Laden reviews...
4.384 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Besteld, producten zoals omschreven en de volgende dag keurig geleverd.
Nee
Margreet
Markelo
Goed product snelle levering
Patrick van Rijn
Papendrecht
Ik heb afgelopen vrijdag o.a. een Smart Watch Ultra gekocht van 552.-. In de veronderstelling dat jullie de laagste prijzen bieden. Toen ik later op Google wat info ging opzoeken, zie ik hem van diverse aanbieders voor 399.-. Exact dezelfde. Dat viel me nogal rauw op m'n dak, ik zit er over te denken om hem terug te brengen. Ook kocht ik tegelijkertijd een S26 Ultra, daar helemaal tevreden over.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zie omschrijving, ik had dit niet verwacht
Martin
Rhoon
Geen op of aanmerkingen
Giordano
Amsterdam
Beste Annemijn, Op 30juni hebben wij een Miele stofzuiger quard L1 Cat 2 voor de prijs van € 390 gekocht. Wat schets mijn verbazing als we nog geen dag later dezelfde stofzuiger bij Coolblue voor de prijs van €377 zien. Je begrijpt, wat dat voor mij een teleurstelling is. Ik heb dan ook besloten om de stofzuiger te retourneren en de stofzuiger voor € 377 te bestellen. Gezien de hele handelingen voor zowel voor mij als voor Coolblue een hele rompslomp is, zou het misschien beter zijn als door Coolblue met een glimlacht het verschil van €12,00 op mijn rekening wordt gestort. Jij hebt dan een tevreden klant, en ben dan ook bereid Coolblue 5 sterren te geven en de oordeel goed te beoordelen M.vr.gr, Henny van der Star-Huiskens
Beveelt niet aan
Henny
Maren-Kessel
Bij aankoop van een tv op locatie Middelburg zeer goed geholpen. Snel 'to the point' geen onnodige verkooppraatjes en service tot aan de auto.
MW Van Gameren
Hansweert
Overzichtelijke winkel, duidelijke website en goeie prijzen.
S
Groningen
Uitstekend geholpen door Thijmen bij aankoop TV.
Nvt.
Maarten
Arnhem.
Levering via post.nl pakketautomaat. En dit was een drama pakket automaat was vol. Dan automatisch naar volgende dag en dat is dan na 15:00 uur. Storing pakketautomaat. Kortom drie dagen later had ik mijn pakketje. Ik kan best 3 dagen wachten maar vindt dit moeilijk is als de bezorger er een potje van maakt. Mijn ervaring is dat bijv DHL op tijd kan leveren. Ook in de pakketwal. Dus Coolblue laat aan ons deze keuze wie het pakje verovert
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zelf kiezen welke postbezorger bezorgt
Theo Van den Blink
Brielle
Is duidelijk en komt afspraak na.
Henk
Hengelo
Bijna alles gaat goed. Het aanpassen van het bezorgadres gaat niet goed. De bestelling wordt bezorgd bij Verzetsheldenlaan 33 5626GJ Eindhoven ipv het ingevoerde adres Wildeman 22 5629KH Eindhoven
letten op bezorgadres
AMJT Notermans
Eindhoven
Heb de koelkast ontvangen met schade
Voorzichtig zijn met vervoer
Beveelt niet aan
Koen Zijlvaart
Groningen
Coolblue heeft me erg verast,mooie winkel waar je heel fijn word behandelt,duidelijk en niet opdringerig. Ga er nu zeker eerder naar toe dan naar de media markt.
Pascalle Knoth
Geersdijk
helemaal geweldig
Nico
AMSTERDAM
Vriendelijke medewerkers en goed service.TOP
J I Sahureka
Gennep
De Epson EcoTank ET 4950 voldoet perfect. Installeren vanaf smartphone en later downloaden drivers op PC en laptop ging snel. De kopieën, scan en printjes zijn beter dan verwacht.
Charles
Amsterdam
Goede hulp en advies bij het maken van de keuze voor een nieuwe labtop.
C Vennix
Oost West en Middelbeers
snelle levering en zelfs netjes in de keuken neer gezet, waar ik heel blij mee was, TV is niet zo heel erg zwaar maar gezien het formaat wel erg onhandig, lol.
Rob
Delft
Word op een netten manier geholpen. Mooie Smartwatch Ultra werkt zeer prettig heeft veel mogelijk heden
John
Roosendaal
De klemfunctie is niet zodanig dat de adaptor klem zit tussen het raam . Deze kier vul je op met de overbodige schuimstroken die over blijven . Het is een redelijk alternatief maar niet meer dan dat . De pasopening van het raam en het kozijn zijn groter dan de schuimstroken breed zijn .
E
Vlaardingen
Uitstekende tandenborstel, duidelijke gebruiksaanwijzing en een prima poetservaring. Blij met deze aankoop.
Jana
Ees
A great choice of goods, next day delivery, top notch service.
N/A
Svetlana Garan
Delft
Het artokel werkte niet. Ik heb het geretourneerd.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Tot nu toe werkt het retourneren goed. Ik kijk uit naar het vervangende apparaat
Paul Geurts
Rosmalen
Juiste informatie gekregen voor aankoop
Nee
Frans