snelle verzending

Snelle verzending na bestellen product. Product netjes verpakt. Kan product nog niet beoordelen, want nog niet aangesloten.

Snelle service en je krijgt wat word verwacht

Je krijgt wat je ervan verwacht

Snelle en correcte levering

Ook in het verleden Al besteld en altijd correct verlopen.

Uitgebreid assortiment,scherpe prijs

Uitgebreid assortiment, scherpe prijs

Mooi afgewerkt product

Keurig op tijd geleverd

Goeie site

Slechte service

Artikelen retour gedaan onder 2 verschillende order nr. 1 e bedrag terug gekregen 2e bedrag niet. Gaat over € 13,- ongeveer . Heb al een x revieuw geschreven dezelde als deze ongeveer. Dan zegt men om welk order nr gaat het dan kunnen we het oplossen nouw dat weten ze heel goed bij ventilatieshop.com Ze kunnen mij bellen of via de mail om het op te lossen. Voor nu koop ik hier nooit iets meer.

Snelle levering goed materiaal aan scherpe prijs

Helemaal tevreden. Goede producten die veel betaalbaarder zijn dan in doe-het-zelf-markets.

Werkt perfect.

Datum levering zoals afgesproken

Supersnelle service

Supersnel gevonden wat ik zocht , besteld en de volgende dag had ik mijn bestelling reeds thuis !!! Zeer goede ventilator voor de badkamer

gewoon goed

Op tijd geleverd, gewoon goed

Niet akkoord

Ventilator aangekocht die niet werkt. Teruggestuurd. Dit gekregen als antwoord: Na inspectie van uw geretourneerde ventilator hebben we helaas vastgesteld dat er een fysiek gat in de behuizing zit.Dit soort schade valt niet onder de garantievoorwaarden, aangezien het doorgaans wordt veroorzaakt door externe factoren Dit klopt voor 100% maar als de bedrading te kort is werd er een klein gatje geboord waar de bedrading door moest. Maar dit is zeker NIET de reden dat hij niet werkte. De ventilator werkte maar de timer werkte niet, en dan is het makkelijk om geen nieuwe ventilator te moeten sturen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Goede site, goede service

Goede site, goede service

aan te raden

geen gedoe, met retouren producten. product maar alleen meer geluid dan verwacht

Zeer behulpzaam en coulant

Ventilator besteld vond de badkamer, voor installatie bleek deze deels wit ipv zwart. Zelf de verkeerde bestelld bleek later. Geen probleem om terug te sturen en uiteindelijk de juiste besteld. Vakkundig en vriendelijk geholpen via de telefoon. Waarvoor dank.

Producten passen perfect en snelle levering . Top winkel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De juiste materialen, snel en een goede prijs

Prima webshop. No nonsense. Meestal de beste prijs, in ieder geval niet de moeite waard om verder te zoeken. Goede kwaliteit materialen en apparatuur. Fijne bereikbaarheid en respons. Retour service voor oude ventilatieboxen is tof, geeft een goed gevoel. Jammer dat de doos waarin wordt verzonden te groot is om een vervangen MV box in te retourneren, dat is een klein minpuntje.

Zeer goede service, correcte vlotte levering

Men heeft mij heel goede hulp en informatie gegeven zodat ik het juiste product kon bestellen. Vriendelijk personeel.

Alles perfect zoals verwacht

Goede kwaliteit, snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima levering. Prijs kwaliteit uitstekend.

Na levering ben ik ******ziek geworden van de dagelijkse verzoeken om een review te geven. Als je tegenwoordig een doosje punaises koopt krijg je meteen de vraag: hoe hebben wij het gedaan ? Het grootste probleem van deze tijd is dat een te groot aantal mensen Marketing en communicatie gaan studeren. En die moeten allemaal toch een baantje. Mijn advies aan al deze uitvoerders van "****jobs": leer een vak en ga wat zinnigs doen.

Supper

Ik vind deze een zeer goede ventilator doet wat hij moet doen en je hoort het bijna niet.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Levering volgens planning, materiaal in goede staat en van goede kwaliteit. Een aanrader.

Product mooi op tijd geleverd en zoals verwacht.

Vlotte afhandeling

Alles top!

Zeer tevreden! Alles top. Prima kwaliteit/prijs! Correcte en snelle levering. Als ik. Nog iets nodig heb is het zeker daar!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel efficient en top materiaal

Duidelijke site , snelle levering en goed materiaal

Best beoordeeld uit 2 leden

- Ventilatieshop.be | 9.2