Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling

Twee ventilatoren besteld en netjes verpakt binnen de twee dagen geleverd.

Zeer overzichtelijke website

Prima, snelle levering

Enthousiast over snelheid van werken bij de Ventilatie shop

Nette en snelle levering

Ventilatieshop leveren snel alleen gaat het wat traag bij post nl als ze je op de dag (tijd) niet thuis bent dan is het 24 uur later nog niet op het verzamelpunt af te halen

Groot aanbod, snelle levering

Prima webwinkel met heldere keuzemogelijkheden, een groot aanbod en een snelle en prima afhandeling van de bestellingen.

Tevreden klant

Snelle levering en divers aanbod tegen normale prijzen.

Goede shop

Ze staan je netjes te woord, en leggen het goed uit.

Alles geleverd zoals gevraagd

Alles geleverd zoals gevraagd

Goede en vriendelijke klantenservice

Klantenservice heeft mij uitgebreid en goed geadviseerd. 1 oplossing kwam niet uit. Daarvoor heb ik een ander product moeten bestellen. De medewerker heeft ervoor gezorgd dat ik geen transportkosten hoefde te betalen.

Product top, verzending via post nl erg slecht

Stop eens met de beloftes “voor 23:50 besteld” Morgen in huis. Heb nu al een paar keer gehad dat het dan 3 of 4 dagen later binnen is. Als je het niet waar kan maken zet het dan niet op de site! Een dag of 2 is ook niet slecht! Verder top site!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Een goede en snelle levering

Het assortiment is ruim. De bestelling werd snel geleverd en was verder in orde.

Materiaal goed Retourenen goed Levertijden bij altijd langer als beloofd

Uitstekende kwaliteit, voor de juiste luchtkwaliteit

Duidelijk en overzichtelijke webshop. Snelle en accurate levering!

Snel en correct

Snelle opvolging van de bestelling en alles in 1x goed

Betrouwbaar

Heel snel, betrouwbaar en nieuw uit de doos. Zoals een topwebshop hoort te zijn.

Zeer betrouwbare goede informatieve webshop met een groot assortiment

Al meerdere keren via deze webshop spullen aangekocht om ons huis te verduurzamen. Bij hun aangeboden producten geven ze goed en duidelijk advies. Tevens hebben ze in hun assortiment spullen die je niet bij een bouwmarkt kunt krijgen. Ook zodra je een bestelling geplaatst hebt is de verzending binnen 2 dagen. Wat ook erg fijn is. De items zijn goed en netjes verpakt. Al met al een zeer fijne webshop die ik iedereen aanraad.

Vlotte levering

Op zoek naar een terugslagklep voor ventilatiekanaal. Voor 10 uur in de ochtend besteld en was om 17.30 uur geleverd! De terugslagklep van 100 mm was. Bedoeld voor badkamerventilator. Het veertje was iets te sterk voor de buisventilator. Dus zelf het veertje iets bijgesteld. Dat was wel beetje prutsen, maar werkt naar tevredenheid en geen koude tocht meer in de badkamer. Verstandig om er dan meteen een rolletje tape bij te bestellen om een af te werken/bevestigen.

ventilatierooster goed en op tijd bezorgd

ventilatierooster besteld met een afmeting van 400x200mm die niet overal te krijgen is en wel bij ventilatieschop

Dit was de eerste keer en het is prima bevallen.

De bestelling werd snel opgepakt en geleverd. Prima service

Zeer vlot verlopen

Bestelling geplaatst en vlug bezorgd alles naar wens doe zo verder MVG Roland

Correct en snel

Tevreden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijke site, snelle levering, goed product

Terugslagklepvoor afzuigkap besteld, ivm binnenkomende kou. Klep snel gevonden op site, besteld en binnen 24 uur geleverd

Super service

Benodigd materiaal snel gevonden in de webshop, besteld en netjes geleverd, echter kwamen wij er achter dat wij een verkeerde berekening hadden gemaakt. Waardoor we een kleiner model nodig hadden. Gebeld met de service afdeling en zonder problemen werd er een retour bon geprint, en de juiste materialen opgestuurd. Waardoor wij direct verder konden met onze verbouwing. Ook de kwaliteit van materiaal is prima.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Ventilatieshop.com | 9.2