Laden reviews...
4.403 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Lekker snel geregeld
Nee
Dirk stegeman
Genemuiden
Vanuit coooblue ging het goed. DHL kwam echter de lever afspraak niet na en kwam een dag later
DHL strakker aansturen
Walter
Helvoirt
Het is me vaker gebeurd bij Coolblue; volgens de website ben ik nog ruim op tijd met bestellen, maar toch lukt het ze niet om mijn bestelling op tijd in te pakken en de volgende dag te leveren. Ligt dus niet bij de pakketleverancier, maar bij Coolblue zelf. Terwijl ik juist bij hen had besteld omdat ik het product de volgende dag nodig had.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Wees realistisch in je info over de bezorgdatum
Niet belangrijk
Niet belangrijk
Zeer snel bezordgd
J
Voerenendaal
Op 9 augustus een product besteld. Het is nooit geleverd, de track&trace geeft aan "aangemeld bij vervoerder", maar verder is het niet gekomen. Coolblue zegt dat, omdat het meer dan 2 weken geleden is sinds de bestelling, ze niks meer kunnen doen. Ze willen, ondanks hun wettelijke verantwoordelijkheid, niet alsnog leveren of het bedrag terugbetalen. De klantenservice blijft hetzelfde mantra herhalen "Sorry, maar omdat het meer dan 2 weken geleden is, kunnen we geen onderzoek opstarten bij de vervoerder. Het spijt ons, maar we kunnen niks voor u doen". Verwijzing naar hun eigen "algemene voorwaarden", artikel 13, of de wet (Artikel 7:11 BW) waarbij de verkoper het risico van verzending draagt totdat het product daadwerkelijk door de klant in ontvangst is genomen, leveren niks op. Heel vreemd voor een gerenommeerd bedrijf waarvan je zou verwachten dat ze hun verplichtingen kennen?
Heb je nog tips of verbeterpunten?
zorg dat de klantenservice haar wettelijke verplichtingen kent en daarnaar handelt.
Inge
Haren
Alles goed verlopen
Nee
Wim Janssen
Weert
Woensdag een frituurpan besteld en donderdagavond stond hij bij mij thuis. Precies wat ik ervan verwachtte.
Jacqueline
Zuid-Scharwoude
Verder prima!!
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Leveren zoals je belooft. Geen smoesje dat de door personeelstekort niet op tijd kunt leveren. Dan moet je dat ook vermelden !!!
Jan
Naaldwijk
Nieuwe inzichten gekregen van de medewerker die ik ondanks onderzoek op internet niet vond.
Tuncer
Alkmaar
Great experience. I was a bit disappointed that my shipment was shipped by Coolblue 1 day late.
N/A
Aniket Mitra
Enschede
Vriendelijk en snel. Ook goed advies inzake energielevering.
Harm
Sebaldeburen
Een week geleden een mail met vertraging met het inpakken, een week later nog niets gehoord.
Ja, goederen uitleveren
Adri
Nijkerk
Ik kwam voor mijn kapotte oplader en de medewerker die daar werkte was erg asociaal en onvriendelijk. Mijn oplader was een beetje roze vanwege makeup omdat het vaak in mijn tas zit maar het gaat erom wat er binnen is. Ik werd niet geholpen en volgens de medewerker zat er foudation in mijn oplaadpoort en het aan mij lag, terwijl foudation is een dik makeup product die er niet in past. Vervolgens had de medewerker een opmerking gemaakt over mijn makeup en dat het te zien is dat ik makeup draag. Wat heeft dit te maken met een kapotte oplader? Zijn manager heeft het netjes opgepakt maar ik vond dit erg onprofessioneel
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Vriendelijk zijn en niet zo ongepaste opmerkingen maken
V
Rotterdam
Snelle en correcte bezorging
Marjon
Ermelo
Verrassend, snelle- & nette levering, goede-, wat zeg ik zeer goede bezorgservice en tijds indicatie. Je wordt goed op de hoogte gehouden van alles, super netjes verpakt ook
Jahm van Voorn
Houten
In een tijd waarin zoveel online wordt afgehandeld is het een verademing om in een winkel pro-actieve en zeer vriendelijke medewerkers te spreken.
