Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering, behulpzame service en duidelijke communicatie. De meeste bestellingen komen snel aan en de producten zijn van goede kwaliteit. Enkele gevallen vermelden beschadigde artikelen of lastige montage, maar de oplossingen waren snel en bevredigend. De algehele winkelervaring blijft positief.
Snel na het bestellen van de commode werden wij gebeld over de leveringstermijn, erg fijn. Uiteindelijk kwam deze eerder en werd er weer contact opgenomen om samen een afspraak te maken. Kindercompagnie houdt zich aan de gemaakte afspraken en levering was prima in orde.
23 July 2026
Kevin
Delft
Met name het persoonlijk contact omtrent levering etc. als zeer prettig ervaren.
22 July 2026
Nelleke
Nijkerk
Scherpste prijs van het internet voor ons babybedje en verzorgingstafel. Meermaals contact gehad met de klantendienst om de levering aan huis te plannen + thuislevering verlopen zoals afgesproken. Aanrader!
9 July 2026
Lisa
Buggenhout
Had een kraamkado nodig dus altijd raak op de site ! De kadootjes die altijd in de smaak vallen! Online besteld , bestellen ging makkelijk en snel geleverd
9 June 2026
Raymonda
Wijchen
Naar mijn bestelling werd er contact opgenomen, omdat er iets helaas niet voorradig was, maar er werd gezocht naar een oplossing,.en kreeg fotos van vergelijk bare producten,.die wel beschikbaar waren
31 May 2026
Sabine
Limburg
Na de bestelling, snel contact gehad over de leveringsdatum. Alles ging snel en soepel. Binnen 1 week thuis.
24 May 2026
Jennifer
Utrecht
De levering was op tijd en het tafeltje is erg mooi en past perfect bij de rest
23 May 2026
John
Gemert
Mooi product, commode quax. Erg blij mee! Werd ook snel contact met me opgenomen waardoor de commode ook snel geleverd werd! Super fijn!
9 May 2026
Rianne
Dalem
Prachtig product, goede en correcte service & verzending!
6 May 2026
Anders
Leeuwarden
Tijdens de verhuizing waren we schroeven kwijt van onze kinderkamer. Ze hebben heel goed hun best gedaan om ons zo goed en snel te helpen. En zo stond zelfs binnen een week de kinderkamer weer helemaal in elkaar. Bedankt!
26 April 2026
Madeleine
Klimmen
Super service, hele fijne communicatie rondom de snelle levering van de bestelling. En een erg vriendelijke chauffeur die hielp tillen. Kon niet beter!
18 April 2026
Bart
Dordrecht
We zijn goed geholpen met het kopen van een autostoeltje voor onze baby. Fijn advies gekregen in de winkel en echt blij met onze keuze. Ook bestelden we een kinderwagen. Helaas werd de verkeerde wagen geleverd (in de doos die juist zou moeten zijn), maar dit werd super netjes opgelost. De juiste wagen werd alsnog geleverd en de andere werd opgepikt bij ons thuis. Tussentijds werden we regelmatig geïnformeerd, dus we hoefden ons niet af te vragen of het goedkwam. Helemaal top!
18 April 2026
Evi
Waalwijk
Mooie zandbak gekocht, snelle levering en leuk persoonlijk contact.
9 April 2026
Anne
Breda
Supervriendelijke klantenservice en uitstekend product! Aanbevolen!
8 April 2026
Alet
Ouderkerk
Helaas is de kast als de commode beschadigd aangekomen. Ik kwam hier pas goed achter toen de pakketten waren open gemaakt. Van de buitenkant zag je alleen maar kleine deuken in het karton wat achteraf dus ook op de plek van beschadiging overeen kwam. Door de te lange levertijd had ik géén tijd meer om een nieuwe aan te vragen aangezien mijn vrouw bijna is uitgerekend! Al om al zal ik in de toekomst het risico niet meer nemen om hier iets te bestellen. Heb ook foto’s van de schade maar die kan ik helaas niet toevoegen
14 March 2026
Parrish
Nijmegen
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat zowel de kast als de commode beschadigd zijn aangekomen. Het spijt ons dat dit zo is verlopen.
Deze klacht was bij ons nog niet bekend en we zien dit nu pas via je review. Dat vinden we erg jammer, want wanneer meubels beschadigd worden geleverd, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dan kijken we graag meteen met je mee en kunnen we een passende oplossing bieden.
Bij het plaatsen van je bestelling hebben we je telefonisch geïnformeerd over de verwachte levertijd. Zoals we kunnen zien, is de bestelling vervolgens half februari, zoals toen aangegeven, door onze chauffeur bij je bezorgd.
Mocht je de foto’s van de schade alsnog met ons willen delen, dan kun je deze naar onze klantenservice mailen. We kijken graag met je mee en helpen je natuurlijk zo goed mogelijk verder.
Liefs,
Team Kindercompagnie
Dezelfde dag mijn bestelling nog kunnen afhalen.
12 March 2026
N
Oss
Prachtig vloerkleed van Bloomingville kunnen bestellen bij deze webshop. Het contact dat ik kon hebben met het team ivm wat bijzonderheden rondom de bestelling was heel plezierig.
