Laden reviews...
4.388 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Goede ervaring nog even wennen maar hij doet het goed
Niet echt
Carlijn
Arnhem
Prijs- kwaliteitverhouding uitstekend, snelle levering en prima service.
Jan Timmer
Norg
Wij waren op zoek naar een alternatief voor onze Dyson stofzuiger. Via de Consumentenbond wel een bepaalde richting opgestuurd, maar uiteindelijk toch de keuze gemaakt voor Coolblue's Keuze: AEG Animal 9000. Online besteld en bij het afhalen in de winkel in Alkmaar uiterst vriendelijk en klantgericht geholpen. De eerste ervaringen met dit apparaat zijn prima: eenvoudige en duidelijke montage, prima zuigkracht en eenvoudig te reinigen.
Rob
Sint Pancras
I had to wait 15-20 min as I was kept waiting. Improve that process.
One customer desk should only focus on pick ups.. You can also have auto pick up option with QR code up to a specific value.
Kamal
AMSTELVEEN
Zaterdag een defect aan een apparaat geconstateerd en zondag een nieuwe in huis.
neen
wil
's-hertogenbosch
Ik bestelde een (interne) harde schijf. Hij werd snel bezorgd, met die mooie Coolblue-fiets, en keurig in het aangegeven tijdvak. De harde schijf zat keurig in meerdere lagen, veilig verpakt! Ik ontving ook een mail met tips over gebruik en 'installatie', die ik goed kon gebruiken toen mijn pc de schijf in eerste instantie niet herkende. Goed product, nette prijs, keurige bezorging, super verpakking en perfecte service!
Inge
Eindhoven
Erg makkelijk om een bestelling te doen en waar nodig word je top geholpen!
Rik Te Kulve
Winterswijk
Friendly user experience for product selection, easy process to order, clear communication.
N/A
Dimitrios
Amsterdam
Doos was voor een deel open, moet nog beoordelen of er geen beschadiging is. Verwacht bij levering een stevige dichte doos, Zat er ook op zijn kop in. Gevoel dat het retour is gestuurd en opnieuw is ingepakt
Juiste verpakking gebruiken
Paul Overeem
Amerongen
Top. Snel geregeld.
Nee. Niet voor nu.
Anita
Amsterdam
Kom zeker weer terug als wij in de buurt zijn
Kees
Coevorden
Ik heb dit bij Coolblue gekocht omdat ik de ervaring heb dat ze een uitstekende service hebben !!
Wietske
Apeldoorn
prima volgens afsraak
Willem van den Eijk
APELDOORN
De bezorgers waren nette mensen , deden precies waaarvoor we gekozen hadden , nieuwe apparaat klaarzetten en oude meenemen. We hebben een korte uitleg gehad over het apparaat en wat tips hoe schoon te houden .
Rene
Tilburg
Je word 10 minuten voor de levering gebeld, wat best wel handig is. Produkt is geplaatst op de juiste plek en ook aangesloten
Nico
Kerkrade
Conform verwachting; Goeie prijs Heldere communicatie Snelle en correcte levering
Paul
Helden, Limburg Province, Netherlands
handig, zo'n ophaalbox in de winkel
David
Bergen
Zeer klantvriendelijk en uitstekend geholpen.
Jim
Badhoevedorp
netjes via internet besteld en betaald en de netjes afgeleverd
Koos
Tilburg
Altijd goede service, je kunt altijd bellen voor advies.
N/A
Henny Van Woerkom-Kok
Woudenberg
Allereerst werden de levertijden ineens niet gehaald, terwijl Cooblue vroeger juist bekend stom om de goede service op dat vlak. Nu heb ik mijn oude telefoon in proberen te leveren en dan wordt er in de winkel moeilijk gedaan over een paar stukjes verf die van het metaal onder het scherm af zijn. Op een telefoon van 4 jaar oud en volgens de werknemer in de winkel 'hebben die Samsungs dat allemaal'. Maar 'onze opkoper is nou eenmaal enorm kritisch'. Ik heb niks met jullie opkoper te maken, júllie bieden die service en de tool om restwaarde te berekenen onder jullie naam aan op de site bij aankoop van een nieuwe telefoon. Hierdoor kom je dus, met een verder perfecte telefoon nooit aan de normale inruilwaarde. Overigens staat dit punt van de behuizing niet genoemd want het werd gezien als 'krassen/barsten in het scherm'. Wat een onzin, alleen maar slechte ervaringen met deze bestelling. Ik ga hier niet meer heen want qua prijs waren ze nooit onderscheidend, ik kwam voor de vriendelijkheid en servicegerichtheid.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Probeer klanten tevreden te houden en niet je zakelijke opkopers.
Rob
Leiden
goed advies gekregen door een vriendelijke betrokken medewerker
Arnold Schmitz
Limmen
Ik wilde een bepaald type steelstofzuiger dat op dat moment niet voorradig was bij Coolblue. Ik heb toen aangegeven dat ik wel een mailtje wilde als de stofzuiger er weer was. Dat mailtje kwam inderdaad na een tijdje. Ik heb hem toen meteen besteld en hij werd precies op de afgesproken tijd thuisbezorgd. Keurig allemaal
Marjanne
Elst
Geen pakketje nog ontvangen
Andere pakket bezorging
Elly Feenstra
Wieringerwerf
Cadeaukaart inwisselen werkt niet op desktop. Je klikt op die link tijdens het bestellen en er gebeurt letterlijk *niets*. Op mobiel werkt het wel. Coolblue: fix dit a.u.b. En neem vooral contact met me op, want alleen jullie webdevelopers weten de juiste wedervragen te stellen. Verder is het onmogelijk om gewoon een bericht achter te laten. Je kunt chatten met een AI, en als die er "niet uit komt" dan mag je in de telefoon kruipen. Dat zijn je opties. Waarom kan ik niet gewoon een bericht sturen dat door een mens wordt opgepakt? Als ze de telefoon kunnen opnemen, kunnen ze toch ook een bericht lezen en beantwoorden?! Of gewoon E-MAIL, ze sturen nota bene ook order updates via e-mail, dus ze hebben e-mail. Zet je e-mailadres gewoon op website verdorie, dat geeft mensen het vertrouwen dat ze altijd evt contact kunnen zoeken. Jammer dat dit een trend is bij meer webshops, maar bij Coolblue zou ik kwaliteit verwachten, geen dozenschuiverij. Los hiervan is het een prima website en een goed bedrijf met vriendelijk personeel (zolang dat echte mensen zijn) en geen ge-jamaar met ruilen/retouren.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Contactformulier, e-mailadres, chatten met een mens.
Martijn
Nieuwegein