwerp van ventilatiesysteem voor ons huis. Tips voor handige werkwijzen gekregen. Bestelde spullen kon ik direct meenemen van de shop. Online bestelde items kwamen ook echt de volgende werkdag aan.

Had niet de goede ventilatoren, maakte te veel lawaai, zonder problemen omgeruild voor duurdere en kreeg geld snel teruggestort

ZEER SNELLE LEVERING,ART.UITSTEKEND

zeer goed

mooi ventiel snelle service

Fantastisch bedrijf

Overzichtelijke klantvriendelijke website, goede communicatie, snelle levering.

Grote voorraad en goede kwaliteit.

Veel spullen op voorraad en nette prijzen.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Ventilatieshop.be | 9.1