Prima service, goeie prijs kwaliteit witgoed.

Snelle levering, aardige bezorgers.

Onjuiste info

Mij werd verteld dat er een cashback actie liep van € 100. Dit deed mij besluiten om een duurder product te kopen. Was trouwens in de winkel in Amsterdam Zuidas. Eenmaal thuis kwam ik er naar lang zoeken achter dat de cashback een tegoed van € 100 is voor een volgende aankoop van een Samsung product. Mij werd voorgespiegeld datdie € 100 op mijn rekening teruggestort zou worden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wees duidelijk in het verstrekken van informatie

Snelle levering uit eigen voorraad

Vandaag besteld, morgen in huis. Ook prima service achteraf. Bij vroegtijdig defect.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heb nog steeds een glimlach

Met behulp van de adviezen van Coolblue op de website en de reviews die klanten hebben achtergelaten hebben we een goed geinformeerde keuze kunnen maken over het aanschaffen van een wasmachine. Het aanschaffen van de machine en verzekering verliep heel makkelijk en de levering kon de de volgende dag plaatsvinden. We hadden niet voor installatie gekozen, maar hadden ons uiteindelijk bedacht. De bezorgers konden het tijdens de levering alsnog installeren. Al met al ontzettend blij met de service en onze nieuwe wasmachine!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gewoon snel, duidelijk en netjes afgehandeld!

Zoals je verwacht van deze grote organisatie......

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top service! Goed op de hoogte van bezorgtijd en afgeleverd door keurige bezorgers.

Goede levering reden om weer bij Coolblue te bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima leveting, snel en correct zoals afgesproken

We hebben 2 Eufy camera's besteld. Keurig en netjes verpakt geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prima in orde

Prima service, snel en afspraken nagekomen

Wat ik afgesproken heb is nagekomen binnen een dag en volledig volgens afspraak. Prima service dus,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snelle en professionele afhandeling van mijn vragen en aankoop

Bijzonder kundige verkoper

• Heb je nog tips of verbeterpunten? houden zo

smooth

it was smooth , fast and good price experience

Waardeloos!

Ik heb oordopjes ter reparatie aangeboden. De melding is dat ze soms niet opladen, terwijl de oplaad kontaktjes schoon zijn. De oordopjes zijn nog niet 1 dag bij CB geweest en zijn toen weer terug gestuurd, zonder enige verdere actie. Als je aangeeft dat ze soms slecht opladen, dan heb je er al reparatie service gewoon niet naar gekeken. Ronduit slechte ervaring! Totaal waardeloos dus. CB heeft dus niets gedaan en ik zit dus nog steeds met oordopjes die soms gewoon niet opladen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neem een storing iets serieuzer

Goede service.

Vriendelijk en kundig geholpen. Goede uitleg.

Prima winkel

Zeer prettig geholpen door Nathan.rustig en geduldig.en goed advies in onze keuze.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles snel goed en op de fiets

Dijn dat het binnen 24 uur in huis was

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld en konden het ophalen in utrecht zoals aangegeven. Hierdoor cadeau op tijd binnen en kunnen geven. Mooi dus

Prettige winkel, vriendelijk personeel

Ik was bijna meteen aan de beurt en mijn bestelling lag klaar, heel fijn!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het lukte mij niet om op de voorraad in Groningen te filteren, dat had ik wel handig gevonden.

Not pleasant experience with the delivery person

packed my old TV in its original packaging (also purchased from Coolblue). The delivery person was visibly unhappy about the packaging and made it abundantly clear — with great dramatic flair — that this was apparently the worst thing to ever happen to him in his entire life. Really????

• Would you recommend us? No

Smooth and easy

Very recommended website to buy things

Waardeloos

De combimagnetron van 20 kilo is bij mijn buurvrouw voor de deur gezet door Postnl. Op de website staat dat keukenapparaten uitgepakt en waterpas op de plek worden neergezet. Dus voorlopig heb ik het even gehad met Coolblue!!!!!!!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? doe wat er op de website staat

Ontevreden,

Ik heb vorige week via mijn werk een gsm mogen bestellen, deze zou vrijdag bezorgd worden, er was ook een tijd indicatie afgegeven van het bezorgmoment, vervolgens ontving ik een vage mail van Coolblue dat er een sorteer fout was en dat het later bozorgd zou worden, daarna een mail met de tekst "We hebben je producten ontvangen. Je hebt gekozen om ze te ruilen voor Samsung Galaxy S25 Edge 512GB Blauw 5G, maar helaas is deze niet op voorraad. ze te ruilen?? Deze telefoon stond Zaterdag gewoon nog als leverbaar op de website??? Hoe kan een product wat bestelbaar is en ook onderweg leek te zijn opeens niet meer leverbaar zijn??? en zonder overleg gecanceld worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alleen producten aanbieden die jullie kunnen leveren

Teleurgesteld

Wasmachine besteld zaterdags omdat ze dag erna leveren. Ook echt nodig met een gezin. Netjes de berichten gehad dat ze smiddags komen leveren. Komt er een mail dat er problemen onderweg waren. Kan gebeuren zeker. Maar dan moet ik wachten tot woensdag als eerst mogelijke bezorg datum. Niet eens de dag erna. Gebeld en alles zat vol. Denk hoe kan er dan staan vandaag besteld morgen in huis ? Appart wel als ik nu een wasmachine bestel zou die toch ook maandag horen te komen ?! Maar ik werk de rest van de week dus word niet eerder dan het weekend. Had juist voor jullie gekozen zaterdag zodat die zondag kwam! Maar aan de telefoon maar geannuleerd kan gewoon niet een week als gezin zonder wasmachine. Wel lieve dame aan de telefoon die snapte het ook en netjes in de mail bevestigd dat ik geannuleerd heb. Erg jammer want keek erg naar me bestelling uit.

Goede bezorger

Vriendelijke bezorger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Grote sortering, snelle levering!

Gistermiddag besteld, vanochtend oipgehaald in den Haag!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo voort, maar niet naar dfe beurs! Want dan wordt het allemaal Jagen, jagen, jagen naar snelle winst van venture capitalists

Goede waren,goede prijs en goede bezorging.

Klasse.

Prima zaak

Goede website, veel info en vlotte levering

Weena 64

3012 CN Rotterdam