Caroline
Groningen
Ik heb op vrijdag 21 Aug. een robot stofzuiger besteld die ik op zaterdag 22 Aug. in de winkel in den Bosch wilde ophalen. Bij de bestelling is bevestigd dat dat vanaf 10:00 kon. Ik was om 10:30 in de winkel en moest na 20 minuten wachten horen dat de bestelling niet geleverd was! Er was net, 5 minuten geleden een mail verstuurd dat de bestelling vertraagd was. GEEN GLIMLACH dus! Temeer omdat de bereikbaarheid van de Winkel in het centrum niet al te best is. Ik begrijp niet dat de standaard procudure dat Coolblue niet eerst een mail stuurt voor je kan ophalen.
Communicatie over levering verbeteren
A de Groot
's-Hertogenbosch
Natuurlijk is een halve ster overdreven, maar zo krijg ik misschien aandacht. Ik koop met regelmaat bij jullie, gisteren en eerder dit jaar via bedrijfsaccount van ING. Ik besyelde, ING betaalde, kreeg ophaalbvevestiging enz, So far so good. Maar als ik dat in de Bilderdijkstraat in Amsterdam doe is er geen sprake van even ophalen, maar lang in de wachtrij je vervelen. Er is geen verschil met gewoon naar de winkel gaan en kopen en online bestellen. Het duurde eindeloos, gisteren en de vorige keren. Op de Gustav Mahlerlaan daarentegen loop je naar de afhaalbalie en in een minuut sta je weer buiten. Zo wil ik het. Nu was ik bijna weggegaan en had ik e.e.a. latern opsturen. Dat kan niet de bedoeling zijn. Dus: voer de logistiek van Zuidas Amsterdam ook in op de Bilderdijkstraat!
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Richt een bemande afhaalbalie in op Bilderdijkstraat, net als op Zuidas
Job
Amsterdam
Mijn ervaring met jullie was over het algemeen goed. De communicatie was snel en professioneel. Alleen de batterij van het apparaat lijkt wat zwak te zijn of mogelijk defect. Binnen twee à drie dagen is het batterijniveau al gedaald naar ongeveer 80%. Volgens de informatie op de website zou de batterij ongeveer zes maanden moeten meegaan. Als de batterij in dit tempo achteruitgaat, zal deze waarschijnlijk nog geen twee weken meegaan.
Mijn advies aan jullie is om de kwaliteit en werking van het product goed te controleren, met name de batterij.
SADDAM
Hulst
Tijdig een heldere info-mail gekregen dat mijn bestelling in de winkel gearriveerd was. In de winkel werd het vlot en vriendelijk afgehandeld. Zoals gebruikelijk. Met een goed gevoel én mijn spulletjes weer huiswaarts. Volgende keer weer Coolblue.
Nee alles was perfect.
Herman
BORNE
I trust coolblue. The service is good. All the steps are clear and transparent.
N/A
Ye
Wageningen
Producten zijn gemakkelijk te bestellen. Levering vaak op volgende dag, waarbij je ook kunt kiezen voor een bezorgdag. Alles degelijk verpakt en keurig op afgesproken datum bezorgd.
K
Driebruggen
Willem
Cruquius
Maandag de droogtrommel afgeleverd. Er zou zichtbare schade te zijn, echter die is nauwelijks te vinden. Wel vond ik in de droogtrommel 1 Damesslipje en 2 kousen voetjes aan. Ik heb zowel direct via de klantenservice en 1 dag later via @ mail met foto.s als bewijs aan u gemaild . Helaas op deze klacht nog geen reactie uwerzijds. Graag spoedig uw actie. A. Vorstenbosch Schapenmeent 250 1357 GZ Almere
Producten voor afleveren controleren
Alfred
Almere
I waited over 20 minutes to collect my parcel from the coolblue store. Awful ticket system, I was expecting to get it from the locker because it was small in size and I had already paid online. Ticket systems means you have to wait for all who are dealing with store enquiries which takes a lot of time, and when you just want to collect your package you already paid for you still need to wait. I will never do this again, complete waste of time.
Dedicated ticket system for only people collecting packages they have paid for.
ROBERT
Haarlem