Afspraak is afspraak bij Coolblue! TOP!!

Ik kan kort maar krachtig zijn....gewoon TOP!

Prima prijs/kealiteit

Met het gemak vlakbij de winkel te wonen zodat ik ook meteen aan de slag kan gaan met m’n aankopen.

Helaas geen glimlach

Wat jammer, ik heb CB jaren hoog in het vaandel staan. Maar na mijn laatste aankoop van een 5 naar een 1. Je koop op basis van hun pluspunten een nieuwe laptop. Bij ons ging het met name om de toetsenbord verlichting. Maar goed, na uren reclame verwijderen van de laptop alles opnieuw laten installeren door een betaalde techneut wilden we aan de slag gaan. Jammer er zit helemaal geen toetsenbord verlichting op. Mm toch nog eens kijken, toch wel. Dus contact opgenomen met de mensen met een glimlach. In totaal meer san 11 keer. Nou ik had geen glimlach. Stuur maar retour dan ontvangt u uw geld terug. Mag dat? JA. Maar volgends de wet heb ik een overeenkomst gesloten op basis van wat zij mij aanbieden zowel in de winkel als online. Dus CB u voldoet hier niet aan en u zult mijn laptop moeten ruilen met de specs waar onze overeenkomst op gebaseerd is. NIET DUS EN ZE WIJKEN HIER NIET VANAF. Inmiddels zijn we weken verde4 en ze bieden de laptop nog steeds online aan en ook in de winkel met toetsenbord verlichting. Dus vandaar mijn degradatie naar 1 ster. De medewerkers in de winkel schaamden zich kapot voor hun klanten en klachten service . Zij zijn toppers maar de backoffice van de klantenservice, tja daar heb ik zo mijn bedenkingen over. Voor de goede orde ik heb daar met 7 medewerkers mailverkeer gehad over deze zaak. Dit is wat de wet voorschrijft maar waar Coolblue geen gehoor aan geeft. Artikel 7:21 BW regelt de rechten van de koper bij non-conformiteit (een product dat niet aan de overeenkomst voldoet): de koper kan de verkoper vragen om herstel of vervanging van het product. De verkoper moet de kosten voor levering, herstel of vervanging dragen en mag deze niet doorrekenen aan de consument. Herstel is verplicht, tenzij het niet mogelijk is of van de verkoper niet gevergd kan worden. Vervanging is de verplichting van de verkoper als de afwijking te gering is, of als de zaak door de koper onzorgvuldig is behandeld na de aankoop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verbetering van hun klanten service

Verdrietig

Jullie adverteren voor 23… uur besteld morgen in huis. Mijn dochter ging terug naar buitenland en had nieuwe stofzuiger nodig. Ik dacht wat een mooie aanbieding ( ik koop veel bij jullie), deze bestel ik vliegensvlug dan kan ze die meenemen.! Pech.. ook jullie kunnen daar wrschijnlijk niets aan doen, maar 2 dagen later kon ik het ophalen. Nu zit ik met 2 stofzuigers en mn dochter teleurgesteld. Dus deceptie. Jammer heel jammer. Groet Roelie Dijkstra Breda

Duidelijk en snel

Mooie aanbiedingen en duidelijke Webshop en razendsnelle levering.

Eigenlijk altijd goed

Precies zoals ik in het onderwerp zet, 'eigenlijk altijd goed'. Coolblue is vrijwel nooit de voordeligste, maar afspraken worden altijd netjes nagekomen. Ook levertijden zijn snel en 7dagen per week. Alleen rond drukke periodes zit er, ondanks dat de website ALTIJD aangeeft 'Voor 23:59u besteld, morgen gratis bezorgd, wel eens een dag extra tussen (en geeft Coolblue zelf aan dat het artikel nog niet verzonden is). Op zich geen ramp, maar dan moet je er in die periodes ook niet zo mee adverteren. Ook bij incomplete leveringen (wat zelden voorkomt) wordt er vaak dezelfde dag nog een verzending aangemaakt. Lang verhaal kort(er): Prima webwinkel!

kort en krachtig

Duidelijk waarneer jullie langskomen en levering was prima in orde.

Goede en snelle levering

Al mijn bestellingen bij Coolblue worden snel geleverd. Grote keuze in het assortiment.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel goed bezorgd en vriendelijk en snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nieks

Fijn bedrijf die afspraken nakomt

Fijne website, en een correcte levering!

Top ervaring

Keurig verzenden en precies wat ik wilde hebben netjes in doos verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, en keurig, en zorgvuldig ingepakt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Supersnel geleverd en zonder schade

Snelle levering van 4 items. Vriendelijke en behulpzame jongeman die de spullen afgeleverd heeft. Geen schade. Kortom dik tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf zo doorgaan.

Snelle en goede service!

Ideaal dat je ‘s avonds een nieuw apparaat bestelt dat de volgende ochtend al geleverd wordt door vriendelijke bezorgers. De hinder door een kapot apparaat was zo maar heel kort. Ook ideaal hoe je op de hoogte wordt gehouden van het moment van levering (mail, whatsapp en telefoontje).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? -

Snell vriendelijke goed afgeleverde service

Makkelijk en overzichtelijk Snelle levering Zeer vriendelijk en opgewekte bezorgers Heel fijn!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijk, snel en goed geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Super snelle afhandeling en verzending

Een senseo besteld, de volgende dag al in huis....

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een min punt is de verpakking. Een senseo zit al in een doos, en die doos wordt dan nog in een vele grotere doos gedaan en opgestuurd. Is volledig onnodig.....

Wat ze beloven, doen ze het ook!

Helder en duidelijke communicatie via de emails!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prima

Snel en goed geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima had een heel goed kunnen zijn als de medewerker in de winkel het juiste e-mail adres had genoteerd. Heb nu wel wat tijd verloren omdat weer recht te zetten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie de tekst

Goed en snel

Goed en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Binnen een half uur een stofzuiger

Had een nieuwe stofzuiger nodig. Verdwaalde weer eens urenlang in de online aanbiedingen, testen en specificaties. Kwam uiteindelijk toch weer bij Coolblue uit. Gewoon simpel advies. Het fijne was dat ik het stofzuigertje meteen kon ophalen bij de winkel in Rotterdam. Dus ook geen gedoe met bezorgen

Top winkel

Altijd goed geholpen, product goed en snel geleverd of afgehaald.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De bezoeging was riskant, de open doos was naast de voordeur geplaatst en geen bezorger te zien …

snelle levering; goede mailcontact inzake levering

snelle levering; goede mailcontact inzake levering goed verpakt en het juiste artikel ook geleverd

Het kan beter

De bezorgers waren in mijn beleving onervaren wat geresulteerd heeft dat ik schade heb aan mijn apparaten dus daar een flinke min punt voor ook waren de bezorgers niet heel erg vriendelijk ze hebben gewoon alles voor de deur gezet en zoek t maar uit bij de koelkast heb ik gevraagd of ze die misschien wel iets naar binnen konden zetten gezien de grote en het gewicht dat hebben met zuchten en puffen gedaan ik heb contact gehad met coolbleu en kreeg een minimale vergoeding voor de apparaten maar dat is prima verder en het positieve van alles was ze waren lekker optijd met leveren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer ervaren mensen inzetten voor tillen , klantvriendelijker

Weena 64

3012 CN Rotterdam