Heeft een totaal van 2.414 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment92%
Uit de reviews blijkt dat klanten goede kwaliteit kleding tegen betaalbare prijzen waarderen, snelle levering en gemakkelijke retouren. Klanten prijzen vaak de betrouwbare service en snelle terugbetalingen. Een paar opmerkingen gaan over trage e-mailantwoorden of een defect product, maar dit staat de algehele positieve ervaring niet in de weg. Al met al is de feedback zeer positief.
Sterke punten
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Gemakkelijke retouren
Gebaseerd op 54 reviews
Goede service snel bezorgt
Jenny
Hasselt
Reactie van Kenza Moda
Wat leuk om te horen, bedankt voor je fijne review! 🤩 Superfijn dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel weer!
Leuke kleding, goede service
Ze hebben mooie spullen tegen n goede prijs. Levering is correct en snel
Kiyoh
Sittard
Reactie van Kenza Moda
Wat een lieve review, bedankt! 💖 Fijn dat alles naar wens was en dat je tevreden bent over de levering en service. Heel veel draagplezier gewenst! ✨
Mooie kleding die past en betaalbaar is
Monica
Landgraaf
Reactie van Kenza Moda
Wat leuk om te horen Monica, bedankt voor je fijne review! 🤩 Superfijn dat de kleding goed past én betaalbaar is. Heel veel plezier met je bestelling! 💕
Goede kwaliteit kleding voor een betaalbare prijs.
Wordt duidelijk aangegeven hoe iets valt qua maat, dus hoef bijna nooit iets retour te sturen.
Die ene keer dat dat gebeurt wordt het netjes en snel afgehandeld.
Kleding blijft mooi dus heb er lang plezier van.
Monique
Dordrecht
Reactie van Kenza Moda
Wat leuk om te lezen Monique! 🤩 Fijn dat de maatadviezen zo goed helpen en dat je lang plezier hebt van de kleding. Bedankt voor je vertrouwen in Kenza Moda! 💕
Leuke kleding, fijne service
Altijd leuke kleding en niet al te duur. En mocht het niet passen of toch niet direct zijn wat je dacht, is retourneren geen probleem en wordt je geld snel teruggestort!
M.
Ede
Reactie van Kenza Moda
Dank je wel voor deze fijne woorden! 🤩 Fijn dat je onze service en snelle retourafhandeling zo waardeert. Hopelijk tot snel weer bij Kenza Moda! 🛍️
Leuke betaalbare kleding
Snelle bezorging en was geen probleem toen ik wat wilde terugsturen
Wilma
Rotterdam
Reactie van Kenza Moda
Wat leuk om te horen Wilma, bedankt voor je fijne review! 🤩 Superfijn dat je tevreden bent over onze betaalbare kleding en snelle service. Veel plezier met je bestelling!
Probleem wordt niet opgelost
Ik krijg geen antwoord op mails. Broek kapot maar krijg geen berich terug
Beveelt niet aan
Lieve
Winterswijk
Heel snel geleverd
Diverse kledingstukken besteld. Heel snel geleverd. Goede kwaliteit. En bij retour snel geld teruggestort.
Ik beveel Kenza aan.
12 May 2026
Cora
Schoonhoven
Snelle levering en goeie kwaliteit.
Anita
Zegge
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering en na retour snel je geld terug
Wilma
Lichtenvoorde
Klantvriendelijk en professioneel
De bestelling en aflevering gaat snel. Maar retour sturen en het afhandelen gaat net zo soepel!
Pas mocht ik een mooi pak in ontvangst nemen dmv een winactie! Zo blij mee
Esmeralda
Enschede
Goede service, snelle levering.
Goede service , snelle levering!
Alleen jammer dat er geen maat m-l leverbaar is!
Anja
Hoeven
Geweldige webshop
Mooie kleding. Leuke prijsjes. Ondanks dat ik veel terug moet sturen omdat het niet past of toch niet mijn smaak is, wordt gegeven allemaal netjes geregeld. Nooit problemen gehad. Ik ben fan !!!
José
Tienray
Leuke kleding en zeer snel geleverd
Top mode voor een schappelijke prijs!
Tineke
Emmen
Betrouwbare webshop
Product zo als op het plaatje. Goede kwaliteit en snelle levering
Es
Vlissingen
2 spijkerbroeken gekocht met 1 haal erin
Ik zag het helaas pas bij de eerste keer dragen. Heb de broeken bij binnenkomst niet geheel gescand. Heb Heb een paar dagen later voor het eerst aan, zie het en stuur een mail. Eerst helemaal geen reactie. Na navraag te doen is de reply dat het grof gezegd mijn probleem is. Na het aandoen vervalt de garantie. Na wedervraag omdat ik het geen service vind, totaal NUL reactie. Echt geen service!
Beveelt niet aan
22 March 2026
Wendy
Utrecht
Leuke kleding, weten nog wat service is
Fijne webshop. Leuke duidelijke foto's en filmpjes.
Betaalbaar en helemaal mijn smaak. Snelle verzending, prima verpakt.
Is er toch iets niet naar je zin, kun je het gratis retourneren. Maandag retourpakketje weggebracht en dinsdag al verwerkt en op mijn rekening. Top bedrijf!
26 February 2026
Margreet
Purmerend
Snel en betrouwbaar
Broek besteld, snel ontvangen. Bleek niet juiste maat. Makkelijk gratis retour en geld snel teruggestort.
7 February 2026
Jo
Exloo
Wat een fijne online dameswinkel is dit zeg!
De eerste ervaring en meteen raak geschoten.
Een duidelijke website,snelle bezorging;de ene dag besteld en de volgende dag al thuis!
Netjes verpakt met minimale papier en plastic verpakkingen.Zo hoort het denk ik.
28 November 2025
Sits
Zaandam
snelle levering en goede kwaliteit kleding
ik heb hier voor het eerst iets gekocht, ik kende de webwinkel niet en ben dan toch altijd huiverig (slechte ervaringen bij andere webwinkels). Deze ervaring is echter top! de kleding werd heel snel geleverd en de kwaliteit is gewoon goed voor een zeer betaalbare prijs. De matentabel bij het jack dat ik besteld heb klopte precies Hierdoor een kleinere maat besteld als dat ik anders gedaan zou hebben
Ik ga hier zeker vaker bestellen
8 November 2025
Corina
Halsteren
Altijd naar m'n zin
Al vaker besteld hier en altijd leuke,moderne en goedkope kleding Goede pasvorm Ook snelle bezorging,kan niet beter.
Kijk altijd naar het model wat ongeveer mijn maten heeft.Erg handig.
Weer blij met de set kleding.
Dank je wel
6 November 2025
Marry Van nijen
Genemuiden
Superleuke kleding, Goede kwaliteit en betaalbare prijs.
Meerdere malen besteld. Veel keuze. Kwaliteit, kleding uitstekend. En betaalbaar! Supersnelle levering, netjes verpakt. Kortom ik ben zeer tevreden!
23 October 2025
Brigitte
Leiden
Gewoon heerlijke kleding
Goede kleding voor een prima prijs, altijd snel geleverd en netjes verpakt
Altijd up to date voor weer wat nieuws van het seizoen
Bestel hier graag, kom regelmatig terug
23 October 2025
Brigitte
Hoevelaken
Prima site
Prima bezorging sevices terugbetaling i
Ook snel
3 October 2025
Marian van de tol
Eefde
Goede kwaliteit
En een super snelle levering
3 October 2025
Ria