Heeft een totaal van 136.086 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment77%
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Sterke punten
Goede klantenservice
Prima prijs
Gebaseerd op 120 reviews
slechte bezorging DHL
Mijn ervaring met Coolblue is goed, maar die van DHL niet.
Op maandag zou het pakket worden bezorgd. Ik ben daarvoor de hele dag thuis gebleven. Ik kreeg echter een bericht waarin stond dat ze om 14.05 uur het pakket niet hebben kunnen bezorgen. Ik heb het de volgende dag uit een bezorgbox moeten halen.
Coolblue beveel ik aan, maar DHL niet.
Arend
Gorinchem
Vriendelijke medewerkers en prima geholpen
Alles naar wens
Vlaardingen
Er valt niets te zeuren
Snel geleverd, goed verpakt,
Heb je nog tips of verbeterpunten?
De klantenservice is minder goed te bereiken
Hans
Lutten
10:30 besteld volgen ochtend 09:30 geleverd
Hele fijne bezorger, heeft keurig oude magnetron meegenomen.
Nee ff niet
Robin
Barneveld
Besteld en in no time geleverd
Goede info over aflevering en volgens die info geleverd.
Vermeldenswaard is dat bij de aflever-mail extra info wordt meegestuurd mbt de installatie. In dit geval een Eufy buitencamera.
Prima service!
Ga zo door
Ed
Apeldoorn
Super snelle service
Prima gwregeld
H Krab
Egmond aan Zee
Klantgericht, vriendelijk gewoon erg goed.
José
Capelle Aan Den Ijssel
Vraagteken?
Ik had stofzuigerzakken besteld, maar zonder dat deze überhaupt bij ons thuis bezorgd zijn kreeg ik een retourmelding? En zijn de stofzuigerzakken weer bij Coolblue afgeleverd. Ik vraag me af wie deze retour zending dan aanvraagt? DHL??? Ik ga ervan uit dat Coolblue zijn werk goed gedaan heeft. Want ik kreeg vlot een mail u bestelling is overgedragen aan DHL
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Nog afwachten of het retourbesrag op onze rekening gestort wordt
Hanny Weusthof
Ootmarsum
De digitale assistent verpest alles
Product besteld en betaald. Factuur en verzendbevestiging ontvangen.
Hoera ? Nee, PostNL zou het druk hebben, maar maar ook na enkele dagen geen pakje.
Na 5 dagen de melding dat de retourzending is verwerkt, met geld terug (is ontvangen).
Maar ik heb niets ontvangen en kan dus ook niet iets hebben terug gestuurd !
Als enige mogelijkheid de digitale assistent geraadpleegd: wat is er aan de hand ? De specialist gaat het nakijken en de juiste vervolgstap inzetten.
Niet dus, de gevraagde uitleg is er niet, geen enkele reactie meer ontvangen !
Drie sterren, alleen omdat ik voor de rest heel tevreden ben met Coolblue.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Graag een e-mailadres voor directer contact bij dit soort vragen.
J.
G
Very very good
Excellent!!
Okan
Amstelveen
Degelijke aanpak
Zowel de bestelling als het afhalen ging goed en geeft vertrouwen. Een degelijke aanpak.
Eddy Oude Wesselink
Hengelo
Razendsnel geleverd voldoet aan verwachting
Zie boven
Wim
Monster
uitstekend
Bestelling volgende dag opgehaald. Goede service medewerker.
één minpunt: moeilijk bereikbaar/parkeergelegenheid
Egon
Rotterdam
Verpakking en levering ondermaats
Ik had verwacht dat de levering via Coolblue beter zou gaan, ik ben ook beter gewend. Een iPhone 17 is in een platte, maar brede doos verpakt, waardoor deze behoorlijk heen en weer kon schuiven. Er zat geen verpakkingsmateriaal in de doos om dit tegen te gaan. Daarnaast is het standaard geleverd met dhl, zonder vereiste handtekening. Resultaat: mijn iPhone van bijna 900 euro is door de bezorger achtergelaten in de algemeen toegankelijke hal beneden bij mijn woning. Iedereen had dit pakketje kunnen meenemen, mede gelet op de grote letter 'coolblue' op de verpakking een interessant pakketje om mee te nemen.
Ik vind het onbegrijpelijk dat deze zonder vereiste handtekening is verzonden. Ik was nota bene thuis, maar kreeg pas na een uur melding dat het pakketje beneden lag. Niet okee!
Verpakking en levering
Helemaal grote blij
Nope
Jeroen
Kootwijkerbroek
Te lang wachten op iets dat besteld en betaald is
Soms wil je gewoon een product zelf ophalen. In één van jullie winkels. En dat product heb je dan al besteld en betaald. Dan is het wel wat jammer dat je in de winkel 20+ minuten moet wachten tot je je bestelling daadwerkelijk mee kan nemen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Ja; organiseer het ophalen/overdragen van bestellingen in jullie fysieke winkels efficiënter = met als gevolg snellere afhandeling.
Roy
Almelo
Prima artikel, goede prijs, snel geleverd
Ik zocht een universele afstandsbediening voor de tv van mijn bejaarde ouders. Bij Coolblue vond ik meteen de juiste tegen een schappelijke prijs. Vaak zijn de remotes voor ouderen extra den onnodig duur, niet bij Coolblue! Bestellen was eenvoudig en het artikel was goed verpakt en werd de volgende werkdag al geleverd. Mijn ouders zijn er blij mee!
Leo
Beek
Goed afgehandelt alleen zoals beloofd zit er geen resepte boekje bij
Adrie
De Rijp
Goed product
Duidelijk display, wordt snel warm, makkelijk te verplaatsen, wel een kort snoer.
Langer snoer
L
Den Haag
Helemaal prima
Goeie service en snelle levering
George
Eindhoven
Snel en alles netjes volgens afspraak
Fijn
Jeroen
Emmen
Professionele service met een glimlach
De website:
- Hoe gemakkelijk je op de website kunt vinden wat je zoekt.
- De vergelijkingstool.
- Beoordelingen zonder filters
De winkel (Amsterdam West)
- De sfeer: vrolijk en dynamisch
- Er staat altijd wel een medewerker voor je klaar, zelfs als je niet goed uit de voeten kunt met de automaat om een afspraak te maken.
- Ze staan open voor andere vragen, ook al hebben die niets te maken met het product dat je koopt.
- Ze leggen je alle stappen uit die ze nemen
- Ze zijn duidelijk en beknopt
Pedro
Amsterdam
Alles strak geregeld
Snelle en punctuele levering met eigen transportmiddelen
Neen
5 October 2026
Kees
Amstelveen
Snelle levering en goed assortiment
Meestal lukt het mij om uit het diverse aanbod van Coolblue een keuze te maken uit de apparatuur die ik op dat moment nodig heb.
5 October 2026
Jolanda