Perfecte service
Ik had snel een container nodig. Mail savonds laat en volgende morgen stond hij is er al. ophalen hetzelfde
Gerard Gerritsen
Heeft een totaal van 110 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Gerard Gerritsen
ETTEN-LEUR
Goed geregeld komen afspraken na
Pieter
LAGE ZWALUWE
Een zeer vriendelijke dame aan de lijn die alles netjes regelde
Wim
Oudenbosch
Alles precies volgens afspraak vriendelijk personeel.
Annemiek Tamboer
Roosendaal
Goed geholpen door de dame aan de telefoon, geleverd en opgehaald volgens afspraak. Niks op aan te merken
Carina
Roosendaal
Precies volgends afspraak, goede prijzen en snel kunnen schakelen! Totaal niks op aan te merken. Vrolijk personeel op de vrachtwagen en de telefoniste heeft een prettige stem en was erg behulpzaam! Gewoonweg een goed bedrijf!
Gerry
Ludy Reijnders
Stampersgat
Al eerder gebruik gemaakt van de diensten van Euromilieu en dat met volle tevredenheid. Wordt altijd netjes en vrolijk te woord gestaan aan de telefoon en de plaatsing van de container werd vlotjes en professioneel gedaan.
John Kerstens
Nispen
Netjes en prima afspraken na gekomen.
PAJ Doggen
Rucphen
Container besteld voor vroeg in de morgen. Kreeg een telefoontje dat het vanwege de drukte niet heel vroeg werd, maar pas rond tien uur. Kom ik de volgende dag op locatie om acht uur, staat de container er al. Geweldig.
Bastien
Heemskerk
Nette en correcte bezorging en ook weer netjes opgehaald, niets op aan te merken.
Diny Sacharias
4702es Roosendaal
Diervriendelijk door iedereen te woord gestaan en geholpen. Snelle levering van container. TOPWERK
J.m.
Breda
Prijs is goed. Container bestellen en weer op laten halen gaat allemaal makkelijk via de website. Keurig op tijd volgens afspraak geleverd.
Monique
Roosendaal
Al vaker containers besteld, prijs enz. dik in orde, maar de laatste chauffeur mag direct zijn ontslag hebben. hij kon de container niet met de opening in de juiste richting krijgen ( moest ie even omdraaien aan einde straat) hoop gezeik dat het allemaal niet kon waar ik wilde. Maar laat ik nu nog foto;s hebben dat daar vorig jaar ook exact op die plek containers hebben gestaan van hun. Koste ons zo dubbele tijd om alles ingeladen te krijgen.. De man is dus totaal niet bekwaam voor zijn werk...
Fabian
Woensdrecht
Mooi in prijsklasse en volgens afspraak geleverd en opgehaald
Barends
Roosendaal
Zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen. Prima bedrijf.
W.J. Hitzert
Sint Willebrord
Afspraak over leveren en ophalen snel gemaakt en nagekomen alles goed geregeld
Theo
St willebrord
Makkelijk via internet te bestellen en te laten ophalen van de container
Rene van Ginneke
Sint Willebrord
Dit bedrijf maakt afspraken die ook nageleefd worden. goede service, vriendelijk personeel, behulpzaam. Bellen en het wordt geregeld, ik heb een viertal containers besteld, als ik belde en vroeg of het mogelijk was om de andere dag een container te plaatsen, werd dit ook geregeld. Top service, kan het een ieder aanraden
31 May 2019
Joost
Hooge Zwaluwe
Pluspunten
Zeer vriendelijke dame aan de telefoon die erg haar best deed. Marsha is haar naam.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als het tijdstip van plaatsen container iets nauwkeuriger aangegeven kon worden. Tussen 12 en 16 uur is wel erg ruim genomen.
10 April 2019
Wim
Oudenbosch
Pluspunten
houden zich aan de afspraak
10 April 2019
Karin
Willemstad
Pluspunten
Komen afspraken netjes na
VerbeterpuntenGeen
3 April 2019