Goede ervaring

Hele fijne site, alles duidelijk vermeld en snelle levering

Jaren lang, goede ervaringen

Duidelijk, snel, kwaliteit en een perfecte levering.

prima producten; klantenservice winkel Hengelo TOP

In 'n enkel woord: allemaal prima: producten (tv + soundbar), snelle levering. Top service in winkel Hengelo.

Snel en duidelijk

Prima website, snelle service

• N

Nog steeds geen stofzuiger , en mijn geld niet terug

Slechte ervaring Helaas!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja

Helaas geen levering binnen 24 uur.

Bestel op tijd maar levering vindt pas plaats na 2 dagen ipv de beloofde binnen 24 uur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet beloven en niet waar maken

Blij met Coolbleu maar niet met de bezorgdienst

DHL zegt het pakket bezorgd te hebben maar zijn echt NIET aan de deur geweest op het tijdstip dat zij melden. Ik was thuis, ik woon direct aan de straat dus zie alles wat voorbijkomt of voor de deur staat. Geen DHL! Wellicht moet Coolbleu overwegen de samenwerking met DHL op te zeggen. Er zijn zoveel klachten over dit bedrijf en ze laten het jullie oplossen! (Iemand bij DHL is nu blij met de Airfryer?) Hopelijk komt het nog goed...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? schrap DHL als bezorgdienst.

Snel geleverd. Goede informatie over het product.

Slecht

voor 23 uur besteld. Volgende dag niet bezorgd. Dag erop was post nl punt vol. Dag erna thuis bezorgd terwijl hij bij de Bruna zou worden bezorgd. Balen dus.

Geweldig!

Goede, uitgebreide keus op de site. Makkelijk om verschillende producten binnen een producttype te vergelijken, waarbij goede uitleg. Geweldige, enthousiaste klantenservice! Snelle levering.

Snelle levering en betrouwbaar

Snelle levering en betrouwbaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Blij met mijn nieuwe machine maar ook met Coolbleu

Erg tevreden met de combi machine. Snelle service en top levering.

Prettig geholpen.

Vriendelijke medewerker, ik wist wel bijna zeker wat ik wilde dus had niet veel uitleg nodig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk, voordelig en vooral snel

Ik zag een aanbieding..binnen een paar klikken was het pakketje als bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Lange wachttijd helpdesk (ongeveer 30 minuten)

Ben uiteindelik wel goed geholpen, maar wachttijd is "by far" te lang

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere telefonische bereikbaarheid

Snelle levering met heldere communicatie

Ik kreeg veel (maar in mijn mening niet té veel) updates over de levering van mijn pakket. Het pakket kwam optijd en de bezorger was vriendelijk. Ik heb ook gelijk een paar apparaten meegegeven. Dit werd hartelijk in ontvangst genomen. Fijne ervaring.

Iets slechter dan eerst

Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Coolblue. Ik kon heel goed merken dat klantenservice de prioriteit was. Maar deze keer ben ik toch echt wel teleurgesteld geworden. Ik heb gisteren een bestelling geplaatst die vandaag tussen 21.00u en 22.00u bezorgd zou worden. Ik had me zo erg verheugd op mijn bestelling. Om 21.57u kreeg ik een sms dat de bezorger onderweg is en dat hij/zij over ongeveer 15 minuten er zal zijn. Het is momenteel 23.25u en mijn bestelling is nog steeds niet geleverd. Waarom aangeven dat je er ongeveer over 15 minuten zal zijn als dat niet zo is? Ik kan momenteel niet eens naar bed doordat ik moet wachten op de bezorger. Dit vind ik wel heel erg jammer van Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, het proces omtrent de bezorging verbeteren…

Goede service, nette en vriendelijke bezorgers, coulant.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? onduidelijkheid in mailing over omruiling, waardoor misverstanden kunnen ontstaan. telefonische bereikbaarheid kan beter (tel.nummer slecht vindbaar)

Na klantenservice wachttijd van een uur nog geen hulp

Ik heb een tweedekans laptop gekocht en op de site stond vermeld dat er een onderdeel ontbreekt (voedingskabel) maar ook dat een oplader meegeleverd wordt. De laptop werd snel geleverd maar zonder oplader. Gisteren geprobeerd te bellen zonder succes naar 10 minuten wachten en horen 'er zijn nog meerdere wachtende voor je' opgehangen. Vandaag 56 minuten in de wacht hetzelfde verhaal 'er zijn nog meerdere wachtende voor je'. Nu ben ik dus alsnog niet geholpen maar heb ik wel al mijn belminuten moeten opmaken. Dit vind ik enorm slechte service.

Top bezorging!

Makkelijk bestellen en prima levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

beschadiging aan product, moeilijk bereikbare klantenservice

Ik heb een vriezer besteld en deze zou op maandag na 13.20 afgeleverd worden. Tot mijn schrik stonden de bezorgers al om 12.35 voor de deur (hadden blijkbaar een verkeerd nummer gebeld). Ik zat midden in een sessie met een client. Snel schakelen, oude vriezer ontruimen, eruit halen en nieuwe werd in de berging neergezet. toen zag ik al dat het beschermingskarton beschadigd was. Maar dacht dat dit alleen aan de buitenkant zou zijn. Snel de nieuwe vriezer in bedrijf genomen, want anders zou alles ontdooien. S avonds, bij het rustig inruimen van de berging zie ik dat er een deuk in de deur zit, dus toch een beschadiging door het karton heen. Ik maak een foto ervan en de volgende dag probeer ik de klantenservice te bereiken. via de chatbot krijg ik alleen maar standaard opties. (ik wil mijn vriezer niet inruilen, want dan begint de hele operatie weer van voor af aan en volgende week ben ik op vakantie). Dus dan maar bellen met de klantenservice. helaas sta ik hier zo lang in de wacht, dat ik het voor nu even heb opgegeven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? toegankelijkheid klantenservice voor een passende oplossing

Snel

Aardewerk medewerkers

Het begint te wennen

Goed aanbod, prijs en snelle verzending

Alleen ik had extra 9 eur betaald maar toen ze in de ochtend kwamen

Recycling niet te doen

Oude magnetron terugsturen ter recycling is niet te doen PostNL weigert de zending. Daar sta je dan als 70 jarige met een zware doos 25 kilo die weer terug kan. Koop voortaan in een fysieke winkel is mijn advies!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg dat klanten van de grotere electrische apparaten af kunnen!

Weena 64

3012 CN Rotterdam