Topproduct. Toplevering!

Eerste keer besteld en was helemaal blij met mijn aankoop.

Superservice

Geleverd zoals beloofd

Snelle leverimg, goede kwaliteit

Snel en vakkundig

Na mijn zoektocht op internet kwam ik uit bij Ventilatieshop. Duidelijke site, geen gekke zaken als je wilt afrekenen en daarnaast ook snel opgestuurd. Kortom snel en vakkundig in alle opzichten.

Mooi product en snelle levering

Via de webshop 4 uitlaatventielen voor de WTW gekocht. De oude waren geel geworden. Binnen enkele dagen had ik ze in huis en heb ik ze geplaatst. Het ziet er nu weel schitterend uit, mooi strak en veel minder aanwezig dan de oude.

Alles in orde..

Snel en zonder problemen geleverd. Top

geweldig

geweldig

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijke website, vlot bestellen en leveren

Oké

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Belangeloos geweldige service verleend.

Ik dacht een nieuwe badkamerventilator te moeten aanschaffen. In plaats daarvan leverden ze kosteloos een nieuw rotorblad. Super service!

Prima bezorging, op tijd, goede info.

Top advies en snelle levering

Ik had een ventilator nodig voor de badkamer met een inbouwdiepte van 5cm. Telefonisch advies gevraagd en direct gekregen. Vervolgens besteld en geïnstalleerd. Functioneert uitstekend.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Snelle levering, netjes verpakt, past goet in de gat 79 mm, doet wat het moet doen.

gewoon TOP!

Goed product. Ultra snelle levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De antitril matjes helpen super goed. Ben er heel blij

Fijn bedrijf met duidelijke website

Al diverse bestellingen gedaan bij dit bedrijf. Op gebied van ventilatoren blijf ik bestellen omdat de levering altijd lekker snel is en voor vragen kun je ook altijd terecht bij dit bedrijf.

Product valt tegen.

Gevelrooster vierkant RVS met terugslagklep besteld en gemonteerd. Klep blijft rammelen en is binnen te horen. Product is niet goed. Ik heb er spijt van dat ik er niet 1 met gaas en zonder terugslagklep heb gekocht

prima accuraat op tijd geleverd

alles geleverd naar verwachting

prima service

De zending heel snel binnen en een teveel besteld artikel binnen 2 dagen afgehandeld incl terugbetaling. Fantastisch.

Goede prijzen en snelle levering

Snelle levering.

Snelle levering en product voldoet geheel aan de verwachtingen.

Uitstekende webshop; snelle levering

Een voor mij onbekend artikel kon ik in de webshop snel vinden en werd conform informatie afgeleverd.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Ventilatieshop.be | 9.2