Snelle levering met uitstekende informatie en een sympathieke klantenservice en

Even gebeld met de klantenservice om zeker te zijn dat de vaatwasser echt op voorraad was. Daarna direct besteld en de dag erna keurig geleverd. Ook door de koerier goed geïnformeerd wanneer deze zou komen.

• Afspraken nakomen

Snelle levering met goede installatieservice

Snel, op tijd en netjes geinstalleerd!

• Afspraken nakomen

I purchased a refrigerator and opted…

I purchased a refrigerator and opted for installation services as well. I received the product quickly and the installation team set it up smoothly without any issues. The ordering process was easy, and customer service was helpful. I am writing this review based solely on my own experience, and I cannot guarantee that everyone will have the same experience, but my experience was very positive. The price-performance ratio was great and the quality of service was excellent. The company did a good job, and I am satisfied.

betrouwbaar site

snel en goed product geleverd

• Afspraken nakomen

Besteltraject verliep zoals beloofd. Scherpe prijs en korting gekregen door bestelling zelf te halen.

Zeer snelle levering

Het product dat wij zochten (stoomoven passend bij onze oven/combi van Bosch) wordt door KiJoo als enige voor een scherpe prijs geleverd. Alles snel en in goede orde geleverd

Supertevredo met Kijoo

Vandaag onze mooie oven ontvange, geheel volgens afspraak. En onze oude spullen mee retour. Well Done Kijoo

Snel en betrouwbaar

• Afspraken nakomen

Snelle levering en goede service

Bij Kijoo terecht gekomen voor de aankoop van 3 keuken inbouw apparaten. Een van deze apparaten was direct leverbaar en de andere 2 de volgende dag. Kortom snelle levering waar bij andere leveranciers vaak weken gewacht moet worden. Zeer scherpe prijzen. Bestellingen kunnen bezorgd of op afspraak opgehaald worden. Zeer goed adres!

Goede prijs!

lang gezocht naar afzuigkappen maar uiteindelijk hier eentje gevonden voor een zeer schappelijke prijs (en A merk)

• Afspraken nakomen

Goede service op mailtje wordt goed en snel gereageerd

Na telefoontje was de ontbrekende info compleet Ze zijn zeer behulpzaam en helpen bij het inladen

Scam!

Ordered a Siemens cook plate EZ977KZY1E on the 28th of November and still have not received it. What’s really not normal is that those hot plates are still sold on their website and it says they are in stock. If they’re in stock why are you not shipping them to me who has been waiting for mine since November 28th. They never responded once per email or over the phone. Please stay away from this company! The other reviews must be fake, it’s not possible to be this unprofessional.

• Afspraken nakomen

Correcte en snelle levering.

Jullie hebben een duidelijke website, overzichtelijk en een uitgebreid assortiment. Bij volgende aankopen kom er zeker eens bij jullie kijken. Als docent geef ik niet snel een 10/10, maar eigenlijk verdienen jullie het wel.

wacht al 8 maanden op terugbetaling geannuleerde bestelling

in februari 2022 een inductieplaat besteld. deze bleek niet leverbaar binnen de tijd zoals aangegeven op de website. geen probleem van gemaakt aangezien mijn inductieplaat nog werkte (had wel een barst). in mei hield mijn inductieplaat er mee op. in overleg met kijoo de bestelling geannuleerd. andere plaat besteld, ook bij kijoo. terugbetaling eerste plaat zou binnen 2 weken zijn. tot nu toe de betaling nog niet terugontvangen. kijoo is telefonisch slecht bereikbaar. meestal wordt de telefoon niet opgenomen en indien wel dan wordt er geen opvolging aan gegeven. op email wordt niet gereageerd.

• Prijs N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Beste Erik, Wat een verhaal was me dat. In ons systeem zat slechts 1 factuur van jou vandaar dat we geen idee hadden van het feit dat we nog iets moesten terug betalen. Na veel uitzoeken is het gelukt en krijg je per direct je geld natuurlijk terug. Het is van een ongelooflijke domheid van onze zijde en we zullen er alles aan doen dat zoiets nooit meer voorkomt

Niet altijd de schuld van KiJoo-team !

Als klant heb ik geleerd om eens geduldig te zijn , natuurlijk heeft de verhuis naar onze nieuwe woning daar iets mee te maken , moe en stress ! En je kan niet altijd het KiJoo-team daar de schuld van geven maar bon... Onze nieuwe woning had dringend een nieuwe wijnkast nodig om de mee verhuisde wijn terug op zijn plaats te leggen daar waar het moet , in een mooie Liebherr WKes 4552-22 Grand Cru , vandaag is deze geleverd , wel iets later dan verwacht maar je ziet...alles komt in orde ! Overal gekeken op het internet voor deze wijnkast en eindelijk bij KiJoo terecht gekomen en zonder spijt , een echte aanrader !

• Afspraken nakomen

Goed communicatie incl. Info!

Prima bedrijf die ik niet kende maar vanaf nu echt een aanrader!

mooi toestel en correcte levering

mooi toestel en correcte levering

Perfecte service

Super service, kunnen andere bedrijven nog een voorbeeld aannemen

super!

Super! - Correcte afspraken - Snelle reactie op je vragen - Flexibele opstelling tijdens het bestelproces hier mogen veel (web)winkels een voorbeeld aan nemen.

• Afspraken nakomen

Snelle reactie, goed geholpen.

We hadden een inductieplaat via internet besteld en wilde deze dezelfde dag ophalen. Om de afspraak te bevestigen belden we nog even naar het bedrijf, helaas geen gehoor, maar binnen 10 minuten werden we terug gebeld. We konden de inductieplaat direct ophalen. Bij het ophalen werden we snel en netjes geholpen en kregen we ook nog korting voor het zelf ophalen.

• Afspraken nakomen

Snelle levering en goed advies gekregen.

Ik had een aantal vragen over een wijnklimaatkast en deze zijn zeer snel en goed beantwoord. Snelle levering.

• Afspraken nakomen

Supersnelle afhandeling van mijn bestelling

Inductieplaat stuk gegaan gebeld met Kijoo op 24 december en op 28 december nieuwe plaat geleverd en kunnen installeren. Supersnel en zeer betrouwbaar in de communicatie.

• Afspraken nakomen

Prettig contact per telefoon en zeer snelle levering.

Goed geholpen door Kijoo en zeer tevreden met nieuwe inbouw koffiemachine

Prima ervaring

Snelle levering zoals beloofd!

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of info@kijoo.nl. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!