Laden reviews...
4.384 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Prima bel, snel geleverd en deze keer wachtte de bezorger ook af tot ik de deur opende. De schroeven waren erg slecht, maar daar kan Coolblue waarschijnlijk niet veel aan doen
BF Gigengack
Utrecht
Op maandag 22 juni bestelde ik een televisie tijdens de WK-aanbiedingen. Bij het afrekenen trad meteen een 'onbekende fout' op. De klantenservice hielp me na tien minuten wachten vriendelijk verder en voerde de order handmatig in. Ik kreeg een betaallink en heb betaald. Daarna ging het mis. Bezorging schoof op van dinsdag naar woensdag ('drukte in het magazijn'), vervolgens naar donderdag en ten slotte naar zaterdag. Bij elke belofte bleef een toegezegd tijdvak uit en bleef de status vier dagen lang staan op 'gereed om in te pakken'. Bij mijn laatste telefoontje stond ik ruim een uur in de wacht, waarna bleek dat er 'een fout in het systeem' zat. Op zaterdag was er nog steeds geen tijdvak en geen televisie. Het aanbod was om de order opnieuw klaar te zetten. Ik heb daarvoor bedankt en mijn geld teruggevraagd en inmiddels ergens anders een TV en soundbar besteld. De klantenservice was steeds vriendelijk, daar ligt het niet aan. De uitvoering en de communicatie waren ondermaats. Van Coolblue was ik beter gewend.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Haal de fouten uit het bestelproces
Roger
Spaarndam
Anders altijd prima. Als er iets mis gaat lijkt nu oplossend vermogen laag en berichtgeving slecht.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zeg wat er echt aan de hand is
Jan
Hoogerheide
Niet altijd de goedkoopste, maar service is prima
Teun Groenendijk
Gouda
Elk persoon is aardig en de totale klantervaring is een absolute hel. Intussen drie fouten door Coolblue, drie uren telefoongesprek (2 uren wachmuziek) en drie servicebezoeken verder. Moest al vier drie keer een hele dag in de agenda vrijhouden. Vervolg afspraken kunnen steeds pas over een week. Geen mogelijkheid om hier prioriteit toe te kennen of het te escaleren naar een leidinggevende of fixer. Vandaag zouden er monteurs komen, maar het tijdstip waarin zij zouden bellen is al verstreken.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
De bedrijfsleiding in sterke taal toespreken
Christian Fridrich
Den Haag
Na bestelling snel in huis
Kees
Zuidland
zeer snel en vlot geholpen
andre
Zundert
Duidelijke communicatie
Heb je nog tips of verbeterpunten?
De bezorging via DHL is waardeloos. Woon in appartement, bellen niet aan maar zie ze voorbijrijden, met gevolg dat je naar het servicepunt kunt gaan om bestelling op te halen. Bekend verschijnsel bij DHL, dit is geen bezorging maar achter de bestelling aanhollen.
Jacobus
Bergen op Zoom
Top aankoop, snel bezorgd!
Denzel
Beuningen
Nieuwe tv gekocht. Keurig de volgende dag in huis
Elkan
Groningen
Prima product
Nee
Cathrien Telgenhof-Oppedijk
Assen
Ik heb twee beeldschermen besteld en krijg een beeldscherm ipv maandag op woensdag bezorgd op een geheel ander afhaalpunt dan door mij was aangegeven. Het tweede beeldscherm is, zonder dat ik hier zelf opdracht voor heb gegeven, geretourneerd naar Cool Blue. Ik ontving hier vandaag een mailtje over, het aankoopbedrag, zo wordt aangegeven, ontvang ik binnen 3 dagen retour. Ik zal dus wederom opnieuw een bestelling moeten plaatsen om ook het tweede beeldscherm in mijn bezit te krijgen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Voer een indringend gesprek met uw pakketbezorger.
Wim
Eygelshoven
Om mijn bestelling op te halen moet je je eerst bij een machine aanmelden, daar krijg je toch geen glimlach van! Bij een persoon zou veel beter zijn... Vervolgens moest ik een minuut of zeven wachten voordat er extra medewerkers naar de balie kwamen terwijl er drie wachtenden met mij waren. Vervolgens erg vriendelijk en correct geholpen met de telefoon en screenprotector. Kortom; van de medewerker wel een glimlach, van het proces niet. Dat kan dus morgen weer een beetje beter!
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zie eerdere tekst. Jammer dat ik dit verplicht zou moeten herhalen. Dat doe ik dus ook niet. Tip: laat de ingevulde tekst door AI analyseren en bepaal dan of deze vraag nog nodig is
Hans Zweers
Duiven
Super snel geleverd! Zeer tevreden
Nvt
Anita
Den haag
Online besteld en ik kon het de volgende dag ophalen in Den Haag. Komt altijd goed uit ik reis met de trein. Bestelling lag klaar en met een glimlach was ik snel weer buiten.
Nee niet echt
Bernard
Groningen
Snelle levering. Niet de allergoedkoopste, maar wel betrouwbaar
Paul Hendriks
Odijk
Ordered an usbc to lightning cable 15 cm But it turns out this cable could not be used for charging my phone
I guess the product description was insufficient
Jos
Emmen
Ikchad een samsung watch besteld. Die werd vlot bezorgd en werkt prima. Ik had niet begrepen dat de draadloze oplader ( wel zonder de stekker) er bijzat. Die had ik apart dus besteld. Dus had ik hem dubbel. Ik gaf aan hem retour te zenden, maar kreeg bericht dat dat niet noefde en dat ik wel mijn geld terug kreeg. Na 1 dag stond het alweer op mijn rekening
Marjo
Hoofddorp
Great support by the Coolblue employee left the shop as an happy customer will buy other stuff preferably via Coolblue over Amazon
N/A
Edzo
Hilversum
De bezorger is door een kleine wegafsluiting gelijk omgedraaid (je kon er met 1 straat om heen rijden). Pakket gelijk terug gestuurd naar coolblue. Geen 2e poging of naar ophaal punt. Hierop contact gehad met coolblue en ze zouden het regelen dat het pakket bij ons kwam. Ze konden niet zeggen of dat 1 of 2 dagen zou duren. Inmiddels 2 dagen verder. Niks meer gehoord en ik de track&trace is alleen te zien dat pakket weer bij coolblue is. Conclusie. We hebben nog niks en wel betaald.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Bezorgers niet zo snel laten omdraaien
Roy
Huissen
Ik heb niks ontvangen!!!!!
Nee
Mustafa Slebe
Eindhoven
N/A
Leon
The Hague
De screenprotector voor mijn iPhone Pro was in een belachelijk grote verpakking verstuurd. Er paste er minstens 20 in de verpakking. Dat is onnodig en zorgt er ook voor dat het pakje niet in de brievenbus paste. Verstuur dit soort producten via een brievenbus pakketje. Ook als je dit via DHL levert.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zorg voor een passende verpakking.
Erik
Almere
als je moet bellen duurt het uuuuuuuuuren voor je iemand aan de telefoon hebt dit is niet normaal ik heb echt het idee dat ik voor de gek gehouden wordt dit is niet normaal dat het druk kan zijn oke maar smorgens om tien over 8 al een uur wachten nee onmogelijk, verder is alles goed verlopen als je ze na 1 uur aan de telefoon hebt,
de telefoon
willie
huissen
Wasmachine tot in huis geleverd en oude mee terug genomen. Makkelijker kun je het bijna niet maken.
Gijs
Amerongen