Makkelijk uit te zoeken en bestellen! De goedkoopste.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!

Goeie voorraad, levering perfect volgens afspraak

Over de afgelopen jaren heb ik vele artikelen gekocht via Coolblue. Reden voor mij om voor Coolblue te kiezen is hun uitgebreide assortiment en de goeie service die ze verlenen. Echt service met een smile. En voor die enkele kleine garantie gevallen die ik in de afgelopen jaren heb meegemaakt hebben ze het elke keer weer perfect opgelost. Voor mij reden om via Coolblue te kopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel besteld en snel geleverd op zondag zelfs !!!!

Heb een stofzuiger in de winkel besteld. Dag later op zondag!!! Geleverd en ben superblij er mee

Efficient en empathisch

Heel geduldig goed geadviseerd met aankoop telefoon. Het op gang brengen van de telefoon thuis is wel tijdrovend voordat alles weer goed werkt vooral in de apps

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien toch nog betere uitleg accessoires

Geduld is een schone zaak ..

Een vraag over mijn factuur is ronduit slecht beantwoord. Geen inhoudelijke reactie en uiteindelijk met een flauwekul argument komen. Ik heb geld tegoed van Coolblue maar er is geen urgentie om dit naar tevredenheid op te lossen. Ik moet maar wachten op mijn geld ..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe wat je beloofd

Oke

Oke

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee.

Ik werd netjes geholpen in de winkel en omdat het nogal een groot pakket was werd het door de medewerker netjes ingeladen in de auto.

Goede service!

Bij het ophalen van een besteld artikel in de winkel werd mijn man geweldig geholpen. Gelijk kwam er een werknemer om te helpen bij de zelfscan. Of hij hulp nodig had en of hij het artikel naar de auto kon brengen. Hoewel dat niet nodig was, was het zeer attent. Vooral de vriendelijkheid viel op. Inderdaad service met een glimlach!

TIP TOP

Medewerker gaf duidelijk en rustig uitleg bij het zoeken naar een nieuwe stofzuiger We konden samen de wensen invullen totdat er nog één exemplaar over bleef die ook nog in de winkel voorradig was zodat ik die direct mee kon nemen

Zeer vlot

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goede info gekregen van de verschillende verkopers in Alkmaar

Op zich prima, alleen heb ik het gevoel geen geheel nieuw (niet eerder uitgepakt) koffiemachine Philips EP5447 te hebben gekregen. Waarom denk ik dat: omdat een aantal stickers die erbij een nieuw (ongebruikt) apparaat op moeten zitter op het meegekregen apparaat niet zitten. Hopelijk is dat bij de door mij bestelde TV voor de Marine Onderofficierenclub (MOOC) niet aan de orde.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mocht het bovenstaande waar kunnen zijn dan zou dat vooraf mededelen een aanbeveling zijn.

Idd met een glimlach

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle, beleefde en vriendelijke bezorgers.

Snelle, handige, beleefde en vriendelijke bezorgers. Bestellen was heel makkelijk en levering super snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Cool bleu prima alleen de pakket dienst niet vriendelijk, jammer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Pakket dienst

prima geholpen, maar ... zie hieronder

Ik kwam vrijdag in de winkel in Breda voor een Philips luchtreiniger 900 serie. Deze stond maandag 2 maart op internet voor 115,00. Kom ik in de winkel een paar dagen later en moet ik 125,00 betalen. Volgens medewerker Sjors om dat actie afgelopen was. Oke, dat kan. MAAR, gisteren keek ik op internet en staat hij nog steeds voor 115,00. Kortom: ik heb 10 euro te veel betaald en dat wil ik graag terug hebben. MAAR, bellen gaat niet, want Breda heeft geen tel. nr. krijg alleen de chatmevrouw, waar ik niet verder mee kwam. Hoop dat het nu wel lukt om de 10 euro teruggestort te krijgen. Graag reactie hierop per onderstaande mail.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? eenduidige prijs

Correct. Op tijd . Beleefd

Bestellen ging makkelijk . Betaling ging makkelijk . Track en tracé makkelijk en een vriendelijke jonge man kwam hem leveren en zetten hem op de gewenste plek . Dank hiervoor

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Levering is correct

Ik had een tweedekans besteld waarbij werd aangegeven dat er aan de bovenkant van de machine krassen zaten. Bij levering zaten er echter ook krassen aan de zijkant en bovendien is er aan de voorkant lakschade. Dit vindt ik jammer, dat had vermeld moeten worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij 2e kans de gebreken duidelijk vermelden.

Zeer klantgerichte wijze in aanbod en proces van reparatie van defect artikel

Wijze waarop Coolblue haar retour en reparatie proces heeft inricht en mij als klant op de hoogte houd is heel goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eerder besteld bij bol. Vreselijk behandeld! Daarna bij coolblue besteld en fantastisch gegaan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Was goed en op tijd komt

Snel en goed bezorgd

Xx

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Origienrle samsung snellader+ c kabel besteld en volgende dag mocht ik ophalen. Alles was duidelijk en klant gericht. Kwaliteit is perfect met garantie natuurlijk wat je verwacht bij coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima service, maar wel met domme up-sell

Coolblue heeft een goed werkende service. Ik bestel mijn monitor, is op voorraad bij een locatie en kan het per direct ophalen. Via mail krijg ik een QR-code en kan doorlopen naar de balie. Helemaal super! Houd rekening dat je wel een up-sell krijg voor een monitor standaard die eigenlijk al is inbegrepen bij de monitor, en een aanbieding voor een energiecontract.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hou op met energiecontracten.

Goed geholpen

Vriendelijke bezorgers

Slechte communicatie

Ik heb een telefoon besteld, thuis gelijk afgerekend. Vervolgens krijg ik een mail dat ik mijn bestelling gelijk kan komen ophalen dus rijd helemaal naar de stad om vervolgens te horen dat ze nog wat controles moeten uitvoeren oftwel je kan producten helemaal niet gelijk ophalen ook niet als je dus wel die mail krijgt. Weer terug naar huis gereden om vervolgens een uur later precies de zelfde mail te krijgen dat het nu wel klaar ligt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere communicatie

Weena 64