Beter kan niet!
's avonds besteld, volgende dag al geleverd. Dat was snel.
Jan
Knokke-Heist
Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 457 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
's avonds besteld, volgende dag al geleverd. Dat was snel.
Jan
Knokke-Heist
Top ervaring en heel goed materiaaldie
Sandra
Diepenbeek
alles op tijd geleverd en goed ingepakt
Benny
Boortmeerbeek
J'ai acheté une grande échelle de 4m pour tailler mes haies. En Wallonie, il n'y a pas beaucoup d'entreprises spécialisées dans les échelles. Je me suis donc tourné vers Altus à Bruge car j'ai plus confiance dans les entreprises en Flandre et je ne regrette pas mon achat. Ma commande est prise en charge rapidement, et la livraison est arrivé très rapidement. Merci !
4 September 2024
Damien
Waterloo
Ik ben zeer vriendelijk bediend geworden bij mijn bestelling , en de thuislevering is ook vlekkeloos verlopen..... zodus.... een 10 op 10 .
30 August 2024
Eric
Brugge ( St-Kruis )
Product snel geleverd zoals beschreven.
12 June 2024
Aura
Antwerpen
Daar heb ik niets aan toe te voegen...
5 June 2024
Nina
9070 Heusden
Aankoop voldoet aan de verwachtingen. Snelle levering.
3 June 2024
André
Lier
Goede prijs en snelle levering
3 June 2024
Fernand
Oudenaarde
Snelle levering, goede prijs, kwaliteit helemaal top. Volgende aankoop is weer bij jullie
14 May 2024
Johan
Koersel
Goede product, snel levering
28 April 2024
Karen
Deurne
Vanaf dag 1 , heb ik de ladder al moeten gebruiken. De ladder is van topkwaliteit en is ook niet te zwaar. Hij is ook zeer stabiel. kortom ben er zeer tevreden mee met de aankoop.
27 April 2024
Luc
Watervliet
zeer snelle levering, kwalitatieve kamerstelling
27 April 2024
Bernard
Lier
Gemakkelijk besteld en perfect geleverd
23 April 2024
Frans
Diksmuide
Levering OK product ok
21 April 2024
freddy
0ostende
Snelle reactie klantendienst, alles conform geleverd.
1 April 2024
Geert
Kruibeke
Op het laatste moment leveringsadres telefonisch laten aanpassen en had ons zo een logistiek probleem bespaard nogmaals dank.
31 March 2024
Jurgen
Smits
niet de goedkoopste maar wel zeer degelijke ladder, zorgvuldig ingepakt, vlotte levering, uitstekende communicatie. Top produkt. Zou het aanraden voor ieder die goede ladder nodig heeft voor de tuin- of buitenwerkzaamheden.
30 March 2024
Stijn Gunst
Kortemark
Mijn levering was perfect ben heel tevreden ook over de prijs.
30 March 2024
Jean Crispeyn
Bekkevoort
Ladder stevig en veilig, gemakkelijk in gebruik. Heel tevreden
19 March 2024
Dirk Hillewaert
Brugge
Great
25 February 2024
Zeynep
Brussels
Mijn levering was geplaatst en de dag erna was mijn bestelling er
13 February 2024
Jeppe
Kontich
Zeer snelle en correcte levering
29 January 2024
Marc
Zwijndrecht
Ik werk met deze ladder op mijn werk , ik ben echt geen laddermens .op deze ladder voel ik mij echt veilig . En had er thuis 1 nodig dus mijn keuze was snel gemaakt .even het merk opzoeken . Prijs kwaliteit zat zeker goed .dus keuze was snel gemaakt
27 January 2024
Rita
Deurne
Zeker aan te raden, trapladder 8 treden Altrex
22 January 2024
David
Antwaarpen
ALTUS NV BRUGGE - ROLSTELLINGEN, KAMERSTELLINGEN, LADDERS EN TRAPLADDERS
De naam ALTUS staat in het Latijns voor hoog, vandaar hebben wij onze firma naam te danken. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 19 jaar (sinds januari 2000). Voorheen was onze zaakvoerder werkzaam gedurende 9 jaar bij de firma Altrex alwaar hij de ruime ervaring en kennis opgedaan heeft.
Wij zijn, naast fabrikant en groothandel, ook webwinkelier en retailer met 1 winkel in Brugge. Dit betekent dat we op zowel de inkoop kant alsook de verkoopkant onze ervaringen hebben en goed weten wat de consument zoekt en verwacht.
Altus staat voor:
Kwaliteit