Super geleverd en vriendelijk

Goed.

Bezorger bijzonder vriendelijk. Kleine opmerking. Het zou heel fijn zijn om vooraf aan te kunnen geven in de ochtend of in de middag bezorgen. Nu moet een mail welke midden in de nacht verzonden wordt afwachten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aan kunnen geven ochtend of middag bezorging.

Geen gratis bezorging!!

Op de webside staat gratis bezorging. Helaas klopt niet!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Website duidelijker maken!!

Weer fantastische en snelle service

Bij Coolblue is de klant nog echt koning. Bestellingen worden snel geleverd, wanneer er een probleem is doen ze niet moeilijk en met een beetje mazzel scoor je een tweedekans product voor een stuk minder dan de originele prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik zoek contact al heel de dag. Krijg alleen maar reclame

Zie verbeter punten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Normaal telefoonnummer en geen computer die je verteld dat er niemand aan wazig is.

Eenvoudig!

Ik vond het aankoopproces geweldig; het verliep vlekkeloos en zonder gedoe. Ik plaatste mijn bestelling en de volgende dag stond het in perfecte staat voor mijn deur! Ik ben zeer tevreden.

• Nee

Bestelde artikelen nog niet ontvangen

Zaterdag voor 23:59 besteld en is de volgende dag niet geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel besteld en de volgende dag bezorgd, top !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fast, flawless delivery and unbeatable price!

I ordered a Logitech keyboard from Coolblue at the best price I found, and despite not being home, the delivery guy went the extra mile to leave it with a neighbor, plus, it arrived the very next day, making the whole experience flawless!

• N/A

Snelle levering, goede service, goede instructies ook online.

Volgens afspraak, prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

geweldig

alles geautomatiseerd leuk berichtje bij levering top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede service..

Afgelopen vrijdag besteld en zaterdagochtend rond half 12 stond er een vriendelijke bezorger voor de deur met de vaatwasser Wisberg WBDW44AW. Alles werd netjes uitgepakt. De bezorger zette de vaatwasser keurig op de aangewezen plek en werd ook netjes aangesloten. Na wat instructies en uitleg ging de bezorger weer weg en nam al het verpakkingsmateriaal en de oude vaatwasser mee. Hier helemaal tevreden met de snelle levering en service.. Top!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue interesseerd zich niet voor ontevreden klanten

Gisteren een Bosch inbouwoven gekocht bij coolblue. Wel wat duurder (+€90,-) dan bij de internetconcurrenten, maar dan zou deze wel vandaag bezorgd worden. Helaas gaat de bezorging niet door en heb ik een chat gehad met de klantenservice, maar daar doet een "Denise" alsof ze het probleempje niet begrijpt. Ik moest het probleem nog maar eens herhalen, zodat zij het wat beter begreep, anders zou ze de chat sluiten. Ik heb net mijn klacht beschreven in de chat en nu moet het een 2e keer, omdat Denise het niet zo goed begrijpt. Helaas heb ik daar niets aan en Denise sloot chatbox direct. Coolblue heeft blijkbaar geen zin om om mijn klacht te behandelen. Volgende keer maar niet weer in de verkooppraatjes van Coolblue online trappen en zeker niet omtrent de bezorging binnen 24 uur. De dag erna de hele dag gewacht en wederom de sms gekregen dat de bezorger over 30 minuten de oven komt bezorgen. Helaas, er wordt 20 minuten vooraf gebeld met hetzelfde verhaal dat de inbouw oven zojuist gevallen is en dat ze deze dus niet komen bezorgen.Hoe is het mogelijk. 2 bezorgdagen achter elkaar zou de oven in het magazijn zijn gevallen, maar dan wel tijdens de rit naar ons toe. Klantenservice doet HELEMAAL NIETS. Ik kon 3o euro voucher krijgen, terwijl ik al 90 euro teveel had betaald. De klacht wordt niet opgenomen, dat moet via een apparte email. Ik heb de bestelling geannuleerd en ik zou een bevestiging daarvan krijgen. In plaats daarvan krijg je een meldingen dat de oven maandag wordt bezorgd en ook een reviewlink wordt niet gestuurd, waar ik speciaal om had gevraagd. De review die ik via de coolblue website onder "mijn bestellingen" heb ingevuld wordt niet gepubliseerd, omdat de beoordelaars dit natuurlijk liever niet zien. Ik heb de oven bij bol. Besteld voor 95 euro goedkoper.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stoppen met dom doen en vragen die klanten in de chat invullen lezen, ook die van de ai-computer, zodat je niet het idee krijgt dat je nietbserieus genomen wordt. Gewoon problemen aanhoren en oplossen.

Goede service mbt gedane bestellingen

Besteld, uitverkocht, berichtje toen het weer leverbaar was, afhaal erichtje…… prima geregeld en zonder moeite!!!, ,

Bestwel ***

Door kloterige gebruikers interface pakje afgeleverd op verkeerd adres. Ik was eerder in de winkel geweest en dat was geen fijne ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Jammer dat er geen game bij zit

Geweldige ps5 gekocht, alleen zonde dat er geen game bij inbegrepen zit zoals bij Bol.com

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Game bij console aanbieden

The item was delivered in 4 days, but I expected it the day after order

I saw an advertisement that if I order today it will be delivered tomorrow, but instead it was delivered in five days.so I don’t see any reasons to use this online shop as I can use other shops

• Would you recommend us? No
  • N/A

Het kan ook in twee woorden: Zeer goed.

Prima product, snel bezorgd door een fietskoerier die zeer beleefd was.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? In dit geval bestond mijn bestelling uit een tablet. Ik ontving een mail met tips over hoe de tablet te gebruiken. Ik miste wel de handleiding van de tablet of een link daarvan naar de handleiding online. Die heb ik nu zelf moeten opzoeken.

Geen service meer

Een wasmachine wordt geplaatst maar een toch wel prijzige wifi versterker wordt dat niet. Ook niet tegen betaling. Ik herken de Coolblue van vroeger echt niet meer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Terug naar het oude service niveau

Fijne ervaring met verkoper en met bezorger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zoals altijd makkelijk, duidelijk en snel

Goede informatie en communicatie. Website gebruikersvriendelijk. Snelle verzending.

Snel bestellen snel leveren

Ik heb op vrijdag een bestelling gedaan en zaterdag kon ik het al ophalen bij een afhaalpunt. Netjes geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

scherpe prijzen en een service waar je u tegen zegt!! dus de 5 sterren meer dan waardig♥️

coolblue is een winkel keten waar andere zowel kleine als grote bedrijven voorbeeld van mogen nemen van hoe het dus nou echt moet!♥️ ik beveel een ieder coolblue aan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen wijzigingen aanbrengen

Snelle levering aan huis

Weena 64