Laden reviews...
4.373 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Bestelling van mijn nieuwe iPhone verliep soepel en snel. Inruilprocedure oude iPhone was niet direct volledig duidelijk, maar werd goed opgelost door de medewerker van de klantenservice. Levering door DHL ging ook soepel en snel, maar op het einde te snel: CoolBlue doosje werd na aanbellen bij de voordeur gelegd en de bezorger ging er weer snel vandoor. Dat vind ik niet kunnen voor een pakket met zo’n grote waarde. Persoonlijke overhandiging, beter nog met id-check en handtekening lijkt me hier wel op zijn plaats.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Waardevolle producten alleen afgeven met id-check/handtekening.
Mike
Oude Wetering
Een mooie televisie uitgezocht waarvan we de specificaties goed konden vergelijken met andere tv's. Makkelijk bestel en snel geleverd!
Melissa van der Meijden
Vleuten
Snelle levering. Terugbetalen na retour (direct aan de deur) traaaaag. Ik zie daar geen zinnige reden voor anders dan rentewinst.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zorg dat het product terugbetaald wordt zodra die aan de deur geweigerd is.
Henk
Kimmel
Ik kocht een iPad Pro bij Coolblue Leiden. Klantvriendelijkheid en service heel goed; laten niets te wensen over Maar het assortiment van de accessoires voor een iPad (glazen screenprotector, case) is bij Coolblue mager, en van matige kwaliteit. Ik heb beide vervolgens bij Amac gekocht.
Zie boven.
Paul
Leiden
Afspraken nagekomen
Leo
Voerendaal
Fijne winkelervaring! Ik kwam een product afhalen en was al aan de beurt voor ik mijn eerste slok koffie had genomen. Vriendelijk en vlot geholpen door Finn (geloof ik).
Rik
Tilburg
Snelle levering zoals beloofd ook waar gemaakt en kosten product onder de prijs bij andere marktpartijen
Marc Mertens
Schijndel
Artikelen op zaterdag besteld zouden op maandag geleverd worden maar helaas op woensdag nog steeds niet geleverd en ook geen indicatie wanneer wel!
Communicatie om levering
Stefan
Wilnis
De afgegeven bezorgtijd wordt vaak bijgesteld. Daar is TPG drukker mee als het bezorgen. De bezorger weet niet of hij 1 of 2 pakjes moet bezorgen, terwijl dat toch simpel in zijn route te zetten is. Samenvatting, zo ben je druk maar nooit op tijd. Vooruit. denken is niet iedereen gegeven.
Zie respons
Toon Trommelen
Dongen
Op de website kan jij goed producten vergelijken en herkrijgt nuttige extra informatie waar je op moet letten. Prijzen van CB zijn ook goed
Rogier
Amsterdam
het is een prettige en zeer klantgerichte site, super. Kan het idereen aanbevelen.
Marianne Deugd
Exloo
Bezorging prima, apparaat prima, bezorging snel, maar de bezorger heeft mijn deur beschadigd waar nu de verf af is over 10cm vanwege het meenemen van de oude oven.
Geen schades
Erwin HJPE van de Griek
4631LN Hoogerheide
Zeer snelle levering op een zondag zelfs.
Karin van der Meer
Oisterwijk
Vriendelijk geholpen Samsung A17 gekocht uit eigen winkelvoorraad.
Alex
Westhoek
Ik was al bekend met Oral b cross action opzetborstels en dit was een mooie aanbieding.
nee
Marjolein
Weesp
snel besteld, snel opgehaald. en vanaf toen lekker snel opladen
Martin
Den Haag
Heel erg blij met mijn aankoop, vriendelijke bezorgers. Toppie!
Priya
Den Haag
Vragen of ik een oplader of kabel nodig heb is prima. Vervolgens op de website en in de winkel aandringen om een energiecontract aan me te verkopen ervaar ik als bijzonder onprettig. De service is waarvoor ik bereid ben iets meer te betalen en bij Coolblue te kopen. Dit alsmaar meer gedrag doet me twijfelen of ik dat het wel waard vind.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Als je me persee wil lastigvallen met energie contracten, doe dat minder opdringerig en als ik eenmaal op de website aangegeven heb niet geïnteresseerd te zijn niet nogmaals in de winkel aandringen.
Cornelis
Utrecht
Netjes bezorgd,op het tijdstip wat is aangegeven
Diny
Berghem
Heb een iPhone 17ProMax aangeschaft; eerst gebeld of alle accessoires voorradig waren; werd bevestigd. In winkel bleek dat niet het geval! Dus 2e keer naar winkel (reizen/parkeren plm € 25,00 per keer!). Daar heb ik 4 medewerkers gesproken; de 4e hielp me uiteindelijk bij het installeren nadat 1e product een bug bleek te hebben. De glimlach is niet het probleem; maar even doorvragen en snappen dat niet elke asp.koper even handig is met ingewikkelde apparatuur, dat inzicht en hulp-attitude ontbreekt bij sommige medewerkers!
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Ja, lees bovenstaande en implementeer verbeteringen!
Anton Zwart
Doetinchem
Zaterdag besteld,zondag bezorgd. Mooie koelkast en ontzettend vriendelijk personeel.
Anneke Geenen
Capelle aan den IJssel
Prima service!!
Elena
Schiedam
Geweldig deskundig en vriendelijk geholpen in de winkel aan de Zuidas, goed kunnen sparren met een leuk mens :-)
Dorine
Amsterdam
Tot op heden was ik altijd tevreden over Coolblue, alleen nu de manier hoe ik afgescheept wordt door de helpdesk is niet ok. Ik had op donderdag een monitor besteld, die op vrijdag geleverd zou worden. Op vrijdag kreeg ik bericht dat de levering een dag werd vertraagd — vervelend, maar op zich kan dat gebeuren. Zaterdag volgde echter opnieuw een bericht dat de levering was uitgesteld, nu naar maandag. Ik werd hier ongeduldig van en heb de klantenservice gebeld, maar kreeg alleen te horen dat ik tot maandag moest wachten; verder konden ze mij niet helpen. Maandag kwam het pakket wederom niet aan. Na opnieuw contact met de helpdesk werd ik doorverwezen naar dinsdag. Inmiddels is er in de track & trace geen enkele update meer te vinden over de levertijd — het pakket lijkt simpelweg kwijt te zijn, terwijl ik maar blijf wachten. Ik vind het niet kunnen dat ik als klant zo behandeld word. Dat een pakket een dag vertraging oploopt, kan altijd gebeuren. Maar mij dagenlang laten wachten, terwijl al duidelijk is dat het pakket nooit geleverd zal worden en gewoon zoek is, vind ik onacceptabel. Dit is voor mij de laatste keer dat ik bij Coolblue bestel.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
klant beter helpen als een product niet wordt geleverd
Gilbert
Almere
Ik ben erg tevreden over Coolblue. De levering was super snel en ik werd tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Alles verliep soepel en precies zoals beloofd. Zeker een aanrader!
Maria
Enschede