Vriendelijke geholpen door verkoper

Vragen naar Advies service was duidelijk en okay

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top service goed en snel

Als boven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

netjes door weer en wind

hele aardige man die de vaatwasser bracht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb nog niets ontvangen

Xxxx

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wil graag van cool blue horen of een pakket te laat geleverd wordt

Ik moet het afwachten

Zodra mijn vaatwasser zoals afgesproken is gemonteerd kan ik beter een oordeel geven over coolblue, voor nu zit ik daarop te wachten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het is handig als de monteur genoeg spullen meeneemt om de klus in 1 keer te klaren.

Amazing experience:)

Yoram was very attentive to my needs and knowledgeable when giving me advice on which apple product to choose. He was very kind and I’m really satisfied with my purchase!:)

Goede service en klantcontact

Ik bestelde tv savonds en deze werd de volgende dag om negen uur sochtends bezorgd door eigen bezorgservice. Ik heb tot dusver niks negatiefs aan te merken op Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Online gedoe in de winkel opgelost

Ik wilde online een bestelling doen en in de winkel laten klaar leggen. Helaas was dat niet mogelijk en de wachttijd voor de klantenservice bedroeg 37 minuten. Ik heb uiteindelijk mijn dochter met een verlanglijstje naar de winkel gestuurd. De service in Rotterdam Centrum was gelukkig uitstekend en had ik 's avonds weer een oplader.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verbetering van online bestelling in de fysieke winkel. Meer mensen op callcenter

Helemaal top

Duidelijke website en snelle levering.

Wel oke

Ik vond de verschillende rubrieken om te kiezen soms wat onhandig of storend. Ik kon een gewone koffieapparaat niet vinden alleen andere. Het vervelendst vond ik dat ik mijn digitale cadeau-code niet kon activeren bij betalen. Ik moest hem activeren bij de email. Toen duurde het 10 minuten voordat die cadeau-code-rubriek klein tevoorschijn verscheen bij betalen. Waar je de code invult. Daarvoor heb ik lopen zoeken waar dat kon, verzilveren, door in profielen en weet ik precies waar te zoeken om die cadeaukaart te verzilveren. Hij had makkelijk bij betalen enzo geactiveerd kunnen worden. Hij verscheen niet eens die rubriek als optie. Dat je net voor betalen je cadeaucode kan invullen en pin.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie hierboven

Zeer slecht

Cor mijn zoon z’n verjaardag kochten we op 2 januari online een Garmin horloge. Eén dag later kregen we de melding dat de levering vertraagd was. Daarna nooit meer iets gehoord. Heb aangegeven dat er niet geleverd is en dat ik m’n geld terug wenste en toen kreeg ik een retourformulier toegestuurd. Tot op heden nog geen inhoudelijke reactie ontvangen en ook nog geen geld retour ontvangen. Met vriendelijke groet, Jeroen Veldhuis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Reageer en informeer

Cash back gaat niet door door bureaucratie en roze krokodil

De streepjescode op de doos is niet meer aanwezig omdat het papier is opgehaald door de afvaldienst. Daarom loop ik nu mijn cash back mis wat mijn schoonmoeder goed kan gebruiken. Op het cash back formulier komt zelf ls het EANnummer vanzelf op het scherm en ik kan aantonen met de factuur dat ik het betaald heb. Toch weigeren ze zonder een foto van de dood geld terug te betalen. Dus nee, ik ben niet blij en ook niet tevredenl

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nette prijs en snel geleverd

Oral-B 10pak Cross Action snel geleverd voor een nette prijs

Simpelweg uitstekend

Lekker bezig

S nel

Duidelijk en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed geleverd

Goed geleverd ze hebben goed advies gegeven waren vriendelijk top geef ze een salaris verhoging!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neej goed opgeleide mensen

Goede prijs, snelle en correcte levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verbeterpunten

Begin ging het goed nu halfe levering en al in dagen niks meer gehoord over nalevering compleet dood

Zelfde als hier boven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere communicatie

eerst op de website gekeken en daarna nog even naar de winkel geweest voor extra informatie. in de winkel werd ik goed en vriendelijk geholpen met mijn vragen. toen de camera's besteld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het bestelde artikel was binnen 24 uur afgeleverd. Wegens een defect moest het terug gestuurd worden. Retourregeling is uitstekend en gratis. Perfect.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Verkoper denk met je mee Geeft goed advies Ik ben uitstekend geholpen Ik was eerst bij Media Markt waar ik kreeg te horen artikel hebben we niet verder niets ze draaide zich en vertrok. Bij Coolblue niet daar was het artikel ook niet leverbaarasr ze dachten mee voor een gelijk waardig artikel. Super verkoper

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue helemaal Prima, de koelkast medium

Het bestellen en het contact en de service weer helemaal prima De koelkast zelf valt wel wat tegen; hij maakt best veel lawaai en de installatiehandleiding was niet eenvoudig te volgen met alleen maar plaatjes en geen begeleidende tekst. Ook de indeling lijkt op de foto’s ruimer dan hoe het in werkelijkheid uitpakt; grote flessen kunnen bijvoorbeeld niet staan…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alleen op productniveau (zie tekst hierboven)

De bezorging

De T.V. zou bezordt worden door Coolblue ze zouden dan de oude T.V. wat ik begrepen had, meenemen.Werd nu bezordt door Post.N.L. Die namen mijn oude T.V. niet mee!!!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Goed en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Top verkoper erg rustig behendig vriendelijk en correct Ik denk dat hij d Daniel heet

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Weena 64