21 February 2026
Marieke
Utrecht
Klantenservice een dikke tien! Meerdere malen contact over de levering en hield zich aan de afspraak. Echter de montage schrokken wij best van voor dit bedrag. Erg ongeorganiseerd in de dozen, een grote puzzel. Erg lang geduurd, maar wel heel blij met het resultaat en de kwaliteit.
13 February 2026
Debby
Purmerend
Na vriendelijk telefonisch contact over een triptrap stoel of die voor ons met de gewenste kleur leverbaar was; werd na betaling de stoel goed verpakt dezelfde dag nog verstuurd. Een zeer snelle levering.
18 September 2025
A.I.A.
Vught
Beste,
Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat het telefonisch contact prettig is verlopen en dat de Tripp Trapp stoel snel en netjes bij je is aangekomen. We wensen jullie heel veel plezier met de stoel.
Met vriendelijke groet,
Team Kindercompagnie
Goed verpakt, snel bezorgd
27 August 2025
I.
Amersfoort
Via een andere partij meubels besteld. Hier veel gedoe mee gekregen. Contact gelegd met Kindercompagnie en alles was binnen een paar dagen geregeld en wij konden onze meubels afhalen. Super fijn geholpen!
25 July 2025
Luc
Schaijk
Wanneer je belt met een klacht over het afwijken van een product wordt je eigenlijk al direct verteld dat ze niks kunnen betekenen. Nemen je niet serieus en zijn onaardig in communicatie. Het was “mijn probleem want ik vond het niet mooi” terwijl het product niet overeenkwam met de foto’s op de site. Mocht wel retouren of ruilen, maar allemaal op eigen kosten. Niet iets wat je verwacht van dure producten en de “klantenservice” van dit bedrijf. Voor mij nooit meer.
22 July 2025
Melanie
Zoetermeer
Beste Melanie,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het erg jammer om te horen dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldeed en dat je onze service als onprettig hebt ervaren — dat is uiteraard nooit onze bedoeling.
Wat betreft de kleurafwijking: we gebruiken de afbeeldingen die wij ontvangen van onze leverancier, en doen ons best om deze zo goed mogelijk te tonen in onze webshop. Helaas kan het in sommige gevallen voorkomen dat er kleine kleurverschillen zijn tussen het product en de foto, afhankelijk van belichting, scherminstellingen. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, zeker als de producten dan niet mooi bij elkaar passen.
We proberen hierin zo transparant mogelijk te zijn en hanteren in zulke gevallen onze standaard retourvoorwaarden. We nemen je feedback echter serieus en zullen dit intern bespreken, om te kijken waar we onze communicatie en service kunnen verbeteren.
Het spijt ons oprecht dat je de communicatie als niet prettig ervaren hebt. We willen benadrukken dat we elke klant professioneel en respectvol proberen te helpen.
We hebben begin maart een kast en commode besteld. Eind maart zouden deze geleverd worden door de leverancier. Uiteindelijk moesten wij er in april zelf achteraan om een leveringsafspraak te maken, omdat we niks meer hoorden. 7 mei hadden we de meubels binnen. Helaas bleken twee kastdelen toen kapot (commode was wel in orde en bevalt goed). Na hier meermaals achteraan gegaan te zijn, zijn er inmiddels weer 3 weken voorbij en hebben we nog geen duidelijkheid over de vervanging van de kastdelen. We horen steeds pas weer wat als we er zelf achteraan bellen. Inmiddels komt de uitgerekende datum snel dichterbij. Erg vervelend om het kamertje nog niet af te kunnen maken en overal nog dozen en spullen in de weg te hebben liggen. Een snellere en proactievere service was fijn geweest.
29 May 2025
Jette
Apeldoorn
Heel tevreden met mijn aankoop bij Kindercompagnie. Hele mooie commode gevonden die ik ergens in een winkel had gezien, maar daar niet kon bestellen. Heldere communicatie over de mail over de levering, en netjes volgens vooraf bevestigde afspraak geleverd (handig want je moet er natuurlijk thuis voor zijn). Met handleiding goed in elkaar te zetten, en prachtig resultaat, met stabiele en fijne commode. Al met al heel tevreden!
20 May 2025
Stephanie
Rijswijk
Veel keus, exclusief, daardoor wel prijzig
2 April 2025
Anja
Pannerden
Babywinkels vind je in heel Nederland, maar er is maar één Kindercompagnie. Onze sfeervolle winkel van maar liefst 5.000 m2 is gevestigd in een oud klooster vlakbij Den Bosch en Oss. Net zo bijzonder als de locatie is het uitgebreide assortiment.
In onze winkel vind je meer dan 100 ingerichte baby- en kinderkamers.
En naast producten van gerenommeerde merken vind je hier ook veel producten die nergens anders te koop zijn. Een mooi voorbeeld hiervan is onze eigen meubellijn KC Exclusief. Ben je op zoek naar een complete babykamer, bijzondere accessoires of wil je gewoon goed advies krijgen bij de aankoop van een kinderwagen? Dan moet je bij Kindercompagnie zijn!
Prelaat van den Bergplein 5
5396 PH Lithoijen