100% tevreden

Zeer snel en goed product geleverd.

Goed product snel geleverd

Deze ventilator was nergens anders te krijgen, wel bij Ventilatieshop. Bovendien snel geleverd, dus tevreden.

Prima ook na deskundig advies

Snel geleverd prima shop

Prima tel geholpen

Heb de box nog niet aangesloten komen ze maandag doen dus de werking weet ik nog niet .

slordig

Ik had een regelkep besteld, krijg ik de verkeerde geleverd. De maat was anders en deze was niet electrisch bediend. Foto gemaakt en gemaild, krijg ik bericht terug dat het via een retour moet. Oke, aangemaakt en terug gezonden (dus naar het ophaalpunt moeten brengen, alsof ik niets anders te doen heb). En ondertussen de juiste klep nog steeds niet binnen. Het is tegenwoordig toch gemakkelijk op items die je verzend te checken met een QR- of streepjes code. Dit werkt niet. Ik was gehoopt op een snelle werkbare oplossing zo kan ik niet verder.

Goed advies, snelle levering

Goed advies gehad voor mijn badkamerventilator. Er werd goed meegedacht naar mijn bestaande situatie. Na bestelling snelle levering. Kortom erg tevreden over Venilatishop!

Alles was op tijd geleverd en goede berichtgeving. MAAR : wat ik een week geleden retour heb gestuurd heb ik nog niets van gehoord en ook geen terugstorting?? Groet Helmuth

2 maanden trekken aan dood paard...

Bijna 2 maanden zijn eroverheen gegaan voordat men (na weer een herinnering van mij), mij definitief lieten weten dat 1 van de 2 artikelen niet leverbaar was. Direct daarop is volledige bestelling door hen geannuleerd en geld gecrediteerd. Niets geen overleg dan alleen aanbieding van iets dat niet overeenkwam met hetgeen ik wilde hebben, maar wel 2x zo duur was.

.....

. ....

alles prima verlopen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Voldoet volledig aan de verwachting

Snelle levering , goede prijs prestatie verhouding

Prima shop.

Snel in huis, blij mee.

Alles was perfect.

Niets op aan te merken, perfect. Besteld en de volgende dag al ontvangen. Ik had een ventilatiebuis met een diameter van 125 mm besteld. Het was precies wat ik wilde.

prima levering

prima levering, binnenkort volgt nog een order

Bestelling snel afgehandeld

Pervect

Deze ventilator werkt perfect beveel hem zeker aan

Goede informatie

Bij aanschaf van een wtw unit goede informatie gehad en de producten zijn goed en op tijd geleverd ben tevreden.

ãlles oké

op maat gemaakt en compleet, nog even e euroclix bijschrijven en dan is het een 10

perfect

op tijd en goed verpakt

Duidelijke webshop

Snelle levering van het gekochte product.

Een goede service, zeker in Lebeke België

Een goede service, zeker in Lebeke België. Dank u.

Fantastisch!

Goed advies over maat overdrukrooster.

Telefonische ondersteuning was erg prettig met kundige mensen. Afspraken rondom levering netjes nagekomen!!

Best beoordeeld uit 2 leden

- Ventilatieshop.be | 9