Heeft een totaal van 135.908 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment77%
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Sterke punten
Goede klantenservice
Prima prijs
Gebaseerd op 120 reviews
Koester oude klanten
Laat maar eens zien dat je blij met me bent, en tekst alleen is niet genoeg. Ik ben ontzetten teleurgesteld in jullie. De bezorger was onderweg naar me en ik heb daarom ‘s middags vrij genomen en naar huis gereden. Ik heb gebeld naar de klantenservice toen de bezorging uibleef en na 30 minuten in de wacht gehangen kreeg ik de melding dat mijn pakketje toch de volgende dag pas kwam want de bezorger was ziek geworden. Er was geen oplossing en als ik het ‘s avonds nodig had moest ik het maar in de winkel opnieuw kopen en de oude bestelling retourneren. Wel weer opnieuw betalen. Direct na beëindigen van het gesprek kreeg ik mail van jullie over de bestelling, dat er problemen waren met de bezorging en ik moest maar het nieuwe bezorgmoment in de gaten houden. Ik heb een middag voor niets vrijgenomen. Krijg ontzettend veel mailtjes over m’n bestelling: gelukt, ingepakt, verzonden, tijdvak 3 uur, tijdvak 1 uur, bezorger onderweg maar dat de bezorging niet lukt moet je zelf maar achterkomen. Als jullie dat ook even hadden gemaild of geappt had ik door kunnen werken en was er niks aan de hand. Waar is jullie service?.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Koester je klanten, wees pro actief ook bij teleurstellingen
Weg Glimlach
Eindhoven
Krijg geen antwoord op onze vragen
Zie voorgaande correspondentie
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Ja antwoord geven op vragen
Rene van Haeff
Maasbree
Goed geregeld
De bezorgers waren erg enthousiast en meedenkend. Ze hebben het product super netjes op een handige plek neergezet en het oude defecte product meegenomen. Al met al zeer tevreden.
Pascal
Pijnacker
Gemakkelijk kiezen, tegen een scherpe prijs en bliksemsnel bezorgd.
Ik had gemakkelijk mijn product gevonden op de website. De prijs was concurrerend. Dezelfde avond besteld.en de volgende ochtend thuis. Netjes verpakt dus onbeschadigd.
Nee
Paul
Helmond
Fantastisch!
Ik heb altijd een goed gevoel bij Coolblue!
Afspraken worden nagekomen, als er een probleem is wordt dat opgelost, hele fijne klantenservice, in 1 woord fantastisch!
Esther
Epe
Altijd goede service
Ben n fan van Coolblue; leveren altijd op tijd en kwalitatief goede spullen.
Nee
Helen van Santbrink
ROTTERDAM
De bestelling werd snel geleverd. Alles was goed verpakt. Product zelf was prima in orde.
René
ZAANDAM
Tegenvaller
Ik heb al een bericht gestuurd op 14-09-26 over een gebrek aan goede contacten. Valt me erg tegen. Nu krijg ik een 2de bericht om mijn "ongezouten mening"voor klanten te melden. De eerste was hoe ik Coolblue had ervaren. Normaals: het fornuis Etna FGV460RVS heeft verstelbare pootjes, staat in de beschrijving. Ik belde Coolblue, maar kreeg geen medewerker aan de lijn, wel een computer die mij niet begreep. Kortom, kon geen antwoord krijgen op hoe hoog verstelbaar. zijn zeer knullige pootjes, zielig en niet echt verstelbaar. Jammer dat Coolblue hier geen antwoord op kon geven.
betere communicatie
Boudy
Amsterdam
Fijne website en snelle levering!
Goede ervaringen met Coolblue: de website werkt heel goed en zelf keuze qua dag van levering. Ook netjes en op tijd bezorgd.
Miriam
Gouda
Screen protector
Zelfde als vorige keer besteld, beschermd goed. Door medewerker op telefoon geplaatst
Alida
Eindhoven
Super service
Niet tevreden met in eerste instantie aangekochte televisie. Terug gestuurd en andere gekregen alle snel en correct afgewikkeld.
Tino de Mooij
MAASSLUIS
Goed genoeg
Tweede kans tv afgeleverd, bijna compleet want de schroeven van de pootjes ontbraken. Maar prima beeld voor 700 euro minder dus wij klagen niet.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Controle alle onderdeeltjes verbeteren.
Henk
Amstert
Prima geregeld.
In de winkel besteld, en de volgende dag keurig netjes afgeleverd.
Andre
Middelburg
Altijd super service
Snelle snelle en eigen bezorgservice, producten veelal op de fiets thuis afgeleverd. Goede producten. Kortom ik ben heel tevreden en dit al jarenlang.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
service op dit niveau houden
Margreet
Amsterdam
Snel en zonder problemen bezord.
Volgende dag al geleverd .Zorgeloos bestellen bij Coolblue.
Frank
Schaab
De aankoop is goed verlopen, het is voor iemand die de 25e 100 jaar wordt.
De verkoper liet het keurig op de pc zien met uitleg.
Heel beleefd.
Mariëtte
Rotterdam
Doos was kapot maar apparaat gelukkig niet
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zorgvuldiger om laten gaan met de spullen
Henriëtte Van den Berk
SINT-OEDENRODE
Top van begin tot eind
Makkelijk om te bestellen, wordt op de hoogte gehouden van verzenden en bezorging
Wil
Gorinchem
Ronduit slecht!
Levering van gereedschap van ruim € 1.300,- zonder verpakking waardoor e.e.a. beschadigd is!
Niet eens een tegemoetkoming, niets... echt ronduit slecht.
Als je dan vraagt om een leidinggevende te spreken wordt de verbinding verbroken.
Klantenservice
Bart Aarts
Helmond
Snel
Snel en correct wel verkeerde informatie achteraf. Mail ging over pan met anti aanbaklaag terwijl ik een pan zonder anti aanbaklaag heb gekocht.
Juiste mails versturen
Brenda van Straaten
Vlaardingen
goed product, goede service
Met de kieshulp koos ik een beamer en het is precies wat ik nodig heb. Met de servicemail kon ik de beamer makkelijk aansluiten. En ik genoot van de humor vanwege de wachttherapie en de leuke playlist!
Monica
Almelo
Zeer slechte garantie service
Zeer slechte garantie service.
Blijven maar excuses maken om defect van mobiel niet binnen de garantievoorwaarden te laten vallen.
Telkens contact met andere medewerker en elke keer een ontwijkend antwoord.
Mike
Heesch
top!
goede uitleg in de winkel.
bezorger keurig op tijd.
karin
etten-leur
Het product was al naar een dag geleverd super snel.
17 September 2026
Lamber Schellekens
Sint-Michielsgestel
2e kans product
Goede prijs voor product dat er nog goed uitziet.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Origineel verpakkingsmateriaal in de doos ontbrak waardoor de machine in de doos heen en weer kon bewegen.
17 September 2026
Marcel