Snelle levering, mooie producten en een goede service.

Perfect voor al je ventilatiebenodigdheden

Ik zocht een specifiek type ventilator die in een 100 mm gat past. En die heb ik op Ventilatieshop.com meteen kunnen vinden. Prijs was prima. Bestelproces duidelijk. Levering soepel. Geen enkel negatief punt te bedenken.

Snelle levering, werkt prima

Airco besteld en de afspraak nagekomen voor volgende dag te leveren. Airco is inmiddels geïnstalleerd en werk prima.

Positief, vlotte reactie bij vragen

Via internet en omdat er vlotte levertijd was bij hun besteld .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles snel en naar wens verlopen

Alles keurig netjes verpakt en ook nog snel ontvangen .

Werkt uitstekend

Snel geleverd en werkt uitstekend

gewoon prima geregeld.

mijn bestelling was gedeeltelijk niet leverbaar. daarom gebeld voor een deellevering. dit was helemaal geen probleem. prima kwaliteit en gewoon goed spul

Foute review " Geen reactie"

Ik heb helaas een slechte review gegeven aan de verkeerde firma! Ventilatieshop is top! Correcte en snelle levering!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

snelle en correcte levering. 1 verkeerd stuk die ik in retour zal terugsturen maar zal ongetwijfeld even vlot gaan. aanrader!

perfect

Perfect geholpen en opgelost had verkeerd product besteld en binnen 1 dag terug gebracht en krijg zonder problemen alle mijn geld terug zonder navraag. oftewel perfect geregeld en zeer netjes behandeld.

Vlot geleverd

Vlot geleverd en vildoet aan de verwachtingen

Geweldig product en van hoge kwaliteit.

Werkt prima. Zeker een aanrader.

Prima gegaan, alleen track and trace van GLS werkte niet

Zie bovenstaand

Gewoon correct

Goed passende produkten aan betaalbare prijzen. Tijdig en correct geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Pakket niet aangekomen en zonder problemen nieuw opgestuurd maar tot hiertoe wacht ik nog op de levering ervan

Prima product

Ook na de aankoop, prima informatie na twijfel.

SUPERB!

I ordered a fan with moisture sensor and accessories and the quality was excellent and delivery and customer support was quick and effortless. HIGHLY RECOMMEND THIS PLACE.

Correcte info en goed materiaal

Goede vlotte bestelling

Voldoende

Waren goed van antwoord maar het was niet juist. Ik vroeg of de afvoerdarm een zwarte binnenkant had welke werd bevestigd maar toch bleek dit niet zo, gelukkig kan dit opgelost worden. Voor de rest wel prima qua verzending

Vlotte levering

Vlotte levering 2 x maal een retour moeten aanvraag door verkeerde besteling Zeer vlot verlopen en creditnota's snel ontvangen

Goede webwinkel, waardeloze bezorging

Super website, duidelijke informatie en een heel ruim aanbod. Voldoende technische gegevens op de pagina's om een goede keuze te maken! bestelproces verloopt vlekkeloos, je wordt ook niet verplicht om een onnodig account aan te maken. Helaas wordt de verzending verzorgd door DPD, wat betekent dat je pakketje verloren is en hopelijk/misschien plotsing opduikt bij je voordeur. De track&trace is waardeloos (geeft pas aan dat het pakket onderweg is als deze al thuis op de keukentafel ligt), bezorging duurt gemiddeld 3 dagen langer dan bij andere bezorgdiensten en je kan maar beter zorgen dat je thuis bent, want anders gaat je pakket naar een pakket punt wat 2 dorpen verderop in een woonwijk zit en een half uur per dag geopent is.

Echt heel snel ontvangen en echte kwaliteit van de roosters.Heel blij mee !!

Top !!

Prima ventilator, geluidsarm

Vlotte behandeling

Altijd goed

Heb nu al vaker iets besteld en ook anderen naar jullie verwezen en het is altijd goed en snel , prima.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Ventilatieshop.be | 9.1