Makkelijk en snel

Vriendelijk geholpen .

Zeer goede service

Vriendelijke mensen en goede service, mijn probleem met camera netjes opgelosd

Zeer tevreden!

Tandenborstel besteld, volgende dag geleverd door een heel aardige man met een glimlach!

Snelheid, gemak, kwaliteit product

Prima zo, nix aan veranderen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

Snel en professioneel

De bezorgers waren zeer professioneel en maakte er geen probleem van om mijn nieuw aangekochte wasmachine naar de vierde verdieping te brengen!

Aflevering was slecht.

De man wijgerde de oude Magnetron mee te nemen. Dit is de laatste keer dat ik bij Coolblue iets bestel, dit alles wegens valse beloftes.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel snel geleverd met een glimlach

Bestelproces was makkelijk en de volgende dag kreeg ik mijn pakket al. Heel leuk met een Coolblue tandpasta voor bij mijn mijn elektrische tandenborstel, letterlijk met een glimlach!

Vriendelijke medewerkers, ondermaatse service

Pakket niet bezorgd omdat volgens dhl 'geadresseerde verhuisd of onbekend is', pakket is retour gestuurd. Omdat ik het snel nodig had klantenservice gebeld. 35 minuten aan de telefoon waarvan 2x 5 minuten gesprek, de rest wachttijd/uitzoektijd (dat 2e is ook begrijpelijk maar dat wachtmuziekje wordt wel vervelend en het duurde wel erg lang). Volgens de medewerker 90% kans dat het alsnog bezorgd werd een dag later. Volgende dag blijkt dat ik bij de 10% hoor, want ik kreeg een mail dat het pakket retour was en ik mijn geld terugkreeg. Weer 30 minuten bellen. Het zou nu morgen bij coolblue moeten liggen, dat hoop ik dan maar. Mijn klacht over de ondermaatse diensten van dhl werden weggewuifd met een "dat gebeurt soms'. Verder vriendelijke coolbluemedewerker hoor maar als jullie weten dat dit soms gebeurt, zorg dan dat jullie klagen bij DHL of zelf gaan bezorgen. Al het gemak van bij coolblue winkelen wordt op deze manier teniet gedaan. In totaal meer dan een uur bellen, en ik moet alsnog zelf naar jullie winkel. En mijn belminuten zijn op. De glimlach waar jullie voor zeggen te gaan is bij mij in elk geval niet opgeroepen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De wachttijd bij de klantenservice is te lang en de medewerkers deden ook heel lang over het uitzoekwerk, waarbij ik nog weer 10 minuten in de wacht stond. Ik geloof er niets van dat deze tijd nodig was om een pakket te traceren en een probleem op te lossen. Verder graag wat doen met mijn klacht over jullie partner dhl

perfect

Mijn ervaring omschrijf ik als zeer positief. Bestellen ging makkelijk, levering was snel en de chauffeur gaf duidelijke uitleg. Het retourbeleid is ook zeer goed geregeld en duidelijk uitgelegd door de chauffeur, wat extra vertrouwen geeft.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ben altijd tevreden met de winkel en de medewerkers.

Mooie ruime winkel met medewerkers die behulpzaam zijn en de tijd nemen. Ook de aftersale is prima verzorgd met mailtjes die aangeven hoe hé het aangeschafte artikel het beste kan gebruiken. Het is alleen wat jammer dat ze bv keuken artikelen niet veel in de winkel hebben en ze zich toch het meest concentreren op pc, tablets, telefoons en horloges.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Je kon altijd terecht voor kleine reparaties maar dat is gestopt. Zou dat graag terug zien.

Betrouwbaar, professioneel, praktisch, genoeg informatie over je producten.

Betrouwbaar, professioneel, praktisch, genoeg informatie over je producten.

