Laden reviews...
4.316 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
“Vandaag besteld, morgen in huis” klinkt natuurlijk mooi, maar blijkbaar moet je dat bij Coolblue niet al te letterlijk nemen. Ik heb juist voor Coolblue gekozen vanwege de beloofde snelle levering. Inmiddels zijn we 3 dagen verder en heb ik nog steeds niets ontvangen. Dan is zo’n leverbelofte vooral goede marketing, maar weinig waard in de praktijk. Vertraging kan natuurlijk gebeuren, maar communiceer daar dan duidelijk over en beloof niet iets wat je niet waarmaakt. Erg teleurstellend en zeker niet de service die ik van Coolblue had verwacht.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Niet iets beloven wat niet waar gemaakt kan worden.
Edwin
Groningen
Jammer dat ik mijn product te duur heb gekocht, heb betaald 489.00 euro Later zie ik het product bij jullie voor 479.00 En op bol.com werdt het zelfde product aangeboden voor 445.00 euro. Toch jammer!
Pieter
Rotterdam
snelle levering, meteen mail met uitleg hoe je het installeert en alles keurig afgewikkeld
frank
leeuwarden
Ik had een tweede kans Oura ring besteld, en kreeg de verkeerde kleur. Kan gebeuren natuurlijk. Toen ik terug kwam in de winkel vertelde ze mij dat ik niet dezelfde kleur kon krijgen voor dezelfde prijs. Ze waren wel zo vriendelijk om mij iets korting te geven, maar toch moest ik nog best wat extra bij betalen. In de winkel zouden ze regelen dat ik een mail zou krijgen en de bestelling de volgende dag op zou kunnen halen. Die dag kreeg ik maar geen mail, dus jeetje, toch nog maar weer terug naar de winkel. Toen bleek het dat de bestelling helemaal niet gedaan was! én de verkeerde kleur én 3 uur tijd vergoten én ook nog is bij betalen. Personeel was overigens heel vriendelijk en daar is niks mis mee, alleen dit vind ik niet echt service en totaal niet betrouwbaar.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
als je iets belooft dit ook nakomen
Janne
Amsterdam
Erik
DB
Zeer snelle bezorging .
J den hartog
Stadskanaal
Ik was in de winkel in Leiden, om een bestelling te plaatsen. Toen mijn naam , op het scherm verscheen, werd ik niet geholpen. Wel waren er 3 personeelsleden, met elkaar aan het praten en schonken geen aandacht aan mij. Ook werd er geen contact gelegd. Na lang wachten, heb ik de moet opgegeven en ben de winkel uitgelopen. Ik heb nog wel even gezegd, dat dit zo niet kon. En erger nog , dit is al de tweede keer, in de zelfde winkel!
Mijn review , spreekt boekdelen
Jan van den Berg
Leiden
Supersnel gebracht door een allervriendelijkste gadt op een fiets.
Femke
Eindhoven
Zonder verklaring werd de bezorging plotseling afgezegd, terwijl het tijdslot al gepasseerd was. Tevens werd vermeld dat de hele bezorging voor de gehele dag was afgeblazen. De chatbot gaf geen helder antwoord waarom, terwijl het nog vroeg op de dag was. Vervolgens moest ik meer dan 30 minuten aan de telefoon wachten voordat ik een medewerker te spreken kreeg. Uiteindelijk kon de apparatuur twee dagen later wel bezorgd worden volgens afspraak. Deze telefonische toezegging kon echter niet per mail worden bevestigd. Daardoor bleef het onzeker of het goed zou komen. De bezorging verliep echter wel volgens afspraak. De communicatie hierover verliep goed.
A
Hilversum
Bij het instellen van mijn horloge met zolang geprobeerd dat hij goed was ingesteld.
Berend
Groningen
De bestelling en levering was correct en enorm snel. Het enige minpunt was dat er in de beschrijving mijn gekochte artikel stond dat ik het oude apparaat kon mee geven. Mar dat bleek bij dhl niet te kunnen . Misschien beter om dit expliciet te vermelden.
Zie bovenstaande
Ed Sijtsma
Enschede
Vond het fijn dat er een mogelijkheid was om mijn pakket af te halen in de winkel. Ik was positief verrast, met de vriendelijkheid van het personeelslid dat mij hielp. Ervaringen die ik de laatste tijd niet gewend ben met winkelen in Den Haag: kijkt mij aan als hij tegen mij praat, komt blij over dat ik er ben als klant, is vriendelijk, geeft de nodige informatie, heeft een glimlach op zijn gezicht. Ookal kan ik Engels spreken, vind het toch fijn om Nederlands te kunnen spreken.
Paola
Den Haag
De aflevering ging gewoon goed. Prettig!
Jan
Zutphen
Prima prijzen, snel en op tijd geleverd en prima product. Zoals ik van coolblue gewend ben!
Rob
Maastricht
Mijn ervaring met Coolblue was voorheen meer dan prima. Nu meerdere keren bericht gehad dat mijn bestelling geleverd zou worden maar nog steeds is dit niet geval. Ik heb wel een deel levering gehad maar daar heb ik natuurlijk niks aan als ik het apparaat zelf niet heb. Jammer om te merken dat de kwaliteit van een Coolblue niet meer is wat het voor een was.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Doe geen beloftes die je niet waar maakt
Robert
Maarheeze
Prima ontvangst in de winkel. Aardige verkoopster die mij direct liet zien wat ik nodig had. De volgende dag levering bij een afhaalcentrum in de buurt.
Bert
Heemstede
Ik mis de kleine koffiepadhouder. Gebruik maar de oude. Lukte niet om via website door te geven.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Als iets ontbreekt makkelijker door kunnen geven.
P.R. Palte
Vlijmen
goede snelle levering aardige nette chauffeur
gelukkig niet
gerben boudewijn
Baarn
De robotstofzuiger functioneerde niet, terugsturen moest met Post NL, doos was te groot, werd bij pakketpunt niet geaccepteerd. Naar Coolblue gereden, daar werd niet moeilijk gedaan. Doos werd gecheckt, geld terug.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Grote, zware dozen laten ophalen.
T.
Voorburg
Snelle service en prima hulpinformatie op de website en per mail
Wilma
Westzaan
Paul
Alkmaar
Zeer vriendelijke medewerkers zowel in de winkel, klantenservice en de bezorgers. Voor ons en we adviseren iedereen ga naar coolblue en wij willen nu echt alleen coolblue.
Nee echt houden zo
Ferry
Den Haag/loosduinen
Artikel makkelijk te vinden, snelle levering toppertjes
Neem
Ron Hoogervorst
Zoetermeer
Makkelijke en snelle service plus bezorging
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Comments bij bestelling plaatsen. Mijn huis is bv niet altijd toegankelijk met de auto omdat ik in het centrum woon
Lisanne
Maastricht
Mijn bestelling is helaas kwijtgeraakt. Na dagen wachten heb ik contact opgenomen met PostNL. Zij gaven aan dat het pakket is bezorgd, maar bij het afleverpunt was niets te vinden. Vervolgens heb ik contact gezocht met Coolblue, wat helaas erg teleurstellend verliep. Na 40 minuten in de wachtrij te hebben gestaan, werd ik afgescheept met de mededeling dat ik nog langer moet afwachten en dat er nog contact met mij wordt opgenomen. Ik herinner me Coolblue als een bedrijf met een uitstekende service, maar sinds de introductie van de chatbot en de slechte telefonische bereikbaarheid, onderscheiden jullie je helaas niet meer van de concurrentie.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Geen webshops gebruiken dir met PostNL samenwerken. Je krijgt het te laat of niet geleverd.
Michael
Sittard