Laden reviews...
144 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten een betrouwbare service met snelle levering en scherpe prijzen. Het bestelproces verloopt vlot en de producten voldoen aan de verwachtingen. Soms zijn er verbeterpunten in communicatie of voorraad, maar dit heeft weinig invloed op de tevredenheid. Klanten zien HorecaVoordeelshop als een betrouwbare leverancier voor horecaproducten.
Het slagroomsetje ontvangen bleek niet het onderdeel te bevatten wat ik nodig had. Hiervoor diverse malen telefonisch contact opgenomen werd niet opgenomen, hierna een mail gestuurd of het setje terug gestuurd kon worden tot op heden geen antwoord ontvangen. Dus nogmaals kan het setje terug gestuurd worden?
25 June 2026
Jan
Spijkenisse
Ik heb onlangs aankopen gedaan voor mijn eigen onderneming, zoals een frietsnijder, sauswarmhoudbak etc. Deze website is de goedkoopste van allemaal en er was ook nog 25% konting op alles dus gewoon super! Bedankt! Gr Lau's frietboutique
20 June 2026
Lauran
Alblasserdam
Eergisteren een bestelling geplaatst die niet in mijn account terug te vinden is. Aankoop op basis van belofte "voor 16.00 besteld, volgende dag geleverd". Inmiddels zijn we een paar dagen verder. Ik had het product uiterlijk vandaag nodig. Bedrijf reageert op geen enkele manier. Nemen de telefoon niet op. Reageren niet in de chat en ook mijn mail wordt niet beantwoord. Deze recensie is dus een waarschuwing voor iedereen die een aankoop overweegt. Mocht ik alsnog van dit bedrijf horen, zal ik op deze recensie een aanvulling doen.
19 June 2026
Haiko
Amsterdam
Niets op aan te merken, gewoon goede service. Top!
19 June 2026
Wieger
Amsterdam
Overzichtelijke site met goede prijzen, snelle verzendingen.
15 June 2026
Isabelle
Zwijnaarde
Het betalen van mijn bestelling leverde direct al problemen op. Uiteindelijk betaald met de cc maar ik ontving een bevestiging dat het eerste termijn betaald was. Ja ik heb het betalen in termijnen geprobeerd maar niet afgerond. Uiteindelijk gelukt om met de cc te betalen. Communicatie per mail was echt heel goed. De bestelling werd vrijdags verstuurd. Ontvangst zou woensdag zijn. Geen levering. Telefonisch niet te bereiken. Ineens mijn account geblokkeerd. Dus argwaan. Op donderdag weer gebeld zonder resultaat. Geen levering dus een mail gestuurd hoe het nu zit met de levering. Ik vind het geen probleem dat de volgende dag (zoals aangegeven is) niet bezorgd wordt. Maar heb er 2 dagen rekening mee gehouden en ik blijf in het ongewisse. Ik ga er vanuit dat de bestelling geleverd wordt maar ik zal niet zo snel weer een bestelling plaatsen ondanks dat jullie heel goed uit de reviews komen
12 June 2026
Marjan
Leeuwarden
Wij als basisschool starten in het komende schooljaar met de gezonde lunch op school. Hiervoor hebben wij een investering moeten doen in inventaris (koelkasten, serveerwagentjes ed). We hebben persoonlijk contact gehad over een aantal zaken als facturen, betalingen, advies enz. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Alle zaken zijn netjes afgeleverd op school en bij een kleine beschadiging werd niet moeilijk gedaan en kregen we meteen een reductie op de volgende bestelling. Dat heet service! Als we in de toekomst dus nog iets nodig hebben dan zullen we zeker weer terugkomen om hier de bestellingen te plaatsen.
10 June 2026
Nicole
Heerlen
Prima kwaliteit. Prima website
29 May 2026
KAFN
Sgravenmoer
Beschrijving: Ik heb de crêpemachine en accessoires gekocht. Deze zijn op tijd geleverd en zitten nog in de originele verpakking; ze zijn nog niet in gebruik genomen, dus ik zal de prestaties later beoordelen. Over het algemeen heeft de website een zeer goede reputatie en het koopproces verliep soepel.
25 May 2026
Ashraf
Kagerplein211 2172 EB - Sassenheim
Makkelijk ,en vlot geleverd
22 May 2026
Jan
Lelystad
Telefonisch is HorecaVoordeelshop onbereikbaar. Vele keren geprobeerd advies te vragen of informatie over producten/ aflevering maar wel steeds een maandje met teksten dat ik snel geholpen zou worden maar, na ruim 30/45 minuten in de wacht toch maar de verbinding verbroken. Dit is meerdere keren gebeurd.
10 May 2026
Joost
Oudendijk
Beste ervaring met dit horecabedrijf.
8 May 2026
Moos
Arnhrm
Super snelle levering
7 May 2026
Bas van Noort
Vught
Duidelijke website met aantrekkelijke prijzen. Levering ook binnen 1-2 dagen.
7 May 2026
Peter
Stompetoren
Goed aanbod aan producten en goed prijs. Echter schort de communicatie, ik wacht nog op nalevering en moest er zelf achteraan.
4 May 2026
Max
Amsterdam
1. doos te weinig geleverd ,met de pakbon als bewijs. Telefonisch al een week niet bereikbaar, op geen enkele optie. Verbinding wordt verbroken. Mail wordt ook niet beantwoord. Onbegrijpelijk.
29 April 2026
g
barneveld
Er bleken meerdere artikels gebroken in ons pakket, maar kregen onmiddellijk een nieuw order.
27 April 2026
Tine
Kortrijk - België
telefonisch niet bereikbaar alle 4 opties geprobeerd en er werd niet opgenomen. Verzending duurt te lang terwijl het product op voorraad was (4 dagen).
27 April 2026
B
thuis
Ik zou als particulier hier niet meer bestellen. Het bleek dat ik een account moest hebben om mijn bestelling te kunnen volgen. Toen ik dat achteraf toch aanmaakte was mijn bestelling niet meer te koppelen. Het bedrijf was telefonisch niet bereikbaar. Uiteindelijk wel via mail reactie gehad. Bestelling was twee dagen vertraagd en twee uren buiten het aangegeven tijdsblok. Bezorger was zeer onprettig.
26 April 2026
Esther
Zaltbommel
Bestelproces is makkelijk, snelle en correcte levering aansluitend.
23 April 2026
Maurice
Klundert
Ik plaatste een bestelling bij horecavoordeelshop voor ons evenement. Alles werd vlot geleverd en de producten zijn van topkwaliteit. Een aanrader!
16 April 2026
Joke
Wijgmaal
Bestellen gaat makkelijk en snel en ook de levering is weer keurig in orde
14 April 2026
Natasja
Prinsenbeek
Vorige week een rvs ketel besteld. Er stond dat deze de volgende dag bezorgd zou worden, maar na een week wachten en geen mailtjes of het was verstuurd verscheen het eindelijk. De ketel is goedkoop dun aluminium met scherpe randjes, zeker geen rvs.
12 April 2026
Vera
Leens
Blij met de snelle levering. Top ingepakt, en product is precies zoals verwacht.
6 April 2026
Sandy
De Goorn
Snel en betrouwbaar
6 April 2026
Matthias
KORTRIJK
De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.
Artemisweg 145 C
8239DD Lelystad