Bezorging

Product moet ik nog uittesten. Waar ik boos over was (niet Coolblue maar PostNL) is dat de bezorger het apparaat (+400 euro) voor onze deur aan een drukke straat heeft gezet, aangebeld en weg is gereden. Er was niemand thuis, had makkelijk gejat kunnen worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Spreek postNL aan of geef de optie van een andere bezorgdienst

Snel besteld. Levering niet volgens afspraak!

Ik had een Combi Magnetron besteld. En gekozen voor een avond bestelling waar je 1 euro extra voor betaald. Helaas stonden ze de volgende dag om 11:00 uur al op de stoep. Helaas was ik aan het werk. Dus heb ik het de volgende dag bij de buurvrouw laten bezorgen. Al met al geen fijne ervarig. Maar verder was het in orde allemaal!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg dat avond bestelling ook doorgevoerd wordt en uit gevoerd wordt. Als mensen daar voor kiezen!

Gewoon prima geregeld, netjes afgeleverd op betreffende afspraak datum.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prettige online ervaring. Uitstekende offline ervaring

De online ervaring was oké. Het proces van afrekenen kan iets duidelijker. Pas laat in het proces kun je aangeven dat het product afgehaald kan worden in de winkel. De winkel ervaring was uitstekend, met welkomstcomité en uiterst vriendelijk personeel achter de balie. Met een glimlach weer weggegaan.

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar

Vinden van de SSD drive was makkelijk, prijs vrij competitief en bestelling arriveerde snel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eerst rustig rondgekeken op de coolblue site. Vervolgens in de winkel wat modellen geprobeerd. Winkel was netjes en overzichtelijk. Op de website stond een mooie inruildeal voor mijn telefoon, dus de dag erna bij jullie mijn nieuwe telefoon gehaald. Het omroepsysteem werkt fijn. Mijn oude telefoon ondertussen ook ingewisseld en ook dit was duidelijk en efficiënt.

Makkelijk in gebruik

Mooi compact Makkelijk in gebruik Goede handleiding

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wat minder papier gebruiken

Snelle levering en pakket goed ontvangen!

Zie hierboven...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips...

Nog steeds een goede leverancier

Snelle levering.Alleen via de PostNL pakketautomaat Goirle ging niet zo goed. Storing!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hou reacties op de PostNL pakketautomaat in Goirle in de gaten. Ik ben terug moeten gaan omdat de eerste keer de automaat niet werkte.

Verpakking was licht beschadigd en al open geweest

De verpakking zat netjes in een doosje voor bezorging, maar de verpakking was beschadigd en al open geweest. Ook zat al een minimale beschadiging op de hartslagmeter. Product is verder prima, maar als ik iets nieuws bestel wil ik het gewoon nieuw in ongeopende verpakking ontvangen. Had het kunnen terugsturen, maar na 5 min proberen eenvoudig dit online te mailen/melden, dacht ik laat maar, te veel werk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen reeds geopende verpakkingen opsturen.

Prima prijs en alles volgens afspraak

Ik moest voor mijn vader een eenvoudige televisie kopen. Bij Coolblue kon ik makkelijk kiezen welk toestel ik nodig had. De prijs was redelijk, maar ik vind het vooral prettig dat Coolblue werkt met een eigen bezorgdienst. Die communicatie is altijd net wat prettiger en betrouwbaarder dan de gemiddelde bezorgdienst. Ook deze keer niet teleurgesteld. Altijd nette mensen aan je deur en er wordt ook netje bijgezegd dat je 30 dagen de tijd hebt om de televisie te beoordelen. Na aflevering ook netjes een e-mail met de handleiding (zit ook gewoon in de doos).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel levering en netjes bezorgt

Snelle levering en netjes bezorgt

Super snelle levering

Snel besteld en om nog geem 12 uur ontvangen!ik ben echt verrast

Vlotte levering

Vlotte levering van een magnetron met daarna nog een email over de functie knoppen en bediening .ik ben zeer tevreden

Weena 64

3012 CN Rotterdam