Goed product.

Goed product.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Met enige regelmaat bestel ik voor mijn projecten de benodigde artikelen bij de Ventilatieshop. Het assortiment is erg breed, de prijzen scherp, verzendkosten vanaf €45 al gratis en levering zeer snel. De verpakking is bovendien erg ludiek, dat maakt de bestelling extra plezierig. Kortom, ik ben vaste klant en kan de Ventilatieshop van harte aanbevelen!

goed materiaal en snelle levering

goed materialen en correcte levering

Alles in orde.

Prima in orde alles verliep naar wens.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

goede service en materiaal.

goede service en materiaal.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer tevreden prijs kwaliteit en rap geleverd

Correct product scherpe prijs snel geleverd

Zeer behulpzaam!

Beantwoordt snel vragen en denkt goed mee, en retouren gaat ook erg makkelijk.

Netjes

Perfect geregeld

Snelle levering en een prima apparaat

Snelle levering en een prima apparaat

Top service!

Snelle levering en prima kwaliteit!!

Mooi assortiment en snel besteld en geleverd.

Ruime keus en goed en snel geleverd.

goed product

doet wat het belooft

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles snel en goed geleverd!

Het is een goede ervaring

Snelle en goede levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

goed materiaal en goed afgeleverd

Bedankt voor de snelle levering en dat door een zeer vriendelijke persoon. De roosters zijn al geplaatst en werden besteld via deze site omdat ik hetzelfde kwalitatieve materiaal niet vond in een winkel in de buurt. bedankt ventilatieshop! Jacques

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vragen over kwaliteit koerierdienst, ventilator ok.

Levertijd is verschillende keren uitgesteld, Ventilator besteld op 30 maart, uiteindelijk geleverd op 08 april door UPD

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer correcte prijzen, betaling en levering!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ook keurig en correct als de bestelling geretourneerd wordt

Mijn Daalderop Draadloze Bediening had het na 15 jaar begeven. Ik nam contact op met een medewerkers van Ventilatieshop om een nieuwe bestelling te plaatsen. Deze medewerker gaf mij advies, maar vertelde mij ook dat de draadloze bediening niet paste bij het ventilatiesysteem. Toch heb ik deze draadloze bediening besteld, maar helaas lukt het mij niet. Kosteloos kon ik deze retourneren en na enige dagen werd het geld keurig teruggestort. Netjes afgewerkt en correct telefonisch contact gehad.

Gewoon goed

Een woord prima douche ventilator besteld en deze had ik verkeerd besteld.zonder problemen omgeruild en had nog wat vragen die werden door de medewerker vakundig beantwoordt

Alles in supertempo geleverd

Goede kwaliteit, super snelle levering, alles voorradig, makkelijke website om te navigeren en te vinden

Klantgericht meedenken

Fijn contact en snelle levering

Exact wat ik zocht

Goede omschrijving op de website, correcte prijs en perfecte levering.

Zeer snelle en vlotte levering

Zeer snelle en vlotte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en goed aangekomen

Heldere beschrijving van het product, de levering was snel en in goede staat aangekomen.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Ventilatieshop.com | 9.2