Laden reviews...
4.389 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Goede ervaringen qua kennis, komen afspraken na en keurige bezorgers
Willem
Ridderkerk
Binnen toegezegde termijn geleverd en na levering passende informatie inclusief video’s per email ontvangen!
Rob
Apeldoorn
Betrouwbaar, komen afspraken na
Anthony Jansen
Valburg
Snel en goed geleverd, prima prijs.
Clemens
Wageningen
De vaatwasser is netjes en op tijd bezorgd. Helaas ontdekte ik bij het uitpakken een deuk. Ik hoop dat dit geen problemen oplevert en dat de vaatwasser verder goed werkt. Anders zal ik hem helaas moeten retourneren.
Voorzichtiger
CSTan
Amersfoort
Ik had een nieuwe scheerkop nodig. Ik kon hem de volgende dag ophalen in de pakket muur in de winkel. Enige nadeel was dat mijn Braun zwart is en de scheerkop in zilver is uitgevoerd. Dat lag niet aan Coolblue maar aan Braun. Ook bij de concurrentie was hij alleen in het zilver verkrijgbaar.
Gilbert
Utrecht
De belofte voor 23.59 besteld, morgen in huis kunnen ze helaas niet waarmaken bij cool blue.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Waarmaken dat je het dezelfde dag nog verzend
Peter
Volendam
Goed en professioneel geholpen met een glimlach. Apparaat was niet aanwezig in de winkel, maar via een scherm werd het duidelijk getoond.
arie stierman
Oegstgeest
Beloofd een snelle bezorging, maar niets dan waar.
Pieter
Den Haag
Ik stel het er op prijs dat de bestellingen opeen (elektrische) fiets worden afgeleverd, in plaats met een bestelbus.
Mark
Den Haag
Positief: Netjes geholpen* Behoorlijk deskundig Ruime opzet Negatief: Weinig voorraad Wachttijd tot advies * Saai geholpen
Meer voorraad, vriendelijker advies
Fred Mastenbroek | MAATGARANT
Oud Beijerland
Ik heb woensdag een stofzuiger besteld en betaald en jullie hebben hem ook bij post nl aangeboden. Dus jullie hebben het werk goed gedaan. Maar post nl heeft mijn pakket nog niet bezorgd en is nog onderweg is de status. Dus daar baal ik van. Iets waar jullie dus niks aan kunnen doen dus de sterren moeten jullie ook niet persoonlijk nemen
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Met een andere bezorger in zee gaan
Anita
Zeewolde
Nespresso-apparaat functioneert niet goed! Ik opteer voor een retour!
Ivo
Blaricum
Uitstekende service en snelle levering. Niets op aan te merken.
Geen.
Stef
Lelystad
wanneer krijg ik het adres voor de retour zending
nee
J.C
Utrecht
's Avonds het chromebook besteld en de volgende morgen in de winkel opgehaald. Snel en vriendelijk geholpen.
Joop Kruijt
Rotterdam
Zoals gewoonlijk top!
Randy
Wageningen
Ik ben erg tevreden met Coolblue, met kwaliteit en service
N/A
Anton
Diemen
Alles was netjes verpakt en in oorde. Bij het bezorgen heeft de bezorger echter het pakketje voor in de tuin gezet en niet bij de voordeur of überhaupt aangebeld. Het heeft hier vervolgens een paar uur gestaan. Wat ik besteld had was behoorlijk duur. Is niet netjes mee omgegaan.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Alstublieft bezorgen aan de deur!
Jasmijn
Reuver
Altijd Top , en ook gelijk een mail hoe je het moet installeren
Klaas Tiemen
Urk
gewoon goed
Mark
Heemstede
Alleen jammer dat ik het pakket moest ophalen bij Ter Stal/ DHL. Ik had thuis aangegeven.
Mieke
Groningen
Alles werkt dus ja de prijs is het wel waard ja gewoon een aanrader
Siem
Rotterdam
Soepel
Nog niet
Terry Knight
Heemskerk
Tafelgrill besteld en opgehaald in de winkel in Hengelo. Medewerker in de winkel uiterst vriendelijk en behulpzaam. Lekker kopje koffie gedronken in de winkel.
Esther van Slooten
Wierden