Uitstekende service!

Geweldige klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, sevice en snelheid!

Prima product alleen veel latere levering dan op de website vermeld

Stoepkrijtbord besteld voor een evenement in het weekend. Helaas is het bord pas de dinsdag erna geleverd dus veel te laat. We hadden het speciaal besteld omdat er levering de volgende dag bij stond. Maar we kunnen het bord voor een volgende keer ook nog gebruiken.

Besteld zonder account aanmaken. Bestellen, voortgangsinformatie, tracken info ging prima en was duidelijk.

Vandaag besteld en verzonden, netjes geleverd.

Betrouwbaar en degelijk

Ik heb diverse artikelen besteld bij Horecavoordeelshop; niet alles was op voorraad, maar ondanks dat euveltje, kreeg ik mijn bestelde artikelen netjes op tijd. Én HorecaVoordeelshop gebruikt een minimum aan verpakkingsmateriaal

Korrekte prijs voor een goed produkt.

Levering liep enige vertraging op, maar werd duidelijk gecommuniceerd !

Snelle levering, tevreden over het product.

Wij zijn tevreden over de snelle levering van de horecavriezer. Het product voldoet aan onze verwachtingen en we bewaren er met veel plezier diep gevroren producten in.

Goed en functioneel product

Zeer goede service

Op tijd geleverd en zeer goede kwaliteit.

Makkelijk bestellen maar levering laat op zich wachten

Het is echt super makkelijk om iets te bestellen, maar het duurt wel even voordat je de bestelling binnen hebt. PostNL is niet meer de betrouwbaarste partner. Product is wat ik ervan verwacht had.

Goede kwaliteit en goed geregeld

Snel geregeld Goede kwaliteit

Super product, levering en service

Koelkast was netjes geleverd op afgesproken dag. Daarna bleek er een steuntje/beugel te missen van een rek. Na e-mail contact gaven ze al meteen aan dat er een setje nagestuurd werd, helaas waren dat de verkeerde. Na mail contact geen reactie meer terug gehad maar wel de 2e nieuwe set ontvangen die nu wel past. Top geregeld en alles binnen een week. Heel netjes! Wij zijn blij met het product. Er passen super veel kratjes/drank in.

Wasmiddel besteld en bezorgd toppie

Geweldig apparaat, slechte bezorgservice

De bezorgdienst was erg stug en onvriendelijk

Op tijd en snel bezorgd.

Overzichtelijke website

Alleen een beetje laattijdig levering door Post NL

Prijs uitstekend. Klantenservice was ook top, zeer snelle reactie op mijn vraag en zeer behulpzaam. Was een fijne ervaring.

Goede snelle levering en product zoals omschreven

Super snelle levering !

Super snelle levering, goede communicatie. Ik ben fan. Ik bestel hier zeker terug.

Prima service en keurige levering van een mooi product!

Fijn contact

Snelle levering, goed contact. Kwalitatief goede materialen.

Zeer betrouwbaar

Goede communicatie qua levering

Nette prijs, snelle levering

Duidelijke website. Goede informatie en levering volgens info

Zie boven. Alles naar wens gegaan en goed verpakt. En blij met de potten

Goede overzichtelijke site , snelle levering

Positief

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.