Wat vervelend, zoals al eerder met u besproken, er is inderdaad overleg geweest aan de kassa met een collega over het product waar u interesse in had. Heel jammer dat de indruk gewekt is dat onze personeelsleden dingen over u bespraken. Nogmaals onze excuses,
Beste Karina, Vervelend dat we u niet aan de juiste kap konden helpen. de scoot is helaas niet meer te bestellen. U heeft een punt als destijds de webshop niet bijgewerkt is...dit zou opnieuw tot verwarring kunnen lijden. Wat betreft de betaling, u heeft op 29-5 de bestelling geplaatst. En in onze bankgegevens kan ik terugzien dat u op 3-6 het bedrag retour ontvangen heeft. Neemt niet weg dat de teleurstelling bij u blijft, sorry daarvoor. team KC
Babywinkels vind je in heel Nederland, maar er is maar één Kindercompagnie. Onze sfeervolle winkel van maar liefst 5.000 m2 is gevestigd in een oud klooster vlakbij Den Bosch en Oss. Net zo bijzonder als de locatie is het uitgebreide assortiment. In onze winkel vind je meer dan 100 ingerichte baby- en kinderkamers. En naast producten van gerenommeerde merken vind je hier ook veel producten die nergens anders te koop zijn. Een mooi voorbeeld hiervan is onze eigen meubellijn KC Exclusief. Ben je op zoek naar een complete babykamer, bijzondere accessoires of wil je gewoon goed advies krijgen bij de aankoop van een kinderwagen? Dan moet je bij Kindercompagnie zijn!