Laden reviews...
4.317 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Johan
Leeuwarden
Een nieuwe vaatwasser is natuurlijk fijn, vooral als de vorige defect is geraakt. Het is helemaal plezierig als deze geleverd wordt door een hele vrolijke bezorger. Complimenten! Vriendelijk, beleefd en met zichtbaar plezier voor zijn werk.
Anthony
Lieshout
Met doet wat er gevraagd word en verstuurd snel. Top
Henk Sikman
Anna Paulowna
Om te bepalen welke ereader het beste bij mij past, werkte de keuzehulp perfect. Na het maken van de juiste keuze bleek de ereader op dat moment uitverkocht. De optie om op de hoogte te blijven aangevinkt, waarna binnen enkele dagen een mailtje volgde dat de ereader weer leverbaar was. Besteld en de volgende middag in huis.
Miek
Veghel
Van de week een nieuwe koelkast gekocht en werd de volgende dag al afgeleverd. Ook de tijd klopte dat ze zouden komen en werd netjes van tevoren gebeld dat ze eraan kwamen. Hele aardige bezorgers en erg behulpzaam. Ben al jaren klant bij Coolbleu en ben altijd tevreden!!!
Patrick
Amsterdam
Dus alles prima, een prima apparaat!
Danny
Alkmaar
drie keer bij de winkel geweest om het product te kunnen afhalen.
5 uur open is 5 uur open
Casper
Den Haag
Duidelijke website snelle levering
Ellen
Capelle aan den IJssel
Makkelijk bestellen en snelle correcte levering. Geen gedoe, gewoon zoals het hoort.
Willy
Liessel
Werkt geheel naar behoren en super snel
Ad
Zwijndrecht
Fijn geholpen, eerlijke adviezen. Geen extra' s of duurder product aangeraden.
Ann
Leiden
Ik had een Miele wasmachine, en koelvries combinatie van Bosch besteld. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van het leveringsproces. De mannen namen de oude machines mee (20 jaar) en de nieuwe werden netjes in de gang gezet. Inclusief nog wat uitleg over de installatie. Perfecte aflevering!
Jacco
Middelharnis
Mijn ervaring met Colblue is dat de producten altijd netjes worden afgeleverd en op tijd.
Erwin
Rijswijk
Bestelling afgehaald in de winkel in Nijmegen, maar 20 minuten moeten wachten. Daar krijg ik niet echt een glimlach van op mijn gezicht…
Meer personeel
Bastian
Nijmegen
Ik ben altijd tevreden over Coolblue. Tip! Als je iets wilt bestellen vanwege kortingscode moet dat online in de winkel gaat dat helaas niet.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Aangeven dat korting niet werkt in de winkel
Maureen
Uitgeest
Via de site meerdere telefoons vergeleken, daarbij de duurdere en goedkopere varianten tegenover elkaar gezet en aan de hand daarvan een goede overweging kunnen maken. Vorig jaar was de eerste keer dat ik een stap binnen zette in een locatie, daar ik het concept niet kende, vroeg ik iets aan een medewerker (zonder me aangemeld te hebben, dit had ik compleet gemist) en ben ik nog nooit zo uitgeblaft als toen. Ik ben nou eenmaal een zacht ei en ben echt verbluft en daarna sniffend weggereden. De collega die mij nu te woord stond was 100% verfrissend!!! Ontzettend aardig, maakte een grapje en was terecht even ontsteld van mijn vorige ervaring. Is het goed gemaakt? Zeker!
Amanda
nvt
Bestelling online gereserveerd en betaald. verkoper vroeg nog een paar korte vragen maar toen ik aangaf dat ik geen interesse had in bij verkoop en bekend was met het product, stond ik zo weer buiten. Echt topzaak! (Coolblue locatie Eindhoven in dit geval)
Frank
Waalre
Goed adviseren, zeer behulpzaam, bijzondere aandacht voor de klant. Dit alles in vestiging Middelburg. Een voorbeeld voor andere zaken
Paul
Middelburg
Ik kwam laptop afhalen in de nieuwe winkel in Son. Leuke ervaring en ik werd zeer prettig en deskundig geholpen. Ideale locatie.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
De muziek in de showroom was irritant. Het nummersysteem kan duidelijker. Ik had het niet meteen in de gaten.
Rob
Best
Volgens de tweede kans omschrijving zou het product onbeschadigd zijn. Echter, toen ik het pakketje ontving, was sowieso de doos ernstig beschadigd. Toen werd ik al een beetje bang van wat er in zou zitten. De doos opengemaakt. De robot stofzuiger zat onder de krassen. Er was een borsteltje een beetje beschadigd. De de basis unit was nog helemaal vies. Ook zat er geen handleiding bij. Samengevat een zeer teleurstellen ervaring bij het kopen van een nieuw product.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Tweede kans producten beter onderzoeken of toelichten. Of misschien foto’s op de website plaatsen.
Filip van dam
Heemstede
I arrived at the store and tried to use the qr code to "sign in" only to then figure out that the package could be collected from the lockers at the rear of the store.
N/A
Lee
haarlem
Top verkoper met duidelijke uiteenzetting van wel en niet mogelijk is. Rustig duidelijk en weet waar hij het over heeft. Voor mij,een man op leeftijd een topper om weer bij coolblue te kopen.
H.K
Groningen
Door de vertraging had ik een extra rit naar Utrecht moeten maken. Had mij tijd (1uur retour wegens afgesloten A12) en geld gekost. Beneden verwachtingen.
Ophalen in de winkel met vertragen kan gewoon niet.
Suresh
Zeist
Открываю каталог и ищу нужные предметы
Olha
Oss
Bij het ophalen van de artikelen in de winkel zijn de wachttijden wel erg lang. Ik heb ruim 25 minuten moeten wachten voor ik werd geholpen.
Wachttijden winkel
Maurice