Top geregeld

Besteld en op de juiste dag geleverd, precies zoals het hoort.

Goede ervaring

De site heeft een mooi aanbod, het product dat ik kocht had een duidelijke installatie video. Vlot besteld en betaald. Snelle levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Met de retour zending slecht

Ik heb iets terug gestuurd via post nl volgens jullie instructies maar nu komt het pakket niet aan en krijg ik mijn geld niet terug omdat er geen barcode op het pakket staat. Maar daar staat ook niet vermeld in jullie instructies.

Snel geleverd, prima produkt

Mooi ventilatierooster, snel geleverd en makkelijk te plaatsen.

Een fijn contact en de juiste spullen zijn snel geleverd!

Ik als leek kreeg goede adviezen en kon de juiste spullen vinden. Snelle levering en alles paste! Top!

zeer goed

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne webshop, snelle levering en dat tegen een goede prijs

Transport met DPD was een ramp

Het pakket kon je mooi volgen via de track & trace, het heeft twee keer een toer de benelux gedaan, zogezegd 3 keer komen aanbieden, zelfs met neerzetbevestiging en verschillende post-its op de deur telkens het pakket terug meegenomen, in de dagen van het DPD debacle leverden andere transporteurs andere pakketjes wel netjes af. daar werken ze met vaste mensen op een toer, wij kennen hen en zij kennen de buurt en buren en weten perfect waar en hoe ze pakketjes kunnen afleveren. ik rekende op een snelle levering van het materiaal dat ik dringend nodig had, belofte "leveren de volgende dag" werd zo 10 dagen

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Fast!

Fast service! Thanks!

niet ***len maar poetsen

Verdere toelichting is niet nodig. Ga het maar gewoon zelf ervaren.

Fantastisch!

Eerste bestelling en de volgende dag al in huis. Zeer netjes verpakt en perfect passend onderdeel. Ik ben echt zeer tevreden!

Zoals het hoort.

Zowel telefonisch als via de mail was het contact positief en correct geholpen.

Mooie ventilatie ventielen

Nog niet geplaatst maar zien er mooi en degelijk uit!

Vlugge reactie en levering

Khad dringend materiaal nodig om te kunnen afwerken, en deze werd ‘s anderdaags al geleverd, zo werd project mooi afgewerkt. Zeer tevreden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super ervaring - badkamer vent.

Onderdeel besteld, helaas niet kunnen gebruiken omdat het niet toe te passen was. Retour gestuurd verliep erg soepel allemaal. Netjes geld retour en ondertussen had ik al een nieuwe besteld. Deze geplaatst en zeer tevreden over de kwaliteit en werking to zover. (drie dagen)

Artikel snel gevonden en besteld, snelle levering!

Artikel snel kunnen vinden op website en besteld, snelle levering.

Snelle en duidelijke winkel

Mijn produkt goed en netjes geleverd en de mail wanneer en hoelaat zijn erg duidelijk.

hele snelle levering en top service

onlangs diversen WTW units besteld en deze waren de volgende dag geleverd. ook een retour teruggestuurd en binnen twee dagen stond het geld alweer op mijn rekening. samengevat zou ik iedereen de ventilatieshop advisere. groetjes Paul de Kort

Gewoon goed

Goede overzichtelijke website

Door de eenvoudige keuzehulp de juiste badkamer ventilator kunnen bestellen. Vlot geleverd.

Goede kwaliteit snelle levering

Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen en is snel geleverd

Aanrader

Duidelijke website met prima prijzen!

supersnelle levering

#besteld en de volgende dag is het er al. #dat is gewoon perfect. #prima artikelen. #blij met jullie

100 emails na elke bestelling

Prima producten maar stop met spammen na elke bestelling.

Omdat de stukadoor een paar dagen eerder kwam dan afgesproken hadden we met spoed de ventilatiematerialen nodig. Kwart over vier besteld en de andere ochtend in huis. Konden ze mooi worden verwerkt door de stukadoor.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Ventilatieshop.be | 9