Alles klopt! Prijs goed, levering snel, bezorger zeer attent!
Snel juiste leverancier gevonden op internet. Prima traject. Alles klopte!
Lodewijk
Noordwijk
Laden reviews...
4.299 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 135.946 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Snel juiste leverancier gevonden op internet. Prima traject. Alles klopte!
Lodewijk
Noordwijk
Vriendelijk, bekwaam en behulpzaam
Gerry de Vries
Assen
Printer besteld, je weet nooit wat je moet kopen, teveel keus. Dus uiteindelijk maar eentje besteld, de volgende dag geleverd. Installatie-handleiding is wat onduidelijk, dat zijn handleidingen altijd. Maar moeilijk was het niet, hoewel het gepiel op een klein schermpje om het wifi wachtwoord in te voeren wel wat geduld vereist.
Paul
Rotterdam
Bij mijn bestelling was er een probleem met de levering. Pakket bleek kwijt bij DPD. Zonder probleem een nieuwe verzonden! Top!
Rob
Veghel
Wel eens negatieve verhalen gehoord over PostNL? Over DHL? Als je bij Coolblue een pre-order plaatst met de belofte dat je op de release-dag je game kunt spelen moet je hopen dat het op de releasedag niet regent want dan komt de bezorger niet. En als de releasedatum niet gehaald is dan kan je nog wel 5 dagen extra wachten totdat je de klantenservice mag bellen, die dat aangeven dat de bezorger vergeten was dat jou pakket er ook nog lag, maar morgen komt hij het bezorgen hoor! Oh nee toch niet, sorteringsfout. Als je je game op de releasedag wil spelen en wil vermijden dat je in een soort Rundfunk-sketch terecht komt plaats je pre-order dan ergens anders.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Laat mij gelijk de klantenservice bellen.
Jasper
Zoetermeer
Is eenvoudig te installeren en te bedienen
Rob
Maassluis
Klantvriendelijk
Inge
GROET
Ik kwam om een vaatwasser te kopen als vervanging voor de vaatwasser die kapot is gegaan. De locatie bij Station Zuid is slecht bereikbaar, toch gaat Coolblue verbouwen: hadden jullie niet beter op een meer toegankelijke locatie kunnen gaan zitten in plaats van deze? Ik heb een alternatieve vaatwasser gevonden, maar die kan om de een of andere reden niet worden geïnstalleerd. Ik heb wel een oordopsetje gekocht, maar ik kwam voor een vaatwasser! Diep teleurgesteld, voor niets parkeergeld betaald. Ik verlang terug naar BCC!
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Betere locatie in Amsterdam, installatieserice aanbieden
Harry
Amsterdam
Goedemorgen, Ik heb in totaal vijf iPhones besteld, waaronder de iPhone 18 Pro en/of de Pro Max-variant. Bij het ophalen bleek dat de toestellen daadwerkelijk op de locatie aanwezig waren. Tot mijn verbazing kon ik ze echter niet meenemen, omdat mijn account is geblokkeerd vanwege het feit dat ik volgens jullie te veel iPhones zou hebben besteld. Mij is daarbij verteld dat er blijkbaar een limiet geldt voor het aantal pre-orders dat per account geplaatst mag worden. Voor zover ik kan zien, wordt nergens duidelijk vermeld dat je bijvoorbeeld maximaal één of twee iPhones mag pre-orderen. Ik kan deze beperking ook niet terugvinden in jullie algemene voorwaarden of de voorwaarden rondom pre-orders. Daarom ontvang ik graag een concrete toelichting: Waar staat in jullie voorwaarden dat er een maximum geldt voor het aantal iPhones dat per klant/account vooraf besteld mag worden?
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Spullen leveren als je betaald hebt
Maikel brankaert
Venlo
Product werd goed geleverd met oog voor het milieu (per fietskoerier)
Carlos
Den Haag
Super snelle levering en een hele aardige en leuke bezorger. TOP.
J
Schiedam
De bezorging was perfect. Oude TV ging mee terug. Installatie van de nieuwe tv en sounbar was zeer goed te doen. Ben er blij mee.
Leendert Bronder
Hellevoetsluis
Tv besteld met leving op maandag. Komt via Postnl. Nu woensdag nog geen zicht in de app waar pakket is waarneer het wordt geleverd
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Stuur het invoerveld met jullie eigen vervoer. Daar heb ik nooit problemen mee gehad.
Floris
Zwijndrecht
The coffee machine I ordered seemed to have been used already - the coffee bean compartment already contained traces of coffee and smelled like coffee. Unfortunately, the machine didn't work and wasn't able to make coffee at all, so I returned it. Also, it wasn't delivered on the day I selected.
N/A
Ekaterina
Amsterdam
Op zondag besteld maandag al Ontvangen
Marijke
Bellingwolde
Word altijd fijn en goed geholpen, als iets niet op voorraad is heb je het vaak de volgende dag al!!
Mirthe
Bergeijk
Leuke jongens die kwamen bezorgen, beleeft, vrolijk en kundig. Hadden plezier in hun werk en er werd een jongen ingewerkt die heel respectvol en op een leuke manier informatie kreeg.
M
Hoogezand
Top!!
Carla
Egmond aan zee
Service in de winkel was goed en snel geregeld. Pakket stond volgende dag voor de deur.
Nee, goed geholpen
Hans
Heiloo
Bij het kopen van mijn laptop heb ik super goed advies gekregen over de beste laptop voor mij. De medewerker die mij hielp nam echt de tijd en dacht heel goed mee.
Carmen
Groningen
Goed geholpen, personeel vriendelijk en goed bekend met producten
John
Oegstgeest
Ik heb vooraf een product gereserveerd, dan zou ik verwachten gewoon ophalen. Zoals je ook met een postnl pakketje doet. Ik begrijp het persoonlijke aspect, maar dat duurt allemaal veel te lang. Volgende keer gewoon weer naar de mediamarkt.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
maak het niet zo ingewikkeld dat ophalen
EJ
Den Haag
Binnen een dag in huis ,Top!
Peter
Alphen aan den Rijn
Tevreden met de producten die ik gekocht heb
Bij 1e bestelling klopte het tijdstip niet waarop het bezorgd zou worden
Hans
Maarssen
Personeel zeer bekwaam en zeer vriendelijk, Ze hebben mij echt met àlles geduld geholpen!… Echt super!.
Dave
Velp