Laden reviews...
4.380 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
product en levering naar verwachting
i
netersel
goed geregeld droger besteld en geleverd.
Henk van den Berg
HARDERWIJK
Je wordt super goed geholpen alles loopt ook nog eens vlot.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Soms is het fijn als ze meer dingen hebben om te laten zien.
M
Utrecht
Bestelling is snel gemaakt. Afhandeling ook prima. Snel geleverd volgens afspraak
Elda
Bunschoten-Spakenburg
Bezorging keurig op tijd.
Jaap
Zeist
Meerdere berichten over de bezorging. Vriendelijke bezorger. Pakje goed ingepakt.
Anita
Utrecht
Niks aan toe te voegen, tot de volgende keer
Peter
Vriezenveen
Pico
Ben
Waalre
Bezorger was een vrolijke kerel. Dan is het al snel goed!
Erik
Leiderdorp
Het bestelde product zou op vrijdag tussen 16.00 en 17.00. Het betrof een zakelijke bestelling. Om 18.00 uur was er nog niks afgeleverd. Ook de aflevertijd werd niet aangepast op de leveringspagina. Uiteindelijk tot 19.00 uur gewacht en toen naar huis gegaan. Dit is al de 2de keer dat een aflevering bij ons op het bedrijf niet gebeurd in het aangegeven tijdvak. Ook bellen met de klantenservice is kansloos. Je staat heel lang in de wacht. Ik zou Coolblue niet aanbevelen voor zakelijke bestellingen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zorg ervoor dat als een product zakelijk besteld wordt er dan gedurende kantooruren afgeleverd wordt.
Beveelt niet aan
Robert
's-Gravenhage
Het advies in de winkel is goed. Jammer dat er in de winkel bijna geen voorraad is. Ook jammer dat je achteraf de winkel niet kunt telefonisch kunt bereiken.
Zie boven
Peter
Enkhuizen
Fijn geholpen door vriendelijk en kundig personeel.
John
Eindhoven
Fijn geholpen
Rina
Niebert
Goede service en goede spullen.
Paul v.Wittmarschen
Amstelveen
koffiemachine besteld een dag later al geleverd!! Super
Irma
Den Bosch
Stephan
Berghem
Gezien de enigszins gevorderde leeftijd van mij en mijn partner de bloeddrukmeter besteld. Als we een keer bij de huisarts komen vergeten we om een bloeddrukmeting te vragen en dit is echt een indicator of je nog gezond bent. Dit apparaat werkt goed, is heel eenvoudig te bedienen en onthoudt gegevens voor max 4 personen. We zijn er heel blij mee en nemen nu eenmaal per maand onze bloeddruk op zonder de huisartspraktijk lastig te hoeven vallen. De prijs is alleszins aanvaardbaar.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Fijn een bericht van Coolblue te ontvangen met tips
Cisca
Rozenburg
Coolblue maakt de beloftes simpelweg waar. Het bestelde product wordt met praktisch 100% zekerheid binnen het gestelde tijdvak geleverd. En, als er service nodig is weet ik uit het verleden dat dat ook goed opgepakt wordt.
Ga zo door.
Martin
Nieuwegein
Ik wist al wat ik wou kopen. Gelukkig had Coolblue het op voorraad voor een mooie prijs. Besteld en de dag erna in huis! Heel blij mee!
Jose
Didam
Pakje ligt in de postNL kluis maar mijn afhaalcode wordt niet herkend. Klantenservice is niet bereikbaar, afwachten maar.
Beveelt niet aan
Leo Ket
Amersfoort
De bestelling en het ophalen verliepen efficient
Maurice
Groningen
Ik ben het meest onder de indruk van hoe jullie klanten op de hoogte houden in geval van bezorging. Dit x heb ik het nieuwe product zelf opgehaald. En dat is ook een prettige ervaring.
S.H.
Den Haag
Mijn bestelling is snel geleverd. Het zou geleverd worden bij een op mijn voorkeur aangegeven afhaalpunt. De dag van levering werd duidelijk dat het niet geleverd kon worden op die plek. Even was onduidelijk waar, misschien op mijn huis adres, met als gevolg dat ik thuis moest blijven, het artikel zou worden geleverd. Toch even later een melding dat het al was afgeleverd bij een ander afhaalpunt dichtbij het eerdere afhaalpunt. Dit was wel wat verwarrend maar snel kunnen ophalen. Waarschijnlijk was de oorzaak dat het pakket niet in de afhaal kluisjes paste.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Duidelijkheid of het naar een ander afhaalpunt gaat.
Karin
Enschede
Binnen 1 dag de bestelling in huis !!!!
Ron
Emmeloord
Top en superrrrsnel geleverd voor de beste prijs !
Menno
Purmerend