volledig volgens verwachting

Goede communicatie en probleemloze levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het is wel veel verpakkingsmateriaal, het zou mooi zijn als we daar nog eens goede oplossingen voor zouden verzinnen

Alles goed geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? No

Fijne webwinkel snelle service.

Vandaag bestellen, morgen in huis. Ook goed om te zien dat Coolblue een tweede kans geeft aan geretourneerde apparaten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips

duidelijk en snel geleverd

heldere informatie over het product en binnen 1 dag geleverd. Installeren was super eenvoudig.

Poifect

Snel besteld, snel in huis. Binnen 24 uur.

Klant niet centraal

Suboptimale processen, feedbackmogelijkheden slecht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Interesseert jullie toch niet

Snelle verzending en het product was netjes verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd met een glimlach

Precies wat ik wil, doet wat het moet doen snel geleverd. wat wil je nog meer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

makkelijk kiezen en extreme snel geleverd!

Ik heb een prive laptop gezocht en het was super makkelijk met de filters om tot een goed keuze te komen qua prijs/kwaliteit. Bestellen ging super makkelijk en laptop was vroeg in de ochtend geleverd. Super blij!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Great store and on line store

Fast delivery and good prices

• N/A

Wat onprofessioneel verpakt > schande!

Ik ben zeer geschokt door de onprofessionele verpakking waarin dit tweede kans product aan mij verzonden is. De verpakking was een aanfluiting. Diverse beschadigingen o.a. aan het scherm zelf. Ook tweede kans producten dienen goed verpakt te zijn! Dit tovert absoluut geen glimlach op mijn gezicht!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Goed verpakken

Mooie kwaliteit

Nieuwe magnetron besteld , netjes op tijd bezorgd , voldoet aan de verwachtingen

telefonisch niet meer bereikbaar

Mijn ervaringen bij vorige bestellingen waren goed,maar deze keer vond ik het een sterk minpunt dat ze telefonisch niet bereikbaar waren. Wilde graag advies over een steelstofzuiger,heb deze dan maar ergens anders gekocht waar ze wel telefonisch bereikbaar waren. Wat betreft de bezorging van de bladblazer die verliep correct en snel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? telefonische bereikbaarheid herstellen

Goed en snel

Netjes verpakt met zorg bereid keurig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, klantvriendelijk uitstraling personeel. Duidelijk.

Heeft bijna alles in huis. Anders de volgende dag geleverd. Werknemer neemt de tijd voor je. Zeer beleeft. Duidelijke uitleg. Deze klant is dik maar ook dik tevreden. Een dikke merci Coolblue.....

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien omroepen via speaker. Duidelijk hoorbaar.

Geweldig, bestellen echt de volgende dag in huis

Het bestellen en het bezorgen was een fluitje van een cent. De telefoon aansluiten, de tijd instellen en de datum instellen was ook snel gebeurd. Maar alle telefoonnummers er goed inzetten heeft toch aardig wat tijd gekost, ondanks de gebruiksaanwijzing.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? hulp bij installeren

Altijd perfect bij CB

Fijne website Goede producten Snel geleverd Duidelijke omschrijvingen

Alles keurig geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

heel fijn en vlot geholpen

heel fijn en vlot geholpen door hele vriendelijke jongen. Nam alle tijd voor ons. Heeft alles duidelijk uitgelegd. Wat een verschil met de Media Markt! Wij rijden graag een stukje verder voor Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

I was lied to

You promised a next day delivery but did not hold to your promise I have chosen you only because of the next day delivery

• Would you recommend us? No
  • You need to deliver when you promise to do so

Snelle levering en goede communicatie

Snel geleverd en goede communicatie. Duidelijke site en prima prijs/kwaliteit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets eerder bellen voor bezorging. Was nu 6 minuten en 15-30 minuten is beter om nog te kunnen schakelen wanneer niet thuis

Snel geleverd en top chauffeur

Zaterdagavond besteld en zondagmiddag geleverd. Zeer attente en deskundige chauffeur. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Volgende dag bezorging en dat klopt gewoon

Ik zocht met spoed een wifi-adapter en gelukkig was er weer een mooi tweedekansje. Er stond volgende dag in huis, en ja zelfs op zondag klopt het.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle bezorging en goede prijs

Heel snel bezorgd en tegen een goede prijs!

prima 2e kns del

item werkt goed