Gemakkelijk en snel

consumentenbedrog

bij mijn opzoekingen via google vond ik bij het frauduleuze horeca voordeelshop een foto van een paelapan met brander. ik kreeg 2 maal de melding dat de bestelling onder weg was. heeft uiteindelijk lang geduurd. bij aankomst zat alleen de paelapan is de doos. verschillende keren telefonisch contact proberen te op te nemen. te vergeefs er werd nooit opgenomen. ik heb wel een mail gekregen dat een set met brander wel 800 euro zou kosten. ik zou u aanraden geen handel te drijven met deze frauduleuze firma. je wordt al consument gewoon bedrogen

Correct bedrijf . Concurrerend

goede mixer - onduidelijk qua aankomsttijd

De levertijd was wel langer dan verwacht en de communicatie errond niet zeer duidelijk. Materiaal zelf is wel goed.

Snelle service, goedkoop en correcte info

Voordeelshop toevallig gevonden tijdens een zoektocht naar keukenbenodigdheden. Al snel ontdekt dat ze één van de goedkoopste waren. Bestelling vlot kunnen plaatsen en volgende dag reeds geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Besteld en binnen een dag geleverd. Top!

Gewoon goed

Geweldige service. Dikke 5 sterren waard

Betrouwbare shop

Erg netjes van prijs tot afleveren, ben zeer tevreden over deze shop.

Artikel komt overeen met de omschrijving.

De schoenen zien er goed uit. De kwaliteit kan ik nog niet beoordelen. Ik heb ze nog niet gebruikt.

Topp

Mooi op tijd, heel goed product. Zeer veel voor redelijke prijzen

All good!

Good price and amazing delivery experience - all worked very fast

bestek set met bestekbak besteld, vlotte bezorging, makkelijke procedure. Producten kwamen over met verwachting

Snelle levering, duidelijke informatie

Super sterke wijnrekken

Vlotte levering

Uitstekende service!

Geweldige klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, sevice en snelheid!

Prima product alleen veel latere levering dan op de website vermeld

Stoepkrijtbord besteld voor een evenement in het weekend. Helaas is het bord pas de dinsdag erna geleverd dus veel te laat. We hadden het speciaal besteld omdat er levering de volgende dag bij stond. Maar we kunnen het bord voor een volgende keer ook nog gebruiken.

Besteld zonder account aanmaken. Bestellen, voortgangsinformatie, tracken info ging prima en was duidelijk.

Vandaag besteld en verzonden, netjes geleverd.

Betrouwbaar en degelijk

Ik heb diverse artikelen besteld bij Horecavoordeelshop; niet alles was op voorraad, maar ondanks dat euveltje, kreeg ik mijn bestelde artikelen netjes op tijd. Én HorecaVoordeelshop gebruikt een minimum aan verpakkingsmateriaal

Korrekte prijs voor een goed produkt.

Levering liep enige vertraging op, maar werd duidelijk gecommuniceerd !

Snelle levering, tevreden over het product.

Wij zijn tevreden over de snelle levering van de horecavriezer. Het product voldoet aan onze verwachtingen en we bewaren er met veel plezier diep gevroren producten in.

Goed en functioneel product

Zeer goede service

Op tijd geleverd en zeer goede kwaliteit.

Makkelijk bestellen maar levering laat op zich wachten

Het is echt super makkelijk om iets te bestellen, maar het duurt wel even voordat je de bestelling binnen hebt. PostNL is niet meer de betrouwbaarste partner. Product is wat ik ervan verwacht had.

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.