prima verlopen

prima verlopen

Dikke prima

Adequaat prodict en snelle levering.

Het product was duidelijk zichtbaar op de foto, eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Helaas kon ik geen filters voor luchtuitvoerventielen bestellen (grotere maat) omdat ze niet beschikbaar zijn.

Regelmatig besteld, altijd ok

Al een aantal bestelling bij ventilatieshop gedaan, kan vinden wat ik zoek op de site, het wordt altijd geleverd als beloofd en de producten zijn van verwachte kwaliteit.

Heel goed snel geleverd

Overzichtelijk site als je een vraag heb wordt je goed geholpen vriendelijke mensen top tot de volgende bestelling

Goede service en vlugge levering

Top en snel en kwaliteit

Top en snel en kwaliteit

snelle levering, goed geluisterd wat ik nodig had..

vriendelijke behandeling.

Zeer Snel geleverd , dus goed service

Snel

snelle levering, goede prijs

Het product werd snel geleverd en was goed geprijsd. Prima webshop.

Ik had alleen zaterdag als afleveringsdag gekozen maar de bestelde artikelen kwamen pas dinsdag.

Goed geholpen een spullen worden snel geleverd

Goed geholpen een spullen worden snel geleverd

Snelle levering, goede website

Snelle levering, goede en overzichtelijke website

Snelle correcte levering

Mijn bestelling werd door Ventilatieshop snel en vakkundig geleverd. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van het verzendproces.

Perfect passend goed afgewerkt rooster

Goede duidelijke website snelle afhandeling van de bestelling

Duidelijke site over de producten en goede afhandeling van de bestelling

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Gemakkelijk en snel geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en goede levering van kwaliteit

Goede en snelle levering. En materiaal van hoogwaardige kwaliteit

Goed bedrijf

Goede spullen en prijs

super snel geleverd

had bestelling waar weekend bij in zat en toch voor maandag nog binnen gekomen . blij met mijn bestelling voor de klant zij zeer tevreden geruisloos bij wat zij had.

Goed en mooi optijd

Het bestelde was snel binnen . En netjes verpakt waardoor alles heel en onbeschadigd aankwam.

Netjes verpakt en goed product

Perfect geholpen met advies en produkten.

Door een lekkage in kruipruimte was de grond hier erg vochtig geworden. Mijn idee was om goede ventilatie aan te brengen. Met de vragen die ik had, krapte ze zich bij de bouwmarkten achter de oren omdat er niet voldoende kennis was. Met ventilatieshop eerst tel contact opgenomen om keuze te maken welke badkamer ventilator ik kon gebruiken hiervoor. En vriendelijke dame heeft mij erg goed geholpen door juiste adviezen te verstrekken en heeft echt de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Een super stille krachtige ventilator en klik aan/uit afstandbediening gekocht. Levering ging ook snel en advies via mail, hoe aan te sluiten ook heel prettig. Systeem werkt geruisloos. Ben heel tevreden over shop en aanschaf.

Positieve ervaring.

Rechthoekig overdrukrooster voor afzuigkap besteld. Zowel de technische vragen als de aflevering van het product correct uitgevoerd. Product voldoet aan de wensen. Ben tevreden particuliere klant.