Helemaal goed.
Vriendelijke communicatie, snelle levering, goede kwaliteit.
12 September 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.130 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Klanten benadrukken snelle reacties, betrouwbare levering en hoge kwaliteit. Het team communiceert duidelijk en werkt met een persoonlijke benadering. De algehele ervaring is positief, met aandacht voor service en betrouwbare resultaten.
Vriendelijke communicatie, snelle levering, goede kwaliteit.
12 September 2024
Wouter
Heemskerk
Als boven vermeld.
31 August 2024
Abe
Hengelo
mocht een vlag ietsie pietsie minder kwaliteit dan 100% nemen ze contact op de kwaliteit is dan nog altijd boven de 90% zeer vriendelijk als je tel. contant hebt en een snelle reactie via de mail im heb al prive zo'n 30 à 40 vlaggen besteld in 7 jaar
1 July 2024
geert paulissen
ROERMOND
als volgens hun de foto die je aanleverd niet super is wordt je gebeld maar normaal is de kwaliteit SUPERRRR ik ben heeeeeeel erg tevreden altijd vandaar dat ik ook heel veel vlaggen bestel
15 May 2024
geert paulissen
Roermond
altijd optijd mer bezorgen qua afgesproken datum
5 April 2024
geert
roermond
31 March 2024
Kees
Hattem
De medewerker staan al tijd klaar voor je denken met je mee. Wie je ook aan de telefoon krijgt een top team Gerrie
14 March 2024
gerrie
Hoofddorp
Vriendelijke mensen die met je meedenken in het ontwerp en materiaal. Dat zie je terug in het eindresultaat. Vlotte communicatie en levering. Volgende keer bestellen wij weer hier.
8 March 2024
Elionora
Zeist
ik ben goed geholpen en de vlag ziet er super goed uit. er miste helaas wel nog een deel, maar toen ik had gemaild hebben ze het gelijk opgestuurd.
15 November 2023
Jessie
Almere
Ik ben blij met de vlag die volgens mijn specificaties is ontworpen. de ontvangers wilden een vlag voor hun huis in Canada, het drakenhuis of hol. ze stuurden me een proefexemplaar van het voltooide ontwerp. het was perfect. Mijn vrienden arriveerden in Nederland op dezelfde dag dat de vlag werd afgeleverd. ze vinden het prachtig. Bedankt.
12 October 2023
Katharina
Papendrecht
De service en levering van bestelde artikelen Toppie
8 October 2023
Arnold
Almere
Reclamespecialisten maakt steeds opnieuw een mooi product (vlag in mijn geval). Ze produceren en leveren snel, altijd keurig binnen de afgesproken termijn. Daarbij communiceren ze prettig, ook als er iets misgaat. De wijze van uploaden van bestanden is echt voor verbetering vatbaar!
5 October 2023
Robert
super servicr
29 September 2023
geert
roermond
Vlotte levering, prachtige doeken!
31 August 2023
Robert
20 August 2023
Lesly
Wehl
zeer goed bedrijf die kwaliteits vlaggen levert binnen de gestelde levertijd
26 July 2023
Tjerk
Hoek van Holland
Raamstickers besteld voor binnenkant raam. Geleverd: stickers voor buitenkant raam. Na 1 mail zonder mitsen en maren de juiste stickers geleverd. Klasse.
8 June 2023
Fred
Deventer
Jaarlijks bestel ikmn vlag voor ons huis. Nu de 5de.
2 May 2023
Stephanie
Oosterhout
De titel van "Reclamespecialisten" is terecht. Vlotte en correcte behandeling van de vraag. Leveringstermijn...ongelooflijk; bij het leger zou men spreken van "in looppas". Resultaat...ik zou niet weten hoe het beter kan!
27 April 2023
DANIEL
België - Gentbrugge
Wist het al. En het werd weer bevestigd. Reclamespecialisten doen het gewoonweg supergoed. Goede ondersteuning bij ontwerp en keuze. Tot de volgende keer.....
13 April 2023
Toine
Rossum
Wij bestellen met een zekere regelmaat onze spandoeken bij ze. De kwaliteit is zeer goed en de levertijd relatief snel. Wanneer er wat is, is de communicatie goed. Wij zijn fan!
31 March 2023
Marcel Pannekoek
Aalsmeer
Al enkele jaren zijn wij klant bij dit bedrijf. De ervaring is dat, als er ook maar iets fout gaat. Wat natuurlijk iedereen kan overkomen, ze het met veel zorg en toewijding oplossen. Voor ons, HET BEDRIJF waar je moet zijn.
30 March 2023
Cor
Geleen
Het spandoek ziet er keurig uit, mooie bedrukking. De levering van het doek was snel en netjes. Super tevreden dus.
30 March 2023
Ilse
Nederweert
Helaas ging er iets mis bij de verzending en kwam ons spandoek een dag te laat. Echter bij de Reclamespecialisten keurig te woord gestaan en nadien alles keurig afgehandeld.
27 March 2023
EJM
Terborg
Super service. Denke met je mee en de kwaliteit is echt mooi
26 March 2023
Ingrid
Stompetoren
Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclame uitingen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor kwaliteit, duurzaamheid en service. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie indien gewenst. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer.
Bezoek www.reclamespecialisten.nl voor ons assortiment of neem contact op met onze klantenservice mocht uw gewenste product er niet tussen staan.
Tevens kunt u gebruik maken van onze DTP/opmaakservice mocht u er niet uit komen met uw opmaak of drukbestanden. Tot uw dienst!
Marketing 16
6921 RE Duiven